![]() |
Quote:
Gugli a barátod. |
Nekem a háborús stratégiák a kedvenceim.Azok közül is az iylen középkori,valamint azokat nem csípem még amiben ilyen varázslatok vagy szörnyek vannak(pl. Heroes, vagy Warcaft)
Sztem még a GTA SA is egy király játék. AZ Imperium Galactica2 nekem is megvolt egyszer próbáltam asszem de nem nagyon tudttam kezelni meg nem is a kedvenceim az ilyen űrösek de azóta nem próbáltam az IG2-öt:) |
a gta san andreas jo nagyon... persze az elso reszel eltoltt ido utan azt kell hogy mondjam kozel se annyira mint az 1 vagy a ketto.. mas a filingje...:)
|
Quote:
|
IG2 az alap aki nem veszu meg szégyelje magát szuper magyar fejlesztéüs játék. És ráaádsul ezer forint lehet kétezer...
És elég élvezhető ráaádsul:D multiplayeres ami csak kell:D |
Melyikre gondolsz Ati? a GTA San Andreara vagy a GTA 1, GTA 2 re?
(a san Andreast nem nagyon tudom en csak PS2 on toltam vegig... a laptopom keves volt hozza... ) GTA 1, 2: Ha jobban belegondolok lovesem sincs , sorry:( nem valami nagy eromu az bizti)..:D |
Quote:
|
NFS MW, stratégia minden mennyiségben (most éppen Haegemonia), FIFA 2005
jah, és ULTI :) |
Sajna eleg nagy penztarca kell a gamereknek manapsag...:( nem eleg hogy megveszed a jatekot meg az eromure is futnia kell... nagyon nem is szoktam vadi uj jatekokat nezni mert utdom hogy a 256Mb memoriammal nem tudnke jatszani veluk,... Es eleg jo kis "regi" jatekok vannak... meglepoen sok..:)
En egy olyan felulnezos autosra vadaszok amit asszem Ironman nek hivtak , 1 , lemezes volt es nagyon regi... Hallot rola valaki valamit is? |
Quote:
GTA:SA-t egy 2,8-as P4-el (még a northwood magos), 1GB memóriával és egy ATI 9600XT-vel toltam végig. 800x600, akadásmentes. Felette nem próbáltam, ilyen téren megalkuvó vagyok. NFS:MW, Q4 is simán ment ezzel, meg igazából megy rajta minden. Ha most vennék gépet, AMD lenne a proci, a kártya meg pénz kérdése (9600XT-t már nem érdemes venni) |
Quote:
|
Quote:
De most komolyan. Fut 1 msn, 1 skype, egy thunderbird, egy firefox, egy ssh kliens, vírusírtó, és kb ennyi. Ez eszik 540k-t. Ugyanebben a felállásban, ha több emberrel beszélek, esetleg megvan nyitva még 1-2 weboldal, akkor 700k-t simán, tegnap néztem. A maradék 300k nem hiszem, hogy bármilyen játéknak elég lenne. |
Quote:
|
Az Imperium Galactica2-t most vettem meg újra 900 forintért:D 4 cd-s. Két gépem van, az egyik teljesítménye Pakséval vetekszik, vadonatúj, a másik 6 éves. Mindkettőn xp van, de az új gépem nem tudja futtatni. Viszont a másikon megy frankón:D És nemtom, miért...:( Tudom, hogy nem xp-kompatibilisa játék, és először azt hittem, az is a baj, de a másikon kipróbáltam és megy. Mi lehet az oka, mitől függ ez még?:confused:
|
Quote:
najo, virusirto maradhat.... :D |
Quote:
(egyre értelmesebben fogalmazok.. ááh. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A szamtech tanarom mondasa volt:
" Ha lopod a Bill Gates progijat es hasznalod akkor legalabb ne szapuld..." es mivel a jogtiszta windowsok kb 10% eredeti....:D (Termeszetesen akinek nem inge ne vegye magara..:D) |
Quote:
|
Quote:
No comment. |
en elegge meg vagyok az XP vel elegedve.... a 98 at nagyon nem szerettem mert hihetetlenul instabil volt...:( De az Xp vel idig asszem 2 szer fagytam a 2 ev alatt miata megvan...:) nekem ennyi eleg...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kíváncsiságból elindítottam az NFS:MW-t, így 500 mega, ha mellényomtam a Q4-et is, 650 mega. Ekkor még mindig van majdnem 400 mega szabadon. XP, service pack nélkül, csillogó villogó effektek kikapcsolva, rengeteg felesleges szolgáltatás letiltva. Meg egy csomó szabad memória :) |
Quote:
|
Quote:
Játékhoz patch, van felrakva? Ha nagyon el vagy eresztve idővel, egy üres vinyóra telepits egy szűz rendszert és nézd meg úgy is. Ha úgy sem megy, akkor az oroszok :P |
Quote:
service pack meg nem árt, érdemes már eleve sp2-es cd-ről telepíteni. egyéb hasznosság, hogy a virusirtok real time virus checking, vagy hasonló fantázianevű opcióit kapcsold ki, mivel tökéletesen felesleges. ha 2-3 naponta futtatod a keresőket, az tökéletesen elég egy házi pc-re. szintén ajánlatos a nem használt szolgáltatásokat/services tiltani msconfigban.. pl szünetmentes táp, indexelő szolgáltatás, shadow copy, biztonsági központ (igen, az semmire nem jó), stb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(na épp eleget szemeteltem ebbe a topicba :D) |
Quote:
nem szemetelsz, hiszen a legtobb jatek winre jon ki, tehat temanal vagyunk ;) |
Quote:
Mivel nem lesz olyan gondja, hogy "de hát az a másikban nem is így van", mivel számára nincs másik :) Így lényegtelen, hogy win, vagy egy user barát linux az első amit lát, mindegyiket meg fogja tudni tanulni használni. A hirtelen sok hozzászólásra gondoltam. Így jár aki napközben a GDP növelésén fáradozik :) |
Quote:
(növeld csak a GDP-t szorgalmasan.. és fogd rá a nyuszira :P) |
Quote:
Szóljon csak nekem, valamiből a sörszámlákat is fedeznem kell ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |