![]() |
Ati, segíts légyszi!
Indítottam egy szavazást az elf specvarijával kapcsolatban de egy lényeges opciót kihagytam. :( Theát ha megtennéd hogy beszúrod az nagyon király lenne.
Ez lenne a szöveg: "Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni." Remélem megoldható. :confused: Előre is kössz. |
Ma szerettem volna privat uzit kuldeni egy masik forumozonak, de sajnalattal vettem eszre hogy nem lehet. Aztan megorultem a Barat-Listanal az uzenetkuldesi lehetosegnek, aztan arrol is kiderult hogy le van tiltva!
Nem lehetne bekapcsolni? vagy tul nagy forgalmat generalna? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hat ez az... most kerjek meg valakit akarmelyik forumon hogy adja mar meg az msn-jet, vagy emailcimet, vagy esetleg az orija sorszamat? |
Quote:
|
Akkor ezt ugy veszem hogy nem megoldhato hogy uzenetet lehessen kuldeni. Vegulis csak kerdeztem, azt meg szabad. :D
|
Quote:
ezzel a dolggal kapcsolatban: én is probáltam 1 sima köszönő levelet prezentálni valakinek (csokibácsi) de nem igazán birtam. pedig szerény agyam minden kapacitását kihasználva se jutottam előbbre.nem tudom talán megoldhato lehetne(?) hogy az ember alkalom adtán itt forumon belül ezt megoldhssa..... ha til körmönfont voltam bocsesz..... |
Lásd előző beírások, vagy másik topic, nem tudom már hova írtam a privát üzenet küldésének lehetőségét.
|
Üdv Ati
lenne egy pár kérdésem: - először is: ez a fórummotor, amit ez a fórum használ, ez ingyenes??? -másodszor: mennyire nehéz kezelni az adminpaneljét? -harmadszor: vannak-e hozzá adatbázis konverterek??? a válaszaid előre is köszi :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Vannak. Részletekért lásd: http://vbulletin.com |
köcce szépen :)
meg is nézem most azonnal :p |
Sokat rakoncátlankodik ez a szerver, néha totál kiidegel...
|
Quote:
Megjegyzem én is fel órán át szakadatlanul próbálkoztam délután fellépni az oldalra, elzsibbatt az újjam a sok frissítéstől:D :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(amúgy nem ám. én nem vagyok függő:) |
Quote:
|
Én tuti nem vagyok függő. :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nemtom.. attól függ mit értünk normális alatt. nálam többnyire a "normális" "nem normális"-t jelent, bár ez a definíció a se füle se farka kategóriába esik.. de azért hasznos.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként inkább költői volt mint beugratós:D |
Lenne egy javaslatom a szavazásokkal kapcsolatban, új témát nme érdemes indítani miatta.
Néztem több szavazást több helyen találtam oylan szavazót akinek eg hozzá szólása sincs, az az 0 :) Az ilyen ember szavazata számomra nem mérvadó. Nem lehetne hogy szavazni csak member tudjon? 100 hsz em túl sok, és igy nem lenne az hogy az ember benéz ide nem szól egy szót se mert nem tud, vagy eccerüen csak buta, de végig nyokodja észnélkül a szavazásokat, szépen bele rondítva azokba. Gyula |
Quote:
|
Quote:
Mert ha jól értem Gyula szavait, akkor ő nem a hírnévpontokra gondolt(ráadásul annak van külön témája:D).:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Jól értitek, nekem ezzel van bajom akinek egy az az egy hozzászólása sincs, de ügyesen végig szavazgatja a szavazásokat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ki érti jobban félre a másikat vetélkedő? :)
|
Ati!!! Elmondom még egyszer lassabban :))
Nem az elismertségröl beszélek, az engem nem érdekel. Szavazás!!! Inditasz egy szavazást valamiylen témában a legtöbb ember vélemény nyilvánit a témárol és szavaz és kb tudod milyen véleménye van a kérdésröl és azért szavaz úgy ahogy. Az a szavazat viszint nem mérvadó számomra aki még egy témához sem szólt hozzá. Csak szavaz, nem hírnév pontot ad. SZavaz!!! Jó hogy most néztem be ide, úgy is pipa vagyok :( Gyula |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:20. |