![]() |
ma 2 hete, hogy Angol honban vagyok, szval minusz 1 szavazat a tiszántúlra ;)
|
hát én Ausztrák születésű vok de a kisalföldről netezek, azaz dunántúlról:p
|
Csepel az mi?
Buda az Dunántúl, Pest még Duna-Tisza köze. Csepel a kettő között van. Marad a külföld :( |
Quote:
|
Quote:
CSepel az a Dunaköze :) vagy mondhatod úgy is hogy a Duna Duna köze :) |
Quote:
De most sem tudok hova szavazni. |
Quote:
|
hát én főleg innen, néha onnan...
szóval ált Kunszentmiklósról, szülői terror alatt (ezt senki nem kérdezte, de fontos), esetleg néha még Erdélyből, egészen pontosan ööööö... mindjárt eszembe jut... Nagybánya? asszem. az biztos, h Máramaros megye (maramures, a végén olyan hülye farkinsás S-sel, ezt tudom, a máramaros csak következtetés :D ) |
ja, és bsrg vagyok, ha ez bárkinek is mond vmit, az aláírásomban is van, de vmiért nincs kint.
én legalábbis nem látom |
b.s.r.g. nem bánt senkit (#395854) [5/Y]
mint pl. ez? :) |
Quote:
nagyon egyéni :D nem túl számos orijaim egyike, igen |
mindig csak olvasgattam, de most kiírta, h ha még sokáig nem írok törölnek :o
kezdésnek megfelelőnek tűnt ez a topic, itt biztos nem zavarok senkit. csúnya fenyegetés volt :D |
Gratulálok. Talán a saját nicked használhattad volna...
Alucard flashback:eek: :D |
Quote:
de azért én nem adom fel továbbra is próbálkozok, kitartóan olvasgatni tudok vele, csak nem sok értelme van :( de írni pl nem :D |
Quote:
(az "az mi?" túl rövid volt:D ) |
Hmmm... en is meglettem fenyegetve, hogy torolnek. Nem vallalom a kockazatot, inkabb irok.
Az Operencias tengeren tulrol, pontosabban Canadabol, azon belul Albertabol, tovabb szukitve a helymeghatarozast Edmontonbol jatszom. |
Én Békés megyéből, pontosabban Csabáról vok.
|
vajdasagbol SZabadkarol gyurom:))
hy:D |
Csongrád megye, Szeged metropolisz
|
Pápua Új-Guinea ( Pápa, Veszprém megye:D :D :D :D :D :D :D )
|
--
Nos nem akarok kötekedni, de Duna-Tisza köze helyesen és nem pedig Tisza-Duna köze:)
Nos én miskolci lennék, de Tatabányán voltam sokáig és most már budai vok de Pesten doolgozgatok.... |
Hát én is dunamenti lakos vagyok, bár inkább Duna-Tisza közén tevékenykedett a kicsiny Angyalföldön (Bp. XIII.ker:P)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Míg sztem a földrajzi neveket ha nem rövidítjük, viccesen írjuk ,akko már írjuk jól... :p (remélem ebbe is sok hibát fedeznek fel a kutatóink:D) |
Quote:
Nem a Tisza-Duna közéből indítom a pacikat, hanem a Duna-Tisza közéből...de néha a Tiszántúlról is...kettőre szavazhatok? :) |
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=470 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Pest megye, Vecsés.:p |
Budapest
Kedves Topicindító!
Azt szeretném tudni, hogy Budapest minek számít. Duna-Tisza közének, vagy Dunántúlnak? Bár könnyen eldönthető lenne, ha a dunát használnánk választóvonalnak, ám aki csepelen vagy szigethalmon lakik, már nehezebben tud dönteni. Javasolnám egy Budapest és vonzáskörzete opciót is bevezetni. |
Johogy nem felsorolja az összes várost, amit vmely folyo kettészel :)
|
Quote:
|
Quote:
Megjelölöm Gyula városát :) |
Heyhóóó:)
Szabolcs-Sz.-B. megye: Fényeslitke |
All times are GMT +1. The time now is 08:18. |