![]() |
Quote:
|
Quote:
Amúgy ez a 8 év ez honnan jött? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na, most már én is aktivizálom magam ezen az iwiwen:)) Már egy ideje regiztem oda, de még nem sűrűn fordultam elő.Még el sem igazodok rajta:D
|
Akinek van IWIW meghivoja irjon már egy üzit pls:)
|
Quote:
|
udv! szuksegem lenne nekem is 1 meghivora. aki tud es akar is nekem segiteni, az irjon 1 uzenetet a #109402-es orinak. elore is koszi!
|
Na akkor pontosítok:P
Akinek van IWIW meghivoja irjon már egy üzit pls:)Akinek nincs IWIW meghívoja az mindenképpen írjon egy üzit pls:) |
csavo, latom sikerult meglelni :P
|
Quote:
|
Aki csak azért vesz fel iwiw-re, hogy a csodás körlevelet, miszerint 50 embernek tovább kell küldeni, különben törölve leszel, elküldje nekem, az ne tegye, jó? :) Köszi. :) Tudom, hogy csak kismillió helyre van kiírva, és csak kismilliószor kérte az iwiw tényleges tulajdonosi köre, hogy ezeket ne küldjétek tovább, mert nem igazak, és tudom, hogy ez nem elég, és még pármilliárdszor le kéne írni, hogy páran fel is fogják. :) De akkor is... Légyszi... Nem értem miért van az, hogy csak Hódítósoktól kapok ilyet, a többiektől nem. Hódítósok között lett divat, hogy nem olvasunk el semmit? Elég szomorú. :(
|
A hóditosok nagy része új és ujszülöttnek minden vicc uj... mindenesetre kezdem azt hinni hoogy pontosan azért mennek hogy az emberek kifakadjanak miattuk;)
|
Én még nem kaptam körlevelet... az oka talán az, hogy kb 2 órája hívtak meg :D
Eddig azt sem tuttam mijarák ez az iwiw. Most már látom, de hogy valójában mire is jó az egyenlőre relytéj a számomra :p |
Quote:
|
Vannak hullámzások de azért szerencsére lecsengett már az az időszak amikor a szervert túlterhelték az okos továbbküldők...
|
halihó
engem is érdekelne egy meghívó...:rolleyes: |
én többet ismeretlennek nem osztok, szereztem pár hodosnak és néhyányat már töröltem is a körlevelek miatt...
|
Ki csinálja az iwiw-en a Hódító-s klubbot?
Csak azért, mert tudtommal van jelentkező, csak nincs aki felvegye...:D |
Nah addig járattam a számat, hogy én is megkaptam életem első körlevelét az IWIWen :mad: Hozzáteszem, hogy nem egy "ismeretlen" hadúrtól, hanem egy ismerős úrtól :mad: ...akit eddig értelmes embernek tartottam :p
|
Quote:
|
Quote:
Valami olyasmit, hogy ha nem küldöm el 66embernek akkor törölnek az IWIWről |
Sok idióta körlevél :)
Ezt sem kell továbbküldeni, ha netán megkapja valaki: "Honfitársam! 33 éhező, japánból menekült etióp milliomos számára gyűjtünk, hogy a befolyt összegből orosz multirotációs cséplőgépeket vehessünk számukra. Eddig több milliárd magyar ember segített, segíts TE is! Mindössze annyit kell tenned, hogy továbbküldöd ezt az üzenetet annak, akinek csak tudod! Minden egyes továbbküldött üzenet egy szem rizzsel gazdagítja az ummabumma törzs éhező tányértáncoltatóit! Segíts ma, mert lehet, hogy holnap nem lesz villany! Segíts ma, mert lehet, hogy holnap nem lesz holnap! Segíts szegény indián menekülteken, küldd tovább az üzenetet! Legyél Te is cenzúrázva spammer!" |
váááá...nem semmi :D
monnyuk nekem szokásom egy-egy ilyen körlevél után letiltani az emberkét :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Korabban en is kaptam ilyen korleveleket. Erdekes mennyi tudatlan ember van. Tobbnyire nem direkt butak, csak keves az informaciojuk az internetes dolgokrol, mondhatni "vasarnapi internetezok", a vasarnapi soforok mintajara.
En nem szoktam torolni/tiltani oket, elvegre az ismeroseim. Inkabb szepen turelmesen valaszolni szoktam nekik, es elmondom a korlevelekkel kapcsolatos tudnivalokat, amiket eddig figyelmetlenseg miatt nem olvastak el a fooldalon. Az altalanos reakcio erre az, hogy: "Teeenyleg? De durva..neharagudj, ugy szegyellem magam hogy ezt nemtudtam, koszonom hogy szoltal, tobb ilyet nem kuldok senkinek!" Ezzel a technikaval par honap alatt elertem azt, hogy mostmar honapok ota nem kaptam semmi ilyen okorseget, es meg harag sem lett belole, viszont lett jonehany felvilagosultabb, odafigyelobb "vasarnapi internetezo" ismerosom. Ajanlom figyelmetekbe a modszert.:) |
Sziasztok.
Én is akarok meghívót:D :D :D :D :D Ha valaki megszán és arra gondol hogy küld egyet akkor tegye meg.;) Előre is köszönöm:p 343648,vagy 316235 Köszi |
iwiw
sziasztok!
Tök szánalmasnak tartom, hogy így kell könyörögni egy iwiw meghívóért:( Valaki el tudná nekem magyarázni miért van ez ilyen rendszerben csinálva? |
sztem elég egyszerű...így is túl van terhelve a rendszerük és ha bárki szabadon regizhetne, akkor nem bírná el a szerverkapacitásuk :)
|
Quote:
meghívót sajna nem took adni, de ha lesz, akkor kiírom ebbe a témába :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem is küldhetne vki akinek van feleslegben 1 és nem tudja kinek elküldeni ;) :D
előre is köszi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:09. |