Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Ati 06-14-2013 10:39

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 303905)
A rövid szabi azért is jó lenne, mert sokszor egyáltalán nem lenne szükség arra, hogy 3 napot tétlenkedjünk, tehát valamelyest növelné az aktív országok számát. A karácsonyi pár órás szabadságot nagyon szeretjük!

A karácsony egy kivételes időszak. Ha ez abban a formában mindennapos lenne, akkor nagyon sokan arra használnák, hogy benéz, nincs körülötte kitámadott ország, oké, vissza gyorsan szabira. 3 (vagy X) óra múlva ismét ugyanez.

A mostani minimum 72 órás szabival ezt nem túl sűrűn lehet eljátszani. Minél rövidebb a szabi minimum ideje, annál sűrűbben lehet ezt megcsinálni. Hogy ezt korlátlanul lehessen tenni, azt nem kifejezetten támogatnám. Ezért ha ilyen irányban gondolkodunk, hogy rövidebb szabi lehetősége, minden csoportban egységesen, akkor mindenképp idevenném a szabi valamilyen korlátozását, amire elég jól bevált rendszer szerintem a klánszabi rendszere.

Sequator 06-14-2013 10:44

Meg lehetne azt is csinálni, hogy ennek a rövid szabinak a kezdetét időzíteni lehessen? Szöviben lévő oriknak fontos lehet, hogy egyszerre kerüljenek így szabira.

A korlátozással kapcsolatban: a cél elvileg az lenne hogy napi 1x lehessen használni. Nem többször, de nem is kevesebbszer. És x óra múlva visszatérjen automatikusan az ori.

Ati 06-14-2013 10:50

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303913)
A korlátozással kapcsolatban: a cél elvileg az lenne hogy napi 1x lehessen használni. Nem többször, de nem is kevesebbszer. És x óra múlva visszatérjen automatikusan az ori.

Ebben így nem vagyok biztos. Egyszer használtam, és utána el kell mennem, mert áramszünet, baleset, lottónyeremény, akármi, akkor had menjek el másodszor is.

Ugyanezért az automatikus visszatérés sem jó gondolat általánosságban szerintem, mert elalszom, behív a főnök, hogy azonnal 3 órás megbeszélés, nyomás be, és az ország visszajön szabiról, én meg ott se vagyok.

A rövidebb szabi annyi lenne, hogy hamarabb visszatérHETSZ, HA AKARSZ. Ha elaludtál 2 órát, vagy hétvégén 3 órával tovább alszol, akkor 2 vagy 3 órával később térsz vissza játékba. És az elalvás, vagy a hétvégi továbbalvás alatt végig biztonságban vagy.

Bukta 06-14-2013 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303914)
Ugyanezért az automatikus visszatérés sem jó gondolat általánosságban szerintem, mert elalszom, behív a főnök, hogy azonnal 3 órás megbeszélés, nyomás be, és az ország visszajön szabiról, én meg ott se vagyok.
A rövidebb szabi annyi lenne, hogy hamarabb visszatérHETSZ, HA AKARSZ. Ha elaludtál 2 órát, vagy hétvégén 3 órával tovább alszol, akkor 2 vagy 3 órával később térsz vissza játékba. És az elalvás, vagy a hétvégi továbbalvás alatt végig biztonságban vagy.

Szerintem így pont NEM JÓ lenne. Érinthetetlenné válnak az orik egész napra, miközben az alapgondolat az volt, hogy ne kelljen éjjel fent lenni, (az éjjeliőröknek meg nappal).
Behív a főnök mítingre, hát ÍJ, de éjjel nyugisan aludtál, és nem leszel kirúgva, mert nem ásítasz bele az arcába 3 percenként. :eek::eek::eek:
Az alapgondolat egy bizonyos könnyítés, nem kell meggyártani a "megnyerted a játékot" gombot!:D

Sequator 06-14-2013 10:59

Quote:

Ebben így nem vagyok biztos. Egyszer használtam, és utána el kell mennem, mert áramszünet, baleset, lottónyeremény, akármi, akkor had menjek el másodszor is.

Ok, de akkor meg a szabiból ki-be ugrálás lenne. Meg ugye ott van a szabis szövik után a +10% védelem kérdése is. Azzal pl. mi lenne? Jön egy sereg, ha +30% védelemmel megfogható a 3 másik ori leszabizik, védés után meg az, akit ütöttek. És viszonylag hamar vissza is tudnak jönni.

Automatikus visszatérést lehetne úgy megoldani, hogy pl. minimális időtartama 6 óra, maximális időtartama 10óra. Ha meg valaki tudja, hogy ennél tovább lesz távolt, mert ötöse lett a lottón, akkor még mindig ott van neki a rendes szabizási lehetőség.

És lenne e pontlistában a rövid és a jelenlegi szabadság között jelölésben különbség?

Ati 06-14-2013 11:03

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 303915)
Szerintem így pont NEM JÓ lenne. Érinthetetlenné válnak az orik egész napra, miközben az alapgondolat az volt, hogy ne kelljen éjjel fent lenni, (az éjjeliőröknek meg nappal).
Behív a főnök mítingre, hát ÍJ, de éjjel nyugisan aludtál, és nem leszel kirúgva, mert nem ásítasz bele az arcába 3 percenként. :eek::eek::eek:
Az alapgondolat egy bizonyos könnyítés, nem kell meggyártani a "megnyerted a játékot" gombot!:D

Ez így egy olyan félmegoldás, amivel adott esetben akár jobban meg is szívhatod, mintha inkább 3 nap szabira eltetted volna az országot.

Hogy érted azt, hogy egész napra érinthetetlenné válnak? Ha szabin vagy, akkor valóban, de ez a mostani állapot is szabi esetén. Ettől nem fogod megnyerni a játékot, mert nem fejlődsz semmit.

Ha arra gondolsz, hogy visszajön valaki éjjel 4 órára "fejlődni", nappal pedig 20 órát szabin van, és így pont olyan időszakban "fejlődik", amikor nem nagyon támadják, akkor erre pedig ott a klánszabi-féle korlátozás, amitől ezt nem tudod megtenni.

Bukta 06-14-2013 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303917)
Ez így egy olyan félmegoldás, amivel adott esetben akár jobban meg is szívhatod, mintha inkább 3 nap szabira eltetted volna az országot.

Szerintem pont ez a lényeg: maradjon benne rizikó, de éjjel lehessen aludni!

none 06-14-2013 11:06

Quote:

Ha ez egy külön szabi lehetőség lenne, és megmaradna a régi hosszabb távú szabira, akkor ezt lehetne aktív körökhöz kötni, minden kör +1 óra szabi, és az illető úgy osztja be, ahogy akarja, ha lejár a szabi visszajön az ori automatikusan.. így nem lehetne napi 3szor benézni, majd visszaszabizni, de a célnak tökéletesen megfelelne, aki csak éjjel akar pihenni az napi 12 órát szabin lehet, és ugyanennyit játszhat..

Ati 06-14-2013 11:07

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303916)
Ok, de akkor meg a szabiból ki-be ugrálás lenne. Meg ugye ott van a szabis szövik után a +10% védelem kérdése is. Azzal pl. mi lenne? Jön egy sereg, ha +30% védelemmel megfogható a 3 másik ori leszabizik, védés után meg az, akit ütöttek. És viszonylag hamar vissza is tudnak jönni.

Ennek nincs értelme, hiszen csak a támadás indítása előtt már szabin lévő ország után jár a +10%.

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303916)
Automatikus visszatérést lehetne úgy megoldani, hogy pl. minimális időtartama 6 óra, maximális időtartama 10óra. Ha meg valaki tudja, hogy ennél tovább lesz távolt, mert ötöse lett a lottón, akkor még mindig ott van neki a rendes szabizási lehetőség.

És lenne e pontlistában a rövid és a jelenlegi szabadság között jelölésben különbség?

Nem csinálnék háromféle szabit. (A kettő mostani a szabi, és a fagyasztás.)

Ati 06-14-2013 11:09

Quote:

Originally Posted by none (Post 303919)
Ha ez egy külön szabi lehetőség lenne, és megmaradna a régi hosszabb távú szabira, akkor ezt lehetne aktív körökhöz kötni, minden kör +1 óra szabi, és az illető úgy osztja be, ahogy akarja, ha lejár a szabi visszajön az ori automatikusan.. így nem lehetne napi 3szor benézni, majd visszaszabizni, de a célnak tökéletesen megfelelne, aki csak éjjel akar pihenni az napi 12 órát szabin lehet, és ugyanennyit játszhat..

Így van. Szerintem ez így tökéletesen működne.

Kivéve, hogy erre nem csinálnék külön szabit.

Itt jön megint az ellenérv, hogy 2 hét játék után 6 év szabit akartok.

none 06-14-2013 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303921)
Így van. Szerintem ez így tökéletesen működne.

Kivéve, hogy erre nem csinálnék külön szabit.

Itt jön megint az ellenérv, hogy 2 hét játék után 6 év szabit akartok.

akkor továbbra sem támogatom:)

Bukta 06-14-2013 11:13

És az "amennyit játszol annyi a szabid" hogyan lenne számolva? Naponta, hetente? Szintenként? Ha lehet gyűjtögetni, mint most a klánosat, akkor egy idő után megint ki-be lehetne ugrálni a szabiról.
Ehh, remélem érthető, már kezd hatni a fogalmazásgátló...

Sequator 06-14-2013 11:17

Elméletben... ha nem szeretnél újabb szabit csinálni, akkor viszont a fagyasztást is újra kellene gondolni, akkor meg talán egyszerűbb lenne egy újat készíteni, mint kettőt módosítani nem? :)

Ati 06-14-2013 11:22

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 303923)
És az "amennyit játszol annyi a szabid" hogyan lenne számolva? Naponta, hetente? Szintenként? Ha lehet gyűjtögetni, mint most a klánosat, akkor egy idő után megint ki-be lehetne ugrálni a szabiról.
Ehh, remélem érthető, már kezd hatni a fogalmazásgátló...

Ez megintcsak kidolgozandó. Ettől függetlenül én azt gondolom, hogy ha játszottál folyamatosan 3 évet, akkor:

1, had ugrálj ki-be egy ideig

2, úgyse fogod ezt tenni, mert a 3 év alatt egy egészen más játékstílus szerint játszottál.

Akik ezt tennék, azok nagyrésze kezdetektől fogva ezt tenné, így nem is tudna összegyűjteni annyi lehetőséget, hogy ezzel huzamosabb ideig bármi előnyhöz juthasson.

Megintcsak kiegészítő megoldás lehet, hogy ha 72 óránál kevesebb idejű szabiról térsz vissza (csak hogy a nem mindennapos szabit ne érintse), akkor a visszatérés akciónak számít, így nem mehetsz rögtön vissza szabira.

Viszont teljesen normális életvitel (napi 8 órás alvás, 16 óra aktivitás) mellett nem gond se egy két hetes nyaralás, se egy ünnepi időszak, távol a nettől.

A leglátványosabb hátulütője: egy 2 hetes országgal nem fogsz tudni elmenni 6 év szabadságra.

none 06-14-2013 11:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303925)
Ez megintcsak kidolgozandó. Ettől függetlenül én azt gondolom, hogy ha játszottál folyamatosan 3 évet, akkor:

1, had ugrálj ki-be egy ideig

2, úgyse fogod ezt tenni, mert a 3 év alatt egy egészen más játékstílus szerint játszottál.

Akik ezt tennék, azok nagyrésze kezdetektől fogva ezt tenné, így nem is tudna összegyűjteni annyi lehetőséget, hogy ezzel huzamosabb ideig bármi előnyhöz juthasson.

Megintcsak kiegészítő megoldás lehet, hogy ha 72 óránál kevesebb idejű szabiról térsz vissza (csak hogy a nem mindennapos szabit ne érintse), akkor a visszatérés akciónak számít, így nem mehetsz rögtön vissza szabira.

Viszont teljesen normális életvitel (napi 8 órás alvás, 16 óra aktivitás) mellett nem gond se egy két hetes nyaralás, se egy ünnepi időszak, távol a nettől.

A leglátványosabb hátulütője: egy 2 hetes országgal nem fogsz tudni elmenni 6 év szabadságra.

Látványos hátulütője, hogy a most elérhető hekit fent tartó szabisokat leverik, így több csoportban lényegesen leesik a 4. helyezett földje..:) (hosszútávon mindenképp) én szeretek kis csoportokban játszani, így viszont értelmetlenné válna, de szerintem ez nagy csoportokban is gondot jelenten..

Ati 06-14-2013 11:31

Quote:

Originally Posted by none (Post 303926)
Látványos hátulütője, hogy a most elérhető hekit fent tartó szabisokat leverik, így több csoportban lényegesen leesik a 4. helyezett földje..:) (hosszútávon mindenképp) én szeretek kis csoportokban játszani, így viszont értelmetlenné válna, de szerintem ez nagy csoportokban is gondot jelenten..

A huzamosabb ideig szabin lévő top országok most is kikerülnek az aktív pontlistából időnként.

Sequator 06-14-2013 11:45

Szerintem jó ötlet. Pl.: ha óránként kap 1 óra szabadsági időt, és egy nap 8 órát szabin van az ori, naponta összegyűlik 16 óra, így 30 nap alatt, 20 napnyi folyamatos szabadság idő.

none 06-14-2013 11:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303927)
A huzamosabb ideig szabin lévő top országok most is kikerülnek az aktív pontlistából időnként.

Ha ez bevezetésre kerülne egyértelműen leesne az elérhető heki, ami már évek óta megvan..:) lehet kiesnek az orik, de valahogy még megmarad az elérhető föld, plusz azonosítani is be-be néznek sokan és nem egyszerre, ami megint vissza hozza az adott orikat:)
Ez a javaslat kb kinyírná a kis csoportokat, amik már így is alig élnek..:)
De szerintem a nagy csoportok topja is erősen leesne hosszabb távon..

Sequator 06-14-2013 11:51

Korábban meg az volt a gond, hogy sok a szabis, ez viszont azt a problémát is megoldaná :)

Ati 06-14-2013 11:54

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303930)
Korábban meg az volt a gond, hogy sok a szabis, ez viszont azt a problémát is megoldaná :)

Nagyon drasztikus változást ez nem hozna, hiszen ahogy az előbb számoltál, itt most nem arról lenne szó, hogy alig legyen szabi lehetőség, csupán arról, hogy a minden nap szabizók valamilyen korlátok közé legyenek terelve.

Ha játszottál 3 évet aktívan, majd tartani akarsz egy hosszabb, 2 éves szabit, akkor erre ez simán lehetőséget ad. És akkor ez még csak úgy alapból, a fagyasztásról nem is beszéltünk, amiről pont emiatt simán lehet, hogy nem is kell.

Ati 06-14-2013 12:11

Mégegy negatívumát látom ennek: az A csoportban ha egy szövetség összes tagja elmegy éjjelente szabira, akkor éjjelente bekapcsol nekik a klánszabi is.

Pacsi 06-14-2013 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303932)
Mégegy negatívumát látom ennek: az A csoportban ha egy szövetség összes tagja elmegy éjjelente szabira, akkor éjjelente bekapcsol nekik a klánszabi is.

Igen, ez gond. Mi lenne ha a klánszabi helyett is ez lenne?

Ati 06-14-2013 12:15

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 303933)
Igen, ez gond. Mi lenne ha a klánszabi helyett is ez lenne?

Ezt hogy érted?

Sequator 06-14-2013 12:19

Mi lenne a jelenleg szabi alatt lévő orikkal, akiknek a gazdája csak évente csak párszor lép be? Illetve azokkal akik pl. a változtatások után nemsokkal szeretnének hosszabb szabira menni?

Arra gondoltam (ha már ilyen irányban töprengünk), hogy lehetne egy kezdeti körszám, az ország "korától" függően, ami nem lenne azonos az aktív körökből gyűlő szabiidővel, de lekopna.

- Ha aktív az ori, akkor egy idő után megszerzi a játszott körökből a szabiidőt, aztán több is lesz mint az ország korából adódó.
- Ha meg nem aktív, akkor rendelkezésére áll az az idő, ami az országa koráért járna.

Ati 06-14-2013 12:24

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303935)
Mi lenne a jelenleg szabi alatt lévő orikkal, akiknek a gazdája csak évente csak párszor lép be? Illetve azokkal akik pl. a változtatások után nemsokkal szeretnének hosszabb szabira menni?

Arra gondoltam (ha már ilyen irányban töprengünk), hogy lehetne egy kezdeti körszám, az ország "korától" függően, ami nem lenne azonos az aktív körökből gyűlő szabiidővel, de lekopna.

- Ha aktív az ori, akkor egy idő után megszerzi a játszott körökből a szabiidőt, aztán több is lesz mint az ország korából adódó.
- Ha meg nem aktív, akkor rendelkezésére áll az az idő, ami az országa koráért járna.

Persze, ez nem nulláról indulna meglévő országok esetén.

none 06-14-2013 12:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303936)
Persze, ez nem nulláról indulna meglévő országok esetén.

Egy statisztikát lehet kérni jelenleg normálban 5-2. szintig mennyi a szabis és nemszabis orik aránya?:)
Én a két csoportban, amiben vagyok ezt látom: 180ból 115 szabis, 790ből 589 szabis..

Pacsi 06-14-2013 12:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303934)
Ezt hogy érted?

A klánszabi nagyon nehezen gyűlik most. Ha a klánban lévő országok külön jogosultak rövid szabira, akkor a klán is szabira menne, ezzel klánszabi intézménye megszűnne.

Ati 06-14-2013 12:34

Quote:

Originally Posted by none (Post 303937)
Egy statisztikát lehet kérni jelenleg normálban 5-2. szintig mennyi a szabis és nemszabis orik aránya?:)

Teljes anarchon kívüli csoportokra vetítve 54% a jelenlegi szabisok aránya.

Ati 06-14-2013 12:36

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 303938)
A klánszabi nagyon nehezen gyűlik most. Ha a klánban lévő országok külön jogosultak rövid szabira, akkor a klán is szabira menne, ezzel klánszabi intézménye megszűnne.

Ja hogy így. Ezt nem tartom jó ötletnek, hiszen így egy 1 napos klán, sok régi játékossal rögtön többéves szabira mehetne. Akkor meg minek álltak össze egyáltalán szövetségbe?

Pacsi 06-14-2013 12:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303940)
Ja hogy így. Ezt nem tartom jó ötletnek, hiszen így egy 1 napos klán, sok régi játékossal rögtön többéves szabira mehetne. Akkor meg minek álltak össze egyáltalán szövetségbe?

Ja! Lehet az a problémád ezzel, hogy azt gondolod, hogy akkor a klánok nem lennének rákényszerítve a folyamatos jelenlétre? Na igen. Pont azokért kampányolok akik szeretnének 1A ban is játszani, úgy, hogy ez ne jelentse a pihenési idejük feladását. (De mi a manóért menne egynapos klán rögtön szabira?) Ezt azzal lehetne kiküszöbölni, ha a rövid szabi idejének számítása a legfelső szinten újra kezdődne...

Remedy 06-14-2013 13:00

Legalább a játék tetejét, ahol elvileg a legjobb játékosok vannak, ne rontsuk el ilyen extra könnyítésekkel szerintem.

none 06-14-2013 13:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303939)
Teljes anarchon kívüli csoportokra vetítve 54% a jelenlegi szabisok aránya.

kb 50-50 a kérdés az, hogy így mennyi ori térne vissza és mennyi lenne csak inaktív nemszabis..
Szerintem, ha ebbe az irányba akarunk elmenni, mindenképp célszerű lenne első körben a jelenlegi szabi rendszerrel párhuzamosan bevezetni, aztán kiderülne mennyi játékos tér vissza.. mert ha ez összesen néhány százalék, akkor a javaslat többet árthatna, mint használna..
Viszont, ha a játékosok 15-20%-a visszatér, akkor értelme is lenne..:)
Alapvetően az lehet a gond, hogy a normál csoportok létszáma kb felére csökkenhet hosszútávon, ha a javaslat nem válik be.. (vagy a csoport fele le lesz verve a csoport végébe, tartalékuk kinullázva)
Anarchhoz nem értek, ott lehet más problémákat is felvetne..

Ati 06-14-2013 13:06

Quote:

Originally Posted by none (Post 303943)
a kérdés az, hogy így mennyi ori térne vissza és mennyi lenne csak inaktív nemszabis..

Igen, itt két dolog történhet: vagy többen visszajönnek, hogy így mennyivel nyugisabban is lehet játszani, vagy többen könnyebben elmennek szabira, hogy úgyis hamar vissza lehet jönni, és úgy is maradnak.

Sequator 06-14-2013 13:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303942)
Legalább a játék tetejét, ahol elvileg a legjobb játékosok vannak, ne rontsuk el ilyen extra könnyítésekkel szerintem.

Szerintem pedig 1/A is nyerne vele, mivel sokkal többen játszanának ott is.
A másik, hogy attól, hogy lenne rá mód, a lehetséges klánlétszám miatt, kevesebbszer élnének a szabi lehetőségével, mint alsóbb csopikban, bár az is igaz, hogy többször mint jelenleg. Ettől függetlenül hosszútávon nézve (szerintem) több játékos és több klán lenne. Ami ugyebár jó :)

Remedy 06-14-2013 13:21

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303945)
Szerintem pedig 1/A is nyerne vele, mivel sokkal többen játszanának ott is.
A másik, hogy attól, hogy lenne rá mód, a lehetséges klánlétszám miatt, kevesebbszer élnének a szabi lehetőségével, mint alsóbb csopikban, bár az is igaz, hogy többször mint jelenleg. Ettől függetlenül hosszútávon nézve (szerintem) több játékos és több klán lenne. Ami ugyebár jó :)

Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott... Ezenkívül a mostani célpontok közül is rengeteget szintén nem lehet majd beütni. Ez meg semmiképp nem jó.

none 06-14-2013 13:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303944)
Igen, itt két dolog történhet: vagy többen visszajönnek, hogy így mennyivel nyugisabban is lehet játszani, vagy többen könnyebben elmennek szabira, hogy úgyis hamar vissza lehet jönni, és úgy is maradnak.

Alapvetően az a kérdés, hogy miért vannak szabin a szabisok?
Vannak, akik rövidtávon szabiztak valami miatt és hamar visszatérnek, nekik ez a javaslat nem számít/nem pozitív..
Mások hosszú távon szabiztak: vannak, akik idővel vissza szeretnének térni, csak valami miatt nem tudnak/nem akarnak most játszani, nekik ez a javaslat negatív.. vannak, akik azért szabiztak, mert nem akarnak mindig lenni/ nem tudnak mindig lenni, nekik segítene ez a javaslat, és vannak, akik csak "megszokásból" azonosítanak..:)
Ennyi ugrott be kapásból, lehet van más csoport is..:)
A kérdés az adott csoportok aránya a szabisok között, erre lenne válasz a teszt jellegű bevezetés..
Ezen kívül vannak az aktív játékosok, nekik pozitív ha visszatérne aktívan több játékos, viszont hosszútávon negatív, ha csak néhány tér vissza míg a többi csak inaktív nemszabis lesz..(persze rövidtávon pozitív az ingyen föld és tartalék:))

none 06-14-2013 13:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303946)
Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott... Ezenkívül a mostani célpontok közül is rengeteget szintén nem lehet majd beütni. Ez meg semmiképp nem jó.

Nem értünk egyet, több dolog miatt sem, de a legfontosabb:
A javaslat megítélése szerintem azon múlik, mennyi embert hozna vissza a játékba, de most csak 1/A-t tekintve, ha visszatérne 50-100 ori 1/Aba, akkor a javaslat pozitív (persze csak ha jól ki van találva):) viszont, ha csak 5-10 ori tér vissza, akkor egyértelműen negatív..

Sequator 06-14-2013 13:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303946)
Ha nem lehet őket akkor beütni, amikor akarom, akkor teljesen feleslegesen vannak ott...

De melyik a jobb, ha eleve üthetetlen, mert klánon kívül van, vagy ha viszonylag aktív, aminek az "ára" (?), hogy időnként leszabizik pár órára?

Quote:

Originally Posted by none (Post 303947)
Mások hosszú távon szabiztak: vannak, akik idővel vissza szeretnének térni, csak valami miatt nem tudnak/nem akarnak most játszani, nekik ez a javaslat negatív.. vannak, akik azért szabiztak, mert nem akarnak mindig lenni/ nem tudnak mindig lenni, nekik segítene ez a javaslat, és vannak, akik csak "megszokásból" azonosítanak..:)

Akit ismerek és mára már abbahagyta, az mind azért, mert túl sok időt kellett volna a hódra szánni. Van barátom, akit próbáltunk rávenni, hogy próbálja ki. De már attól frászt kapott, hogy megemlítettük neki, hogy néha éjjel vannak szöviháborúk, így a kipróbálás szintre sem sikerült eljutnia.

Remedy 06-14-2013 13:57

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303949)
De melyik a jobb, ha eleve üthetetlen, mert klánon kívül van, vagy ha viszonylag aktív, aminek az "ára" (?), hogy időnként leszabizik pár órára?

Nem érted, vagy csak nem figyeltél. Rajtuk kívül rengeteg (ha nem az összes) célpont valószínű élne ezzel a lehetőséggel.

none 06-14-2013 13:59

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 303949)
..

Akit ismerek és mára már abbahagyta, az mind azért, mert túl sok időt kellett volna a hódra szánni. Van barátom, akit próbáltunk rávenni, hogy próbálja ki. De már attól frászt kapott, hogy megemlítettük neki, hogy néha éjjel vannak szöviháborúk, így a kipróbálás szintre sem sikerült eljutnia.

Oké.. akit én ismerek mind azért szabis, mert megunta és jó eséllyel max pár év múlva tér vissza..:)
Semmit nem számít, ha megpróbáljuk kitalálni, mert úgysem fog menni, ezért kéne teszt jelleggel betenni aztán, ha hozza a hozzá fűzött reményeket, akkor ki lehet cserélni erre a régi szabit, ha viszont alig van pozitív hatása, akkor inkább maradjon minden a jelenlegi, mert egyértelműen lennének negatív mellékhatásai..
Az meg, hogy egy kezdőnek éjszakáznia kéne butaság..:)

All times are GMT +1. The time now is 09:51.