![]() |
Quote:
Másrészről egyáltalán nem erősebb a hatásfoka az 5 rengetésnek,mint a 17 gyujtásnak ráadásul sokkal "kíméletesebben" árt az országodnak mivel mindenből arányosan pusztít. És végül Exair orija nyugodtan lehet 5 éves attól, hogy 2003-ban voltak ilyen sorszámmal a szégyentáblán. Ha most kiszórnak 15 db 100K körüli sorszámot az akkor azt jelenti, hogy a 100k körüliek max 1 évesek? Micsoda matek ez? Ettől függetlenül tényleg nem látszik rajta, hogy 5 éve nyomja, de inkább tanítsuk, semmint elvegyük a maradék kedvét is :D Ez utóbbi nem Massa Rexnek szólt :) |
attol meg hogy hulyesegeket irkalok mindenfele 70% barakkos mf orkokrol meg ilyenekrol, az nem feltetlenul azt jelenti, hogy azt komolyan is gondolom, ami pedig itt kiutkozott azt csak a rossz fogalmazas szulte meg, aztan az is lehet, hogy par napja eppen az egyik forumozot fosztottam vagy utottem hekire, elvegre sokminden megeshet ebben a jatekban :D
|
egyebkent azt, hogy a vari mennyire sertheto azt nagyban befolyasolja, hogy melyik szinten jatszik es az is, hogy mennyire tapasztalt a varis, es az aki bantja..
|
Quote:
|
Quote:
Akkor a pár rávezető kérdésem... Kit szedsz le legelőször egy szöviháborúban? Kit könnyebb hatástalanítani egy tapasztalt varist vagy egy tapasztalt hadiorit? Ha egy MF játékos okos és földet akar ki lesz a célpontja egy hadis vagy egy szövis-varis akit akár 2-3x is be tud verni? |
Huhh bocs...
Most néztem meg mi is ennek a topicnak a címe :( Sorry Urak! |
attol hogy a legregebbi sorszamu aktiv orszagom 4/L-ben tanyazik az also regiokban az nem azt jelenti, hogy a budos eletben nem jartam B-ben vagy annal feljebb, altalaban azert toroltem az orijaimat, mert nem sikerult infot szereznem a kovetkezo szintrol es ott egybol kaptam az aldast, vagy mert nagyon csunyan szetutottek es nem volt kitartasom ujraepiteni a semmirol az orimat, esetleg athelyeztek anarchba, ahol 100 ori ugrott a nyakamnak egyszerre :D
|
errol beszelek.. nem feltetlenul verprofi vs verprofi csatara kell gondolni, a hoditoval kb 50 olyan ember jatszik, akire illik ez a jelzo.. a tobbiek max tanulgatnak, vagy okosak, de meg nem tudjak meg az egymashoz sereghivas, utalas es hasonlo okos dolgok.. tehat NEM feltetlenul arrol van szo, hogy ket kielezett ori veri szet egymast
|
Na akkor vitatkozzunk, végül is erről szól(na) a fórum...:)
Quote:
Quote:
Meg ez a kiszúrásos dolog elég energia igényes meló (szerintem). Quote:
Quote:
De legalább ott egy kapu, egy bűnös, akin lehet (talán) kiélni a bosszút. Kapsz 5 rengetést, és azt sem tudod ki volt. Mondjuk innen figyelni kezded a megadott zónát, hátha látsz, de lehet csak 9 kör múlva lesz újra...vagy nem lesz, csak holnap reggel, vagy este...szal én még ilyen hírnév lenyomozást nem csináltam és elképzelve elég macerás...(főleg úgy, hogy csak napi 5-6 belépéssel és azt sem biztos akkor, amikor ép történik valami) |
egymás oltogatásának meg minden mondatnak a kielemzésének mi értelme? olyan ez mint az A-s topicok, lassan semmi értelme nem lesz. kérlek fejezzétek be
|
Hírnév lenyomozás nem ördöngősség, csak némely csopiban rohadt nehéz:)
Nagy létszámú 5. szinten eleve felesleges vele próbálkozni, ott annyi a hírnévváltozás, hogy abból ember legyen aki kilogikázza:) Mondjuk ha egy varist rengetnek, az lényegesen le tudja egyszerűsíteni a dolgokat:) B-ben egy nap alatt szoktam rájönni, bár vannak akik okosan csinálják, rengetnek egyet-kettőt aztán két napig semmi, és még két rengés. Ebbe nyilván nem fogok belepusztulni, de idegesít, és hosszú távon nem is olcsó mulatság... |
Quote:
|
Én is erre gondoltam, hogy rengetek, aztán pedig csinálok valami mást is, ami szintén változtatja a hírnevet...lopás, újabb ártó stb...
Nyilván amikor 5 ori van csak egy zónában, pl 2 körön belül felfele, akkor hamar rá lehet jönni, de nagyobb csopiknál szerintem igen nehéz. Hüpike: a fórumnak szerintem pont ez a lényege, hisz a legtöbb felvetett fórum téma kb 10 post után (jól-rosszul) megválaszolódik, illetve eleve költői kérdések a nagyja...pl melyik faj az legerősebb, melyik a legjobb fajivari...stb...amire igazából nincs normális felelett. :p Akit meg zavar a "csámcsogásunk", az ne olvassa...szerintem...:mad: |
ez valoban hatasos modszer, viszont ha egyszer megtalalnak akkor 2 szovi fog a torkodnak ugrani.. nemhinnem hogy megeri csak azert artozni, mert nem akarsz lebukni egy masik elott.. eleg sok ellenseget szerezhetsz ezzel magadnak, persze te tudod, hogy mit akarsz :D
|
Quote:
|
Quote:
szerintem ezzel a gnóm lenne a legzsírabb... sziesztával ki tudna vele szembeszállni?? |
meg azzal a szupermarkotmányos Fél-elffel :D azt eltudnám viselni :D
|
sztem a legjobb faji varik azok amik a teki lopást akadályozzák tehát a szieszta és a könyvkulcs!;)
|
sztem a fantomsereg a legjobb...
felteszed egy tolis elfnek és nem látnak be, a tolik bebuknak, a tornyos íjjak meg még bónuszt is kapnak... |
Szerintem minden faji vari jó, leszámítva az egy szem raktárkulcsot, aminek sok értelme nincs :D
|
Quote:
Ebbe tökéltesen egyetértek,csak ugy lenne ha olyan lenne mint a gnomnál a könyvtárkulcs,h semmit ne lopjanak ha fent van...Ebbe talán lehetne erősiteni a törpöket:) |
Quote:
Ez, csakhát nem halad a téma :o http://forum.queosia.com/showthread.php?t=404 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én úgy érzem mindegyik faji vari jó, nekem csak az árnyak nem jön be igazán
|
Quote:
|
Ha a faji varikról van szó,az óriásnál a sziesztával kapcsolatban lenne kérdésem.
"A varázslat hatása alatt minden, az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb. " -SÚGÓ Tehát ez a varázslat nem gyengiti a gyújtogatást,az ember rablást és a katok gyilkolását??:confused: |
Quote:
|
a gyújtogatást,az ember rablást és a katok gyilkolását
és ezeket mekkora %-ban? |
50 %-kal???
csak azert kérdezem ,mert ezek konkrétan nem emliti a súgó |
Quote:
|
Quote:
De utálom az óriásokat :D |
Köszi a választ
Én még nem tom,hogy szeretem-e most nemsokára szintlépéskor akarok emberről órásra váltani:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
A második fele pedig a tekercsre, és a varázslógyilkolásra, amiből az egyik valóban zsákmányszerző, de ez mindegy. ;) |
Quote:
ugyan van benne egy logikai ficam, de nagyobb logikai hiba lenne, ha nem vonatkozna rájuk :) |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok! :)
Ha az embernél visszaveri a tükörpajzs az ártót, kiírja hogy ki volt az? Ugyanis szeretném levinni a készüjét, de az csak türök nélkül menne. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:47. |