![]() |
Quote:
Ja és most ne kezdjük azt bemagyarázni,hogy egy oriás mf elbir egy szövivel mert kicsit unom már az ilyen dolgokat:P |
Kevés híja volt. És ha szabad magunkról ilyet mondani, nagyon jó szövi voltunk... Biztos voltak jobbak is, de azért baromi jó volt a mérlegünk:)
|
Synk
Ezt ugye te se gondolod komolyan??? Ki a franc viharoz?REngetlek 1000 el... Es olyan siman megoldom hogy ne légy 2 körön belül.Ne mtudzs ütni mert visszakisernek siman. Mf nem bir el egy szövivel ha azok komolyan gondoljak. Az viszont igaz hogy mit er az egesz. De hogy Harcosokat is védjem mi is loptunk 4 en orias szövtől.Mert miert ne? Nem 1-2 nap váltja meg a világot de 1 hét mar mutatós lehet.:D |
De hogy a témához szóljak.
Óriással en olyan 5 kocsmával lépnék szintet.Csak azetr hogy az 1 kocsmas oriasok miatt.Feljebb meg éehet epiteni de olyan max 1000 tolvajig.És szintén csak amiatt hogy mas oriasokhoz belass |
Alba, te rossz tapasztalatokból indulsz ki:)
A te mf óriásod elég gyenge volt az adott mezőnyben, elég hamar újrázásra kényszerültél. Utána meg mi már nem foglalkoztunk veled, mert alapvetően bírlak, de muszáj volt lépnünk, ha már betámadtál:) Nem szeretek mf-kedni, mert jobb az ha 4 ember dolgozik össze. De mikor mf szerepre kényszerültem, akkor se voltam mindenki prédája se gnómmal se óriással. A kettő közt az a különbség, hogy egy mf gnóm védekezésre kényszerül, míg egy óriás keményen tud ütni is. De ez csak az én véleményem:) |
Quote:
|
Quote:
Erre Te azt mondod, hogy hazakisérsz 1szer, én meg azt, hogy 99% hogy fogom az ütésed... Hidd el tudok neked olyan óriást mutatni varisként, hadisként is, szöviben vagy magányosként is, hogy simán visszább veszel és elkezdesz azon gondolkodni, hogy kerülhes minnél távolabb tőlük... nem pedig azon agyalj, hogy mennyi ember lopható az óriástól. Ui.: Nem magamra gondoltam, mert béna vagyok, és játszani sem tudok, s Te erre majd gondosan rá is fogsz mutatni. |
Szerintem tud az mf igen nagy karokat okozni, ha tobbet tud lenni gepnel, mint a szovi. Az biztos, hogy hosszutavon valszeg az mf vesziteni fog, de ha sok tartalekja van, akkor igen sokaig eltud jatszadozni.
S 600 hekin en 10 kocsmaval lepnek fuggetlenul hogy mf vagy szovitag. |
Synkel?
Én betámadtalak és ujrazasra kényszerültem? Te a 4 es csopirol beszélsu gondolom.Tudom gyenge voltam de nem azert ujraztam... Én sose élezem ki az orim, nincs rá szükségem.Szerintem nem az dönt el a csatát ki menniyre élezi ki amgaát hanem ki emnnyi időt van a gép előtt.Ha már csatázunk akkor én ott dekkolok végig... |
Quote:
4-ben nem találkoztunk. 2-ben igen. Beverted a varisomat hekire, elmentél 5 körre, szépen lehoztunk magunk mellé, de újráztál mielőtt az igazi mókát elkezdhettük volna. Nem volt rossz az orid, csak nem mf-nek való. Mf óriást régen rossz ha egy szövi összes hadisa tudja rengetni... Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Mi nem mehettünk utánad, mert a varist be kellett várni, 6 körre szakadt le, ha 12-t csinálunk belőle az életben nem hagyják feljönni. Szal esélyes lettél volna mf-ként is:) A szövinek figyelni kell egymásra is, míg az mf azt csinál, és oda megy ahova akar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt irtad eddig:örült aki embert lop oriástol+más témában azt gyujtani se lehet az oriást:) Most ezt irtad:Loptad Alba oriását népre+gyujtottad is:)Erröl ennyit.... Ja és irod majd,hogy hát ha csak az oriást tudtuk lopni mit tettünk volna mást?:)Olvass vissza én pont ugyanazet irtam le:D És még én vezetem félre a kezdőket modnom jobb ha nem irsz nekem ilyet:P Mert te vezeted félre azzal,hogy azt irod nem kell az oriást lopni bezzeg te lopod!!!!!!!!Ebböl beszéld ki magad:)Ja és tudom most jön a csönd:) |
Quote:
Harcosok, te elolvastad tulajdonképpen mit írtam neki? Ha esetleg nem, akkor idézem: Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Olvastad? Szerintem nem. Vagy ha mégis, akkor télleg valami gond van veled... Ezt már több helyen leírtam, akkoriban gnóm voltam 12% kocsmával, és hidd el nekem, nem csak az 1 krimós óriásokat bírtam áttolizni... És mint mondtam már a másik topicban, a hozzám intézett hsz-ekre mindig válaszolok! |
A másik topicban széepn elbeszélünk egymás mellett, ide viszont hiába várom a választ. Ne mondj többet olyat, hogy én kerülöm a kényes témákat!
|
Quote:
Amit irtál az ezt jelenti (vagy ha mást akart jelenteni akor nem jól fogalmazol):Ha több a templomod akkor jó lettél volna.(2.mondat)Loptunk töled embert+gyujtogattunk ... Te eddig csak azt szajkoztad nem érdemes semmiképpen se oriást lopni most meg lám te irod,hogy loptad:) |
Quote:
Istenem istenem nem irtál még ide pedig a másik témában most is bezsélgetünk hát ez nem igaz:D |
Off: Én azt hittem,erre a fórumra is érvényes az alapvető fórumetikett,mint pl., hogy nem szabad ordibálni.
|
Újra beidézem magam:)
Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Látod a kulcspontokat? Pl azt, hogy "nem tudtunk volna semmit tenni ellened" vagy azt, hogy " persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti." Azt látod, hogy loptam tőle embert, azt is, hogy gyújtogattam, azt viszont nem, hogy egyben el is ismerem ,hogy sok értelme nem volt... Most ha gondolod, belemehetünk a mondataim értelmezésébe, de én jól fogalmaztam ,és azt írtam amit akartam. Nem bennem van a hiba, hogy te csak azt látod meg belőle ami épen jólesik... |
Quote:
Na de mondom olvasd el a rolam szolo témában ott felvan ajánlva normál játékban is megközdük ellened is akár:) |
Quote:
Ketten loptuk, illetve gyújtottuk. Minden apróság számít alapon, mert 5 környit kellett lehozni magunk mellé. És mindketten elhasználtuk rá a készülinket. És soha nem mondtam olyat, hogy óriást nem lehet lopni, csak azt, hogy nem érdemes. Légyszi, mutass egy orinevet, és garantálom, hogy megmérkőzök veled. Ha gyorsban vagy esetleg, az sem baj, talizunk B-ben. Legalább tesztelheted valakin a magas hekis tipjjeidet. Bár nem hiszem, hogy ha megnevezed magad eljutnál B-ig:) Ja igen: nekem jelenleg X-ben G-ben és A-ban van országom, ha gondolod, adok sorszámot, és tied lehet az első ütés. |
Quote:
Szerencsére van a hoditonak olyan csopija ahol nem a pénzröl szol az egész na én egy olyanban vaok:D |
Most te ezt megfutamodásnak fogod értékelni, de szerintem tovább már ne offoljuk ezt a jó kis topicot.
|
Uhh synk az 1000 éve volt mar amikor en orias voltam.De igen remlik.
Ott is masert kellett ujraznom:))) amugy harcosok ez nem jaccom ott mert pénz van meg piac szöveg kezd marha unalmas lenni.Szerinted az nyer akink több lóvéja van? Ez marhaság.Nem mondom hogy nem előny ha van loved de nem a pénzzel nyersz, hanem sok időval és jo trükkökkel. Nekem egy orszagom sem futkozott korlatlan loveval es valahogy megis eljutottam valahova.Ugy mondod mintha aki B be A ba van annak mar 10-100 millirdjai lennének.Ez nagy butasag reszedrol. Igen irta valaki hogy A ba milliardok kellenek.De ott se nyersz csak loveval. De amit te jaccol az nem a hodito.Mi az hogy nincs piac nincs kint katona meg semmisem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De mi az hogy nincs kati a piacon mar ne haragudj...
Ja meg trükkök? :) Te valami butitott verzioval jaccol :) |
Quote:
|
Quote:
Most ha valaki emiatt nekiáll, és onnan próbál feljutni gyorsan az A-ba, vagy akárcsak 4. szintre is, hogy témánál maradjunk, akkor erről erősen lebeszélném, mert 3 órás körökkel 3 szintet végigvinni nem egy leányálom, ráadásul a fentebbi lassú szintek igencsak kihaltak. |
Szerintem az teljesen megoli a csoportot, ha nincsen katona a piacon.
Egyszeruen hiaba fosztasz egy jot, amikor mondjuk 10 ezer arany 1 db tekercs, nyersanyagot minek vennel, es katona pedig nincsen. Lehet, hogy tok jo hogy 4 mlrd-ot osszeszedsz egykonnyen, de egy haboruban mire megy el az a felhalmozott penz? Veszed a tekit?! |
Mi kell a háborúhoz?!
pénz pénz pénz! emlékeim szerint ez egy elég régi "bölcsesség". |
Amely pénzen veszel mondjuk ellopott tekercset vagy éppen elhullott egységet... :)
De ha egység nincs, a tekercs mondjuk 10-15k legalább, akkor?...Pénz, pénz, pénz..és értelmetlenség. |
Quote:
De ha van!:rolleyes: |
Quote:
és ha van pl.:10 bankja is, akkor még kevesebb, hiszen az védi a pénzt ember nélül is....;) max nem kamatozik a pénz!:p |
Quote:
|
Ezt már egy másik témában feszengettuk....asszem arra jutottunk, hogy a bank akkor is véd, csak nem kamatozik.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:27. |