Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=801)

Burning 08-29-2006 11:41

ha azt vesszük ez tényleg így van az óriás egyértelműen jobban megállná a helyét ha háborúról van szó a mi több napos meg a varik is erősebbek és a tolikat is levédi:D hát ja én kanyarodtam el:D mer ez a szép lassú kitartós leirtás de ha gyorsan akarod jobb az ork mer hát beártóznám őket azt nem tudják ki és utána egy nap alatt betámadnám a két hadit és a toli meg a varit úgy hogy még meg is lógjak:D

Harcosok 08-29-2006 11:43

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29845)
ha azt vesszük ez tényleg így van az óriás egyértelműen jobban megállná a helyét ha háborúról van szó a mi több napos meg a varik is erősebbek és a tolikat is levédi:D hát ja én kanyarodtam el:D mer ez a szép lassú kitartós leirtás de ha gyorsan akarod jobb az ork mer hát beártóznám őket azt nem tudják ki és utána egy nap alatt betámadnám a két hadit és a toli meg a varit úgy hogy még meg is lógjak:D

amit te irtál az csak gyenge szövi ellen jó nem értem,hogy ártozod lopod öket azzal a kis 6%templommal ráadásul orkkal

monro 08-29-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29845)

Ne abból indulj ki, hogy most tudod esetleg ártózni őket, mert ez feljebb nem lesz jellemző :D Sőt inkább téged ártóznak és lopnak majd. Ez a mostani állpotod legfeljebb a 3-400 hektárig marad, bár ott sem ez a jellemző :D

Szecsa 08-29-2006 11:45

Harcosok, nem mindegy hogy kp-ba vagy tekercsbe van 3 mlrd-od.
S az orias tud embert is lopni a kozelben levo elohalottaktol mondjuk, ami fedezi a meszar es mas miatt eldezertalt emberek szamat :)

Burning 08-29-2006 11:48

gondolj bele lehetne többet is tartani de egy közepes erejű szöviben ahol van minen nem biztos hogy a hadi több varit tartana mint 2k és akkor meg már sima ügy :D de nem tom hogy kiket látsz mer én 350 hekin láttam olyanokat akiket a varim legömbölt letolizott és még be is verte pedig nem volt valami erős katonailag hidd el vannak érdekes szövik biztos vannak olyanok ahol még a hulla varist sem tudnám meggömbözni:D de nagyon sok olyan ori volt ahol a leírt orkkal befértem volna tolival meggömböztem volna és bemehettem volna 4 csapattal:cool:

Harcosok 08-29-2006 11:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29848)
S az orias tud embert is lopni a kozelben levo elohalottaktol mondjuk, ami fedezi a meszar es mas miatt eldezertalt emberek szamat :)

mind1:)3millirdot megnézem ki tart kp-ba:Dugyhogy vagy 50milla kp szokott álltalában lenni nagyon sok mindenkinél;)de egy hullátol lopással nem vagyok biztos,hogy tudod potolni a vihart-mészárt-2tag lopását:)
és azért elég gyorsan lehet pénzt szerezni:)mondjuk vag 30k teki(gnomnál)amit csak otthol tartasz ilyen esetekre olcso áron kilökve 4ora mulva már tuti van zsé:)és addig meg kibirod:)mivel jó esetben az első ütés után már látod elő kell venni a tartalékból:)

Burning 08-29-2006 11:50

amúgy igazatok van annyiból hogy feljebb ez már lehetetlenség lesz hogy egy ork a támadáson kívül mást bírjon csinálni :eek:

Harcosok 08-29-2006 11:51

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29850)
gondolj bele lehetne többet is tartani de egy közepes erejű szöviben ahol van minen nem biztos hogy a hadi több varit tartana mint 2k és akkor meg már sima ügy :D de nem tom hogy kiket látsz mer én 350 hekin láttam olyanokat akiket a varim legömbölt letolizott és még be is verte pedig nem volt valami erős katonailag hidd el vannak érdekes szövik biztos vannak olyanok ahol még a hulla varist sem tudnám meggömbözni:D de nagyon sok olyan ori volt ahol a leírt orkkal befértem volna tolival meggömböztem volna és bemehettem volna 4 csapattal:cool:

hidd el még olyan is van ahova 8x befértél volna de ne ezek ellen számoljunk már 1 háborút:D

Burning 08-29-2006 11:52

harcosok van anarchba orid:confused: mindamellett tévedsz én hullával nyomom és 70 mióm van

Burning 08-29-2006 11:53

eggyetértek nem a gyengébbeket kell de ha azt veszed 4 gyengébb már nem gyengébb annyival vagy hogyis van ez:D

Burning 08-29-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29848)

annyiból nem mindegy hogy ha rádszáll egy toli hogy kp vagy teki mer a tekit kiteszed a piacra a készpnzt meg nem tod olyan gyorsan elkölteni semmire talán katira

Burning 08-29-2006 12:03

nagyon leállt az írás tanácskozás:D :D :D

monro 08-29-2006 12:06

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29859)
nagyon leállt az írás tanácskozás:D :D :D

Jah mert kifejlett a téma.
A "tea"délután este lesz nálam a sörözőben :D

Szecsa 08-29-2006 12:08

Oda is be kellene majd egyszer ugranom :)
S szerintem is a tema lezarult :)

Burning 08-29-2006 12:10

hát ja igencsak megvitattuk a témát és arra jutottunk hogy az óriással viszonylag jól meg lehet állni a helyet egy szövi ellen ha annak nincs 3 mrd-s tartaléka, nem ülnek ott naponta 86400 másodpercet és nem túl erősek és rutinosak:D :D :D ha viszont az ember megy és ráakad egy olyan szövire ahol gyorsan egy- két nap alatt megszedi magát pénzzel földdel stb. akkor mennjen orkkal:D

monro 08-29-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 29862)
Oda is be kellene majd egyszer ugranom :)
S szerintem is a tema lezarult :)

Nemsokára lesz mellette egy lángossütő is, hogy jobban csússzon :)
Gyere Szecsa várunk szeretettel :)

Burning 08-29-2006 12:12

:rolleyes: lángos

Burning 08-29-2006 12:17

jó sok üzenetet halmoztunk

Harcosok 35
Burning 25
monro 21
Szecsa 16

All times are GMT +1. The time now is 17:02.