![]() |
Quote:
36 "Gróf Montecuculi ezek generálja, Ki a seregeket Keménynek mustrálja, Melynek szívét teljes reménnség táplálja, S bízik, a törökön már bosszúját állja" 61 "Mert mikor az hadak beljebb léptetnének, Ali pasa felől bizonyost értének, Hogy száma négyszer is több az ő népének, Mint Montecuculi s Kemény seregének:" Mert ahogy Montecuculi mondá... "pénz pénz pénz" :-) |
Quote:
Montecuccoli ezt mondta:„A háborúhoz három dolog szükséges: pénz, pénz és pénz.” |
Quote:
:-) Valóban a Boney M-re gondoltam:-) Vagy mégse, és idézőjelben csak utaltam a másikra? Már magam sem tudom:D:D:D |
szerintem meg az ABBA énekelte :)
|
Quote:
Némely mai fiatalnak van némi ismeret anyaga az én fiatalságom zenéjéből:-) |
Quote:
|
Lenullázom a varist
Lemészárolom a tolist A vak seregeket kiverem a világból. Ps. Az ABBÁT és Boney M.-et fénykorukban is utáltam, most az újramixeket még jobban |
ez jó...
több mint egy éve megy ez a topic :D |
Még az se biztos hogy egy háború megnyeréséhez pénz kell :]
Az is elég ha elég jó vagy és az ellenfélnek van elég pénze, legalább lesz mit elszedni tőlük, amivel ők máris gyengülnek, te meg erősődsz :Đ Nekem mindig üres a zsebem, ezért én azt szeretem ha az ellenfélé nem az :ĐĐ |
Hali!
kétfás szüvi ellen egyedül voltam. Hulla félelf. Anno gnome voltam. Végén felmentek tőlem 10 körre. Nem tudom mi lett volna a vége de mindkét orimat az anarhba nyomták figyelmeztetés nélkül az egyik az 5/V ben volt (most ugyanilyen néven ujraregeztem az orit) a másik a 2-ben , ezzel szerettem hétvégiben játszani. Mondja már meg nekem itt valaki hogy miben vétek a játék tisztasága ellen ha az egyik orim az 5-ben a másik a 2-ben van. Kiss Sándor exorimmal úgy mentem fel hogy leszedték az irásjogomat igy üziket irni nem tudtam se fórumozni sem diplomácia nem volt. Normál hétvégi összesitésben még megtekinthető az orim, negyedik: 4. Kiss Sándor (#237010) 66 2381 36.0758 1259.7682253584 De nem adom fel. Egy orim van. És úgy látszik nem csak a többi orival hanem a rendszerrel is küzdenem kell. |
Quote:
Csatákat talán nyerhetsz pénz nélkül de háborút biztosan nem. |
Quote:
Ezzel nem értek egyet :] Épp most volt egy ilyen esetem, 4 fős szövi ellen voltunk ketten (2 fős szövi), egy ork és én. A szövinél volt pénz,nálunk nem. Viszont fogalmuk sem volt a játékról. :] 2 nap alatt a négyből egy leszabizott, egy felmenekült, egy törölt, egy meg azt kérte hogy hagyjuk békén. (Rendesek voltunk :])A szövijük felbomlott, a pénzük nálunk landolt. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen az ellenfél. Régen amikor aktívan játszottam akkor egy ideig mf voltam, akkor is ugyanez történt. Hiába a pénzük, ha nincs mögötte rutin, stratégia, összetartás és tudás, a pénz az mf-nél landol majd, ha jól taktikázik :] Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a pénzen múlik sok háború végkimenetele, hanem sok minden máson :] A pénzen akkor múlik sok, ha egyenlőek a feltételek mind kiépitettségben, mint tudásban, mind aktivitásban. |
Quote:
Össze voltak fűzve? Volt figyelmeztetés az össze fűzésre.. Benti és kinti fórumon is.... |
All times are GMT +1. The time now is 04:19. |