![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sztem ez egy értelmetlen szócsata csak. ezt csak bent lehet eldönteni. lehet itt tatkikákra alapozni, meg tudás és benttlét. De hidd el, hogy én is keveredtem egy gyengébb hadseregű orival ilyen helyzetbe. megvertük őket, de engem kb 20 perc alatt szétkaptak. 2-3 készüli rámszaladt, aztán pislogtam, mint pocok a lisztben. 5 körre kerültem el a szövitől. szerencsére sikerült megállítani őket. |
ja es meg valami..amit az elobb mondtal..4-5 kor es vegem? hat ilyen meg nem volt pedig eleg reg ota jatszom,viszont meg vesztesen nem kerultem ki csatabol :P
|
Quote:
|
na en tobbet nem osztom az eszt mert mar reg ota letertunk a vaganyrol,ami arrol szolt h milyen egy jo tolist...kellemes beszelgetest kivanok mindenkinek es meg azt h hoditoban is talalkozzunk
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
képes vagy egy 1k hekis országot etetni????? abból amit elmondtál, van 600barakkod, 85őrtornyod, 70templomod, 35kocsmád, és van minimum 170házad(ami nem előnyös mert egy nagyonkicsi gyújtogatásnál leég 20-30házad(1200-1800lakos -- leáll 80-120épületed)azaz a védelmednek annyi, és elment egy adag toli v varázsló is bár azt még nem tudom h honnan eteted az orit, mert van 40heki amivel még nem kérkedtél, ha mind raktár akkor is 3körönként elfogy a gabona!!(a 3körben már van egy kis éhezés, de az ország nem éheztető, mert 99% a foglalkoztatottság, kb 20fővel van több) ez egy életképtelen ország, és ha eddig minden háborúból győztesen kerültél ki, akkor gyengék voltak az ellenek, v nem volt háborúd, így nem szenvedhettél vereséget (apró tájékoztatás:amikor a teljes szövi ellövi rajtad a készülid, nemcsak éhenhal az országod, hanem elkezdenek leállni a barakkajaid) szvsz ne keménykedj erre az országra |
lassúban ellehet éhezés nélkül :)
|
Quote:
amúgy lassűban raktár és tanya nélküli orit is lehet építeni éhezés nélkül :D:D |
Quote:
|
Quote:
Tévedés. Pénzzel ezt nem lehet megoldani. Ha nem nagyzolsz, hanem télleg így működtök, gratulálok, de azért ne éld bele magad, hogy győzhetetlenek vagytok:) Én pl nem gyújtanálak téged. Kirabolnám a raktáraidat... |
engem érdekelne hol van ilyen szövetség melyik szinten, milyen nevekkel...biztos kihívás lenne ellenük harcolni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Olyan éhínségnél hamar leállnak ám a templomok:D |
Quote:
|
na neeeee
nem tudom h hogy nem lehet megertetni veletek h hogy mukodik egy tanyafrees ori..mit nem lehet ezen erteni? van egy 3 koros orim amibe kell minden 3 korben 40000 gabona+ehezes 1 kor az =4 kor,mivel vipes ori vagyok van 5 piacom ugye 5*4 az 20 kor a maradek 4 kor meg azzal kihuzhato hogy tamadok,mert ilyenkor altalaban eleg a kaja 10 korig...ha meg lelopnad akkor visszaveszem ha meg nem akkor elmegyek hozzad es megfosztalak :P ne aggodjatok mert ehezes miatt nem esik szet az orim..szoval ne farasszatok ilyenekkel h hogy szednetek szet az orimat mert nem tudnatok :P
|
Quote:
elhiszem, hogy sok pénzetek van (sok kell legyen, mert különben nem menne az éhezés), de nem végtelen szóval, ha felviszem a gabona árakat, mondjuk 1000-re (nem tudom most mennyi), akkor az 5*1000*40.000= 200 milla/tag/nap, tehát ha így tartanám az árat csak 3-4 hétig, akkor 5,6 mrd-be kerülne csak a gabona, és akkor még nem harcoltunk ugyebár:) |
Quote:
olcsóbb, mint egy szöviháború ;) |
Quote:
Igen,az tuti h sok penzt beleverunk kajaba de megeri hidd el nekem :) |
ja es meg valami
a mult heten a csopiban 1500 es 3000 kozt volt a gabona :P es ugy sem haltunk ehen es nem is fogunk meg egy darabig :P
|
Quote:
|
Quote:
elhiszem, hogy akár egy évig is kibírhatnátok, de ha ennyi a gabona ár, tartósan és még megy is fel, akkor én mérlegelném hogy még mindig megéri-e |
Quote:
|
Quote:
na, de ha lenne 300 mrd-m akkor azt nem éheztetős orira költeném el egy év alatt, hanem akkor szétcsapnám mindenkinek a fejét egy szimpla orival, ha kisér meg simán belefér egy seregcsere, aztán patt. és ezt még értelmesebbnek is tartom annál, hogy esetleg nyerjek 10% barakkot plusszba (nem mondom jó lenne), de inkább nem. ez persze csak az én véleményem, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik;):) |
Quote:
|
mondjátok már el kérlek melyik ez a szint, ahol vérprofi szövetségek nemhogy átépítenének egy hétre tanyát, hanem huzamosabb ideig 5k a gab ára és tele is veszik magukat? lécci lécci :) de főleg a szövetség tagjai érdekelnek!
|
Quote:
|
Quote:
na jó, ha elhasználod az egyik segítséged, akkor adok egy kapaszkodót, de elolvasnod már Neked kell :D:D Nézd meg az aláírását ;) |
Tyúúúú Grabi hallod vigyázzá mer el leszel kapolva és akkor neked irgum meg a burgummul szét kell őtet szedned :))) Már persze ha rájön melyik csopiba is vagy :rolleyes:
|
Úgy látom, hogy egyre veszélyesebb ez a játék, nem tudom, h az idegeim meddig bírják........:D:p:D:p:D:p
Bocsi, az offért! |
Quote:
Grabi, te má' megin sumákolsz. Mennél amerre ők járnak, és termelés helyett degeszre keresnéd magad gabonakereskedelmen mi???:D:D:D |
alájuk mennék minden nyersi 50k, azt puszti...csak megveszik azt is :)
országaim az aláírásomba, ahogy írták :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:36. |