![]() |
Quote:
|
a bíró szemei előtt volt a tojáslapítás.
a haverommal néztem a meccset, aki nem nagy foci-fan, de már a meccs elején megmondta, hogy ez a Rooney pirosat fog kapni. mint ahogy még néhány ember is ezen a fórumon. :D |
kellett hozzá egy biro. a kommentátor is mondta, hogyha rooney oda akar taposni, akkor az fel nem kelt volna. köszönjük meg megint a dél-amerikai birok közreműködését...mellesleg, sztem elég száni volt portugália emberelőnybe, azért legalább egy csatárt behozhatott volna hamár lecserélte az egyetlent, bár minek az, úgy talán még gólt is lőnek.
|
azért a portugálokat is botlasztgatták anélkül, hogy a bíró fújt volna valamit.
azt a piroslapot megérdemelte az angol csatár. másképp bátrabb lesz, és kit tudja, miket művelt volna még ott a pályán... ez van, szerencséjük volt az angoloknak, hogy negyeddöntőig jutottak. nem volt semmi komolyabb ellenfelük, különben már rég a TV-ből követték volna a vb-t. |
Quote:
|
egyértelmű, hogy ha egy ilyen után sárgát kap, szétrúg midnenkit:D ezt te se gondoltad komolyan. a dél-amerikai birok előszeretettel nyulnak bele a meccsbe, és én már ezt kezdem nagyon unni...az meg hogy az angoloknak szerencséjük volt, hát izé, mondj egy olyan pillanatot, amikor a legkisebb esély is volt rá, hogy kikapjanak/kiessenek...
|
Bár nekik szurkoltam, de el kell ismernem, hogy Brazília teljesen jogosan esett ki. Nem vállalták fel a nyílt támadójátékot, sőt átengedték a terepet a franciáknak. Várható volt, hogy így nem jutnak sokra. Ronaldinho rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott, mint ahogy azt sem értem, miért kell Cafú-t játszatni, aki már százezer éves, mikor ott van egy Cicinho a padon. Ugyancsak nem lett volna hülyeség például Rivaldo-t kivinni a vb-re, ő is egy olyan játékos, aki talán meg tudta volna kavarni az állóvizet, akár Ronaldinho helyén is. Végszóra: Ronaldo kövér és képtelen egyenletes jó teljesítményt nyújtani, Emerson hiányzott a középpályáról, Ronaldinho-t ilyen gyengén én még tán nem is láttam játszani, Cafú már öreg az ilyesmihez, Adriano formán kívül, Kaká pedig hiába próbálkozott, nem tudta megváltani a világot. Ugyanakkor az valóban szenzációs volt, amit Zidane-tól láthattunk. Üde színfoltja volt ő a meccsnek. Henry pedig... A nike reklámban vele reklámozzák a joga bonito-t: játsz szépen, és ne a bíróra hagyatkozz. Henry egész meccsen csak színészkedett, lesen volt és reklamált. Gusztustalanul játszott, és sajnálom, hogy ő szerezte a mindent eldöntő gólt, Ribery hatszor inkább megérdemelte volna.
Na most talán egyszerre ennyi:D |
A brazilok az egész vébén mélyen a tudásuk alatt játszottak, de ez majdnem minden csapatra igaz. Itt-ott láthattunk jó teljesítményt. Csatlakozom azok táborához, akik szerint a vébét ősszel kellene rendezni, amikor mindenki sokkal pihentebb.
|
Quote:
a brazil-francia meccsel kapcs csatlakozom BeeLordhoz. habár az a gól nagyon szépen beakadt. :) most már tuti, hogy Európában marad a kupa. mostantól már csak az élvezet miatt fogom követni ezt a vb-t, mind1 ki nyeri meg. szerintem valószínű ez a sorrend: Németország, Portugália, Franciaország, Olaszország. |
Quote:
|
Tisztelet a franciáknak
Tegnap este óta nem térek magamhoz. Nem hiszem el, h a brazilok kiestek. Nem vok elfogult és fanatista, úgyhogy meg kell jegyezni, h a franciák nagyon szép játékot mutattak be, Zidane teljesen összefogta a csapatot és a védelem is olyan jól zárt, h meglepően ellen tudtak állni a braziloknak.
Egy edzőnek egymást gyorsan követő mecsseknél az egyik nagy feladata az, h mentáisan felkészítse a játékosokat a következő mérkőzésre úgy, h ne vegye ki fejben, lélekben az energiájukat. Ez a franciáknak nagyszerűen, a braziloknak viszont nem sikerült. :( |
Ha elfelejtjük a csoportmeccseket, s csak az utóbbi 1 hét meccsit nézzük, akkor bátran kijelenthetjük: a mutatott játék alapján csak a franciák érdemlik meg a végső győzelmet.
|
Quote:
|
kár, hogy egyesek nem látják melyik az igazán nagy csapat. az edzőn nagyon sok múlik. hiába van tele a csapat világklasszisokkal, ha az edző pocsék. lásd pl: Anglia vagy akár Brazília...
|
Quote:
|
Quote:
Mert a Seedorf, Makaay, Davids hármas tényleg hiányzott és Van Nistelrooy meg a Hollandok Ronaldoja volt... Ő sem csinált semmit elöl Van der Vaart meg ahogy láttuk édeskevés volt, Robbentől meg nem várható, hogy minden meccsen gólt lőjön.:( |
Quote:
|
Azért 2004 környékén Nistelrooy már igencsak gólerősebb volt, mint Kluivert. Míg most Kuyt szerintem még nincs egy szinten a mu csatárával.
|
Quote:
|
Elképesztő mérkőzés! 118 percig jó iramú, néhány helyzetet is hozó játék. Ez az utolsó két perc pedig azt hiszem futballtörténelembe illő. Sajnálom természetesen a németeket, de az olaszok nem adták fel, hajtottak a végéig. Ennek köszönhetik, hogy nyertek. Legalább ilyen legyen a döntő! Legalább!
|
Quote:
|
A szinészválogatott nem jutott a döntőbe:D
|
Nem volt jó a meccs, de döntőbe jutott az a csapat, amelyiknek be kellett jutni. Miután a franciák kiejtették Brazíliát, kutya kötelességük megnyerni a vb-t:D
|
az a baj a színészkedéssel, hogy a bíró majd akkor sem fog fújni, amikor télleg botlasztás történt. :( a portugál csapatnak nagyon szép lenne a játéka, ha nem szabálytalankodnának meg színészkednének annyit...
az első félidő még ahhoz képest szép volt. a másodikban a franciák beálltak védekezni, és oda a meccs szépsége. megértem őket, a világbajnoki döntő volt a tét. na meg Deco sem alakított ma valami nagyot. igazat mondott az, aki azt állította, hogy a portugálok "Deco-függők". grat az olaszoknak meg a franciáknak. most már remélem, az utóbbiak nyerik. ez az olasz csapat nagyon ellenszenves. |
már várom az indexen a kommentárokat. Ronaldo-t tutira nem fogják kímélni. :)
|
Quote:
Örülök, h örülsz, de szerintem mindenkinek joga van elmondani a véleményét, ki így, ki úgy. Amúgy meg jobban is kifejthettem volna, csak nem akartam annyit írni. Nézed a mecsseket? Hallgatod is? Mert akkor tudod, h a szakkomentátorok olyan hülyeségeket szoktak mondani (talán Urbán Flórián kivételével), h az embernek sírni lenne kedve. A portugál-francia mecssről meg csak annyit, h a bíró egész mecssen jól helyt állt és így biztosította a franciák számára a továbbjutást. :D 12 emberrel csak könyebb játszani nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ennek örömére a döntőre x-et tettem:) a bronzmeccset meg talán hozzák a németek..
|
A döntőt szerintem hozzák a franciák 2-1re. Nem hinném, illetve inkább remélem, nem egy unalmas 0-0t látunk. Bár egy 6-6 esetén még a döntetlent is elviselném.:D A németeknek pedig kötelező megnyerni a bronzmeccset.:D
|
én természetetesen a 2-re tettem. :) már csak azért is, mert a portugálok a kedvenceim. 1 vb-nyi színészkedéssorozatot még meg tudok bocsátani nekik...
még csak annyit, ha Deco jól fog játszani, a portugáloké a meccs, az biztos. |
Quote:
|
Jééé, egy portugál gól! Rég láttunk már ilyet:(
|
Ez végre egy jó meccs volt. Nem hajtották magukat agyon a fiúk, de így is élvezhető játékot produkáltak. Kár, hogy különösebb tétje már nem volt a dolognak. Én holnap reggel leülök a tv elé, bekapcsolom az RTL Klubbra, és amíg vége nem lesz a döntőnek, nem mozdulok:D
|
egészen az első gólig jobbak voltak a portugálok. azután is többet támadtak, mint a németek, de nem a helyzetekre megy a foci...
másrészt. :) szép volt Schweinsteiger, én tudtam, mire vagy képes. :D érdekes amúgy, mert a meccs elején az itteni kommentátor azt mondta, hogy eddig majdnem semmit sem mutatott ezen a vb-n. kissé nagyot néztem. inkább Podolski az, aki a 3 gólján kivül semmit sem csinált. na meg Kahn. :D |
"allez les blues!"
a mostani meccsen az olaszok vannak kékben. a francia szurkolók melyik csapattal is tartanak? :D |
Quote:
|
nyertek az olaszok. grat nekik.
|
Olaszország világbajnok, minden elismerésem az övék, erre nem számítottam Június 9én.:) Viszont Zidane valami hihetetlen nagy csalódás. Ha egy 20 éves játékos ilyet csinál egy nemzeti kupadöntő, az még el megy. De hogy a pályafutása utolsó meccsén játszó, 34 éves, világ sokszorosan legjobb játkosa, a világbajnoki döntőn, rengeteg futballszurkoló bálványa/példaképe ilyet csináljon... Számomra érthetetlen.:(
|
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |