![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jogos a pont:) Nem javítom ki, mert akkor értelmetlenné tenném a hsz-edet, azt meg nem venném a lelkedre:) Ezzel szemben mostantól figyellek, szal ne hibázz:D:rolleyes: |
Quote:
|
Harcosok, miért félsz felvállalni az orid egy játékban? :)
3-4 ezres sorszámpontossággal meg lehet mondani, melyik az orid arénában, egyszerű: visszakeresi az ember, mikor tettek anarchba Téged, valoszinuleg regiztel aztan egyet... Maskepp, amit irtak a tobbiek is az egy lentebbi szovire is igaz: lehet Te übermayer vagy sok-sok penzzel, de ha a szovetseged tagjai csapnivaloak nem ersz semmit a penzzel :) Az pedig, hogy mf-kent is uberfranko vagy, azt meg se kerdojelezem :) |
Szerintetek Harcosok egyedül találja ki az überokosságait? :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Director, tessek neki megmagyarazni! :)
|
Quote:
pl olyan termeket sose veszek ahol kiirjak, hogy arengedmeny: -30% :) Mert ugye az mar dragitas :) |
Quote:
Ja amugy mondd el 99%foglalkozottság melett,hogy képzel katit hallgatlak:) |
Na akkor várlak:)
Quote:
Vagy egy aréna eredményt:) 1-8óriág ami fajta párbaj volt mind közül nyertem már:)(nem minden párbajom nyerem de sokat:P) Mivel csokibácsi tudom ugyse merne kiállni akkor holnap te gyere 3-8ig rendezd meg!!(délután természetesen) Ja és nem saját orival megyek mivel a párbaj ezt megengedi:) Ja gondolom akkor te se akarsz tétet vagy ha igen irj:) |
Harcosok: ígérem, ha befizecc egy Arénára, akkor úgy leverlek, h többet nem írsz ide... :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor gondoltam a párbajt kihagyod!! Mondom én vezetem félre a kezdőket hogy is ne:) Az nem félrevezetés,hogy 99%foglalkozottság mellett katit képezzen???? |
Quote:
|
Quote:
Már miért ne lehetne 99%-os foglalkoztatottság mellett katonákat képezni??? Ki mondta ezt az eszement marhaságot? Ne szórakozzatok már légyszi. |
Quote:
Még -10k népbe is lehet képezni de ha képzel utána -népbe leszel megbirod ezt érteni?:)És utána már szivsz ha pont akkor állnak rád:P |
Quote:
|
Ja de 10k népböl 1k-t belöksz képezni leszel -1k népbe (kb) hát akkor 66épületed kikapcsol:PÉn ezért kérdem,hogy képzel 99%mellett?????
|
Quote:
Na ez pont ugyanolyan,hogy 0tanyás orit javasoljunk a kezdőknek;) |
Quote:
|
Quote:
|
Jesszusom. Oké, értem, hogy miért akarja mindenki, hogy ne írj a fórumra... :) Lassan sikerül engem is meggyőznöd erről. ;)
|
Quote:
|
Quote:
Este 10-ig dolgozom (reggel 7-től), szóval nem lesz nehéz kihagyni :) De ez nem fontos. Nem félrevezetés, simán működik, csak nem kell elveszni észnélkül a számmisztikában. Persze mindig pont akkor állnak rád (vihar, emberlopás, armageddon és 12 sereg is pont akkor üt be mészárolni, teljesen mindennapos dolgok), szóval ezt Te ne tedd meg :) Minden hülye kérdésedere adott válaszom után 10-el csökken az IQ-m, veszélyességi pótlékot követelek. |
Quote:
Ha nem lettem volna érhető: 10k népképzel 1k-t -1k-ba leszel...eddig asszem értitek amit mondok:P -1k-ba vagy észre vesz egy régi ellenség ad neked vihart népet lop stb....Na akkor ott bevehetsz 1k katit a piacrol Igaz megy 1k kati képzése és az pont ugyanannyit ér mint az az 1k kati amit bevttél ...De hát ott a fegyo ára is;) |
Quote:
A logikád kb. olyan világos, mint a tárna mélye... |
Quote:
|
Quote:
Nem fogok osztogatni vippet azért,hogy harcolj velem ....Nem Magyar Brasil mecs ez:)Ott fizetnek a magyarok de itt talán én lennék a Brasil:P Hány rövidfordulos játékon voltál már?:) |
Ati: nem tudnád Harcosokat MINDEN csopiba áttenni? Mert akkor végre lenne MINDENKINEK könnyű pontszerzési lehetősége... :) :) :)
|
Quote:
Te amugy mit értesz felesleges épületnek egy profinál(te irtad,hogy prorfik nyomják így)??(gondoloma tornyot mivel a bankra szükség van mindig...) |
Quote:
Mi az a rövidfordulós játék? |
Quote:
|
Quote:
Nem akarok tanácsokat adni neked :D Te akarsz engem tanítani vagy mi?:)És még fogalmad sincs arrol mi az a rövidfordulos játék?:) |
Quote:
|
Quote:
Tod, az a helyzet, h csak az Arénát ismerem, bár azzal kapcsolatban rövidfordulós játékról még nemigen hallottam... |
Quote:
|
Harcos: nagyon csendben jegyzem meg, h kár erőlködnöd a piros osztásával, amíg magad olyan színnel bírsz... persze lehet, h ezt (is) jobban tudod... :) :) :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:24. |