![]() |
Quote:
|
Törpe oriról van szó :)
|
Persze :)
Moni is törpéről írt, nem? |
ha annyi péznt art bent, hogy amikor jönnek tudjon venni haditekit sztm a pénzt viszik el :)
inkább akkor nevegyél semmit, ha nemvolt nagyon kiélezve az ori, akkor a gabonatermelés még mennifog, törpének meg van alap 20% lakása... személyiséged milyen? |
Quote:
|
Quote:
Az oké, hogy egy fél-elf lelop, na de ha renget is... |
lol..másik fórumban írta valaki,h félelf varászló..HÁTMIKVANNAK!?!?!?!
|
most miért?:P
én láttam 2 zombi varázslót meg 1 zomb tolvajt! És komolyanvette.. vol vagy 50 kocsmája tele tolvajjal, de nemtűnt fel neki, hogy én 200al lopkodom :) |
Quote:
Hát ez az :rolleyes: Na ez ellen védekezz :D |
Quote:
|
öö, személyiséget szint elején választassz és nem szint végén!
egyébként nemhiszem, hogy 200ról aakrtak szintetlépni;) |
Én emberrel kezdtem de valami miatt nem ment és töröltem.
csináltam több hullát, gondoltam sebezhetetlenek, jól megszívtam, loptak mint a cukrot. hiába kerestem egy másik orival a tetteseket, nem találtam. :eek: most törpöket csináltam, remélem beválnak. :rolleyes: |
Quote:
|
Kell hozzá pár száz tolvaj és varázsló.
Igaz ezekkel támadni nem nagyon tudok, de védekezésre jó sztem. Varázsolok védelmet, játékon kívül! :D Igen, a valós életben gondoltam! :) |
Quote:
|
Hát igen.
Jin-jang egensúly a játékban is! :( Mindennek van jó és rossz oldala! de ha szinte csak íjászt képzek, és annyi tornyot építek hogy mind beférjen, akkor az íjászok ereje megduplázódik. és marad ember tolvajnak és varázslónak |
Quote:
|
Quote:
1000 Lovas, 500 Íjász (hozzá 11 őrtorony), 300 Varázsló, 200 Tolvaj. |
Quote:
|
Volt egy törpöm kb 3k katival, 1500varival és asszem olyan 1000tolival 200hekin...
Jah és volt 20bankja is mert kereskedő volt hogy el tudjam tartani magam:) Ez kb arra elég hogy 200hekin találj egy erős szövit és elindulhass felfelé;) |
Quote:
Örülök ha ez meglesz mire lemálik a védelem rólam! :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |