![]() |
Quote:
|
na akkor sztem egy életképes törpi 600 hekire! :P Nem tudós csak egy sima törpi
600 heki 100 ház 7800 lakos 96% foglalkoztatottság 100 barack 6240 hely 60 templom 9360 toli 220 kocsma 13728 tolvaj 100 torony 6240 íjj 20 raki pontszám 28560 4 körös etetős! Még mielőtt Harcosok belekötne :) A tolisnál szégyen az ha nem ő kezdeményezz először és nem öli le a varist annyira hogy ne tudjon neki nagy mértékben ártani :) mf-ként védőérték :248008 szövibe 177149 10k óriás pacit szöviben és mf-ként is pattint :p és mi előtt az etetésre térnél rá egy tolis azért tolis hogy amire szüksége van összelopja! ennyit fűznék a témához de felőlem 200 barakkos orit is nézhetnél full elittel akkor az 12480 elit de az nem fog annyit mint az íjász toronyban! ... |
Quote:
1.Mondom nem tudom honnan jut mindnekinek 100milla naponta etetni az orit:P 2. 10k vari édes kevés és egy varis oriásnak nem igazán ártasz tolival elbukik egyböl a varizáson azaz ütni már minek??:) 3. Tolija elég sok van az tul sok is:) 4.Számolj egy 0 tanyás hadist és meglátod annak sima ügy ütni vágni:P 5. Ki irta azt,hogy jobb az elit védekezni mint az ij?:) 6. Ha te 100millát lopsz minden nap akkor grat grat:)Persze csak akkor grat ha olyantól lopod aki utána 10k varit nem ártoz be:P 7. Okosan leirod 600hekin 0 tanya de biztos vagyok benne neked nem annyi van:P |
bla..bla
direkt leírtam hogy az etetést hogy oldom meg talán olvasd el mégegyszer figyelmesen :) és mit tud csinálni az a varis óriás leszed . 1,5k tolit és még úgy se férnek be! nem tudom te láttál már 0 tanyás hadist ? És igen vszínű én nem ilyen orit csinálok mert nem törpe tolisom van :P |
de amúgy is miről beszélgetünk ???? Teljesen tökéletes beverhetetlen beártózhatatlan betolizhatatlan orit soha nem fogsz tudni csinálni :) Mivel lehetetlen! max. a legjobbat tudod kihozni valamiből! nekem ez a volt a legjobb a törpe tolisnál :p
|
de lassú csopiba minden gond nélkül életképes a törpe tolis amit számoltam ..... :cool:
|
Quote:
És mivel csak 10k varit tartasz hát 50% alá nyomják a készülid:P Ja és én éppen 0 tanyás hadis vagyok.Miért a tolis miért tarthat jobban 0 tanyát mint egy hadis?:)Mert lop egy keveset és mit számít az?:)Tolis ellátja az egész szövit zsével legalábbis akkor ha a szövi normális csapat:P(de én nem 500-as kajaárak mellett vagyok 0 tanyával:P) Nem érted te még azt se amit te mondasz az a baj....Mert megölik a tolit ugyteszel anyni baj legyen:P |
Quote:
Mert elkezd éheztetni 2-3ember és ott már nincs elegendő kaja:P |
az se jó ha egy varis túlságosan tolis az se jó ha egy hadis túlságosan be van állva védekezésre az se jó ha egy tolis túlságosan varis :p igazából nincs olyan tolis akit ne ártózna be egy varis de ez az élet rendje de viszont a varison kivül ezt a törpét nem sokan tudják bántani szvsz de persze lehet hogy tévedek sőt biztos vannak olyan szövik akik röhögve beütnék de hát istenem ilyen a játék a Teveclub a másik oldalon!
|
Quote:
|
szövik!!!!!! De azért nehogy azt mond nekem hogy persze ez a tolis majd mf-ként nyomja :P te se gondoltad komolyan ugye ! És ez a bizonyos szövi vszínűleg ölbetett kézzel fogja nézni ahogy átgázolnak a tolison mi ???? Ennyire naív te sem lehetsz még ha csak 14 is vagy bocs ha már 15 :p
|
TUDOD MIT IGAZAD VAN MER TE VAGY ITT A LEGPENGÉBB HÓDÍTÓS NINCS HOZZÁD FOGHATÓ ÚGYHOGY TANÍCCS MESTER TANÍCS !
na jó léptem nekem erre nincs szükségem |
Quote:
Mind tart 11k elitet varis 6k -t is már be is férhetnek csak át kell cserélni az elitet lóra és kész:DMeg minek ütni be olyat akit varival halálra lehet szivatni?:) De te mondom nagyon tudsz:Delég 10k vari 600hekire ezt vallod:DInkább legyen rengeteg toli vari nem kell.100millát lopsz naponta ,nem árt ha ölika tolikat hát....:D |
ez az főfenomén oszd az észt!!!!!!!! Már kb. 3 oldalja nem figyel rád senki most éld ki magad amíg tudod :D
|
Quote:
Tudod bemásoltam egy gömböt még 1 hónapja na abba sikerült mindnekinek belekötni én csak ugyanazokat az érveket mondom mint akkor de ha ott kevés volt 14k vari(ha jól emléxem annyi volt d elehet kevesebb lehet 12-13k nem tom már)akkor itt nehogy már 10k elég legyen:P Azóta nem is másoltam be semmi gömböt mert mindenbe bele lehet kötni és nehányan mint pl te más nevet nem akarok mondani( bár érzem még itt felfog szólalni közülük pár)még inkább belekötnétek csak az a baj magatok ellen beszéltek 1x kevés 1x meg elég ugyanannyi meg kevesebb is valamiböl?:) |
aham értem csak tudod különbözőek az emberek mindenkinek más az igénye :P Ezt vedd figyelembe sztem! nekem amit én számoltam ori az tetszik neked nem tetszik egyéni szoc problem :) De ennek legalább van védelme és tud tolizni :P
|
Quote:
És elég 1 dologban elveszni bukik minden:PEzért nem igazán sok a tolis mert az valahol mindig elbukik... Ja és írtad 3 oldal ota senki se törödik velem mégis kb 5-6 oldala minden második hozzászolás nekem szól:D |
Quote:
|
tessék légy boldog remélem ezt is elkezded fikázni <----- egyértelmű :D
100 ház 70 barakk 4368 íjj 70 torony 4368 íjjnak 140 templom a te kedvedért hogy ne ártózzák be 21840 vari Kocsma 180 11232 toli És hogy örülj 40 raki túlrakással 7 körig bírja 96,1 foglalkoztatottság és szövisegítséggel fog elég sok mindenkit 28560 értékű |
Quote:
nekem semmi bajom nem volt azzal,hogy 4körönként kell etetni az orit ha a szövi is besegít(karavánt küld) akkor ez sima ügy:Pazzal inkább,hogy 100millát kell naponta ráfordítani:P Mondom össz ennyi bajom van:Tolsikat nehezen lopsz be az tuti bár nem is minden esetbe kell ezt megtenni:)Ja meg persze az,hogy 0 tanyával könnyű erős orit mutogatni:)0tanyával már nem az elf lenne az igazán jó tolis:PHanem a félelf mivel annak van nagy hátránya abbol,hogy keveset termel:P 0tanya 28raki 109ház 140templom 70torony 70barak és 183kocsmás félelf erösebb joval(bár ez egyértelmű mivel a törpe egy nem igazán tolis faj)és persze 140 templom ha van neki varist már nem is fontos külön tartani és a szövi is védheti még mellé(bár ez a törpnél is ugyanugy amit bemásoltál) Tultermelős csapat ellen megállja a helyét de ez olyan dolog nem olcso mulatság:)és egy 0 tanyás csapat már simán kinyirja:) Most így könnyen irsz erős orit de szerintem több olyan orit látni a hodban aki -1k kajával van mint olyat aki semmit nem termel:PBár az igaz ha valaki tolis akkor vagy legyen elf vagy ne csináljon tanyát mert nagyon szétszedik... |
ennek a veszélye is fennáll :) De legalább nem tamagocsis a játék :D
|
Quote:
|
hát igen ! De azért kiváncsi lennék aki a topicot indította milyen orit hozott össze ha még megvan :D
|
Én törpe varisat csianltam mar ....
Egesz jol birta tanyafree ként ... |
de gondolom olcsó gabona árak mellett :)
|
Engem megragadott Harcosoknak egy korábbi HSZ-e. Hogy aszongya 3 hadis, egy hadis-varis szövi röhögve szétszedi Dragi tolisát.
Harcosok, itt a feladat: szerkessz orit, faj és személyiség megkötés nélkül, amin egy 3 hadis 1 hadis varis szövi nem megy át. Mert szerintem macerás lesz... |
Magas hekin, ahol nem tanyafree-s a szovi, es ritkabban tud tamadni, ezert a kat.moralja lent van, talan egy jol felepitett elffel sokaig tudnak szorakozni...Mondjuk 2-3 ezer hektar korul.
2-3%-al kevesebb temploma legyen az elfnek, mint a hadis-varis orinak. Kocsma: 12-13% tobbi pedig haz, barakk, tanya, raktar es torony. Egy elf tudos: Ház 400 19% 26000 lakos Barakk 500 24% 0 Elit / Lovas Tanya 175 8% 15356,25 Bála/kör Raktár 5 0% -18,10 körre elegendő Őrtorony 500 24% 26000 Íjász Templom 280 13% 36400 Varázsló Kocsma 250 12% 13000 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör 2110 hektár Érték 100150 pont Ételfogyasztás: 15 080 Foglalkoztatottság: 99% (viszont ha van egy ork az ellen szovibe akkor az kapasbol atmegy szovisegitseggel az elfen) |
Quote:
De véleményem szerint egy jó éheztetős elit+ijon(gnom faj)nem üti be egy egy közepes elit+ijas szövi:P Gnóm Ház 104 17% 7800 lakos Barakk 270 45% 11820 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 33 6% 4,06 körre elegendő Őrtorony 73 12% 4380 Íjász Templom 60 10% 9000 Varázsló Kocsma 60 10% 3600 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 600 hektár Érték 28560 pont Ételfogyasztás: 7320 Bála/kör Foglalkoztatottság: 95% Majd 410k védőérték(mf-ként és 100% morállal):P És még nem is elfet csináltam:PNa ezen söpörjön át valaki 2x (egyszerre:P) Vari-toli szinten van egy kis védelem nem nagy de valamicskét ér:)És ha kell még vissza is üt:P |
Hát...ezt az orit inkabb nem kommentalom :)
4 körös mf...ennek az orinak 2 napot adok hogy eletbe marad :) |
harcosok ez szanalmasan gyenge ahhoz kepest hogy tanyafree :D
egyebkent minek 10% kocsma egy gnom hadisnak? |
Quote:
Ez télleg gyenge lett:) Lehet egy közepes elit-íjas szövi nem veri be, bár nem vagyok meggyőződve. Az tuti, hogy egy ló íjas átmegy rajta. és az is tuti, hogy pusztán ártókkal szétszedik... Nem beszélve arról, hogy 4 körös éheztetős mf-nek mennyire bír fájni, ha naponta 2-3x lelopják a rakiját. |
Quote:
Számoljunk 1 gnómot 12k ló ami már igen sok:Psegít neki 2 tag még 6k+6k lóval a varis mondjuk 4k-val ami megint elég nagy leppattan róla simán:P Lopnak ütni kell kész 11k mf elit azért már nem csak dísz:PÉs már ha az első lelopás után cselekszik az ember akkor nincs is gond :PSimán odébbállhat... Mondom imádom ha a egy szövit állítottok szembe az mf-fel még szerencse,hogy jól megtudják szivatni... Meg amugy is akkor már ezt az mf-et nem üti be az égse ha tolis is van a szöviben mivel 10% kocsmát +tisztánlátás+10% mf bonusz hát csak a a tolisok lopnak be... Meg ha te annyival többet tartasz mint 10%templom akkor légy vele boldog de mágikuspajzsal a varisok varizzák csak igazán be ... |
Quote:
Figyelj itt én csak azt akartam főként érzékeltetni meglehet fogni egy full szövit is:PTemplom kellene még bele egy kicsivel több de,hogy megfogj egy full szövit ahoz kell ennyi védelem. De amugy te mennyi kocsmát löktél volna 600hekire?:) |
az en gnomomnak 14k lova volt es 900 tolija, aki lopott azt utottem es ennyi, vakon tamadtam, mert szinte mindenhova befertem (csak a vegen amikor leesett a katmoral akkor inkabb szintetleptem:D)
|
Quote:
mf-nek szerintem semmit nem érne az a kis 2.5%kocsma:)Mindneki téged lopna már teljesen:P Pls aki szerint elég 2.5%kocsma 600hekire gnomnak mf-fel az irja meg:) |
Quote:
Csak tolis lopja ,csak varis varizza (mondjuk ezek a szöviseknek is ártanak) és még a full szövik is alig alig birják bevágni...(az orkoknak és az éheztetős bandának sikerülhet) Az éhezésröl annyit ott van Ahmed is ott vesz sima katit és megvan oldva a dolog:P |
egy ilyen orihoz kb 1 evig kene 200 hekin irni a tekit, es ahhozkepest baromira nem eri meg, mert gyenge.. :D persze kiallhatsz mellette, de ha objektiven szemleled a dolgot akkor te is eszreveszed mi a problema vele..
|
Quote:
Nem rossz ori ez, nem úgy értettem:) Csak egész egyszerűen életképtelen:D:D:D Te se gondolod komolyan, hogy akár 200 aranyas kajaárnál csinálsz egy 4 körös mf éheztetőt... Ami továbbra sem tud kezdeni semmit az ellenfél varisával. Gnómnak baromi sok készülibe kerül ám leszedni a vihart, és akkor még lopni is kéne ezt-azt, hogy fennmaradj, de nem lopsz egy kanyit se, mert a varis lenyomja a készülidet. És akkor már a tolis röhögve megy át rajtad egy kis varigyilokra, ami oda vezet, hogy még nehezebben szeded le a vihart, és ha a 11k elitet kiküldöd, akkor a hadisok is bemennek kényelmesen, és így tovább... Csináld meg ezt az orit 600 hekire, és odamegyek, és szétkapom, oké?:) |
Quote:
Mert mutass olyan mf-fet akár 0 tanyást akár nem amelyikket nem szed szét egy szövi:) Ja és 500-as kajaáron kezdek éheztetni 200-on:P 0tanya 4.5körig birja:P Amugy tudtam ez lesz a vége,hogy az mf-et egy szövi ellen állítjátok be:P |
Quote:
Ja és látod te 200-on irod a tekit egy évig én felmegyek 1200-ra és ott irom 1-2hónapig inkább egy szövivel:P Lehet mindenre aztirni,hogy gyenge de kiváncsi lennék ilyenkor,hogy 600hekin te milyen orit tartasz erősnek?:) |
All times are GMT +1. The time now is 05:53. |