Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Óriás vs Gnóm vs Ember vs Élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=774)

Szecsa 10-12-2006 10:05

Szerintem ne eroltetsd :)

exair 10-12-2006 19:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34868)
csak egyet tudok erteni.. es ez szol exair nevu baratunknak is szerintem :)

te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni:p) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.

Remedy 10-13-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by exair (Post 35115)
te allandoan hozzam beszelsz (nem akarok csunyabb szot hasznalni:p) raadasul jogtalanul, hagyd abba, koszi.

hogy lehet jogtalanul beszelni?

A postjaiddal erdemelted ki. Nyilvan semmi ilyesmit nem fogok irni, ha egyszer latok toled egy ertelmes hozzaszolast is, ami mondjuk segit valakinek, es nem ilyen elszallt viccesnek szant kezdo-felrevezeto postokat, es irto nagy hulyesegeket kell allandoan olvasnom. Kicsit belefaradtam, hogy barhol olvasok barmit, te mindig ott vagy, es soha, de soha nem mondasz konstruktivat. De szerintem ez nem csak nekem tunt fel. Ezert kapod tolem a kritikat. Persze semmit sem er, ugytunik.....

gramacor 11-01-2006 12:22

Üdv mindenkinek!

Véleményem szerint a tudós Gnóm nagyon ütős és ha király vagy és tudsz még mellé tenni egy tábornok és egy varázsló személyiséget akkor verhetetlen. persze csak szövetségben 2 orkkal és egy fél-elffel vagy elffel.

Láma 11-01-2006 12:30

Quote:

Originally Posted by gramacor (Post 39936)
Üdv mindenkinek!

Véleményem szerint a tudós Gnóm nagyon ütős és ha király vagy és tudsz még mellé tenni egy tábornok és egy varázsló személyiséget akkor verhetetlen. persze csak szövetségben 2 orkkal és egy fél-elffel vagy elffel.

A tábornok és a varázsló személyiség 2 legendásan hasznos személyiség egy gnómnak:D

Synkel 11-01-2006 12:34

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 39938)
A tábornok és a varázsló személyiség 2 legendásan hasznos személyiség egy gnómnak:D

Kereskedőt ne hagyjuk ki, az mindig kell:D

Szecsa 11-01-2006 17:05

Annyira nem hulyeseg a varazslo es a tabornok sem.
De elotte hamarabb vallalnam be a tudost, a vandort es a tulelot :)

Remedy 11-01-2006 23:58

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39939)
Kereskedőt ne hagyjuk ki, az mindig kell:D

hm? a kereskedo az ertelmes a gnomnak, a masik ketto nem tulzottan :P

Gazsy 01-01-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by gramacor (Post 39936)
Üdv mindenkinek!

És ki lesz a vari a szövetségben???

Dragi 01-01-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61882)
És ki lesz a vari a szövetségben???

Fél-elf vagy az elf lesz varis-tolis cúna tanyafrees orival :)

tdomo 01-02-2007 07:59

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 61907)
Fél-elf vagy az elf lesz varis-tolis cúna tanyafrees orival :)

Az lesz csak a "hálás" felállás.:D

Sikoly 09-13-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Markal (Post 29211)
Szevasztok!
Ezt a topicot azért nyitottam mert kiváncsi vagyok a vélemlnyetekre az egyes fajokkal kapcsolatban!
Még azt akartam mondani hogy az élőholtat nem kell anyira lenézni, lehet hogy nem tud varázsolni és tolizni, de nagyrészben immunis is rájuk.
Meg ha egyszer elmegy mészárolni akkor a seregébe megkap egy olyan 600 katonát.

1.Olvass súgót!A mészár eredményeit nem kapja meg csak az alapcsatáét.
2.Az élőhalott meg a varik tolik miatt van lenézve elsősorban hanem hogy nincs tekije -védelem vari....

Kész élvezet lehet a jelenlévőknek látni amint két lúzer(te meg Harcosok) egyra nagyobb baromságokra jöttök rá(Majdnem mint Buddha a fügefa alatt).

Nagy késés lenne hogy msn-en beszéljétek meg egymással a gyökérségeiteket????

laci 09-13-2007 12:11

Off:
az utóbbi időben kezd nagyon elterjedni ez a becsmérlő hangnem :(

J.Ati 09-13-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 124306)
2.Az élőhalott meg a varik tolik miatt van lenézve elsősorban hanem hogy nincs tekije -védelem vari....

Kész élvezet lehet a jelenlévőknek látni amint két lúzer(te meg Harcosok) egyra nagyobb baromságokra jöttök rá(Majdnem mint Buddha a fügefa alatt).

Szerintem meg olvasd végig a témát és akkor rájössz,hogy már hatszázan írták meg a srácnak azt amit te most XX idő után előszedtél!
Egy pirosat megér ez a hsz-ed!
A stílusodról meg ne is beszéljünk!!:(

Sikoly 09-13-2007 12:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 124309)
Szerintem meg olvasd végig a témát és akkor rájössz,hogy már hatszázan írták meg a srácnak azt amit te most XX idő után előszedtél!

Persze hogy elterjed.Mert az ilyen tagoktól nem lehet az értelmes dolgokról beszélni.Minden topik arról szól egy idő után hogy Harcosok vagy Csoffika vagy valamelyik másik amatőr szájhős elkezdi írni a kis hülyeségeit vagy viccesnek hiszi vagy komolyan gondolja.És nem arről kéne szólnia minden témának a továbbiakban hogy páran próbálják lebeszélni...
Pl milyen alapon ír tanácsot kezdőknek ha ő is kezdő???(ha nem lett 2 lépést még ahhoz képest is hátra...)
Az egyedüli dolog ami melletük szól hogy NÉHA nem sínak hanem röhögnek az írásaikon....

Sikoly 09-13-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 124309)

Nekem viszont tökmindegy milyen kocka van a nevem mellett lehet kék piros zöld de lila is.Nem számít semmit...

Stev 09-13-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Sikoly
...

És azt elárulnád hogy minek kellett egy 9hónapja elhagyott topicot elővenni??? Hogy becsmérelhess egy több mint egy éves hozzászólást??? Ráadásul ilyen hangnemben! Lehet hogy a topicindító azóta profibb mint te! Kapnál egy pirosat, ha érne valamit a szavazatom!

Sikoly 09-13-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 124316)
És azt elárulnád hogy minek kellett egy 9hónapja elhagyott topicot elővenni??? Hogy becsmérelhess egy több mint egy éves hozzászólást??? Ráadásul ilyen hangnemben! Lehet hogy a topicindító azóta profibb mint te! Kapnál egy pirosat, ha érne valamit a szavazatom!

A topikindító "okos " gondolatait megtalálhatod számos élő topikban is.Keress rájuk érdemes.De ne hagyd ki Harcosokat és Csoffikát sem.
Ha érne valamit:D

Stev 09-13-2007 13:17

Tudom, hogy az élő topicok is tele vannak hasonló okos gondolatokkal, de akkor sem az a megoldás hogy felhozzuk a halott topicokat is hogy ott is lehordjuk őket.

Csofika ki lett dobva, Harcosoknak pedig van saját topicja, a többiben pedig egy ideje csak ritkán látom hozzászólni, nem mondhatni hogy teleszemeteli a fórumot.

Ati 09-13-2007 13:20

Quote:

És akkor most egy picit te is pihensz, amíg elgondolkozol azon, hogy vajon ez a stílus idevaló-e.

Szecsa 09-13-2007 13:34

Quote:

az ilyen embereket NEM ÉRTEM...nyilvan aki feltette a kerdest, kezdo jatekos volt, megkapta a készséges választ es azota tudja :)

de hogy Te hogy jossz ehhez a stilushoz ide en sem ertem..nagyon nem :( eltevesztetted a forumot szerintem..

Valezius 09-13-2007 13:36

Quote:

Originally Posted by Sikoly (Post 124320)
A topikindító "okos " gondolatait megtalálhatod számos élő topikban is.

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 124331)
az ilyen embereket NEM ÉRTEM...nyilvan aki feltette a kerdest, kezdo jatekos volt, megkapta a készséges választ es azota tudja :)

de hogy Te hogy jossz ehhez a stilushoz ide en sem ertem..nagyon nem :( eltevesztetted a forumot szerintem..

Szerintem kár ragozni.
Viszont azt se tudom, miről beszél, Markal nevével nem emlékszem, hogy találkoztam volna, pedig nem 57hozzászólásom van. :)

All times are GMT +1. The time now is 07:11.