Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Erdely (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=49)

Remedy 03-01-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 76897)
HÚSVÉÉÉÉÉT!!! :o

edit, Croissant kedvéért: 2007 Húsvééééétja!! :p

ki az az edit? :)

Croissant 03-01-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 77011)
ki az az edit? :)

nemecsek ernő húga :)

Eke 03-01-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 76856)
No akkor ugy latom jonnetek. Szeretnem ha irnatok otleteket idopontra, es azt is jo lenne tudni,hogy hanyan lennenek(az asztalfoglalas miatt). A szallast azt mindenki maga intezi,mert ehez mar nincs otletem,hogy hol lehet megoldani.
Csunyabogar gyere koronaval es blattolj;).

jo volna ha valki utánnanézne vmi szállásnak,mert aki mecciröl érkezik annak elég gond :) :) :)

laci 03-01-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 76981)
Jol van Laci veled akkor husvetkor talalkozok, majd hagyok egy kepet a Bulgaban.:rolleyes:
Nem erted meg, hogy ahogy te hazajossz husvetra ugy mas is azt szeretne?:eek:

Dehogynem értem. De az volt a kérés, hogy javasoljunk egy időpontot, és sajnos eléggé értelmetlennek érezném, hogy olyan időpontot javasoljak, amikor nem tudok ott lenni.
Másrészt meg úgysincs olyan időpont, amikor mindenki ott tud lenni, akit érdekel a dolog.
Harmadszor meg nyilvánvalóan sokan utaznak el Kolozsvárról, de feltételezem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki odautazik, és azt is feltételezem, hogy vannak helybeliek is.

Úgyhogy, Yurika, szíves engedelmeddel én továbbra is a Húsvétot javaslom ;)

Viz 03-02-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77015)
jo volna ha valki utánnanézne vmi szállásnak,mert aki mecciröl érkezik annak elég gond :) :) :)

Elvileg van ott valami lakásunk, de utánanézek, ha még megvan, tudok pár embert fogadni:)

Yurika 03-03-2007 13:15

Na engem valoszinuleg kirugnak a forumrol az Intezos topikban tett beirasom miatt de irjatok majd zodet Kergerosz (#431862)-nek, ha valami dontesre juttatok.

Ati 03-03-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 77423)
Na engem valoszinuleg kirugnak a forumrol az Intezos topikban tett beirasom miatt de irjatok majd zodet Kergerosz (#431862)-nek, ha valami dontesre juttatok.

Természetesen az országaid is törlésre kerültek, így ez az elérhetőség már megszűnt.

Penya 03-03-2007 17:04

Azért töröltétek az orijait mert itt nem megfelelo hangnemben irt?

Dragi 03-04-2007 08:36

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 77507)
Azért töröltétek az orijait mert itt nem megfelelo hangnemben irt?

igen :) Mivel a játékban lévő Fórum etikett erre a fórumra is vonatkozik

Eke 03-11-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 77648)
igen :) Mivel a játékban lévő Fórum etikett erre a fórumra is vonatkozik

Ok azt megértem,de vannak itt olyan beirások amiket beirva a forumra elpirulnék.Ne értsétek ugy hogy nem tetszik ez igy.

Susu 04-21-2007 21:32

udv Zilahrol:)

Eke 04-21-2007 21:51

Re kereszturrol:D

Puppi 09-17-2007 16:56

Kicsit megkesve de udvozletemet Kuldom Nagyvaradrol udovozlok minden foldimet es hodos jatszotarsaimat es sok sikert kivanok Transilvanian (#194038)

ErdelyMagyaria 12-15-2007 20:46

H ezt en kihagytam akkoriban hat nem is tom ha valaha megbocsajtom magamnak... :o
Hod-ban csak a roman verzioban jatszom a tobbin csak unalombol neha...

Marosvasarhely szulovarosom es jelenleg Kolozsvaron elem egyetemista eveim.

Ki tudja merre?...
Csaba királyfi...
Ne hagyd el veszni Erdélyt Istenünk!

:)

mennyelhej 12-19-2007 17:47

Udv Balanbanyarol, de jelenleg Kolozsvarrol mint egyetemista!

szicskeee 07-01-2008 22:31

Udv Nagyszalontarol.:)

Gaben 02-21-2010 21:09

Üdv minden Erdélyországinak :)

Gabro 02-22-2010 07:36

üdvözlet az Erdélyieknek, gyerünk Lehel!

NewLife 03-17-2010 14:32

Udv! De csak azert mert irtad Gabro:)
Székelyudvarhely

Gabro 03-18-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by NewLife (Post 245452)
Udv! De csak azert mert irtad Gabro:)
Székelyudvarhely

:D
csak nem?
Jó látni!:D

Eke 03-02-2011 19:01

Szeretném bemutatni a kistérséget ahol születtem ,ahol élek ,és ahol meghalni fogok.Talán sikerül felkeltenem pár ember érdeklödését,hogy érdemes Erdélybe látogatni.Nem mindennapi összeállitás amit ebben a kisfilmben láthattok.Ha valakinek kérdése van ,vagy tanácsra van szüksége,állok rendelkezésre.
Egyúttal szeretném ha hozzászólnátok a kisfilmhez.Ugyanakkor szeretném ha más is tenne fel filmet,képeket azon kistérségről ahol lakik(nem csak erdély).De hogy ne legyen az off-olás lehetne egy külön topic is ezen filmeknek képeknek.

Eke 03-02-2011 19:14

A második rész ,de talán nem kell magyarázatot külön füznöm hozzá.

papp2 03-02-2011 19:45

Kubbi 03-02-2011 19:51

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 282286)
Szeretném bemutatni a kistérséget ahol születtem ,ahol élek ,és ahol meghalni fogok.Talán sikerül felkeltenem pár ember érdeklödését,hogy érdemes Erdélybe látogatni.Nem mindennapi összeállitás amit ebben a kisfilmben láthattok.Ha valakinek kérdése van ,vagy tanácsra van szüksége,állok rendelkezésre.
Egyúttal szeretném ha hozzászólnátok a kisfilmhez.Ugyanakkor szeretném ha más is tenne fel filmet,képeket azon kistérségről ahol lakik(nem csak erdély).De hogy ne legyen az off-olás lehetne egy külön topic is ezen filmeknek képeknek.

Párom családja Kőrispatakról származik. Többször voltunk már kinn, én nagyon szeretem azt a környéket.

Ati 03-02-2011 19:59

Quote:

Originally Posted by papp2 (Post 282289)

Elég csak a "v=" utáni részt beírni belőle. (Nemhogy elég, hanem ha többet írsz, akkor nem is működik.)

papp2 03-02-2011 20:02

Javitva. Kosz Ati.

Eke 03-02-2011 20:53

Ati mit szólsz a szovátai hegyekhez?Túrázásra termett vidék .

Ati 03-02-2011 21:47

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 282298)
Ati mit szólsz a szovátai hegyekhez?Túrázásra termett vidék .

Mindig is irigyeltem azt a környéket. Egyszer mindenképp szeretnék eljutni arrafele.

Dragi 03-02-2011 22:15

egy kiruccanás Erdélybe kb. mennyibe fájhat ? Mert ha emberi összeg jön ki lehet fogom kis asszonykámat és megcélozzuk Erdélyt a nyáron! :)

Eke 03-02-2011 22:31

Tehát egyértelmüen az út költsége ,ez mindenkinél egyedi.A környéken levö kulcsosházakat megkérdezem a pontos árak felöl és ide fogom irni.Ha esetleg pontosittanád az elképzelésedet,akkor talán jobban körül lehet határolni az árakat.Tanácsom az hogy érdemes egy kulcsosházat bérelni és onnan bejárni a környezö településeket,ez igy olcsobb.Ha egy komolyabb központban szeretnél házat,szobát bérelni az drágább.Pl itt Keresztúron a legolcsóbb lehetöség a katolikus plébánia vendégháza,szép ,tiszta és nagyon nagyon olcso.

Tsobi 03-03-2011 05:08

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 282309)
egy kiruccanás Erdélybe kb. mennyibe fájhat ? Mert ha emberi összeg jön ki lehet fogom kis asszonykámat és megcélozzuk Erdélyt a nyáron! :)

Akkor már fogjuk egymásét és irány Erdély! :)

Rob 03-03-2011 07:48

még nem voltam erdélyben, de készülünk. idén nyáron elviszem a családot egy hétre. engem érdekelne egy helyi ember véleménye arról, hogy hova érdemes menni, mert lassan szervezni kellene. amit a hely szellemén kívül szeretnék egy hegyek és fák között levő tisztavizű tó. meg drakula várát is megnézném:)

Topsy 03-03-2011 08:24

Régi vágyam eljutni Erdélybe, talán idén sikerül, így köszönöm az infót. Igaz abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy van egy meghívásom a hódon belül szerzett nagyon kedves ismerősöm, barátom által.:)

vityu 03-03-2011 15:01

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 282326)
egy hegyek és fák között levő tisztavizű tó

Én a Szent Anna tónál voltam, tudom ajánlani, gyönyörű. :)

papp2 03-03-2011 15:26

Én tudom ajánlani a Parajdi sóbányát, Gyilkos-tó, Szovátai Medve-tó, Békási szoros, Segesvári Vár, Bran Kastély(Dracula Kastély), Csíksomlyói kegytemplom(a magyarság egyik legnagyobb zarándokhelye és kultúrtörténeti emléke).
Google-n nézhetsz képeket.

kistigris 03-03-2011 16:08

Erdély valóban gyönyörű, és mindenkinek látnia kell.Én már többször voltam így tapasztalatból mondom, igazából egy hét itt nagyon kevés.Aki nem akar sokcsillagos szállodában lakni, annak nem is kell feltétlenül előre szállást foglalni, mivel akár Parajdon, akár Szovátán mindig van kiadó ház vagy csak szoba ha arra van igény.Tudom ajánlani igazán elszánt turistáknak Csíkszentimrét a faluhoz tartozó birtokrészen kialakuló Szentimrei Büdösfürdőt (1200 m fölött), ásványvízforrás (borvíz), kénes gázkiömlés (mofetta, süllögő). Itt szintén bármikor tudtok a faluban faházat bérelni.
Ajánlom még a kis falukban lévő kocsmákat is ahol igazán jól el lehet beszélgetni a helyiekkel és így lehet megismerni az igazi Erdélyt.
Igazából nem tudom felsorolni az összes látnivalót de ha valakit érdekel szívesen segítek mit merre érdemes.

Eke 03-03-2011 17:54

Nos az árak azok változóak a helyszintöl és ajánlattól függően 1500-5000 forintig.
Példa a katolikus plébániának a kiadó szobái 1800 forint per nap ,ez egy hotelszerű épületben parkolási lehetőséggel,étkezési lehetőséggel,tiszta pedáns hely.
Más példa Rugonfalván kiado kétágyas szobák háznál különbejárattal étkeztetéssel ,vagy akár külön konyha használattal 3000 ft fő/nap.Ugyanitt megtekinthető a házigazda gyökér gyűjteménye izzes magyarázattal fűszerezve(ma megnéztem XD),házias,csendes tiszta hely.
Még egy példa, kulcsosházak a sóskút fürdőn(keresztúr félreeső utcája)3500 ft/fő/nap,de itt úgy tudom van minimális személyszám,tehát megvan az hogy legalább4-5 ember kell legyen(ha érdekel valakit telefon szám nállam)
Ha valami eszembe jut még akkor irogatok,kérdésekkel nyugodtan zaklassatok,örömmel veszem az érdeklődést.
Kérésre e-mail cimre fotókat is küldök.

Dragi 03-03-2011 19:35

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 282351)
Nos az árak azok változóak a helyszintöl és ajánlattól függően 1500-5000 forintig.
Példa a katolikus plébániának a kiadó szobái 1800 forint per nap ,ez egy hotelszerű épületben parkolási lehetőséggel,étkezési lehetőséggel,tiszta pedáns hely.
Más példa Rugonfalván kiado kétágyas szobák háznál különbejárattal étkeztetéssel ,vagy akár külön konyha használattal 3000 ft fő/nap.Ugyanitt megtekinthető a házigazda gyökér gyűjteménye izzes magyarázattal fűszerezve(ma megnéztem XD),házias,csendes tiszta hely.
Még egy példa, kulcsosházak a sóskút fürdőn(keresztúr félreeső utcája)3500 ft/fő/nap,de itt úgy tudom van minimális személyszám,tehát megvan az hogy legalább4-5 ember kell legyen(ha érdekel valakit telefon szám nállam)
Ha valami eszembe jut még akkor irogatok,kérdésekkel nyugodtan zaklassatok,örömmel veszem az érdeklődést.
Kérésre e-mail cimre fotókat is küldök.

Ha esetleg ellátogatnák arra, veled lehetséges volna találkozni Eke bá ?:D

Eke 03-03-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 282368)
Ha esetleg ellátogatnák arra, veled lehetséges volna találkozni Eke bá ?:D

Hát ez milyen kérdés?A válasz a kérdésben van.

Eke 03-03-2011 19:59

Ez az én kis városom,bárkitől kérdezel rólam útbaigazit.:DEngem mindenki ismer,az 5 éves gyerektől a 100 éves bácsikáig mindenki.De ha megálsz egy ponton a városban ,előbb ,utóbb ott fogok elvonulni.Derék bajszomról,épitő jellegű testalkatomról felismersz.

All times are GMT +1. The time now is 15:47.