![]() |
Szerintem ne eroltetsd :)
|
Quote:
|
Quote:
A postjaiddal erdemelted ki. Nyilvan semmi ilyesmit nem fogok irni, ha egyszer latok toled egy ertelmes hozzaszolast is, ami mondjuk segit valakinek, es nem ilyen elszallt viccesnek szant kezdo-felrevezeto postokat, es irto nagy hulyesegeket kell allandoan olvasnom. Kicsit belefaradtam, hogy barhol olvasok barmit, te mindig ott vagy, es soha, de soha nem mondasz konstruktivat. De szerintem ez nem csak nekem tunt fel. Ezert kapod tolem a kritikat. Persze semmit sem er, ugytunik..... |
Üdv mindenkinek!
Véleményem szerint a tudós Gnóm nagyon ütős és ha király vagy és tudsz még mellé tenni egy tábornok és egy varázsló személyiséget akkor verhetetlen. persze csak szövetségben 2 orkkal és egy fél-elffel vagy elffel. |
Quote:
|
Quote:
|
Annyira nem hulyeseg a varazslo es a tabornok sem.
De elotte hamarabb vallalnam be a tudost, a vandort es a tulelot :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Az élőhalott meg a varik tolik miatt van lenézve elsősorban hanem hogy nincs tekije -védelem vari.... Kész élvezet lehet a jelenlévőknek látni amint két lúzer(te meg Harcosok) egyra nagyobb baromságokra jöttök rá(Majdnem mint Buddha a fügefa alatt). Nagy késés lenne hogy msn-en beszéljétek meg egymással a gyökérségeiteket???? |
Off:
az utóbbi időben kezd nagyon elterjedni ez a becsmérlő hangnem :( |
Quote:
Egy pirosat megér ez a hsz-ed! A stílusodról meg ne is beszéljünk!!:( |
Quote:
Persze hogy elterjed.Mert az ilyen tagoktól nem lehet az értelmes dolgokról beszélni.Minden topik arról szól egy idő után hogy Harcosok vagy Csoffika vagy valamelyik másik amatőr szájhős elkezdi írni a kis hülyeségeit vagy viccesnek hiszi vagy komolyan gondolja.És nem arről kéne szólnia minden témának a továbbiakban hogy páran próbálják lebeszélni... Pl milyen alapon ír tanácsot kezdőknek ha ő is kezdő???(ha nem lett 2 lépést még ahhoz képest is hátra...) Az egyedüli dolog ami melletük szól hogy NÉHA nem sínak hanem röhögnek az írásaikon.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha érne valamit:D |
Tudom, hogy az élő topicok is tele vannak hasonló okos gondolatokkal, de akkor sem az a megoldás hogy felhozzuk a halott topicokat is hogy ott is lehordjuk őket.
Csofika ki lett dobva, Harcosoknak pedig van saját topicja, a többiben pedig egy ideje csak ritkán látom hozzászólni, nem mondhatni hogy teleszemeteli a fórumot. |
Quote:
És akkor most egy picit te is pihensz, amíg elgondolkozol azon, hogy vajon ez a stílus idevaló-e. |
Quote:
de hogy Te hogy jossz ehhez a stilushoz ide en sem ertem..nagyon nem :( eltevesztetted a forumot szerintem.. |
Quote:
Quote:
Viszont azt se tudom, miről beszél, Markal nevével nem emlékszem, hogy találkoztam volna, pedig nem 57hozzászólásom van. :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:11. |