Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Harcosok 10-19-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36173)
Csak tudnám hogy neked egy 4 tagú szövi mióta szabálytalan ????:)

Hát mondom te olvasni se tudsz már:D
Oda irtam ,hogy szabályosan oldottad meg de látom neked vanank igazán szövegértelmezési gondjaid...
Kérd meg anyukád olvassa fel neked hangosan és magyarázza el miről szól ha nem birod 17évesen így felfogni ember...
OLvasd el mégegyszer utána szolalj csak meg...

Dragi 10-19-2006 19:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36175)
Hát mondom te olvasni se tudsz már:D
Oda irtam ,hogy szabályosan oldottad meg de látom neked vanank igazán szövegértelmezési gondjaid...
Kérd meg anyukád olvassa fel neked hangosan és magyarázza el miről szól ha nem birod 17évesen így felfogni ember...
OLvasd el mégegyszer utána szolalj csak meg...

Ohhh bocs nagymester figyelmetlen voltam! Tudod éppen nem vagyok túl jól de majd megérted ha esetleg lesz kutyád és egyszer elaltatják de mindegy nem ide tartozik! Bocs hogy figyelmetlen voltam

Szecsa 10-19-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36136)
Ugyis az nyer akinek utalnak...

Ha az nem üli végig ott, akkor nem fog nyerni.

Harcosok 10-19-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36180)
Ohhh bocs nagymester figyelmetlen voltam! Tudod éppen nem vagyok túl jól de majd megérted ha esetleg lesz kutyád és egyszer elaltatják de mindegy nem ide tartozik! Bocs hogy figyelmetlen voltam

Kutyám az van:DDe nem altatják el:)
Amugy meg van bocsátva de ha egy részét elolvasod a 2. részt sem ártana:P

Dragi 10-19-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36182)
Kutyám az van:DDe nem altatják el:)
Amugy meg van bocsátva de ha egy részét elolvasod a 2. részt sem ártana:P

a 2. részre mit reagáljak nem tudom mire gondolsz :confused: :confused:

Harcosok 10-19-2006 19:17

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36181)
Ha az nem üli végig ott, akkor nem fog nyerni.

Ohh hát az utalást ugyis elkapja ha neki jön...
És hát kisméretű utalás melett itt kell lenni egy darabon de ha nagyméretű akkor elég néha-néha magad alá ütni az elsőt:)

Harcosok 10-19-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36184)
a 2. részre mit reagáljak nem tudom mire gondolsz :confused: :confused:

aztmondom olvasd végig amit irok nem azt,hogy reagálj:Pmert a mondatom ahol kifejtettem,hogy szabályosan beszöviztél 2 részböl állt...

Dragi 10-19-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36187)
aztmondom olvasd végig amit irok nem azt,hogy reagálj:Pmert a mondatom ahol kifejtettem,hogy szabályosan beszöviztél 2 részböl állt...

izé tévedsz én csak Boszit ismertem :) A másik kettőt nem ismertem :) úgyhogy tévedtél :)

Harcosok 10-19-2006 19:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36188)
izé tévedsz én csak Boszit ismertem :) A másik kettőt nem ismertem :) úgyhogy tévedtél :)

Hát ezt itt nagyon fontos most megbeszélni:D
Több ofot én erre nm írok most ezt jól kibeszélnéd itt csak az van nem erről szól a téma
direkt zárojelbe jegyeztem csak meg,hogy nem iagzán fontos dolog:P

Dragi 10-19-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36190)
Hát ezt itt nagyon fontos most megbeszélni:D
Több ofot én erre nm írok most ezt jól kibeszélnéd itt csak az van nem erről szól a téma
direkt zárojelbe jegyeztem csak meg,hogy nem iagzán fontos dolog:P

pfff akkor legközelebb vip hv-ba intézzük el és akkor publikus lesz a téma :D

dath 10-19-2006 19:39

üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok:D
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir

BeeLord 10-19-2006 20:48

Köszönöm figyelmetek.

Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:

Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.

Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.

Harcosok: én nem tudom, hogy ki vagy te, vagy hogy kinek képzeled magad, de egy ilyen ember, mint te, engem ne nevezzen analfabétának. Az meg már-már nevetséges, ahogy ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, és minden ellenzőt, vagy azzal egyet nem értőt kinevetsz vagy elküldesz a bánatba. Dragon komáddal való hajtépésetektől meg kíméljétek meg kérlek ezt a fórumot. Mennyetek a chat.hu-ra, vagy csináljatok saját fórumot, de a megbeszélés topicban erre nincs szükség!

Végszóra: a vip hv-ban nincs support, így aki csalni akar, az csalni is fog. Engem a piaci átutalásoknál speciel sokkal jobban zavar, ha jön egy triumvirátus, és hárman összesített erővel gyűrnek le. Az még jobban idegesít, ha ezt mf-ként teszik, ergo JKSZ-ben vannak, és még meg is beszélik az ügyet a fórumon. És ennek ellenére nem történik velük semmi.

Azzal kezdtem, hogy hozzászóljak-e a témához - ezentúl nem teszem, mert a téma ebben a formájában, amit ti műveltek, nem életképes. És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.

Cece 10-19-2006 20:57

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 36204)
Kedves Harcosok, Cece és Dragon, a szamár:

Sokáig gondolkodtam, hogy hozzászóljak-e a vitához. Úgy döntöttem, hogy igen, mert szeretem a vip hv-t, így a vip hv-t érintő kérdésekkel szeretnék foglalkozni.

Cece indoka ahhoz, hogy ne írjak többet ebbe a topicba: "aki ellenzi a piac eltörlését, az csaló". Kész. Te ennyivel el is döntötted részedről a vitát. Nos Cece: eddig 4 alkalommal volt időm hv-zni, és ha hiszed, ha nem, eddig nem használtam utalgatásra a piacot. Nincs sok ismerősöm, aki aktívan vip hv-zik, ez lehet az egyik oka. A másik, meg talán az, hogy bár support nincs, de megpróbálok mégis becsületesen játszani.

És Cece: nem hívnak engem se Attilának, Sándor vagyok.

Nos én nem 4x játszottam, hanem picit többször, és tudom mit miért álítok.
Attól, hogy nincs support a csalást még büntetik (olvass súgót) ... a supportnak + a csalásnak amúgy sincs semmi köze egymáshoz. És ki mondta, hogy Attilá:confused: nak hívnak?

Deni 10-19-2006 21:15

sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..

emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 26892)
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?

Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.

Szecsa 10-19-2006 21:33

Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?

Cece 10-19-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 36212)
sztem ideje lenne túllépnetek az állandó személyeskedésen és végre arról beszélni, amiért meg lett nyitva a fórum..

emlékeztetőként itt van a kezdő üzenet:

Én régen sokat 7Vgiztem, de meguntam, hogy egész péntek éjjel fenn voltam és volt olyan ország amiben szombat reggelre majd 3x annyi cucc volt mint az enyémben és gondolom ezek nem véletlenül elcsípett egységek voltak a piacon. Ha majd nem lesz piac, akkor is csak azoknak fog hiányozni akik nem arra használták amire tényleg való. Persze aki csalni akar, az majd katonapiac nélkül is tud csalni, de talán nem lesz annyira könnyű, mint most.
Tehát én részemről maximálisan támogatom a katonapiac megszűntetését a 7Vgiben.

Ott a pont ó tiszteletreméltó vezérhölgy! :D :D
Ezért majd kapc egy zöldet, ha tudok adni! :p

Cece 10-19-2006 21:39

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36214)
Kérdezem én, mostani allaspont szerint miert ad el barki is katonat a hetvegiben?

1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.

Dragi 10-19-2006 21:49

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36220)
1.Mert nem célja nyerni.
2.Azért, hogy segítse azt akinek eladja.

1. ha nem célja nyerni nem játszik
2. nem célja hogy segítse a másikat, mert nyerni akar! :p

és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás :)

Deni 10-19-2006 22:01

ha mindenáron kötekedni akarsz sztem lehet erre külön topicot is nyitni... http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/sign5.gif

Dragi 10-19-2006 22:02

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 36240)
ha mindenáron kötekedni akarsz sztem lehet erre külön topicot is nyitni... http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/sign5.gif

elnézést nem kötekedésnek szántam :(

Dragi 10-19-2006 22:05

na jó inkább hagyom a topicot az okosokra :D Sziasztok :)

Cece 10-19-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36229)
1. ha nem célja nyerni nem játszik
2. nem célja hogy segítse a másikat, mert nyerni akar! :p

és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás :)

Hát kedves barátom, ha Te csalásnak véled azt, ha nekem fele annyi népem van mint a többinek akkor... csupán gratulálni tudok eme megálapításodhoz. :D :D
Nah neeeeeeeem... engem ne rángass bele a Harcos+ Te közötted lévő viszájkodásba :o
Pááááá

Dragi 10-19-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36245)
Hát kedves barátom, ha Te csalásnak véled azt, ha nekem fele annyi népem van mint a többinek akkor... csupán gratulálni tudok eme megálapításodhoz. :D :D
Nah neeeeeeeem... engem ne rángass bele a Harcos+ Te közötted lévő viszájkodásba :o
Pááááá

Na jól van hadd ne káromkodjak de olvasd már el kétszer figyelmesen amit írtam! teeeee szövegértés 2-es :p

"és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás"

Deni 10-19-2006 22:14

befejeztétek?? http://www.pregnancy.org/phpBB2/imag.../bruce_h4h.gif

nem tudom, de nem tartom magam annyira bénának, hogy reggel 7re valakinek saját termelésből minimum 3-4x annyi egysége legyen, mint nekem.. de lehet ez csak az én hibám.. ha megmondod nekem, hogy ténylegesen mi értelme van a katonapiacnak akkor lehet, hogy talán el is fogadom az álláspontodat, hogy szükség van rá..

Dragi 10-19-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 36250)
befejeztétek?? http://www.pregnancy.org/phpBB2/imag.../bruce_h4h.gif

nem tudom, de nem tartom magam annyira bénának, hogy reggel 7re valakinek saját termelésből minimum 3-4x annyi egysége legyen, mint nekem.. de lehet ez csak az én hibám.. ha megmondod nekem, hogy ténylegesen mi értelme van a katonapiacnak akkor lehet, hogy talán el is fogadom az álláspontodat, hogy szükség van rá..

hát attól függ az ellenfélnek mekkora a néppesége és neked mekkora mert nekem is volt olyan mikor először hv-zgattam hogy 3-4k népességel nyomtam végig a hv-kat ezzel nem azt akarom mondani hogy béna vagy meg lenézlek én is voltam kezdő mindenki volt de a hv-kba a nép a lényeg hogy minél több legyen ha sok népped van lesz nagy sereged lesz nagy sereged lesz sok földed :)

Cece 10-19-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36246)
Na jól van hadd ne káromkodjak de olvasd már el kétszer figyelmesen amit írtam! teeeee szövegértés 2-es :p

"és az hogy 4-5 k népességget csináltok szombat estére míg a másikaknál 10k-s néppesség van az nem csalás"

Nah ezt nem tom kihagyni.
Nem vagyok annyira mazsom, hogy ha beleélem magam a hvgbe és kifolyatom a szeme a billentyűzetre, beleadok apait anyait és a másiknak 2x akkora serege van??? Na neeeeeeeeeeee....

Amúgy az előzőnél kérdőjelet véltem felfedezni a mondatod végén... hallucináció... biztos a tea :p
Nah de nem lényeg. Én tudom, hogy miért ellenzem, Te biztos tudod miért támogatod és kész. Hagyjunk másokat is szóhoz jutni.

Deni 10-19-2006 22:20

azt tudom, hogy mi a lényege, nyertem már hvt.. :rolleyes:
de nekem a katonapiac értelmét magyarázd ott el :)

Dragi 10-19-2006 22:22

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 36254)
azt tudom, hogy mi a lényege, nyertem már hvt.. :rolleyes:
de nekem a katonapiac értelmét magyarázd ott el :)

izé-bizé :D Kb. mint a piac mint épületnek a szerepe a játékban :D van de nem tudod minek :D

Deni 10-19-2006 22:26

nem azt mondtam, hogy nézz hülyének :rolleyes:
hanem, hogy mondd el nekem, hogy szerinted miért van szükség katonapiacra a 7Vgiben.. ;)

Dragi 10-19-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 36256)
nem azt mondtam, hogy nézz hülyének :rolleyes:
hanem, hogy mondd el nekem, hogy szerinted miért van szükség katonapiacra a 7Vgiben.. ;)

megfogtál :D Igazából nagy szükség nincs rá :rolleyes: :) :) sőt egyáltalán nincs rá szükség :p

Szecsa 10-20-2006 08:22

Egyébként, ez a 3-4x annyi egység tényleg tulzás :)
Az más kérdés, hogy pl. 2,5x annyi egységet saját erőből össze lehet szedni.
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.

Láma 10-20-2006 08:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36280)
Mert mig pl. vki tud 7k-s népet összeszedni szombat hajnali 1-re, a másik pedig 4,8k-val képez, akkor 2 orankent 1,8x annyi katit képez.

Ez hogy jött ki?

Harcosok 10-20-2006 13:00

Quote:

Originally Posted by dath (Post 36194)
üdv
gondolom msn-en jól leanyáztátok, és letiltottátok egymást, most itt folytatjátok:D
de a témához: a 7végi arról szól, hogy minnél több katonát gyárts le, akinek a legtöbb van, és ezeket megfelelően osztja el, az jó eséllyel nyerni fog, kereskedni nem szokás a katonákkal, mert minden darabra szükség van, azaz nem látom be mi szükség van a katonapiacra, a tekipiac nem sok vizet zavar, a nyerset ha megszüntetnénk, azt érnénk el vele, hogy elszürkülne a játék, csak törpék lennének, esetleg pár fél-elf, no meg ogyanok akik áttologatják egy másik oriba az anyagot, az ár gyakorlatilag mindegy, annak is vannak milliói, aki nem is utazik rá, erre mindenképp jó volt a magasabb drágakő ár, nem jelent előnyt ha sok pénzed van.
a sima 7végiben mindenképp be kell lépni a képzésekhez, a vipben ez nincs így, és nem azért küldtem smseket, hogy néhány csaló miatt a simában játszak.
dathomir

Nem anyáztuk le egymást(szerintem):)utána az angolba bontottam vele az mnt-t+egy kicsit helyre tettem az L-es oriját:)DE nem tiltottuk le akkor még egymást msn-röl(volt avgy fél éve:P)másért tiltottuk le de már nem tom miért:D
A többi dologgal amit írtál egyet értek:)

Harcosok 10-20-2006 13:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36280)

Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népem:DPersze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)

Szecsa 10-20-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 36285)
Ez hogy jött ki?

Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi :)
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36321)
Szombat hajnali 2-re már a sima hv-ban van 7k népem:DPersze lehet néppel is jó lenni de én láttma szombat reggel 5kor:
2100lóvat
900ijjat
500tolit
850varit
Ennyit azért nem hiszem,hogy sima képzésböl megold bárki(ekkor direkt full varit nyomtam,hogy tudjak gömbölni)

Ez tenyleg eros :) De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni :) Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...

Harcosok 10-20-2006 16:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 36337)
Csak probaltam szemleltetni, a szamok csak kozelitoek, bocsi :)
Csak erzekeltetni akartam, hogy milyen aranyok jonnek ki szombat hajnalra.

Ez tenyleg eros :) De azert azt lasd be, hogy ehhez nem is 1 oribol kellett egyseget pakolni. Mellesleg hajnali 2-kor erdekes, hogy letudtad ezt gombozni :) Ehhez torpevel legalabb 1k vari kell, es azert annyi egyseget is eleg nehezkes legyartani...

Nagyon tudok ember:DHajnali 2kor gömbölöm le a reggel 5-ös orit:D
Olvasd át megint amit irtam:)full varin voltam direkt de ez 5kor volt nem 2kor:PÉs még nekem irjátok,hogy szövegértelmezési gondjaim vannak ti már az olvasásnál leragadtok:D

dath 10-20-2006 18:37

nem hinném, hogy van értelme azon vitatkozni, mennyi katonát lehet kiképezni, és mennyinél valószínű már a csalás.
van egy piacunk, aminek a gyarkorlati haszna csekély, viszont nagyon könnyen lehet vele katonát átjátszani, még ha nem is használná senki csalásra, akkor is okot ad a vádaskodásra, hiszen hiába van az elsőnek 8-10k népe, míg a többieknek 4-5k ezt jó eséllyel csak ő látja, és magyarázkodhat, hogy miért van 2x annyi katonája.
a jksz is probléma, de itt és most nem ez a kérdés. nem véletlen, hogy a simában, és az arénában nincs katonapiac, ott már bebizonyosodott, hogy nem tesz jót a játék tisztaságának.

úgy látom, hogy a megszüntetés mellett van pár jó érv, a megtartásra viszont komoly nincs.

Serg 10-20-2006 23:43

Hmmm elég érdekes ez a kis topik !Aki nem támogatja az elképzeléseteket az csal?:DNem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van .Amikor én játszottam akkor is utalgattak és rendszeresen meg is próbáltuk elcsípni sokszor sikerült is!Az hogy ki milyen eredménnyel játsza a fordulókat az lényegtelen ebből a szempontból.Aki nem tud játszani az ugyis csalni fog mert ő is azért játszik hogy nyerjen!Viszont szerintem meg az a legjobb érzés ha ennek ellenére is meg tudod verni és legalább van benne kis nehezítés is:D

Cece 10-20-2006 23:54

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 36443)
Nem támogatom a katonapiac megszüntetését mert vallom hogy utalás ellenére is hasznos hogy van

Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.

Serg 10-20-2006 23:57

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36444)
Csak sajnos Te sem hozol fel érvet, hogy miért hasznos!
Ellenérv az van mégpedig elég csontos, csak mellette nem sok minden szól.

Talán olvass vissza kicsit:D

All times are GMT +1. The time now is 17:16.