![]() |
Quote:
aztán az xy10-ig minden orijával betámad :D |
Quote:
|
Quote:
majdnem mindent meg lehet tárgyalni, nekem is volt ilyen :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
törpe és ember fajjal sosem játszottam...
|
Quote:
|
Quote:
de én nem becsülöm sokra, szerintem nem jó... |
Quote:
|
Quote:
Esetleg tolis-varis elf,ami jó,de az meg unalmas. |
Quote:
én maradok a fél-elf tolisnál :D |
Quote:
Mostanában úgy alakultak a dolgok hogy elég sokat kell elfel játszanom és elég érdekes dolgokra képes egy elf, és nagyon sok jó tulajdonsága van neki :) Megkockáztatom hogy az egyik legjobb faj. Nem merem egyértelmüen kijelenteni mert akkor hütlen lennék a gnómhoz :) |
Quote:
|
A legelső orijaim emberek voltak,és fel sem tűnt,hogy átraktak anarchba :) Azt hittem,az a normális,ha minden nap gyújtogatnak :D
|
Quote:
|
Quote:
Az óriást meg szieszta ide vagy oda nem szeretem, szerintem nem jó semmire. Nagy böszme goromba jószágok, ha varis akkor hadinbak nem jó, ha hadis akkor meg nicns infója senkiröl se, ép listát meg még egy ehullátol is nehezen hoz el :) |
Quote:
|
Quote:
|
Első országom egy félelf volt, amivel a 4. szinten már tanyafree voltam... a 3. szintig volt meg az ori, aztán szétment a szövetségünk, én meg töröltem az orit, indítottam egy sereges óriást -majdnem ugyanolyan a játék vele :D
Az óriás A-ig húzta, közben indítottam egy elfet is. Mindegyikkel élveztem a játékot, de az elfem jutott legtovább, és szerintem azzal lehet a legelegánsabban játszani -így erre is voksoltam most. Azóta számtalan országom volt, mindegyik fajjal játszottam, mindegyiknek megvan a maga bája. Az én személyiségemhez a törpe, ember és a hulla nem passzol, a többit mind szeretem :) Zsáni: akár én is megtanítalak elffel izgalmasan játszani :D |
Quote:
|
Miért nem nyílt a szavazás? :D
Kisbér, az elffun :D |
mintha tegnap még az lett volna
|
Quote:
az ez :) |
nem ez is az volt nekem:D
|
Quote:
|
hát ezek szerint ez is megy a bakik közé, hogy már sokadszor néztem el, hogy egyik nap publikus és másik nap már nem.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:59. |