Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Kutyuleee 04-25-2008 04:04

Nah és kezd gyünni a pénz:D
Most nyertem egy FTP-s freerollt és ezáltal nevezést egy 15k$-s versenyre:D
216. helyig fizet de az is 15$, ha 400nál kevesebben leszünk, akkor indulok, ha nem inkább kiveszem:D még 55perc a startig;)

Kutyuleee 04-25-2008 05:05

mégse vettem ki a nevezésem, inkább maradtam az 1500fő között:D
fő az önbizalom:p

Kutyuleee 04-25-2008 05:51

faxom a mázlista lámákba. hogy lehet megadni egy all in-t 68-ra (még nem is suited), mindezt AK7 flopon...erre jön turnre egy 9 és riverre egy 5

elegem van,hogy a legtutibb lapokkal esek ki a cél elött mindig:( most pl AK suited.

Valezius 04-25-2008 07:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171617)
faxom a mázlista lámákba. hogy lehet megadni egy all in-t 68-ra (még nem is suited), mindezt AK7 flopon...erre jön turnre egy 9 és riverre egy 5

elegem van,hogy a legtutibb lapokkal esek ki a cél elött mindig:( most pl AK suited.

Van olyan zsetonmennyiség, amikor bármely 2lappal all-in kell menni ;)
Bár a leírás alapján úgy érzem ez nem az az eset volt :)

Darkmaster 05-06-2008 09:14

A sorsnak miért mindig velem kell igazolnia, hogy jó lapokkal lehet nagyot bukni?

Darkmaster 05-06-2008 09:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171302)
Ez azért nem olyan rossz, a második is valami 7$-t és összesen max 1óra alatt megvan.

tegnap éjjeli sng életem legszörnyűbb játékai közé tartozott, annak ellenére, hogy megnyertem. Egy bátortalan asztalhoz kerültem, mindenki csak a fold gombot ismerte...
10 fős játék volt, és 45 perc múlva még hatan ültek az asztalnál, a zsetonok szép egyenletesen elosztva, én lógtam ki csak +1000-el a sorból, de mivel közben annyira megnőtt a vak, hogy hibázni nem szabadott. Blöffölni sem lehetett, mert gyakran még az SB sem szállt be, három négy kör lement . Ritka idegesítő volt.
Aztán hatszázas nagyvaknál sikerült kettőt egy blöffre emeléssel eldobatnom, idegesek lettek ezért amikor KK-ra emeltem, megadták :).
A negyediket egy másik ejtette ki, maradtunk hárman, és akkor úgy gondoltam, ideje átvenni a kezdeményezést, és egy agresszív játékkal sikerült öt perc alatt kiütnöm mindkettőt, de akkor már annyira utáltam, hogy örülni sem tudtam neki.

Redback 05-06-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Darkmaster (Post 173264)
tegnap éjjeli sng életem legszörnyűbb játékai közé tartozott, annak ellenére, hogy megnyertem. Egy bátortalan asztalhoz kerültem, mindenki csak a fold gombot ismerte...
10 fős játék volt, és 45 perc múlva még hatan ültek az asztalnál, a zsetonok szép egyenletesen elosztva, én lógtam ki csak +1000-el a sorból, de mivel közben annyira megnőtt a vak, hogy hibázni nem szabadott. Blöffölni sem lehetett, mert gyakran még az SB sem szállt be, három négy kör lement . Ritka idegesítő volt.
Aztán hatszázas nagyvaknál sikerült kettőt egy blöffre emeléssel eldobatnom, idegesek lettek ezért amikor KK-ra emeltem, megadták :).
A negyediket egy másik ejtette ki, maradtunk hárman, és akkor úgy gondoltam, ideje átvenni a kezdeményezést, és egy agresszív játékkal sikerült öt perc alatt kiütnöm mindkettőt, de akkor már annyira utáltam, hogy örülni sem tudtam neki.

Ha nyertél pénzt, akkor mr megérte :D

Darkmaster 05-06-2008 22:27

csak az idegrendszerem ment tönkre bele :)
(meg abba, hogy ma háromból háromszor buktam el AA-t.)

[HTPA]GeeForce 05-07-2008 00:15

a 4 napos hosszú hétvége alatt tulajdonképpen minden meccset elvesztettem. :D:D:D még jó, hogy nem voltak komolyak a tétek. :D:D

Darkmaster 05-07-2008 10:16

sng-ben eljutottam oda, hogy napi szinten a befektetett összeg dupláját tudom kiszedni. Az a baj, ilyen alacsony téten ez napi egy dollár haszon csak, de egyelőre még nem szándékozom feljebb lépni

All times are GMT +1. The time now is 11:57.