![]() |
Quote:
|
A SciFi Channel bejelentette, hogy az SG-1 10.évad és az SGA 3.évad bemutatója július 14.-én lesz. A Battlestar Galactica csak októberben indul majd és várhatóan helyette az Euréka nevű új sorozat lesz majd látható péntek este.
|
Quote:
|
Quote:
Dehát ezért új sorozat, nem? :D Amúgy bizti van fent valami bemutató róla az oldalon, csak lusta voltam keresgélni...:) |
Előreláthatólag augusztus végétől a TV2-n a mostani Csillagkapu sorozat után (leadják a most futó évad utolsó részét is), elkezdik a Csillagkapu Atlantisz részeit leadni...:) Remélem nem lesz olyan borzalmas a szinkron mint a BSG esetében volt a nyávogó Starbuck-al az eléen...
|
Quote:
Ezek egymás MELLETT futó sorozatok, történetileg is vannak egymásra hivatkozások. Egymás után leadni ezeket nagyon érdekes megoldás... :D Tipikus tv2... :D |
Quote:
Az igazi baj itt az, hogy mindent ilyen késve hoznak csak be és mire ide ér, addigra már külföldről dvd-n megvehető, vagy a netről símán letölthető, így akiket tényleg érdekel, nem fogják annyira lelkesen a tv előtt várni azt a részt, amit már amúgy is láttak párszor... így a nézettsége se lesz feltétlenül olyan nagy, ezért az lesz a vége mint valamelyik Startrek nagyfilmnek, amit nem adtak le soha magyar moziban, mert a Startrek magyarországi forgalmazásának tulajdonosa (aki utálja amúgy a sorozatot) mindenféle meghírdetés nélkül csinált próbavetítést és elégedetten konstatálta, hogy nem volt rajta senki.... |
Quote:
Wááááá, mondtam már, hogy utálom a magyar csatornákat? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valamit mégis leadnak végig, akkor ez többnyire az olyan sorozat, amik csődbe mentek, és az első évadjuk sincs befejezve, és totál sztori közben van vége mindennek. Csak az imdb-ből derül ki, hogy nem a magyra tv a buta, hanem nincs több rész a sorozatból. No de ha már ilyen hirtelen fejeznek be valamit, akkor ezt esetleg közölhetnék is. :D Ehh, mindegy... magyar tv... Jobb nem gondolni rá... :D |
Quote:
|
Quote:
"Keleti parti idő szerint pénteken este 8 órakor adják le Amerikában a Csillagkapu 10. évad és az Atlantis 3. évad nyitórészeit. A ripekhez várhatóan a BitGate készíti ezen évadok feliratait. " Tehát azért sem tudják leadni a magyarok, mert mint új szériának, valószínű még exkluzív leadási jogokkal rendelkezik pár csatorna és valószínű legalább egy évet várni kell, mire itt is leadható, addig meg tán csak ne legyen üres a képernyő...:) |
Quote:
|
Quote:
- Naaa, légyszi, vegyétek meg! - Hát nem is tudom, most nem akarunk erre költeni ennyi pénzt, meg már megvettük tőletek az Atlantiszos sorozatot. - Na igen, de azért ez mégiscsak a folytatása annak és alig 2x annyiba kerül ez az évad nektek, mint az Atlantiszos összesen! A hülyének is megéri! - Asszem konzultálok a fiammal, hogy mit is akar megnézni a tv-ben... majd jelentkezünk! Viszlát! - Viszlát! ...és híreink következnek A TV2 a 9 évad befejezése után elkezdi vetíteni a Stargate Atlantis című, külföldön igen népszerű sorozatot. u.i.: Köszi apu! :) :D |
Quote:
|
Quote:
Amúgy szerintem nem elképzelhetetlen, hogy párhuzamosan le fogják adni mindkettőt, vagy úgy csinálják, hogy leadják az Atlantisz első évadját, addigra lefut kb a 10. évad a símából, akkor leadják azt, majd folytatják az Atlantiszt...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Már előre látom, hogy a 10. évadot úgy fogják leadni, hogy megismétlik előtte az első 9-et :D
|
Egyébként az, hogy MO aránylag kicsi, jelentősen befolyásolja, hogy mit meg hogyan lehet megvenni, meg műsorra tűzni... hisz hiába kezdenék el vetíteni mindkét sorozatot párhuzamosan, az valszínű nem hozna akkora nézettséget nekik, mint mondjuk egy szappanopera...:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Főleg, hogy felénk kb 6e-ből ki lehet hozni a korlátlan netet+sok kábeles csatornát, ha mindkettő ugyanannál a szolgáltatónál van...:) |
Quote:
|
6000-ből hogy?Nekem csak a net egy 10-es.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezt elég furán hagyták abba... Mármint itthon... Egyébként nincs vége, és folytatódik a sorozat, csak azt mi ne akarjuk nézni... Pfffff. :D
|
jahjah fura lett a vége én reméltem hogy az Orájt legyőzik és ugy lesz vége de így volt jó mert nem mndig hapy end a vége :)
|
Quote:
|
Legalábbis egyelőre... Azért egyszer csak-csak... :)
|
már elég rég óta nézzem a csillagkaput és remélem nem ugy lesz mint szokot hogy újból elkezdik vetíteni az elejétő, majd ha nem jön be ez az Atlantiszos fajta azt mondják hogy a szinkron hangok pocsékok..
|
Quote:
Nekem személy szerint az Atlantisz még talán jobban is tetszik, mint a CSK1. Ritka, hogy egy sorozatból a melléksorozat ennyire jóra sikerüljön. |
Quote:
|
Quote:
A Doctor Who talán megelőzi még, pláne, hogy az most ismét aktív lett, és újra újabb és újabb évadjai vannak. :) Azt nehéz lesz még megelőzni. :) Hiába no, az angolok kitartóak. :) |
Richard Dean Anderson mondotta nem is oly rég, hogy "Ezek nagyon hosszú sorozatok lesznek". Fene bánja. Ráadásul ott van még a tervbe vett második "spin-off" sorozat.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:44. |