Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

Kutyuleee 10-06-2007 14:29

1. is nem értem miért kellett provokáló hsz-eket irni Gee topicjába. a topic maga nem provokáló. de ha téged provokál hogy valaki topicot nyit egy foci csapatnak akkor lehet veled van a gond (ez persze nem lenne igaz, ha direkt egy másik csapat topicjának megnyitására lett volna ez is...)
Sztem igenis van létjogosultsága annak a topicnak, és ha vki szerint rossz ötlet volt megnyitni annak van a téma mellőzése funkció.
Én se szeretem fradit és ezért nem is fogok oda irni.

2. Pax a zsidó nem egy faj vagy egy rassz. a zsidóság elsősorban egy összetartó vallás, és 1 nép. de ez a 2 nem feltétlenül 1ezik meg. (zsidó származásu keresztények, vagy keresztény családból származó zsidók... stb.) De ugyanúgy lehet magyar egy zsidó is mint te vagy én. úgyhogy attól,hogy zsidók alapitották a csapatot, Magyar állampolgárok is egyben... ez kb olyan mint hogy én mint ateista elkezdenék mocskos keresztény csapatozni...

Amúgy pedig közel 0 azok száma akik tősgyökeres magyarok. mert nagyon sok nép keveredett közénk, sőt nem 1 nép még a honfoglalás elött csatlakozott hozzánk (pl romák is voltak már köztünk a honfoglaláskor is)

J.Ati 10-06-2007 15:16

Igaz nem vagyunk ősmagyarok,de vannak ősnémetek,ősangolok meg ős amerikaiak stb.?
Szerintem minden nép keveredik:)
Attól függetlenűl mi magyarok vagyunk bárkik is jártak erre felénk:)

Pax Hungaricum 10-07-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 128300)

2. Pax a zsidó nem egy faj vagy egy rassz. a zsidóság elsősorban egy összetartó vallás, és 1 nép. de ez a 2 nem feltétlenül 1ezik meg. (zsidó származásu keresztények, vagy keresztény családból származó zsidók... stb.) De ugyanúgy lehet magyar egy zsidó is mint te vagy én. úgyhogy attól,hogy zsidók alapitották a csapatot, Magyar állampolgárok is egyben... ez kb olyan mint hogy én mint ateista elkezdenék mocskos keresztény csapatozni...

Amúgy pedig közel 0 azok száma akik tősgyökeres magyarok. mert nagyon sok nép keveredett közénk, sőt nem 1 nép még a honfoglalás elött csatlakozott hozzánk (pl romák is voltak már köztünk a honfoglaláskor is)

Én egy szóval nem mondtam, hogy a zsidóság egy rassz. Vannak europidok, mongoloidok, negridek, stb stb stb.. Nem sorolom fel a rasszokat.

Az a baj, hogy pechünkre a zsidóság került elő, és ezen lehet csámcsogni, meg lehet fasisztázni, aki le meri írni azt a szót, hogy zsidó... Mert ugye a médiából ez van belénk sújkolva 1944 óta... Nevetséges!

Lefogadom 100.000 forintban, hogy ha az MTK-t mondjuk franciák alapították volna, akkor SENKI AZ ÉG VILÁGON nem botránkozott volna meg azon, hogy azt mondom, 'francia szellemiségő csapat'... Egyszerűen átsiklott volna mindnekinek a szeme fölötte... De hogy zsidó, akkor rögtön nekem lett esve, hogy milyen antiszemita gondolkodásom van.

Erre ennyit mondok: LOL !!! OMFG ROTFL LOL !!!!!!!
Aki ezt beveszi, annak úgy kell, szánalmas, és sajnálatra méltó.

Nem tudom mirét "kínos" leírni, vagy kimondani azt a szót, hogy zsidó????? Ez olyan, mintha rám azt mondja valaki, hogy magyar vagyok, és én ettől ideggörcsöt kapnék.... Jézus segíts... Ez ultraprimitív dolog. Úgyhogy utólag is köszönöm, hogy azért, mert fradista vagyok, és egy zsidó csapatra azt mondtam, hyog zsidó, máris én lettem a nagy neonáci. :D:D:D:D

Annyira szánalmas, hogy már röhögni sem tudok rajta.

Viszont abban nem értek egyet, hogy az állampolgársággal valaki az is lesz, milyen állampolgársága van.

Már sokszor leírtam, leírom ide is ezt a példát:

Attól hogy elköltözöm amerikába, meg tanulok angolul, és kapok egy állampolgárságit pár év múlva, attól még nem leszek amerikai.... Amerikai állampolgár lehet, hyog leszek. De amerikai soha. Attól én még magyar maradok! Attól én még megünneplem a Karácsonyt úgy, ahogy itt szokás, gyertyát gyújtok minden év június 4-én, és október 23-án. Magyar leszek. Nem amerikai. Hiába élek ott.

És ha alapítok ott egy (vonatkoztassunk el a focitól) éttermet, az lehet, hogy az amerikai cégbíróságon lesz bejegyeztetve, és amerikaiak fognak enni benne. De sose lesz igazi, 100%-osan amerikai étterem.

Szóval állati jó lenne, ha leszálnának egyesek arról, hogy mert valaki leírja azt a szót, hogy zsidó, akkor tele kell kürtölni a fórumot, hogy mekkora fasiszta... Mert pofátlan hazugság.

Grabi 10-07-2007 14:46

te most nagyon naívka vagy. ebben az országban, ha vki azt mondja, hogy zsidó, akkor azt általában melléknévként használja. úgy, mint zsugori, pénzhajhász, mindenkit átver...ez a szokás.

hogy te nem ezt gondolod vagy gondoltad alatta, az egy másik dolog. de ebben az országban az emberek többsége így használja ezt a szót.

Pax Hungaricum 10-07-2007 14:55

Grabi, egyetlen egy pejoratív megnyilvánulásom nem volt. Nem írtam semmi rosszat a zsidókra. Egyszerűen csak közöltem egy focicsapatról, hogy zsidók alapították. Erre rámugrottak, és elkezdtek jóformán fasisztázni.

Mond kérlek, hogy ez nem primitivitás...

Főleg, hogy az MTK.hu weboldalon ki van írva....

Ezek szerint az MTK csapat internetes oldalát fasiszták hozták létre.

Hát... megmondom őszintén: GRATULÁLOK annak, aki így gondolkodik....

2 féle ember van. Tisztességes, meg aljas. Engem nem érdekel, hogy zsidó, orosz, angol, francia, portugál, magyar, holland, kínai, akármi.... Addig a pillanatig nem érdekel, amig tisztességes. Ha viszont nem az, szintén nem érdekel, hogy 'honnan jött'. Akkor utálni fogom.

Ez nem fasizmus. Ez pusztán tiszta gondolkodásmód.

És egy szóval nem írtam, hogy utálom az MTK-t, vagy akárki mást.

Azt a gondolkodást utálom, hogy aki ki meri mondani, azt le lehet húzni, mert biztos egy rohadék....

Úgyhogy engem nem érdekel hoyg ki mit gondol, de amíg én magam nem írom, hogy szemét zsidó, vagy szemét orosz, vagy szemét német, vagy szemét angol... addig nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy valaki azt álíltsa, hog én ezt gondolom!!!! És minden erőmmel tiltakozni fogok az ilyen, ellenem irányuló megnyilvánulással szemben.

Szerintem ez így korrekt.

tdomo 10-07-2007 14:55

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128437)
Nem tudom mirét "kínos" leírni, vagy kimondani azt a szót, hogy zsidó????? Ez olyan, mintha rám azt mondja valaki, hogy magyar vagyok, és én ettől ideggörcsöt kapnék.... Jézus segíts... Ez ultraprimitív dolog. Úgyhogy utólag is köszönöm, hogy azért, mert fradista vagyok, és egy zsidó csapatra azt mondtam, hyog zsidó, máris én lettem a nagy neonáci. :D:D:D:D

Éppen ez az, hogy nem olyan, mintha azt mondaná Rád valaki, hogy magyar vagy, hanem azt, hogy katolikus, ateista stb. Szerintem sokan vannak, akik magyarok és emellett zsidó vallásúak.

Pax Hungaricum 10-07-2007 14:57

Úgyhogy nem vagyok naív. Az a primitív, aki antiszemitizmussal dobálózik, mert leírok egy szót.

Számomra a zsidó szó, egy szó. nem valami istenkáromlás.... Nem tudom mit kell megsértődni rajta... Én se sértődök meg, mert magyarnak nevez valaki.

Vagy ezentúl verjem ki a balhét? :O Elég hülye gonodlkodásmód. Ami nem engem minősít egyébként........ Erről ennyit.

Pax Hungaricum 10-07-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 128442)
Éppen ez az, hogy nem olyan, mintha azt mondaná Rád valaki, hogy magyar vagy, hanem azt, hogy katolikus, ateista stb. Szerintem sokan vannak, akik magyarok és emellett zsidó vallásúak.

OKé.

Akkor legközelebb, ha valaki le meri írni azt a szót, hgo keresztény, akkor neki fopgok esni, és elhordom minden aljas szemét antiszemita disznónak.

Megegyeztünk?...

Pax Hungaricum 10-07-2007 15:03

Mellesleg foci: FTC-Mezőkövesd 3-0

Pax Hungaricum 10-07-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 128299)
Gee, a zsidó nem egy állampolgárság, hanem egy vallás, mint ahogy nem minden katolikus olasz, igaz? Bár nem vagyok zsidó, de mindig idegesített az ilyesmi. Úgyhogy légyszíves a továbbiakban ezt a két dolgot ne keverd a hozzászólásaidban. Köszönöm.

Ez annyiban nem állja meg a helyét, hogy nem mondtam, hyog állampolgárság.

Erre csak ennyit tudok mondani:
Ha jön szembe egy kínai ember veled az utcán, akkor mit mondssz róla? Azt, hogy kínai. Miért mondod ezt? Hiszen lehet, hyog itt lakik Magyarországon, talán a nyelvet is beszélni, és még tanál meg is van keresztelkedve.
De ha meglátod, nem azt mondod, hogy keresztény. Hanem hogy kínai. Ha jön szemben egy zsidó ember, akkor ő zsidó. És kész.

Ez miért olyan rohadtul sértő? Ha egyszer az, nem fogok rá mást mondani.

Mint ahogy a kínaira sem mondom, hogy dél-amerikai, csk azért, mert a kínai szó sérti a kínait... Ha egyszer KÍNAI, akkor KÍNAI!

Fogalmam nincs, mit kell ezen problémázni!

De állati jó lenne, ha már befejeződne. Mert innentől kezdve én teszeka témára. Egy arab az arab, egy zsidó az zsidó, egy kínai az kínai, egy néger az néger... Ezen nem tudom mit kell csiszolgatni. Ez így van, akárki akármit mond. A tények nem változnak.

Olyan ez, mintha a 1+1 -re azt mondom, hogy az 7, mert mondjuk nekem nem tetszik a 2-tes szám...
Úgyhogy téma ezennel általam le van zárva. Maradjunk ennyiben.

Csokibácsi 10-07-2007 15:16

Gee, Te gyógyszerezed magad?
Próbálj meg nem 2 oldalnyi semmiben válaszolni, bőven elég lesz egy igen, vagy egy nem.

tdomo 10-07-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128445)
OKé.

Akkor legközelebb, ha valaki le meri írni azt a szót, hgo keresztény, akkor neki fopgok esni, és elhordom minden aljas szemét antiszemita disznónak.

Megegyeztünk?...

Igazából nem értem miért vagy kikelve magadból. Én ezt a szót, hogy antiszemita sehol nem írtam le senkivel, így Veled kapcsolatban sem. Annyit írtam, hogy az, hogy valaki magyar és az, hogy valaki zsidó nem zárják ki egymást, holott a hozzászólásaidból ez így jön le.
Sajnálom, hogy a hozzászólásaimat személyed elleni támadásnak érzed, pedig erről szó sincs.
Bocsánat, minden témalátogatótól, hogy ilyen sikeresen szétoffolom a foci témát, többet nem teszem. Téges is kérlek Gee, hogy a többit privátban.

BeeLord 10-07-2007 16:12

Fiorentina - Juventus 1 : 1

Nincs mit tenni, ez a Vieri még mindig egy klasszis csatár.:) Jónak tűnik ez az idei Fiorentina, ha kicsit erősebb lenne a középpályájuk, mondjuk lenne egy kreatív és jó képességű irányítójuk, talán még a scudettóért is eredményesebben harcolhatnának.

Parma - Roma 0 : 3

Igazából Tottit sem kell félteni.;)Sajnálom a Parmát, hogy oda jutott a Parmalat csődje óta, ahova jutott. Talán ha lassan is, de egyszer elindulnak felfelé.

Este Lazio - Milan, jó meccsnek ígérkezik. A Lazio meg tudta hétközben fogni a Realt, talán ezzel a nem túl acélos Milannal is elbírnak.

Kós00792 10-07-2007 17:44

Sopron-DVTK 0-1 :D:D Megvan az első győzelem! Hajtá Diósgyőr!!:D:D

BeeLord 10-07-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 128455)
Este Lazio - Milan, jó meccsnek ígérkezik. A Lazio meg tudta hétközben fogni a Realt, talán ezzel a nem túl acélos Milannal is elbírnak.

Na ezt jól elkiabáltam.

Lazio - Milan 1 : 5

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 128466)
Sopron-DVTK 0-1 :D:D Megvan az első győzelem! Hajtá Diósgyőr!!:D:D

Ha egy üzlet beindul...;)

laci 10-07-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 128455)
Parma - Roma 0 : 3

Igazából Tottit sem kell félteni.;)Sajnálom a Parmát, hogy oda jutott a Parmalat csődje óta, ahova jutott. Talán ha lassan is, de egyszer elindulnak felfelé.

Ne is mondd... milyen csapatuk volt a 90'-es években, és a 2000-es évek elején, milyen nagy játékosokat neveltek ki, és hova jutottak :(

De csakazértis FORZA PARMA!!!! :D

Kutyuleee 10-08-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128447)
Ez annyiban nem állja meg a helyét, hogy nem mondtam, hyog állampolgárság.

Erre csak ennyit tudok mondani:
Ha jön szembe egy kínai ember veled az utcán, akkor mit mondssz róla? Azt, hogy kínai. Miért mondod ezt? Hiszen lehet, hyog itt lakik Magyarországon, talán a nyelvet is beszélni, és még tanál meg is van keresztelkedve.
De ha meglátod, nem azt mondod, hogy keresztény. Hanem hogy kínai. Ha jön szemben egy zsidó ember, akkor ő zsidó. És kész.

Ez miért olyan rohadtul sértő? Ha egyszer az, nem fogok rá mást mondani.

Mint ahogy a kínaira sem mondom, hogy dél-amerikai, csk azért, mert a kínai szó sérti a kínait... Ha egyszer KÍNAI, akkor KÍNAI!

Fogalmam nincs, mit kell ezen problémázni!

De állati jó lenne, ha már befejeződne. Mert innentől kezdve én teszeka témára. Egy arab az arab, egy zsidó az zsidó, egy kínai az kínai, egy néger az néger... Ezen nem tudom mit kell csiszolgatni. Ez így van, akárki akármit mond. A tények nem változnak.

Olyan ez, mintha a 1+1 -re azt mondom, hogy az 7, mert mondjuk nekem nem tetszik a 2-tes szám...
Úgyhogy téma ezennel általam le van zárva. Maradjunk ennyiben.

Gee ebben nem értek egyet veled. Ha egy hozzád hasonlóan régre visszavezethető családból származó férfi összeházasodik egy zsidó nővel, és gyerekük születik. akkor ő is zsidó lesz mivel, anyai ágon öröklödik a zsidóság.
Nah a kérdés ő most zsidó vagy magyar???

amúgy meg hogy ki "micsoda" szerintem nem a származása dönti el. szerintem sokkal jobban számit az, hogy ő minek érzi magát (persze azért ha tényleg tisztában van a dolgokkal)
számomra sokkal inkább magyar egy 4-5generáció óta idetelepült család, akik már kivállóan beszélnek magyarul, megismerték a magyar hagyományokat, magyar iskolába jártak és "tisztában" vannak a magyar történelemmel,irodalommal, mint pl egy Király Linda aki büszke a nagy magyarságára, de arra sem képes hogy a magyar Himnuszt megtanulja és végig elénekelje...

Nah meg hát azt se felejtsük el, hogy a "legnagyobb magyar" pl nem tudott magyarul, de többett tett az országért, mint sok más akkori nagy magyar.

Gee én nem tartanak se antiszemitának se rasszistának, csak a véleményem fejtettem ki.

Kutyuleee 10-08-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 128481)
Na ezt jól elkiabáltam.
Lazio - Milan 1 : 5

végre kezdenek feléledni a srácok;) amit eddig müveltek a bajnokságban az egy nagy rakás szerencsétlenség volt. a csapat fele a kispadot koptatta:D

Pax Hungaricum 10-08-2007 12:52

Hajrá ROMA!

"Avanti Ragazzi di Budapest!" by A.S.Roma :D

Dragi 10-08-2007 16:31

Huszti Szabolcs (magyar, Hannover '96): A Stuttgartnak nem volt valami jó hete, hiszen nem csak a Barcelonától, hanem a Hannovertől is kikapott hazai pályán 2-0-ra. Utóbbi találkozón a magyar középpályás, Huszti Szabolcs volt a mezőny legjobbja, aki háromszor is betalált - igaz, ebből csak kettő volt érvényes, hiszen első alkalommal az értékesített tizenegyest kellett megismételnie, de másodjára sem hibázott.

Csak így tovább !!!!! :)

laci 10-08-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 128569)
Huszti Szabolcs (magyar, Hannover '96): A Stuttgartnak nem volt valami jó hete, hiszen nem csak a Barcelonától, hanem a Hannovertől is kikapott hazai pályán 2-0-ra. Utóbbi találkozón a magyar középpályás, Huszti Szabolcs volt a mezőny legjobbja, aki háromszor is betalált - igaz, ebből csak kettő volt érvényes, hiszen első alkalommal az értékesített tizenegyest kellett megismételnie, de másodjára sem hibázott.

Igen, ez tényleg nem kis dolog, de amit Hajnal csinált a hétvégén, az is dícséretes :)

BeeLord 10-08-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 128569)

Jól emlékszem, hogy decemberig rakták ki a válogatottból? Remélem felfogja, hogy a magyar csapatban játszani nem nyűg és nincs senkinek bérelt helye a kezdőben. Ha ez meg van, akkor igazán hozhatná ezt a formáját mondjuk a 2010-es VB selejtezőin.:)

Grabi 10-08-2007 18:49

nem az a baj, hogy a dzudzák játszik a helyén? és ő is magyar viszonyban remek futballista

laci 10-08-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 128574)
nem az a baj, hogy a dzudzák játszik a helyén? és ő is magyar viszonyban remek futballista

Elvileg mindig annak kellene játszania egy csapatban, aki jobb formában van, senkinek nincs bérelt helye. Elvileg...

Grabi 10-08-2007 20:25

ez oké, de két jó között eléggé nehéz választani. bár nyílván ezért ő edző és nem én ;)

Dragi 10-09-2007 04:53

U19, Eb-selejtező, 1. forduló:
Magyarország - Kazahsztán 6-0 (3-0)
gól: Birtalan (2), Dudás, Nagy O., Busai, Nikházi

Dragi 10-09-2007 04:54

Soproni Liga, 11. forduló:
Vasas - MTK Budapest 0-3 (0-2)
Illovszky-stadion, 2000 néző
v.: Fábián
Vasas: Németh G. - Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Pavicevic, Somorjai (Tóth B., 63.), Németh N. (Kiss, 79.), Rebryk (Radulovic, a szünetben) - Lázok, Sowunmi.
MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulic, Pintér, Pollák - Bori, Zsidai, Szabó Á. (Kecskés, 81.), Pátkai - Kulcsár, Simon A.
gól: Kulcsár (9., 41.), Pátkai (62.)
sárga lap: Pavicevic (72.)
kiállítva: Unierzyski (75.)

BeeLord 10-09-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 128633)
Soproni Liga, 11. forduló:
Vasas - MTK Budapest 0-3 (0-2)
Illovszky-stadion, 2000 néző
v.: Fábián
Vasas: Németh G. - Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Pavicevic, Somorjai (Tóth B., 63.), Németh N. (Kiss, 79.), Rebryk (Radulovic, a szünetben) - Lázok, Sowunmi.
MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulic, Pintér, Pollák - Bori, Zsidai, Szabó Á. (Kecskés, 81.), Pátkai - Kulcsár, Simon A.
gól: Kulcsár (9., 41.), Pátkai (62.)
sárga lap: Pavicevic (72.)
kiállítva: Unierzyski (75.)

Azt hiszem, ehhez nem kell semmit hozzáfűzni.:)

Nem tudom mennyire vagytok tisztában az MTK jelenlegi keretével, de nézzétek meg: se Kanta Jóska, se Pál Andris, se Urbán Gabi nem tudott játszani sérülés miatt és mégis meg van a meccs idegenben 3 góllal.;) Az egyetlen adat, amit sajnálok, az a 2000 néző.

Grabi 10-09-2007 12:41

igen??? mtk-n már vagy teltház van vagy bevezették újra az ingyenjegyet ha ennyien vannak :D

ui: jó ég semmi rasszizmus, én is voltam sokszor meccsen és mindig az ingyenjegyesre mentem :)

Kós00792 10-09-2007 14:46

2003 tavaszán már irányította az akkor másodosztályú diósgyőri labdarúgó csapatot. Vágó Attila, a DVTK-Borsodi régi-új vezetőedzője – mint ahogy négy és fél éve – ezúttal is Pajkos Jánost váltotta.

Kós00792 10-09-2007 14:49

DVTK Borsodi - REAC 0:1 (0:0)
NB1, 10. forduló
DVTK Borsodi Stadion 7000 néző
Jv.: Berger József (Forgács Attila, Vígh Tibor)

Igaz, hogy kikaptunk de azért az a 7000 néző elég ritka mostanság bajnoki meccsen itt Magyarországon!

Dragi 10-10-2007 19:13

D csoport:
FC Tatabánya - FC Sopron 8-1 (4-1)
Tatabánya: Herbert - Pastva, Farkas, Megyesi, Balogh B. - Kriston, Balogh Z., Sándor I., Hajdú (Németh A. 55.)- Horváth(Batics 46.), Takács (Nagy R. 52.)
gól: Hajdú (8), Megyesi (26.), Kriston (28.; 55.), Horváth (34.), Farkas (48.), Sándor (63.), Batic (89.), illetve Cosmin (12.)

íhajj csuhajj :D:D:D

Andrew 10-10-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 128882)
D csoport:
FC Tatabánya - FC Sopron 8-1 (4-1)
Tatabánya: Herbert - Pastva, Farkas, Megyesi, Balogh B. - Kriston, Balogh Z., Sándor I., Hajdú (Németh A. 55.)- Horváth(Batics 46.), Takács (Nagy R. 52.)
gól: Hajdú (8), Megyesi (26.), Kriston (28.; 55.), Horváth (34.), Farkas (48.), Sándor (63.), Batic (89.), illetve Cosmin (12.)

íhajj csuhajj :D:D:D

ja, azér' ez nem volt egyszerű :)

Dragi 10-10-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128884)
ja, azér' ez nem volt egyszerű :)

hát nem :D:D:D

BeeLord 10-10-2007 20:31

Kriston bácsi is bevállalt egy duplát? Fúú, hogy rühelltük azt az embert annak idején.:) Szerencsére ma már nem MTK-s.

Dragi 10-11-2007 04:51

Második mérkőzését is megnyerte a magyar U19-es labdarúgó-válogatott a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőtornán, így már biztosan bejutott a jövőre rendezendő elitkörbe. A mieink a Kazahsztán felett hétfőn aratott 6-0-s diadal után szerdán Wales legjobbjainál bizonyultak jobbnak két góllal, Székesfehérváron.

U19-es Eb-selejtező, 2. forduló:
Magyarország - Wales 3-1 (1-1)
gól: Németh K. (2), Busai, illetve Partington

Kós00792 10-12-2007 14:21

DVTK Borsodi - Vasas 2:1
Ligakupa. 6. forduló
DVTK Borsodi Stadion, 1500 néző
Jv.: Iványi Zoltán (Albert István, Fehér Gyula)

DVTK Borsodi: Szalma - Elek, Hegedűs, Katona, Leo, Ebala, Sipeki, Peguy (Farkas 87.p.), Abass (Lipusz 46.p.), Simon (Lakatos 70.p.), Douva.
Vezetőedző: Vágó Attila.

Vasas: Borszéki - Kiss K., B. Tóth, Tandari, Radulovic (Skita 67.p.), Popovic, Balog, Unierzyski, Sowunmi (Kiss 84.p.), Mundi, Piller (Odrobéna 74.p.).
Vezetőedző: Mészöly Géza.

DVTK Borsodi kispad: Dénes, Navarrete, Lakatos, Vámosi, Lipusz, Farkas, Huszák.
Vasas kispad: Németh, Kiss M., Skita, Odrobéna.

23.p.: A jobb oldalon vezetett támadást a Vasas, a középre lőtt labdára Sowunmi érkezett és öt méterről Szalma kapujába passzolt. 0:1
39.p.: Abass végzett el szögletet a bal oldalon, a kapu előtt Ebala emelkedett a legmagasabbra és a kapu jobb oldalába fejelt. 1:1
43.p.: Douva adott középre a jobb oldalról, Leo tíz méterről, kapásból vérdhetetlenül vágta a hálóba a játékszert. 2:1

Vágó Attila: Minden sikert meg kell becsülnünk, de a játékkal nem voltam megelégedve. Bajnokin ettől többet kell nyújtanunk. A Vasas sportszerű volt, komolyan vette a mérkőzést, a legjobb összeállításban léptek pályára. Győzelmet terveztünk, ez meg van és ez a legfontosabb.

Mészöly Géza: Értékes és hasznos mérkőzést játszottunk, mondom ezt a vereség ellenére. Két pontrúgásból kaptunk gól, kis odafigyeléssel talán elkerülhettük volna ezeket. Külön örülök, hogy a fiataljaink jól teljesítettek. Jó volt ilyen sok néző előtt játszani, gratulálok a Diósgyőr győzelméhez!

Csapatunk ezzel a győzelemmel a Debrecen mögött másodikként továbbjutott a csoportból a Ligakupában, megelőzve a Nyíregyházát és a Vasast. A további küzdelmekhez pénteken 11 órakor tartják a sorsolást.

BeeLord 10-13-2007 14:42

NB II, Keleti csoport

10. forduló:
Kecskemét-Ferencváros 4-0 (2-0)
Kecskemét, 4 000 néző. Vezette: Bede
Gól: Kormos (28.), Yannick (45., 61.), Kopunovics (78.)
Kiállítva: Vincze O. (63.)
Kecskemét: Tóth Z. - Koszó, Gyagya, Lovrics, Farkas – Csordás, Némedi, Balázs (Kopunovics, 56.), Szavics – Kormos (Ábel ,75.), Yannick (Szabó T., 84.).
Ferencváros: Zarzycki – Vasas, Dragóner, Mátyus, Vincze O. – Kulcsár (Nagy S., 38.), Lazics, Lipcsei, Deme – Ndjodo, Bartha (Fitos, 65.).

Kós00792 10-13-2007 14:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 129410)
NB II, Keleti csoport

10. forduló:
Kecskemét-Ferencváros 4-0 (2-0)
Kecskemét, 4 000 néző. Vezette: Bede
Gól: Kormos (28.), Yannick (45., 61.), Kopunovics (78.)
Kiállítva: Vincze O. (63.)
Kecskemét: Tóth Z. - Koszó, Gyagya, Lovrics, Farkas – Csordás, Némedi, Balázs (Kopunovics, 56.), Szavics – Kormos (Ábel ,75.), Yannick (Szabó T., 84.).
Ferencváros: Zarzycki – Vasas, Dragóner, Mátyus, Vincze O. – Kulcsár (Nagy S., 38.), Lazics, Lipcsei, Deme – Ndjodo, Bartha (Fitos, 65.).

Láttam a meccs végét és nem is volt olyan rossz!! A Kecskemét nagyon szépen játszott (mihez képest...), passzoltak és sokat futtottak. Csak a 4. gólt láttam aminek elég szép volt a befejezése!

Croissant 10-13-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 129412)
Csak a 4. gólt láttam aminek elég szép volt a befejezése!

Középkezdés? :)

All times are GMT +1. The time now is 20:09.