![]() |
Quote:
|
sajnos Ati ez személyes tapasztalatom hogy nem igy van...
|
a klánháború súgóban a "Szövetségi szabadság" alcím nincs új sorban, viszont ki van emelve félkövér betűkkel.
|
az 1/A súgóban a "Szövetség vezére - szövetség tagjai" résznél van 1 ilyen mondat: "A _szövetsége_ vezére mindig a szövetség alapító (legrégebbi) tagja."
lehet, hogy ez nem hibás, csak nekem tűnik úgy? :o |
még lenne valami. habár van link az 1/A súgóban a "Szövetségi háború"-ra, de a "Témák" résznél nem találtam meg a felsorolásban...
|
Köszi eddig is mindenkinek az észrevételeket, még pár napig nyitva hagyom a témát, aztán nekiállok a felmerült javaslatok feldolgozásának. Akinek még észrevétele van a súgóban található infókkal kapcsolatban, az mostanság jelezze. Köszi. :)
|
Háború, A támadás:
"Ha viszed a szövetségeseidet is támadni, akkor figyelj arra, hogy amelyik a legmesszebb van a támadott országtól, annyi ideig fog az út tartani. (Itt a példában tehát az út nem 2 körig tart, hanem 5 körig!)" A fenti példában "uborka" 4 körre van. Akkor nem 4 körig fog tartani a támadás? |
A helytartó varázslatokkal kapcsolatban 8 pont, körváltás előtt, vagy után. Szerintem itt érdemes lenne részletesebben is leírni, melyiknek mi az előnye, mikor célszerű alaklmazni, lehet-e körváltás alatt ártó varázslatot bocsájtani valakire.
|
Quote:
|
Néhány javallat ami valszeg úccse lesz soha beépülve...
Pár ötlet:
-Mi lenne ha a főmenü oldalon lévő pajzsra mindenki szerkeszthetne magának logot? -Mi lenne ha az országokban lévő képek fajonként változnának? -Mi lenne ha a tolvajlások, varázslatok, háborúk animálva lennének? Nyugodtan köpjetexembe ha hüleséget dumálok de sztem naon jó lenne ha lenne... :D |
Quote:
|
Súgóhoz semmi, de nem akartam sem keresgélni, sem új topikot nyitni. Itt legalább tuti elolvasod, ennyi... Tudhatod, hogy sosem érdekeltek a keretek... Csak a cél számit, az eszköz nem mindig... :D
Amúgy meg az új dizájn jó csak szinek picit báncsák a pupilláimat... Sztem a barna nem a legjobb szin... ;) A súgó pedig tele van ékezethibákkal :mad: jó lenne javitani... Csak egy példa a sok közül: 2, A piacrol informaciot kozolni tilos. Ide tartozik, hogy hu de jo uzletet csinaltam, tok olcson vettem a piacon katonat, valamint a most menjetek piacra, es a most tettem ki a piacra xy-t. Tovabba barmi olyan utalas, melybol apiacon eppen kaphato arukra, illetve azok arara lehet kovetkeztetni. 3, A forumon mas jatekost meg a legkisebb mertekben is tilos megbantani! 4, Ha valakinek a jatekkal, az adminisztratorokkal, illetve a moderatorokkal van barmilyen jelleguproblemaja, az NEM forumtema. Az ilyen eseteket a support@hodito.hu cimre irjak meg. Elso raszolas utan kitiltando, aki tovabb folytatja, illetve aki a moderatori temabefejezest kovetoen a temat tovabb viszi, meg ha nem is o kezdte. 5, A javaslatok, otletek, kritikak szinten nem a forumra tartoznak, hanem a support@hodito.hu cimre. Ha az elso raszolas utan is folytatja, akkor kitiltando, a tobbiekkel egyutt, akik a moderatori temabefejezest kovetoen folytatjak. 6, Minden durva, kozizlest serto megnyilvanulas mellozendo a forumon. A jatekban 7 evesek is jatszanak, barmi, amit nekik nem szivesen mondanank, vagy toluk nem szivesen hallanank, zarolt a forumon, es kitiltast von maga utan. 7, Minden olyan nev hasznalata, mely valami miatt ugyan atcsuszott az elso szuron, de megis bent maradt, es a fenti ponttal egyezoen durva, kozizlest sert, az elso forumon valo megszolalasa utan kitiltando. Ez esetben egy magyarazo levelet keretik megereszteni felenk is, hogy az illetot tenyleg toroljuk, ne csak a kitiltasa legyen. 8, Barmilyen szintu jatekon kivuli szovetseg megemlitese kizarast von maga utan. Ide ertendok elsosorban a tamadjuk mar meg xy-t jellegu irasok. 9, Ha valaki orszagat felajanlja masnak, azonnal kitiltando, es jelzendo felenk, hogy az orszagot torolhessuk. 10, A forumon tilos minden jellegu reklamkampany folytatasa. Ez alol kivetel az altalunk jovahagyott reklamtevekenyseg, mint peldaul a Hodito bulira valo szervezkedes. Barati osszejovetelek, stb szervezese nem tiltott, egyeb weblapok reklamozasa igen. 11, Floodolni a forumon tilos. Ez azt jelenti, hogy egymas utan rovid uzeneteket irni, csak azert, hogy vele legyen tele a forum, vagy barmilyen mas okbol, tilos. 12, Ha ket vagy tobb orszag olyan privat beszelgetest folytat a forumon, mely a tobbieket lathatoan zavarja, akkor elso korben meg kell probalni oket az uzenetekre terelni, amennyiben ez hatastalan, ugy a tobbseget zavaro, nyilvanos helyen folytatott privat beszelgetesekert figyelmeztetes utan az illeto orszagokat ki kell zarni. 13, Mastol kapott privat uzenetet senki nemasolhat ki a forumra, az eredeti felado beleegyezese nelkul. Amennyiben ez megis megtortenik, ugy azt az orszagot, amely bemasolta az uzenetet, fuggetlenul annak tartalmatol, ki kell tiltani. 14, Ervenyesuljon tovabba a normalis etikai ertekrend, valamint az Interneten altalanosan elfogadott netikett. 15, Mindezek folott allnak a Magyar Koztarsasag hatalyban levo torvenyei, melynek megszegeseert azonnali kitiltas jar. Ide tartozik elsosorban a ragalmazas, panikkeltes, hitelrontas. |
A hadsereg ereje több tényezõtõl is függ:
az általad választott fajtól (A fajodra vonatkozó támadási bonusokról és malusokról a fajok súgóban olvashatsz.), Ha az egész súgó magyarul van leírva, nem-e lenne értelme a bonust- bónusznak, a malust, meg malusznak írni? Ez csak egy apró dolog, de szerintem mégiscsak úgy lenne az igazi. |
Hello, Ati, ha figyelsz légysi segits!
Az Óriás fajivariánál az van irva hogy:az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. Ez vonatkozik a katonák meggyilkolására is? |
Quote:
Tehát akkor a kérdés máshogy: a mindenbe a kiemelteken túl beletartozik az egyik is?:D |
A súgó külalakjához szeretnék hozzászólni. Általában igaz, hogy a komplementer- (kiegészítô) színek egymáson való alkalmazása rontja az olvashatóságot. Például piros alapon zölddel írva nem is biztos, hogy képes vagy elolvasni a feliratot (na jó el tudod, de igen keresztbe áll a szemed tôle).
Namost a súgóban lévô minden link feketével íródott, ez pedig eléggé közel áll a kiegészítô színpár-dologhoz. Nálam plö alig látszik. Nem-e lehetne-e ezt megváltoztatni akkor, amikor egyébként is piszkáljátok a súgót? Színjavaslatom: narancs. Lenne jobb is, de azok már foglaltak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szevasztok!
Az elfeknél ugye az van irva hogy "a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít." A motál sugóba pedig a kat. morálhoz "A középértékhez (75%, elf esetén 85%) húzáson" itt rendbe van, de a közhangulathoz miért van oda irva hogy "A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson", hisz elf esetén a közhangulat nem 85-höz közelit! Szerintem ezt simán ki lehetne javittani:D |
Modosittani kellene a morál sugót, amiatt amit elöbb leirtam!
|
Tudom hogy ez a Hóditó fórum, de Queosiához nincs súgós topik...
Törlés FAQ: You may have one (1) country in the normal game. One total. If you wish to have more than one country, you need to register them in the Anarchist group. Kicsit mintha idejétmúlt lenne :-) |
Azért van ez a topic hogy irjunk a sugóval kapcsolatban, de ha a Ati nem figyelsz minek irjunk?:)
Ugyhogy elmondom ujra: Szevasztok! Az elfeknél ugye az van irva hogy "a katonai morál (csak a katonai morál!) 75% helyett 85%-hoz közelít." A motál sugóba pedig a kat. morálhoz "A középértékhez (75%, elf esetén 85%) húzáson" itt rendbe van, de a közhangulathoz miért van oda irva hogy "A középértékhez (75%, elf esetében 85%) húzáson", hisz elf esetén a közhangulat nem 85-höz közelit! Szerintem ezt simán ki lehetne javittani |
"A felfedezésre kiküldött katonák letelepednek az új országrészen, hogy benépesítsék azt, ezért katona formájában nem kapod őket vissza."
Nekem az a tapasztalatom, ha pl. beteg vagy nem kapod vissza a képzésre küldött katonákat lakosként. Azaz semmilyen formában nem kapod vissza őket! |
Quote:
A felfedezés mikor elküldöd a katonáid ismeretlen területekre, hogy telepedjenek le. A katonák letelepednek és lakosok lesznek. - katona + lakos A képzés mikor az országodban a lakosságból besorozol. Csökken lakosság (ami alapjáratból ismét benépesül, kivéve betegségés alatt) katonák lesznek. - lakosság + katona Ui: Bocsánat az offért |
Quote:
|
"Fontos! Ha valaki Kristálygömb varázslattal információt tud meg országodról, akkor arról értesítést kapsz, anélkül, hogy megtudnád, hogy pontosan ki volt az. Azonban ha olyan valaki szerez információt, akinek legalább kétszer annyi varázslója van, mint a Te országodnak, akkor arról ilyen értesítést sem kapsz."
Ez nem ugy van hogy kétszer akkora varázsereje? Tehát tényleg csak a variszám számít? Ezt azért irtam ide mert egyik esetben hülye vagyok másik esetben javitani kéne rajta. Mondjuk sanszos az előbbi:D |
Utolsó lehetőség a súgó mostani bővítése előtt leírni, hogy ki mit hiányol a súgóból. :) Akinek még van valami súgó-hiánya, most írja! :)
|
Quote:
|
Köszi mindenkinek az észrevételeket, javaslatokat. Pár dolog már menet közben bekerült, a maradék többsége most. Csak néhány olyan javaslat volt, amik úgy érzem nem valók a súgóba, azokat inkább mindenki találja ki maga. Ha valaki még valamit hiányol, azt pár órán belül jelezze, azután a súgóhoz egy jóideig nem fogok nyúlni, úgyhogy zárom majd a témát. :)
Last-minute... :) |
Hát, remélem nem baj, hogy cska most írok, de nekem is lenne egy kis sézrevételem:
Észrevétel, hogy az elit jobban hullik, mint a paci, ebben nem vagyok biztos, de sokkal világosabb lenne, ha le lenne írva hogy egyes eységek hogy hullanak, mennyi plusz támadóerőnél nincs veszteség, stb. Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem világossá kéne tenni. |
Quote:
Ezt eddig nem tudtam. :) |
Quote:
Szerinteme gyszerűbb lenne ha le lennének írva a hullási arányok. |
Quote:
|
Quote:
De szerintem jó lenne ha le elnne írva, hogy vesztes, ill nyertes csatánál hogy hullanak az egységek, és mészárnál mekkora a +veszteség. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De Te vagy a főnök Ati, úgyhogy nem szólok bele:) |
Ati szeretném megkérdezni hogy a max. heki feletti földvesztés benne van-e a súgóba ? :o mert én kerestem de nem találtam
|
Quote:
Beállítások súgó (szabadság oldalról elérhető). |
All times are GMT +1. The time now is 12:25. |