![]() |
Quote:
|
Quote:
felőlem jöhet, én ismerem :) |
Batu, engem totálisan nem érdekel az, hogy a hódítóban miket gondolok, vagy bárki miket gondol, mert ez egy TELJESEN más dolog. Attól, hogy hódítósokkal játszom, képes vagyok elvonatkoztatni bármiről. Egyébként a régi beszélgetéseink alapján nincsen bajom veled. :)
|
Akkor Batu, be vagy véve, igényeld a kettő közzétett fájlt és akkor elkezdheted a karakteralkotást.
|
Nah az én karakterem akkor szintén kész, leírás, háttértörténet, értékek, stb minden megvan ami kell.
Érdekes lesz azt hiszem :D |
Asszem igényeltem hozzáférést. :D
|
Quote:
|
Megadtam az engedélyeket. A 6 értéked pedig: 12, 12, 13, 12, 16, 6. Sok sikert!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fenébe, nekem ez túl egyszerű--
|
Quote:
|
ha még lehet akkor én is beszálnék
|
Csak nyugodtan, igényeld a karakteralkotáshoz szükséges 2 fájlt.
|
igényeltem
az első színhelyt is kérjem? |
Visszaigazoltam az igénylést, az első helyszínt is kérdd, a 6 értéked pedig: 10, 13, 6, 14, 8, 9.
|
igányeltem
az a 6 8 9 meredek leszde megpróbáljuk a hétvégén meg lesz időm könyvet olvasni :) |
Na jó azt a 8-ast írd át 12-remert az értékeid a minimumnál alacsonyabbak lettek,és visszaigazoltam a kezdő helyszínt is. Sok sikert a karakteralkotáshoz, bármiben elakadsz csak szólj.
|
valahol tudunk beszélni kissé folyamatosabban csak mert nekem kissé bonyolult ez a karakterlap (nincs skype-om)
vgay ha átküldesz egy random kitöltött karakterlapot már az is sokat segítene |
Majd segítek de most szülinapom van és egész hétvégén ünneplek
szel egyáltalán nem leszek csácsá |
Akkor Isten éltessen! :)
Jelentem, én is igényeltem. |
Quote:
|
Quote:
|
Egész héten tz-ket írok és jövőhéten pedig Rómába megyek cserediák programra. Szal most egy ideig nem fogok tudni írni, de majd próbálkozom. Tsobi elvileg visszaigazoltam. Segítsetek az újaknak kérlek a karakteralkotásban. :D
|
értékeket dobj Tsobinak is ha vagy beni, én szívesen segítek akinek kell a karialkotásban
|
Surranóhalál
én örülnék ha tudnál segíteni, de nincs skype-om ha facen megoldható akk annak örülnék |
Tsobi az értékeid: 14, 11, 17, 12, 14, 12 (te piszkos kis máker :D )
|
Quote:
a rohadt élet :D:D |
pff de szar értékeim vannak ezek után... :)
Excel fájl ami segít a karakter generáláshoz. Csupán a kezdőértékeket kel lbeírni meg néhány dolgot utána és utána szépen át lehet másolni a nyomatatott karakterlapra. |
Quote:
|
és a mentődobáshoz, sebzéscsökkentéshez mit írsz?
meg ugye csak a sárga részt kell kitölteni? kicsit hülyének érzem magam ehhez :D |
Quote:
ezek valszeg mindenkinek nullák: Sebzés csökkentés 0% Rontási esély 0% Mágia ellenállás 0% Természetes páncél 0 életerőt maxot kapsz a kaszthoz megfelelően első szinten, de ezt módosítja az állóképesség módosítód így a Start és a Főoldal1 kitöltése kb értelemszerű. Főoldal2: egyéb harci módosítókhoz kerülhet pl speciális faji, kasztból vagy szakértelemből adódó módosító (csak beírod amit szeretnél) képességhez 1 (ill embernek 2) választható nyelvet az alapon felül amennyit lehet válassz a fajnál leírtak alapján állati társ/emberi kísérő valszeg nincs felszereléseknél a fajod+kasztod alapján ami le van írva induló készletbe, ezt persze lehet módosítgatni valamit valamiért alpaon illetve a kezdőarany alapján amúgy van egy help fájl is, bár az hosszú és nem biztos hogxy sokat segít :D de kérdezz még nyugodtan, nekem ez a tábla sokat segített hogy felfogjam a homályos pontokat help fájl |
nagyon köszönöm :):)
adnék zöldet ha tudnék de nem tok :( |
remélem jól töltöttem ki
elküldöm beninek. Ha valami hiba van benne szólj Szinte lefogadom hogy van benne |
Sziasztok!
szeretnék beugrani ötödiknek, ha lehet |
Persze hogy lehet viszont akkor megteltünk és többen nem férnek, be csak azok akik eddig jelentkeztek.
|
vityu ati én tsobi bedo ... sztem már hatodiknak ugrassz be amúgy :)
|
Így van és akkor 6-an fogunk játszani, ha az mindenkinek megfelel.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |