Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Láma 10-24-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37336)

A második: Szerintem kéne nyitni egy topicot a megbeszlésekben, hogy Csokibácsinak lehessen gyakrabban is zöldet adni, mer olyanokat ír, hogy...:D:D:D:D

Lord of the Greens:)

Remedy 10-24-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37210)
Klántársam A-ban 2400 hekin -6000 emberminuszba van, és köszöni jól érzi magát, pedig sereget képez, vihar van rajta, és olykor még gyújtják is:)

hat ugy konnyu, az ha jol szamolom 6000 ember plusz..... :)

Synkel 10-24-2006 22:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37361)
hat ugy konnyu, az ha jol szamolom 6000 ember plusz..... :)

Jogos a pont:) Nem javítom ki, mert akkor értelmetlenné tenném a hsz-edet, azt meg nem venném a lelkedre:) Ezzel szemben mostantól figyellek, szal ne hibázz:D:rolleyes:

Deni 10-25-2006 07:07

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37338)
Lord of the Greens:)

Csokibácsi for Prezident! http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/wav.gif

Szecsa 10-25-2006 11:21

Harcosok, miért félsz felvállalni az orid egy játékban? :)
3-4 ezres sorszámpontossággal meg lehet mondani, melyik az orid arénában, egyszerű: visszakeresi az ember, mikor tettek anarchba Téged, valoszinuleg regiztel aztan egyet...
Maskepp, amit irtak a tobbiek is az egy lentebbi szovire is igaz: lehet Te übermayer vagy sok-sok penzzel, de ha a szovetseged tagjai csapnivaloak nem ersz semmit a penzzel :) Az pedig, hogy mf-kent is uberfranko vagy, azt meg se kerdojelezem :)

Croissant 10-25-2006 11:32

Szerintetek Harcosok egyedül találja ki az überokosságait? :) :) :)

director 10-25-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37481)
Szerintetek Harcosok egyedül találja ki az überokosságait? :) :) :)

valószínűleg minden szava egy komoly kormányzati brainstorming eredménye

Croissant 10-25-2006 11:44

Quote:

Originally Posted by director (Post 37482)
valószínűleg minden szava egy komoly kormányzati brainstorming eredménye

na tessék, most elrontottad... nem fogja megérteni, h mijaza brainstorming, és akkor már nem is fog bennünket a szupi kis tanácsaival ellátni... :) :) :)

Szecsa 10-25-2006 11:51

Director, tessek neki megmagyarazni! :)

Remedy 10-25-2006 14:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37372)
Jogos a pont:) Nem javítom ki, mert akkor értelmetlenné tenném a hsz-edet, azt meg nem venném a lelkedre:) Ezzel szemben mostantól figyellek, szal ne hibázz:D:rolleyes:

ne vedd a lelkedre, csak belefutottam olvasgatas kozben, szakmai artalom....

pl olyan termeket sose veszek ahol kiirjak, hogy
arengedmeny: -30% :)

Mert ugye az mar dragitas :)

Harcosok 10-25-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 37315)
Mindig megfogadom Harcosok mester tanácsát, mert soha nem látott hatalmas és erős országot szeretnék építeni 200 hektáron.

A foglalkoztatottságot 60% körül tartom, mert csak úgy tudok sok katonát képezni, valamint ha megtalálnak a lopós országok, ne vigyék el egy lopással az összes dolgozó embert. Ha 50% alá csökkenne a foglalkoztatottság, piacot építek, hogy megállítsam a további csökkenést, mert az sem jó, ha túl sokat képzek, mert hátha nem veszik meg a piacon őket és akkor szomorúak lesznek és elmennek.

A vihartól viszont félek, olyankor összekuporodom az ágyikómban és a paplan alá bújok, szorosan ölelve a plüssmacimat (ő is nagyon fél). Ezért is választottam az óriás fajt, mert azok nagyok és bátrak és viharban nem kell arra vigyázniuk, hogy ne álljanak a fa alá, mert ők nagyobbak mint a fák.

A mester azt is írta, hogy az óriásokat mindenki hamar ellopolja, akármilyen nagyok is, ezért több tolvajt képeztem mint varázslót, meg íjászokat beleraktam toronyba, hogy ne nagyon tudjanak megtámadni.

Ha valaki mégis próbálkozik, attól megkérdezem, több pénze van-e mint nekem, ha igen, akkor írok neki, hogy hagyjon békén, mert úgy tökre nem ér ám. A tudásnak kell döntenie, engem pedig Harcosok megkínált a tudás fájának gyümölcsével és én azt biz megettem káposztás-túrós lecsóval.

Ha a tanácsokat maradéktalanul megfogadjátok, akkor úgy érzem csodálatos vezetők lehettek, arccal és remek diplomáciával 200 hektáros országotok fél éven belül 201 hektárosra is duzzadhat. Persze nem muszály (© Harcosok - 2006) úgy rohanni.

Jó ha ennyire okos vagy gyere egy párbajt holnap 3-8ig (délután:P)Ott majd tartok neked 15% foglalkozottságot:D
Ja amugy mondd el 99%foglalkozottság melett,hogy képzel katit hallgatlak:)

Harcosok 10-25-2006 16:12

Na akkor várlak:)

Quote:

Originally Posted by director (Post 37327)
lássuk csak, mit írnék ebbe a topcba, ha nem igértem volna meg, hogy egyjódarabig nem játszom a hódban..

Én nagyon, legendásan bénán kezdek, aki ismer az tudja:) Összesen kb 5 ször párbajoztam, játszottam vagy 3 hétvégiben, meg egyszer volt arénában orim, amivel 2 napig foglalkoztam.
Ennek ellenére örömmel kiállnék Harcosok úr ellen bármiben a fent említettek közül.. no nem, nem hiszem, hogy első tudnék lenni, vagy ilyesmi, de ha tényleg úgy játszol, ahogy a tanácsaidban írod, akkor asszem semmi kétség, hogy előtted végeznék:)

persze, amiket írsz, azokban azért van igazság, kis hekire főleg.. de mégse ajánlanám senkinek hogy téged kövessen vakon:) lehet hogy neked ez így egész jól működik, mert megszoktad, de attól ezek még nem végleges mindenkire vonatkozó aranyigazságok.

na, szal vmi ilyesmit szóltam volna.. de nem:))

500.párbaj fölött nézdd meg az a eredményeket pls 600ig:P(nem hinném,hogy mindig az ellenfelek lettek volna rosszak:P)
Vagy egy aréna eredményt:)
1-8óriág ami fajta párbaj volt mind közül nyertem már:)(nem minden párbajom nyerem de sokat:P)
Mivel csokibácsi tudom ugyse merne kiállni akkor holnap te gyere 3-8ig rendezd meg!!(délután természetesen)
Ja és nem saját orival megyek mivel a párbaj ezt megengedi:)
Ja gondolom akkor te se akarsz tétet vagy ha igen irj:)

Croissant 10-25-2006 16:14

Harcosok: ígérem, ha befizecc egy Arénára, akkor úgy leverlek, h többet nem írsz ide... :) :) :)

Csokibácsi 10-25-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37542)

Gombnyomásra, hö! Nem egyszerű a folyamat, az igaz, de ha kell, elmagyarázom.

Láma 10-25-2006 16:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37542)
Jó ha ennyire okos vagy gyere egy párbajt holnap 3-8ig (délután:P)Ott majd tartok neked 15% foglalkozottságot:D

Neked mi a bajod, áruld már el? Nem fogod elhinni de ha 99% a foglalkoztatottságod, a program akkor is enged katonát képezni. Tudom nehéz elhinni de igaz.

Harcosok 10-25-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 37560)
Gombnyomásra, hö! Nem egyszerű a folyamat, az igaz, de ha kell, elmagyarázom.

Olyan értelmeseket irsz esküszöm...
Akkor gondoltam a párbajt kihagyod!!

Mondom én vezetem félre a kezdőket hogy is ne:)
Az nem félrevezetés,hogy 99%foglalkozottság mellett katit képezzen????

Harcosok 10-25-2006 16:27

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37558)
Harcosok: ígérem, ha befizecc egy Arénára, akkor úgy leverlek, h többet nem írsz ide... :) :) :)

én befizetek neked 5 vippet de ha elötted végzek 3x annyit fizetsz nekem oksa?:)(utolag fizetem ki csak:Pha vége az arénának akkor ha elöttem végzel és akkor ingyen jöhettél:P)

Ati 10-25-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37566)

Már miért ne lehetne 99%-os foglalkoztatottság mellett katonákat képezni??? Ki mondta ezt az eszement marhaságot?

Ne szórakozzatok már légyszi.

Harcosok 10-25-2006 16:29

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37565)
Neked mi a bajod, áruld már el? Nem fogod elhinni de ha 99% a foglalkoztatottságod, a program akkor is enged katonát képezni. Tudom nehéz elhinni de igaz.

Én nem aztmondom nem lehet!!
Még -10k népbe is lehet képezni de ha képzel utána -népbe leszel megbirod ezt érteni?:)És utána már szivsz ha pont akkor állnak rád:P

Ati 10-25-2006 16:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37570)
Én nem aztmondom nem lehet!!
Még -10k népbe is lehet képezni de ha képzel utána -népbe leszel megbirod ezt érteni?:)És utána már szivsz ha pont akkor állnak rád:P

És akkor mi van, ha minusz népben vagy? Az igazán profik ELEVE minusz népben vannak, és bizonyos épületeik csak akkor mennek, ha tényleg szükséges.

Harcosok 10-25-2006 16:32

Ja de 10k népböl 1k-t belöksz képezni leszel -1k népbe (kb) hát akkor 66épületed kikapcsol:PÉn ezért kérdem,hogy képzel 99%mellett?????

Harcosok 10-25-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37571)
És akkor mi van, ha minusz népben vagy? Az igazán profik ELEVE minusz népben vannak, és bizonyos épületeik csak akkor mennek, ha tényleg szükséges.

És ha jól látom a kezdőknek van javasolva ez pár helyen:DMind1:)kimegy a nép -10% hát.....nem megy a torony minden körben itt kell lenned mivel nem elég ha a szövid néz távolba neked is megkell oldani,hogy elég nép legyen.
Na ez pont ugyanolyan,hogy 0tanyás orit javasoljunk a kezdőknek;)

Ati 10-25-2006 16:34

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37572)
Ja de 10k népböl 1k-t belöksz képezni leszel -1k népbe (kb) hát akkor 66épületed kikapcsol:PÉn ezért kérdem,hogy képzel 99%mellett?????

Rákattibntok a "Hadsereg" menüpontra, beírom, hogy 1000 katonát szeretnék képezni, rákattintok a "Kiképez/Lefokoz" gombra, és már képződnek is. Nem nagy ördöngőség. :)

Croissant 10-25-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37568)
én befizetek neked 5 vippet de ha elötted végzek 3x annyit fizetsz nekem oksa?:)(utolag fizetem ki csak:Pha vége az arénának akkor ha elöttem végzel és akkor ingyen jöhettél:P)

Na álljon meg a násznép... a tanulópénzt Neked kell fizetned, méghozzá előre...

Ati 10-25-2006 16:35

Jesszusom. Oké, értem, hogy miért akarja mindenki, hogy ne írj a fórumra... :) Lassan sikerül engem is meggyőznöd erről. ;)

Harcosok 10-25-2006 16:39

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37577)
Na álljon meg a násznép... a tanulópénzt Neked kell fizetned, méghozzá előre...

Ha akarsz jönni fizesd ki magadnak ember ....Ha lehagysz kifizetem utána neked...Olyan mint a visszaválthatos üveg:D

Csokibácsi 10-25-2006 16:39

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37566)
Olyan értelmeseket irsz esküszöm...
Akkor gondoltam a párbajt kihagyod!!

Hülye kérdés hülye válasz ;)
Este 10-ig dolgozom (reggel 7-től), szóval nem lesz nehéz kihagyni :) De ez nem fontos.
Nem félrevezetés, simán működik, csak nem kell elveszni észnélkül a számmisztikában. Persze mindig pont akkor állnak rád (vihar, emberlopás, armageddon és 12 sereg is pont akkor üt be mészárolni, teljesen mindennapos dolgok), szóval ezt Te ne tedd meg :)

Minden hülye kérdésedere adott válaszom után 10-el csökken az IQ-m, veszélyességi pótlékot követelek.

Harcosok 10-25-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37578)
Jesszusom. Oké, értem, hogy miért akarja mindenki, hogy ne írj a fórumra... :) Lassan sikerül engem is meggyőznöd erről. ;)

;)

Ha nem lettem volna érhető:
10k népképzel 1k-t
-1k-ba leszel...eddig asszem értitek amit mondok:P
-1k-ba vagy észre vesz egy régi ellenség ad neked vihart népet lop stb....Na akkor ott bevehetsz 1k katit a piacrol
Igaz megy 1k kati képzése és az pont ugyanannyit ér mint az az 1k kati amit bevttél ...De hát ott a fegyo ára is;)

Croissant 10-25-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37582)
Ha akarsz jönni fizesd ki magadnak ember ....Ha lehagysz kifizetem utána neked...Olyan mint a visszaválthatos üveg:D

Kár, h most nem tudok pirosat adni :) :) :)
A logikád kb. olyan világos, mint a tárna mélye...

Ati 10-25-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37584)
-1k-ba vagy észre vesz egy régi ellenség

Én megértem, hogy a teljes csoport régi ellenséged, ezen nagyon nem is csodálkozom, de a többieknél ez a helyzet nem áll fenn. ;)

Harcosok 10-25-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37586)
Kár, h most nem tudok pirosat adni :) :) :)
A logikád kb. olyan világos, mint a tárna mélye...

Ha magadnak nem birod kifizetni nekem se adnád vissza ebben biztos vagyok....
Nem fogok osztogatni vippet azért,hogy harcolj velem ....Nem Magyar Brasil mecs ez:)Ott fizetnek a magyarok de itt talán én lennék a Brasil:P
Hány rövidfordulos játékon voltál már?:)

Croissant 10-25-2006 16:47

Ati: nem tudnád Harcosokat MINDEN csopiba áttenni? Mert akkor végre lenne MINDENKINEK könnyű pontszerzési lehetősége... :) :) :)

Harcosok 10-25-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37587)
Én megértem, hogy a teljes csoport régi ellenséged, ezen nagyon nem is csodálkozom, de a többieknél ez a helyzet nem áll fenn. ;)

Aki háboruzik annak van ellensége:)És az én orim nevét nem tudják ugyhogy...:)DE az ellenségeim megjegyezték ,hogy xxxx ezt tette velem:P
Te amugy mit értesz felesleges épületnek egy profinál(te irtad,hogy prorfik nyomják így)??(gondoloma tornyot mivel a bankra szükség van mindig...)

Croissant 10-25-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37588)
Ha magadnak nem birod kifizetni nekem se adnád vissza ebben biztos vagyok....
Nem fogok osztogatni vippet azért,hogy harcolj velem ....Nem Magyar Brasil mecs ez:)Ott fizetnek a magyarok de itt talán én lennék a Brasil:P
Hány rövidfordulos játékon voltál már?:)

Nem a bírásról van szó, hanem tanulópénzről, amit előre kell fizetni...
Mi az a rövidfordulós játék?

Xeper 10-25-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37590)
Te amugy mit értesz felesleges épületnek egy profinál(te irtad,hogy prorfik nyomják így)??(gondoloma tornyot mivel a bankra szükség van mindig...)

Te jó ég...

Harcosok 10-25-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37591)
Nem a bírásról van szó, hanem tanulópénzről, amit előre kell fizetni...
Mi az a rövidfordulós játék?

Mind1:)
Nem akarok tanácsokat adni neked :D
Te akarsz engem tanítani vagy mi?:)És még fogalmad sincs arrol mi az a rövidfordulos játék?:)

Croissant 10-25-2006 16:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 37592)
Te jó ég...

Ahammm. de nem akar leszakadni....:) :) :)

Croissant 10-25-2006 16:54

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37593)
Mind1:)
Nem akarok tanácsokat adni neked :D
Te akarsz engem tanítani vagy mi?:)És még fogalmad sincs arrol mi az a rövidfordulos játék?:)

Dehogy akarlak én tanítani... csak leverni... :) :) :)
Tod, az a helyzet, h csak az Arénát ismerem, bár azzal kapcsolatban rövidfordulós játékról még nemigen hallottam...

Harcosok 10-25-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37595)
Dehogy akarlak én tanítani... csak leverni... :) :) :)
Tod, az a helyzet, h csak az Arénát ismerem, bár azzal kapcsolatban rövidfordulós játékról még nemigen hallottam...

Jó ha ismered az arénát ki is tudod magadnak fizetni ha lehagysz mondom kifzitem de nem áll fent szerintem ez a veszély:)

Croissant 10-25-2006 16:58

Harcos: nagyon csendben jegyzem meg, h kár erőlködnöd a piros osztásával, amíg magad olyan színnel bírsz... persze lehet, h ezt (is) jobban tudod... :) :) :)

All times are GMT +1. The time now is 23:24.