![]() |
ha azt vesszük ez tényleg így van az óriás egyértelműen jobban megállná a helyét ha háborúról van szó a mi több napos meg a varik is erősebbek és a tolikat is levédi:D hát ja én kanyarodtam el:D mer ez a szép lassú kitartós leirtás de ha gyorsan akarod jobb az ork mer hát beártóznám őket azt nem tudják ki és utána egy nap alatt betámadnám a két hadit és a toli meg a varit úgy hogy még meg is lógjak:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Harcosok, nem mindegy hogy kp-ba vagy tekercsbe van 3 mlrd-od.
S az orias tud embert is lopni a kozelben levo elohalottaktol mondjuk, ami fedezi a meszar es mas miatt eldezertalt emberek szamat :) |
gondolj bele lehetne többet is tartani de egy közepes erejű szöviben ahol van minen nem biztos hogy a hadi több varit tartana mint 2k és akkor meg már sima ügy :D de nem tom hogy kiket látsz mer én 350 hekin láttam olyanokat akiket a varim legömbölt letolizott és még be is verte pedig nem volt valami erős katonailag hidd el vannak érdekes szövik biztos vannak olyanok ahol még a hulla varist sem tudnám meggömbözni:D de nagyon sok olyan ori volt ahol a leírt orkkal befértem volna tolival meggömböztem volna és bemehettem volna 4 csapattal:cool:
|
Quote:
és azért elég gyorsan lehet pénzt szerezni:)mondjuk vag 30k teki(gnomnál)amit csak otthol tartasz ilyen esetekre olcso áron kilökve 4ora mulva már tuti van zsé:)és addig meg kibirod:)mivel jó esetben az első ütés után már látod elő kell venni a tartalékból:) |
amúgy igazatok van annyiból hogy feljebb ez már lehetetlenség lesz hogy egy ork a támadáson kívül mást bírjon csinálni :eek:
|
Quote:
|
harcosok van anarchba orid:confused: mindamellett tévedsz én hullával nyomom és 70 mióm van
|
eggyetértek nem a gyengébbeket kell de ha azt veszed 4 gyengébb már nem gyengébb annyival vagy hogyis van ez:D
|
Quote:
|
nagyon leállt az írás tanácskozás:D :D :D
|
Quote:
A "tea"délután este lesz nálam a sörözőben :D |
Oda is be kellene majd egyszer ugranom :)
S szerintem is a tema lezarult :) |
hát ja igencsak megvitattuk a témát és arra jutottunk hogy az óriással viszonylag jól meg lehet állni a helyet egy szövi ellen ha annak nincs 3 mrd-s tartaléka, nem ülnek ott naponta 86400 másodpercet és nem túl erősek és rutinosak:D :D :D ha viszont az ember megy és ráakad egy olyan szövire ahol gyorsan egy- két nap alatt megszedi magát pénzzel földdel stb. akkor mennjen orkkal:D
|
Quote:
Gyere Szecsa várunk szeretettel :) |
:rolleyes: lángos
|
jó sok üzenetet halmoztunk
Harcosok 35
Burning 25 monro 21 Szecsa 16 |
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |