![]() |
Quote:
Nem tette piacra, hogy helye legyen a képzésről érkezőnek. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Synkel: neked emberhiányod is volt nem?
|
Quote:
Akkor sem építek 150 házat csak hogy ne menjen párezer katincs olykor:) |
Quote:
Idézet a HT súgóból: " Fontos, hogy ha az épületeid emberhiány miatt nem működnek, akkor a helytartó nem adja el az egységeket, hanem le lesznek fokozva, ezzel is enyhítve az emberhiányt!" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egész jól elműkötget.:))) |
én nem azt írtam,hogy a frissen érkező mindig dezertál!!
csak akkor ,ha több érkezik be mint amennyi az össz férőhely!! és ez tuti hogy így van,mert tegnapelőtt járt így a szövim,és mástól is hallottam.nem ad el annyit sem amennyid van hanem mind elmegy. |
Quote:
Ha van összesen 500 katonád, 500 barakkhelyen, akkor az 500-ból nem fog tudni eladni 1000 katonát, mert nincs annyi. Ennyire azért ez nem bonyolult. :) |
köszi Ati:D
|
2007-01-04 03:37:20 Kevés a hely a barakkokban! 452 katona elhagyta sereged. [INFÓ]
Sziasztok. Csak az lenne a kérdésem, hogy ez hogy történhetett meg aktív helytartó mellett? Miért nem a piacra tette őket????? Köszi |
Quote:
Ha azonban az adott körben tekercskopás van, és emiatt nem férnek már el az embereid, arról a helytartó nem tudhat előre, ilyenkor továbbra is le lesznek a katonáid fokozva. Fontos, hogy ha az épületeid emberhiány miatt nem működnek, akkor a helytartó nem adja el az egységeket, hanem le lesznek fokozva, ezzel is enyhítve az emberhiányt! FONTOS! Ha túlképzel, a helytartó nem adja el azokat a katonai egységeket, amiknek nincs helyük! |
Quote:
Köszönöm! |
Quote:
Tehát a templomok teljesen tele vannak, de képezek új varázslókat is. Akkor azok amint elkészülnek, mennek a levesbe? Nem fogja kitenni a ht? |
Quote:
Ha teszemazt nulla templomod van, nulla varázslóval, és varázslót képzel, akkor a HT nem fog tudni mit eladni, hogy legyen helyük, ezért hát képzésről beérnek, majd hely hiányában azonnal le is lécelnek. |
Quote:
Van 10 templom, tekercs nélkül, abban 1000 varázsló fér el. Jön a képzés, 200 új varázsló lesz kész. Ekkor a ht ki fogja tenni előző kör végén, az összes felesleges varázslót, amennyiben megfelelően be van állítva, hogy adja el az el nem férő egységeket? Quote:
Az írásodból az jön le nekem, a fentebbi példa esetében, a felesleges 200varázslót kiteszi majd, hogy legyen hely az új varázslóknak. Köszi a gyors segítséget :) |
Quote:
|
Igaz, nem képzés, de HT-s kérdés.
Ha a védelem varit beállítom kv utánra, akkor azt felteszi-e, mielőtt beüt a támadó, avagy tegyem inkább kv előttre? |
Szerintem inkább kv előttre. :) Én minden varit úgy állítok be.
|
A védelem vari helyes beállítása: Kv előtt, ha <2kör van.
Azokat a varikat kell kv előttre rakni, amiknek hatása van a kv-re, a többit utána. Az egész kör alatt hat a tisztálátás és mágikus pajzs, tehát azokat rögtön kv után kell feltenni. |
Köszönöm:)
Tehát akkor, ha jól értem előbb üt be a sereg és utána dolgozik a HT? |
Quote:
Tehát a teendőit a kv előtti és utáni percben látja el. A védelem varit azért kell így felrakni, mert a varik a kv elején csökkennek egyet, míg a sereg a kör végén üt be. Tehát, ha jönnek feléd és 1körre raktad fel a védővarit, akkor az nem fog segíteni. Ami furcsa... |
Quote:
|
Quote:
1. HT körváltás előtti feladatai 2. Körváltás, ország fejlődés részei 3. Csaták 4. HT körváltás utáni feladatai 5. Játszol tovább :) |
Quote:
Ezt így elhelyezhetnéd a súgóban is. Ha benne van, előre is bocs:) |
Sürgős
Ha egyszerre érkezik támadó sereg, és ugyanakkor jön vissza piacról ijászom, melyik érkezik hamarabb?
|
Ha jól tudom a piac a kv elején van.
|
nem csak a végén, hogy legyen 1 órám kipakolni?:S
|
Quote:
|
Quote:
A piacrol hazatero dolgok a korvaltas legutolso, vagy az uj kor legelso mozzanata (nezopont kerdese) Tehat a csata utan zajlik, es nincs olyan, hogy "hazajon es egybol kirakja a helytarto" |
Quote:
|
Quote:
nem? :) |
Quote:
|
Quote:
Arra gondoltam, hogy ha a kör végén lenne... :( |
akkor leirom az érintett események sorrendjét bövebben a sugó és a tapasztalataim alapján:
0.játszol 1.HT kv elötti varik és tevékenységek(pl seregeladás, képzés inditása) 2.megjön a képzés 3.féröhelyek fölötti egységek dezertálása, és raktári áruk elveszése 4.KÖRVÁLTÁS egyéb eseményei (varázslatok lejárata, regenerálódás ...) 5.szövetséges védöseregek megérkezése 6.csaták 7.szövetséges védöseregek hazaindulása 8.saját kintlévö sereg hazatér 9.piaci áruk (és katonák) visszaérkeznek 10.HT kv utáni varik 11.játszol tovább (lehet egy-két eltérés, de az a lényeget nem érinti) ebböl talán az összes eddigit megértitek (Ati, ha titkot árultam el, irjál priviben!) |
kimaradt, hogy mikor esznek azok az elvetemültek... nem tudni mikor jön be a fedezés, és a frissen épület épületek... - legalább is a lista szerint
persze jó dolog, hogy összeírsz 'mindent' egy helyre, de azért ilyen lényeges elemeket ne hagyj ki, ha már nekiálltál :D |
Az én nagy dilemmám amit a hiba jelzésben jeleztem, ami lehet nem is hiba, de régen nem így működött az tuti...
férőhely ellenőrzés... kivándorlás ha túl sok az ember... és utána, ha nem működnek az épületek akkor sem mennek el már az egységek kv alatt a barakkokból ,olyan épületekből ami nem működik, csak következő kv kor... vagyis ezeknek a sorrendje is kimaradt... :confused: |
ez a téma a HT katonaeladásának kérdésével indult, ahhoz képest igy is eléggé kibövült
nem azt irtam hogy 'minden', hanem azt, hogy 'az érintett' - és ezen az országban lévö egységek változásának sorrendjét értettem a 7. 8. 9. egymás közötti sorrendje sem biztos, csak az hogy a 6. és a 10. között vannak az etetést spec tudom, hogy a piaci féröhely ellenörzése elött történik, de azt nem tudom, hogy a frissen képzett egységek érkezése elött v után azt is ugy tudom, hogy a katonák dezertálására hatással van a tekikopás és a müködö épületek, tehát ezen szempontból a 4. pont (vagy egyes részei) lehet korábban (utólagos elnézést!) az épületek, és a felfedezés idejének dolgában nincs tapasztalatom, mert ezekre eddig nem figyeltem aki ki tudja egésziteni, tegye meg! aki máshogy tudja, javitson ki! |
All times are GMT +1. The time now is 16:01. |