![]() |
Quote:
|
Quote:
|
De van ebben is ork, nem? Na asszem ma előveszem azt a könyvet... ;)
|
Quote:
Meg trollok, tündék, törpék, emberek, sárkányok, szellemek, és még egy csomó minden más is :D Davalon: a játékot olvasva hátha kedvet kapsz... ;) |
Quote:
|
Nah, egy kicsit elő kell majd készülnöm, mielőt elindítom a dolgot...:)
Egyébként Én ha lehet úgy szeretném, hogy minden játékosnak lenne majd egy al fóruma, ahova csak én és ő tud belépni, amiben megbeszélhetek vele olyan dolgokat amiket a többiek nem tudnak..... A közös akciókat úgy tervezem, hogy megbeszéljük, mikor ér rá mindenki és akkor összehozzuk...:) |
Quote:
Felőlem nyugodtan jöhetsz...:) |
Quote:
Innen vagy kiszerkeszted a nempublikus részeket, és úgy elérhetővé teszed, vagy csak simán ezt használva írsz egy publikus történést. |
Nah, amit tudok, hogy van egy ember utcai szami, meg egy rigó... Chris esetleg egy elf sámán lesz, de a többiek még kétségesek... szóval? :) Ötletek, hogy ki milyen tipusú humanoidot akar játszani? :)
|
Quote:
No nemsokára előveszem azt a könyvet, csak előbb frissítek Hódban mindent, és elrontom az egészet ;) |
Quote:
|
Aúúúú
figyu az egyéniket msnen még mindig meglehet beszélni. A publikus része meg megy fórumon. |
Majd csinálok pár próba dolgot a fórumon, hogy lássam Atis milyen jogokat adott, aztán majd kitöröltetem vele...:)
Utána majd meglátjuk mi meg, hogy lesz...:) |
Quote:
A külön dolgot nem lehetne üzenetekben megbeszélni? Mintha lenne itt ilyen lehetősés... (vagy nem? :confused:) |
jó, de télleg nem tudtok neten honnan lehet szerezni valami alap shadowrun leírást:D bár a pár éves emlékeimből megpróbálhatok összerakni egy karaktert. De az elég vicces lenne.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval Akkor Chris elf sámán lesz...:) |
Quote:
|
Egy uwel-paplovagra nincs szükségetek?...:(
|
én mondom nenmtudom asse, hogy milyen karik vannak és senki nemküldött nekem anyagot és cska cp könyvet tudtam szerezni :) na mind1
de valami agresszívkodós, ámbár megfontolt karit jáccanék, aki viszonylag magányos (se család esetleg egy meghalt mentor) vagy ilyesmi! |
Quote:
:))))))))))))))))))))))) |
Ati, Te már szellem vagy... de legalábbis kísértesz:D
|
a meghalt mentort úgygondoltam, hogy egyelen kapcsolatom volt a világgal a mentorom és az halt meg, de lehetsz a mentorom szelleme :)
Davalon... ha megszervezzük lehet, hogy mesélek, ha nemgond, hogy kb. 1 éve nem mágusoztam:) persze nemtom milyen színvonalhoz vagy szokva :) d én régit mesélnék, ha mesélnék (nem d20asat) |
Quote:
(Ezen utolsót tessék nem komolyan venni:) |
igyál, az jó :)
hát nemtom én még nemjétszottam komoly játékosokkkal sajnos, így KM ileg is csak annyit teljesítettem amennyit muszály volt, ha van MSNed és felveszel dumálhatnánk erről! :) vagy a mágus topicban inkább mint itt |
épp morogni készültem hogy Mágust a saját topikjában szervezzetek ...
Dav: azért olvass utána, hátha megtettszik az SRun.. |
Atis, tudom, hogy én vagyok a hülye, de nem neged új témát csinálni ott... szimplán közli, hogy feldolgozták a kérést és majd a modik moderálják és kiengedik....
|
Quote:
Készenállsz? Kísérletezz vele egy picit. :) Most láttad a normál, modi nélküli oldalról, az így néz ki. :) Pill, beteszlek modinak. |
Jah, elővettem a szabálykönyvet, egyelőre az elrettenés fázisában vagyok. ;)
|
No, meg vagy téve oda modinak, tessék örülni, és játszani ;)
|
Quote:
Parancsot értettem a hazámat szolgálom! :D |
Nah, megtanulni kezelni modiságot és a témát, bár a téma törlése után nem tom, hogy csak én látom tovább az adott témát, vagy mindenki...
De majd otthonról megnyitom a rendest játék fórumát...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Készül a karakterem! :D (Hátha érdekel valakit. :))
Hogy áll a történet? :) Meg CL, mennyire barátkoztál már meg a moderátori felülettel? :) |
Na most a Shadowrun meg a Cyberpunk az két külön játék?:D Vagy valaki lesz a shadowrun az ellenfele meg a Cybergyerek?:D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |