![]() |
A jelmagyarázatot kivéve nincs vele gond. Ott is annyi, hogy talán más színnel kéne(fehérrel?) írni a szöveget.
|
Quote:
|
Szerintem a zöld szin lecserélését Goldy csak poénnak szánta.:)Vagy nem?
De a színmagyarázatnál a szöveg szinét nem ártana lecserélni, mert a sötét szineken nem látszik.:) |
Az oldalsó menű visszahelyezése alulra nem megoldható? Akkor lenne bőven hely a pontlistának és már úgy is megszoktuk. :)
Az egérkurzor rávitelével + infó megjelenítés szerintem nem kényelmes mert éppen hogy RÁ KELL VINNI a kurzort az pedig plusz "munka". |
Quote:
|
Jajj ne már hogy a táblázat háttere megmarad zöldnek?
legyen már pergamenszíbü mint a kerete ki fog esni a szemem ugyanaz a baj vele mint a fórummal volt. |
Quote:
|
rakj be egyett aminek a neve 30db x:P
|
216635 Életfa#3
A 2/B-ben van, most is. Egynek jó! :) Például a 4 hellyel fölötte lévő miatt. :D |
Priviben kaptam egyet, azzal még elfér így. No akkor ezt mindjárt meg isnézzük, cska pár ikont még le kell gyártani hozzá. Addig viszont...... színek? :)
|
A pergamen szinnel megint az lenne mindenkinek a baja, hogy túl világos...
|
Pasztelszínű alapot javasolok mint a pergamen. :)
|
Quote:
|
És ha olyan zöld lenne az alapja mint oldalt a gördítősáv?
|
Cassandra: a fórumon is bevált jó az már senki nem siránkozik miatta.
A sötétbarna nem jó mert a fekete és a fehér is zavaró rajta ez a zöld viszont egyenesen iszonyúúúú |
Quote:
|
A fórumon nekem is kifejezetten tetszik ez a szín, nekem nem lenne vele bajom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Explorer alatt a jobb szélen lévő gördítősáv, amin a csúszkát huizgálod. :D
|
zöldet nem, nem és nem és nem, Tilzakozom!:)
|
Quote:
támogatom! |
Quote:
Goldi, pedig az pont jó pontlistás zöldnek sztem :rolleyes: |
A pergamen is tetszik. Nem lenne olyan világos mert vonalak tagolnák és a szöveg "besötétítené".
|
De ne legyen a pontlista zöld, a pergamen kerettel egy migrénveszély...
|
Quote:
|
Quote:
Én a pergamenre szavazok... |
Quote:
|
Halványzöldre milyen színnel írnál? a fekete is szemkifolyatós lenne
|
Quote:
bár lehetne akár olyan halvány barna mint amilyen a helytartó menüben is van.. és abba írni olyan világossal mint pl a helytartó menüben is van (hozzáteszem ez a menü lett a legjobb sztem :p ).. de azt semmiféleképpen nem javaslom, hogy olyan színű legyen mint pl a fórum.. |
halványzöldre világossal?????
ennyiből lehetne fehér alapon citromsárga is.... |
Quote:
|
Quote:
amúgy ezért is javasoltam inkább pl a helytartó menü színeit, mert azok már "bizonyítottak".. |
A helytartó az barna...
Azzal ugyan az a bajom mint mikor fórumnak volt kipróbálva a fekete és a fehér se látszik benne jól ha nagy felületen van. Ráadásul a fórumon használt kis kék számok azon nem látszanának jól. |
Quote:
ömm.. és mondjuk mint a főmenü? világosbarna fekete betűkkel ? |
Világosbarna fekete betűkkel az pont a pergamenszín:)
|
Quote:
ha nem akkor én kérek elnézést :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
de most feltétlen muszáj még1 színt belevinni?
Annyi színkód lesz rajta amúgyis, az hogy 3 árnyalattal másabb legyen a táblázat háttere szerintem teljesen felesleges és zavaró is. |
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |