![]() |
Quote:
|
Nekem nagyon tetszik az új designe. Főleg úgy, h az én ötletem is benne van. :D Valóban szokatlan még 1 kicsit, de nem lesz vele gond.
Én is köszönöm a sok ráfordított időt. Látszik, h törődnek ezzel a játékkal! Persze 1-2 hiba van benne, de ez szerintem csak kezdeti nehézség. |
Figyelem!
Az Ati által fikázott Opera böngészőből be lehet feketíteni a hódítót :-))) Fent a nézet menüben(view) van egy stílus/style pont, abban pedig egy user mode. Ezt jelöljétek be, utána válasszátok a high contrast(w/b) pontot. A menüt nem rakja alulra, de legalább fekete lesz az egész :-) És végre kibírja a szemem :-) |
Quote:
|
Opera már töltöm.:))
Kösz a tippet. |
Quote:
|
Quote:
|
Van esély arra, hogy egy hónapon belül lesz választható kinézet? (régi/új)
|
Quote:
Kajszibarack / Norby |
a szöviraktárba is nagyobb számok kellenek és a piacra is a vételhez és az eladáshoz
|
Quote:
Mi ebben a logikai sorrend? Teljesen átláthatatlan... míg az ABC szerintem igencsak régi hagyományokra visszatekintő logikával rendelkezik nem igaz? :) ABC szerint a menüket még talán meg is lehetne találni és nem keresgélni kéne, hogy melyik hol van... |
Quote:
|
Quote:
|
A bal oldali menüsorral tényleg nincs gond! Miért fikázzátok! Teljesen logikusan van csoportosítva! Attól, hogy az összhatás nem teszik egyenlőre ezzel tényleg semmi gond!
|
Legalább a kategóriák (5-ösével) között legyen némi kihagyás, mondjuk egy sornyi, mert így tényleg átláthatatlan. Ha nem OKÉ az ABC sorrend, legalább ezt lépjétek meg.
|
A menüpontok ha nem is alulra vissza, de kerülhetnének a jobb oldalra? Sokkal kényelmesebb a jobb oldal, így állandóan keresztbe kell mozogni:-)
|
és ha kérhetem mindenhová arányosan vastagabb betűket és számokat
|
Akkor itt is leírom: ha a fórum oldala pergamen színű lesz,akkor a színes betűket,számokat is meg kell változtatni,a kis kék számok nem látszanak pl.
|
Quote:
|
Quote:
Valami kis törés tényleg nem ártana oda, de szerintem elég átlátható ez így is, egyedül az alsó pár menüpont az, amik közül keresgetnem kell, a fontosabbakat szinte azonnal meglelem.:) |
Quote:
Ha a kilépést keresed, akkor a kilépés gombra kattintasz, ha a háború menüt, akkor a H betűsöknél tök hamar megtalálod... most viszont ez egybe folyik a miatt, hogy már nincs benne tagozódás... vagy akkor kerüljön bele megint x soronként 1-2 üres sor, vagy legyen ABC-ben... |
Igen, ezt javasoltam én is... SZVSZ jobb lenne.
|
Sztem ritka ronda.:mad: :eek:
A régi sokkal jobb volt ezek a pasztel színek kiégetik a szemem a pont listához majdnem hogy mikroszkóp kell. JOBB LENNE HA A RÉGI MARADNA. |
Légyszi olvasd el Ati kérését!
|
Quote:
|
Quote:
A balkezesek nevében kérem maradjon a jobb oldalon, legalább ez essen kézre nekünk, ha már minden jobb kezesre készül:) |
nekem tetszik, ha minden igaz ez a harmadik arculat és messze a legigényesebb. nyilván majd kellenek/lesznek finomítások, de SZVSZ alapvetően jó.
én szeretem az újat, és ettől a változástól most kicsit izgalmas és új "szagú" lett a hódító. gratulálok azoknak akik csinálták! |
Quote:
|
szankcionalas
Szerintem igenis fontos, hogy mi a velemenye a nepnek a valtoztatasokrol Ati.
Nem csinalhatsz akarmit a jatekkal arra alapozva, hogy mindenki elegge fuggo ahhoz, hogy lenyeljen akarmilyen valtozast. :D Szerintem a "demand"-re kene koncentraljal, s nezd meg az online szavazast ami egyenlore nekunk ad igazat. (hxxp://n2tf.2.pollhost.com/ (csereljetek ki az X-eket T-k-re)) S ha hiper-szuper grafikas jatekot akarnank akkor countereznenk meg nemtomen mit jatszanank. A hodito egyserusege szep volt, s konnyen atlathato(szinek passzoltak, stb). Kene egy regi/uj gomb a menure, hogy valthasson aki akar a regi designra, s az ujjan jotteket meg megfogja a klassz uj design. Minden jot, tudom, hogy sok munka volt, de ez igy nem atlathato. :( |
Igazad van, de azért vagyunk itt, hogy továbbra is segítsünk, és finomítsuk a dolgot... Nem pedig fikázni, nem? Ha valaki jobban meg tudná csinálni, írja le az ötletet, ne csak annyit mondjon, hogy az egész tuxar!
|
Quote:
|
Sziasztok! Nekem tetszik a játék új külseje, meg lehet szokni még a menüsort is idővel. Viszont sajnos a szemem reklamál, mert nem bírja ezeket az új színeket és betűméreteket.:(
|
Quote:
|
Quote:
nekem még a szövifórum, és a tanácsadó egyes részei még mindig ilyenek :( |
Quote:
|
Quote:
|
eletkor
Mivel tudom, hogy a hoditosok atlageletkora eleg magas (7 eve jatszom, s megismertem parszaz embert(27-29 ev atlagra saccolnak)), s azt is tudjuk, hogy egy ember minnel idosebb annal nehezebben kaphato a valtozasokra, igy arra a kovetkeztetesre jutok, hogy nem a legjobb dontes egybol ekkora nagy vizualis valtozasokat csinalni. :eek:
Mint mar masok is mondtak, tanacsolnam az uj/regi gombot a fooldalon. Koci, jo munka, de a konzervativ hodosoknak nem ez kell. |
Szerintem Ati nem örül ennek, de lehet, hogy megcsinálja nektek. Csak tudjátok, ha mindenkinek ez a véleménye, akkor elfecsérelt volt "X" ember munkája ? Nem rossz ez, csak még csiszolásra szorul. És haladni kell a korral. A Hód működne parancssorosan is, de komolyan. Ugyanolyan lenne, mint most, de a fanatikusokon kívűl a kutya sem játszana vele.
Ha valakinek mesélek a Hódról, nem mindegy, hogy egy parancssoros játékkal (BRUTAL = rulez!), vagy ej igényes kinézetű proggival akarom -e megismertetni, nem? |
:))
Quote:
Selyetem, hogy az egesz arra ment ki, hogy tobb embert vonzzon a jatekhoz, de mi is a fontos? Kinek kell tetszedjen a jatek? annak aki vippel 4-5 orit vagy annak aki most szallna be a hoditoba? (altalaban 80%-a otthadja az elso heten). A huseges hoditozok evek ota jatsznak. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:54. |