![]() |
Kérdés:
újrázni akarok és kirakok mindent piacra utána elenged rögtön szabira? ha nem akkor addig nem mehetek még árum van a piacon vagy elenged és a zsé is bejön? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sztem ezt utalja a legjobban ati... ezzel most sztem eleg jol elvagtad magad nala. 1altalan minek irod ide le? :confused:
|
Végigolvastam a topicot, és a súgót is, de még megerősítésre várok. Szóval, ha nem indokolatlanul magas áron rakok ki vmit. a piacra, és úgy jön vissza, biztos, hogy nem viszi el a rablóbanda?
|
Quote:
Amúgy én nem teljesen értem a kérdést :D |
Quote:
|
Quote:
Jaaa, most már értem... Asszem... Szóval kiteszed a cuccot, nem irreálisan magas áron, és 1 napig már kinn van, tehát jön vissza, akkor elviszik-e a rablók a cuccot? Nem! Valóban csak akkor, ha irreálisan magas összegért tetted ki... (erre vannak képletek, amit ebben a topicban is megtalálsz) |
Quote:
|
Quote:
|
Hali! Ismét egy kérdés, ami leginkább a piachoz kapcsolódik.
Egy hete építgetem kis országomat, és talán nem a legrosszabbak közé tartozom.:cool: Ezt abból gondolom, hogy egy hét alatt csak egyszer loptak le...:cool: Vagy csak szerencsém volt?:rolleyes: No, a kérdés : Piacozgatok, hogy a nehezen összelopott pénzem ne vesszen kárba, és arra lettem figyelmes, hogy pl. egyfajta tekercsből alkalmanként többszázezer (!!!) darab van kint ugyanazon az áron. Számomra ez azt jelenti, hogy azt egy ember tette oda. Lehetséges ez? Vagyis vannak olyan országok, amik több milliárdos vagyonnal rendelkeznek?:eek: Mert akkor még van hová fejlődnöm;) Köszi! |
Quote:
Ettől függetlenül ez minden további nélkül elképzelhető. Nem egy hét összehozni ennyi tekercset, de akár írni lehet sokáig, akár piacozással összeszedni. Néha akár lopni is, bár ennyit összelopni nagy szerencse kérdése. :) |
Értem... Mert ha én vmit. mindenáron elakarok adni, és mondjuk 2000 aranyért van kint, akkor 1999-ért teszem ki. Csak innen gondoltam, hogy egyvalakié az "anyag"...
|
Quote:
|
nem mindenki
Nem mindenki akar minden áron eladni!
meg vannak olyanok akik 1900-ér megveszik és egyből vissza is rakják 2000 ért. |
Quote:
|
Quote:
|
kinek nem??
|
Quote:
|
Quote:
Viszont amit Te egyedi arnak (pl. 2435, 2748) titulalsz, azon valszeg csak 1 embernek van tekercse. S ahogy irta Ati is, lehet irni, sot eleg sokan szoktak honapokig irni a tekercset, es ha azt nezed 200 hekin 10k tekercset megirsz 20 koronkent...igy pars szaz ezer tekercs megirasa relative nem sok ido...es kell is a tartalek a jatekba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mert remy honnan legyen pénze??? tekiket eladja magának:D
|
Piac
Nekem az lenne a kerdesem a piaccal kapcsolatban hogy az áruk árának a növekedését illetve csökkenését kizárolag csak a játékosok hatarozzák meg illetve a rendszer is szabalyozza annak a fuggvényében hogy pl. megvannak bizonyos idöszakok mikor felmegy a termekek ára illetve lecsokken ?
Ezek a dolgok mitol fuggnek ??? Szeretnem ha adnatok valaszt de csak olyan valaszt amelyet biztosra tudtok. Koszi szepen elorre is. :) |
Quote:
|
Es ebben biztos vagy-e ?
|
Quote:
|
Nem, ezt csak azert kerdem mert nem vagyok biztos benne, es szerettem volna tudni vegre biztosan.
|
Quote:
Lehet nem vagyok elég paranoiás, de igen.:) |
akkor én is alátámasztom:)
|
Mi?
Quote:
Én úgy értem, hogy úgy számolja az átlagárat, hogy a piacon kinntlévő árú mennyiségével súlyozza az árakat. Jól értem? |
Quote:
1x1000+50.000x100=5.001.000 arany összérték 1000+100 = 1100 darab 5.001.00/1100 = 4646 arany átlagár |
Még 1
Nagyonm köszönöm, én is erre gondoltam.
Még egy olyan értéket kérnék, ha lehet, hogy ez körül a 4646 ár körül mi lesz a maximum, amiért ki lehet rakni, úgy, hogy ne vigyék el? Az átlagárnak egy bizonyos %-a, vagy egy konkrét érték, mondjuk 500 arany? |
Quote:
|
Quote:
Hogy mi az átlagár, azt most kb tudom... :) |
Huh
Ati válaszának (is) köszönhetően sikerült megoldanom, hogy ne bukjak 200 - 300 milliót... :cool:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |