Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

Ati 04-21-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Toto
Akkor pici segítség:
"Áldott legyen az Oráj!"
:D

Ahh, télleg! Találtak egy új ellenséget a galaxisban! :D

aúú 04-30-2006 17:17

A SciFi Channel bejelentette, hogy az SG-1 10.évad és az SGA 3.évad bemutatója július 14.-én lesz. A Battlestar Galactica csak októberben indul majd és várhatóan helyette az Euréka nevű új sorozat lesz majd látható péntek este.

Ati 04-30-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by aúú
az Euréka nevű új sorozat

Az meg mi? :D

aúú 04-30-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by Ati
Az meg mi? :D

Fogalmam sincs...:)
Dehát ezért új sorozat, nem? :D

Amúgy bizti van fent valami bemutató róla az oldalon, csak lusta voltam keresgélni...:)

aúú 07-03-2006 11:09

Előreláthatólag augusztus végétől a TV2-n a mostani Csillagkapu sorozat után (leadják a most futó évad utolsó részét is), elkezdik a Csillagkapu Atlantisz részeit leadni...:) Remélem nem lesz olyan borzalmas a szinkron mint a BSG esetében volt a nyávogó Starbuck-al az eléen...

Ati 07-03-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Előreláthatólag augusztus végétől a TV2-n a mostani Csillagkapu sorozat után (leadják a most futó évad utolsó részét is), elkezdik a Csillagkapu Atlantisz részeit leadni...:) Remélem nem lesz olyan borzalmas a szinkron mint a BSG esetében volt a nyávogó Starbuck-al az eléen...

Öööö, ez így elég mókás elgondolás :D

Ezek egymás MELLETT futó sorozatok, történetileg is vannak egymásra hivatkozások. Egymás után leadni ezeket nagyon érdekes megoldás... :D Tipikus tv2... :D

aúú 07-03-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati
Öööö, ez így elég mókás elgondolás :D

Ezek egymás MELLETT futó sorozatok, történetileg is vannak egymásra hivatkozások. Egymás után leadni ezeket nagyon érdekes megoldás... :D Tipikus tv2... :D

Persze vannak bennük átfedések, de azért valljuk meg őszíntén azokat a részeket már régen leadták a TV2-n a síma csillagkapuból amelyek az Atlantiszhoz kötődnek...:) Szóval ezek után mást se tehetnek...:)
Az igazi baj itt az, hogy mindent ilyen késve hoznak csak be és mire ide ér, addigra már külföldről dvd-n megvehető, vagy a netről símán letölthető, így akiket tényleg érdekel, nem fogják annyira lelkesen a tv előtt várni azt a részt, amit már amúgy is láttak párszor... így a nézettsége se lesz feltétlenül olyan nagy, ezért az lesz a vége mint valamelyik Startrek nagyfilmnek, amit nem adtak le soha magyar moziban, mert a Startrek magyarországi forgalmazásának tulajdonosa (aki utálja amúgy a sorozatot) mindenféle meghírdetés nélkül csinált próbavetítést és elégedetten konstatálta, hogy nem volt rajta senki....

Ati 07-07-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by aúú

És a Csillagkaput akkor félbehagyják? A tizedik évadot nem látjuk, vagy majd csak egyszer valamikor?

Wááááá, mondtam már, hogy utálom a magyar csatornákat? :D

ssseth 07-07-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Ati
És a Csillagkaput akkor félbehagyják? A tizedik évadot nem látjuk, vagy majd csak egyszer valamikor?

Küldjek majd torrentet?:D

aúú 07-09-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Ati

Nem félbe, de elvileg a 10. évadot most nem vetítik le...

Ati 07-09-2006 12:17

Quote:

Originally Posted by aúú
Nem félbe, de elvileg a 10. évadot most nem vetítik le...

Nem félbe, hanem 90%-ig adják le. :) Mégrosszabb. :)

Toto 07-09-2006 12:55

Quote:

Originally Posted by Ati

Szőrnyű vagy. Magyar csatornáról beszélünk. Tessék örülni, hogy a 9. évadot teljesen leadják. :D

Ati 07-09-2006 13:21

Quote:

Szőrnyű vagy. Magyar csatornáról beszélünk. Tessék örülni, hogy a 9. évadot teljesen leadják. :D

No de azért ez elég lehangoló, hogy elkezdesz nézni egy sorozatot, abban a tudatban, hogy úgyse fogják végig leadni.

Ha valamit mégis leadnak végig, akkor ez többnyire az olyan sorozat, amik csődbe mentek, és az első évadjuk sincs befejezve, és totál sztori közben van vége mindennek. Csak az imdb-ből derül ki, hogy nem a magyra tv a buta, hanem nincs több rész a sorozatból. No de ha már ilyen hirtelen fejeznek be valamit, akkor ezt esetleg közölhetnék is. :D

Ehh, mindegy... magyar tv... Jobb nem gondolni rá... :D

Toto 07-09-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati
No de azért ez elég lehangoló, hogy elkezdesz nézni egy sorozatot, abban a tudatban, hogy úgyse fogják végig leadni.

Ha valamit mégis leadnak végig, akkor ez többnyire az olyan sorozat, amik csődbe mentek, és az első évadjuk sincs befejezve, és totál sztori közben van vége mindennek. Csak az imdb-ből derül ki, hogy nem a magyra tv a buta, hanem nincs több rész a sorozatból. No de ha már ilyen hirtelen fejeznek be valamit, akkor ezt esetleg közölhetnék is. :D

Ehh, mindegy... magyar tv... Jobb nem gondolni rá... :D

Kérlek szépen, kiegészíteném azzal, hogy a dél-amerikai szappansorozatokat is leadják végig. Bár nem vagyok benne biztos, mert nem szok. nézni. :D

aúú 07-13-2006 08:46

Quote:

Originally Posted by Ati

Te Atis, azzal ugye tisztában vagy, hogy a 10. évadot még Amcsiban sem vetatették? :)

"Keleti parti idő szerint pénteken este 8 órakor adják le Amerikában a Csillagkapu 10. évad és az Atlantis 3. évad nyitórészeit.
A ripekhez várhatóan a BitGate készíti ezen évadok feliratait. "

Tehát azért sem tudják leadni a magyarok, mert mint új szériának, valószínű még exkluzív leadási jogokkal rendelkezik pár csatorna és valószínű legalább egy évet várni kell, mire itt is leadható, addig meg tán csak ne legyen üres a képernyő...:)

Ati 07-13-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by aúú
Te Atis, azzal ugye tisztában vagy, hogy a 10. évadot még Amcsiban sem vetatették? :)

"Keleti parti idő szerint pénteken este 8 órakor adják le Amerikában a Csillagkapu 10. évad és az Atlantis 3. évad nyitórészeit.
A ripekhez várhatóan a BitGate készíti ezen évadok feliratait. "

Tehát azért sem tudják leadni a magyarok, mert mint új szériának, valószínű még exkluzív leadási jogokkal rendelkezik pár csatorna és valószínű legalább egy évet várni kell, mire itt is leadható, addig meg tán csak ne legyen üres a képernyő...:)

Vegyék meg. Ha kint adják, akkor itt is adhatnák. ;) A sorozat kész, csak arra vár, hogy a tv2 megvegye! :DDDD

aúú 07-13-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Vegyék meg. Ha kint adják, akkor itt is adhatnák. ;) A sorozat kész, csak arra vár, hogy a tv2 megvegye! :DDDD

Látom magam előtt, amint a sorozat készítői ott tipródnak a szőnyeg szélén a TV2 műsorigazgatójánál:
- Naaa, légyszi, vegyétek meg!
- Hát nem is tudom, most nem akarunk erre költeni ennyi pénzt, meg már megvettük tőletek az Atlantiszos sorozatot.
- Na igen, de azért ez mégiscsak a folytatása annak és alig 2x annyiba kerül ez az évad nektek, mint az Atlantiszos összesen! A hülyének is megéri!
- Asszem konzultálok a fiammal, hogy mit is akar megnézni a tv-ben... majd jelentkezünk! Viszlát!
- Viszlát!

...és híreink következnek
A TV2 a 9 évad befejezése után elkezdi vetíteni a Stargate Atlantis című, külföldön igen népszerű sorozatot.
u.i.: Köszi apu! :)

:D

Ati 07-13-2006 09:41

Quote:

Originally Posted by aúú
- Asszem konzultálok a fiammal, hogy mit is akar megnézni a tv-ben... majd jelentkezünk! Viszlát!
- Viszlát!

...és híreink következnek
A TV2 a 9 évad befejezése után elkezdi vetíteni a Stargate Atlantis című, külföldön igen népszerű sorozatot.

Rossz döntés. ;)

aúú 07-13-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Ati
Rossz döntés. ;)

Hát, amíg nem láttam pár részt a 10. évadból, addig nem bizti, hogy rossz a döntés...:D
Amúgy szerintem nem elképzelhetetlen, hogy párhuzamosan le fogják adni mindkettőt, vagy úgy csinálják, hogy leadják az Atlantisz első évadját, addigra lefut kb a 10. évad a símából, akkor leadják azt, majd folytatják az Atlantiszt...:)

Ati 07-13-2006 10:22

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, amíg nem láttam pár részt a 10. évadból, addig nem bizti, hogy rossz a döntés...:D
Amúgy szerintem nem elképzelhetetlen, hogy párhuzamosan le fogják adni mindkettőt, vagy úgy csinálják, hogy leadják az Atlantisz első évadját, addigra lefut kb a 10. évad a símából, akkor leadják azt, majd folytatják az Atlantiszt...:)

Asszem le kéne szoknom arról, hogy tv-t nézek... :D Ebből az 5k-ból, ami a havi tv-díj, egy csomó dvd kijönne. :D

aúú 07-13-2006 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati
Asszem le kéne szoknom arról, hogy tv-t nézek... :D Ebből az 5k-ból, ami a havi tv-díj, egy csomó dvd kijönne. :D

Hát, ha majd lehet híreket is kapni DVD-n (mondjuk 1 napra előre...:D:D), akkor tényleg meg is fogja érni inkább arra költeni...:D

Toto 07-13-2006 10:30

Már előre látom, hogy a 10. évadot úgy fogják leadni, hogy megismétlik előtte az első 9-et :D

aúú 07-13-2006 10:31

Egyébként az, hogy MO aránylag kicsi, jelentősen befolyásolja, hogy mit meg hogyan lehet megvenni, meg műsorra tűzni... hisz hiába kezdenék el vetíteni mindkét sorozatot párhuzamosan, az valszínű nem hozna akkora nézettséget nekik, mint mondjuk egy szappanopera...:(

aúú 07-13-2006 10:33

Quote:

Már előre látom, hogy a 10. évadot úgy fogják leadni, hogy megismétlik előtte az első 9-et :D

Csak gyorsított tempóban, tehát mind nap leadnak 1-2 részt és azt is este 11-től, hogy aki csak ilyenkor néz tv-t az is megnézhesse...:D:D:D

Ati 07-13-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, ha majd lehet híreket is kapni DVD-n (mondjuk 1 napra előre...:D:D), akkor tényleg meg is fogja érni inkább arra költeni...:D

rtl-t, meg tv2-t lehet fogni sima antennával. :D sőt, még a csillagkapu 1., 2., 7., 5., 3., 4. évadját is meg tudom nézni. :D Így ebben a sorrendben, ahogy adják, mert ez így mókásabb, és a magyar nézőknek "úgyis mindegy". ;)

aúú 07-13-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Ati
rtl-t, meg tv2-t lehet fogni sima antennával. :D sőt, még a csillagkapu 1., 2., 7., 5., 3., 4. évadját is meg tudom nézni. :D Így ebben a sorrendben, ahogy adják, mert ez így mókásabb, és a magyar nézőknek "úgyis mindegy". ;)

Háát, az szép, de elve mondjuk az 5e forint csak a TV-ért elég drágának tűnik nekem, szóval lehet, hogy jobban járnál ezzel az antennás dologgal...:D
Főleg, hogy felénk kb 6e-ből ki lehet hozni a korlátlan netet+sok kábeles csatornát, ha mindkettő ugyanannál a szolgáltatónál van...:)

Ati 07-13-2006 10:52

Quote:

Originally Posted by aúú
Főleg, hogy felénk kb 6e-ből ki lehet hozni a korlátlan netet+sok kábeles csatornát, ha mindkettő ugyanannál a szolgáltatónál van...:)

Akkor bizti itt is ki lehetne, de én spec untam, hogy szinte már beköltöztek ide a kábelszerelők, hogy néha menjen is a netem. ;) Úgyhogy nem ugyanannál van a net. :D

Cassandra 07-13-2006 22:50

6000-ből hogy?Nekem csak a net egy 10-es.:D

aúú 07-14-2006 14:52

Quote:

Originally Posted by Cassandra
6000-ből hogy?Nekem csak a net egy 10-es.:D

Hát itt Szegeden már 2e-ért is van símán netezésre (hódítózásra...:D) alkalmas, letöltésben és időben korlátlan net... tehát rossz helyen lax...:D

Cassandra 07-14-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by aúú
tehát rossz helyen lax...:D

Ezt eddig is tudtam:D

Ati 08-12-2006 16:28

Ezt elég furán hagyták abba... Mármint itthon... Egyébként nincs vége, és folytatódik a sorozat, csak azt mi ne akarjuk nézni... Pfffff. :D

Tibi22_SKCS 08-12-2006 17:19

jahjah fura lett a vége én reméltem hogy az Orájt legyőzik és ugy lesz vége de így volt jó mert nem mndig hapy end a vége :)

Ati 08-12-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28420)
jahjah fura lett a vége én reméltem hogy az Orájt legyőzik és ugy lesz vége de így volt jó mert nem mndig hapy end a vége :)

No pont ez a baj, hogy NINCS vége, csak nem adják le tovább. :)

Ati 08-12-2006 17:25

Legalábbis egyelőre... Azért egyszer csak-csak... :)

Tibi22_SKCS 08-12-2006 17:27

már elég rég óta nézzem a csillagkaput és remélem nem ugy lesz mint szokot hogy újból elkezdik vetíteni az elejétő, majd ha nem jön be ez az Atlantiszos fajta azt mondják hogy a szinkron hangok pocsékok..

Ati 08-12-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28424)
már elég rég óta nézzem a csillagkaput és remélem nem ugy lesz mint szokot hogy újból elkezdik vetíteni az elejétő, majd ha nem jön be ez az Atlantiszos fajta azt mondják hogy a szinkron hangok pocsékok..

Nekem mint sorozat nagyon bejött. A szinkronja... Ma láttam a bemutatóját, fura volt eredeti hang után. Gondolom aki szerint rossz lett, az mind látta eredetiben, ez van, ha valamivel iszonyatosan késnek, és az ember inkább megnézi az eredetijét, minthogy megvárja a magyart, hátha ezt is leadják részben, esetleg menet közben szinkronhangot cserélve stb. :)

Nekem személy szerint az Atlantisz még talán jobban is tetszik, mint a CSK1. Ritka, hogy egy sorozatból a melléksorozat ennyire jóra sikerüljön.

szamóka 08-12-2006 19:25

Quote:

Originally Posted by Tibi22_SKCS (Post 28420)

Nyugi, le fogják (fogjuk?) verni őket is. A kukacos embereket is lenyomták, mindössze 7 évad alatt. Ha az Ori-val is ennyit hadakoznak, én nem fogom nagyon bánni...

Ati 08-12-2006 19:33

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28437)
Nyugi, le fogják (fogjuk?) verni őket is. A kukacos embereket is lenyomták, mindössze 7 évad alatt. Ha az Ori-val is ennyit hadakoznak, én nem fogom nagyon bánni...

A 10 évaddal már kezdenek eléggé a topba kerülni a leghosszabban futó sorozatok között. :) Az X-akták is csak 9 évadig ment. :)

A Doctor Who talán megelőzi még, pláne, hogy az most ismét aktív lett, és újra újabb és újabb évadjai vannak. :) Azt nehéz lesz még megelőzni. :) Hiába no, az angolok kitartóak. :)

szamóka 08-12-2006 20:07

Richard Dean Anderson mondotta nem is oly rég, hogy "Ezek nagyon hosszú sorozatok lesznek". Fene bánja. Ráadásul ott van még a tervbe vett második "spin-off" sorozat.

Ati 08-12-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 28449)
Richard Dean Anderson mondotta nem is oly rég, hogy "Ezek nagyon hosszú sorozatok lesznek" Fene bánja.

Kár, hogy ő kilépett, nagyon jó kis karakter volt. :)

All times are GMT +1. The time now is 01:44.