![]() |
Quote:
|
FF csinál olyat, hogy megtartja a törlendő cookie-kat újraindítások között is, ha az előző munkamenetet visszaállítod. Igazából ezt szeretem benne, és amikor nem csinálta a 3.6-os, akkor emiatt szidtam, hogy miért nem csinálja, de mégis a szabvány az lenne, hogy böngésző becsukásával ezek törlődnek.
|
windows phone alatt nem működik :((((((((((((((
a www.1.hodito.hu-t be sem hozza csak így, http://1.hodito.hu/?full=1, de összemossa az orikat, Ezüst Árnyak jelszavával iceWind Dale orimba lépett be. |
Töröltem a böngészés előzményeit, és még így is rosszalkodik... Majd ha lesz időm frissítek egy ff-et :)
|
Quote:
Nincs "www" benne. Mobiltelefon nem tudom mennyire képes egyszerre több tab-ot kezelni, ez a bővítés nem mobiltelefonra, hanem asztali gépekre készült. Mobiltelefonon is használhatod azonban a számokat, így mindegyik mást fog felajánlani, mint utoljára használt belépési adat. |
Quote:
a http://1.hodito.hu-t be sem hozza, olyan képernyő jön fel, mint ha a gugliban keresne, szóval telóra sajna ez nem lesz jó :) |
Quote:
Quote:
Gondolom ugy lesz majd, hogy az uj ablakok is ugyanazzal az n.hodito.hu-val kell kezdodjenek mint az adott orszag. (n=1..10) |
Quote:
Mivel minden országnak külön webcíme van, ezért ha egyszerűen azt használod (link megnyitása új ablakban a megfelelő helyeken, és akkor irogatnod sem kell semmit), akkor nyugodtan lehet egy országhoz nyitva egyszerre több ablak is, és több országhoz mégtöbb ablak. Csak győzd követni. :) |
Quote:
|
Quote:
(Pl A-ban is bekeszitesz tobb ablakot, meg B-ben is, es 02 es 03 kozott nem panikszeruen kell ablakokat keszitgetned B-ben. hanem nyugodtan rakoncentralni arra a feladatra is.) |
Ez minden további nélkül működik most már. A stratégiát, hogy mi alapján tudod, hogy melyik hova tartozik, mindenkinek saját maga kell megalkotni. Talán a legegyszerűbb, ha egymás mellett vannak az egymáshoz tartozó tabok, és az új országnév az új országhoz tartozó tabokat jelzi, de ez már tényleg egyéni ízlés kérdése.
|
Én megpróbáltam Linux alól is bekapcsolni az asztali értesítéseket, és rájöttem, hogy egyszerre csak egyet tudok bekapcsolni. Ez a helyes működés?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati, az új elérhetőségek, ha nem sorrendben nyitom meg őket, hogy 1.hodito, 2.hodito, akkor összemossa az orkat. próbaképpen megnyitottam így. 3. hodito, 2. hodito. a 3. hoditoba bejelentkeztem az icewind dale orimmal (probléma nem volt), de mikor a 2. hodito címbe bejelentkeztem Ezüst Árnyak adataival, IceWind Dale orim jött fel akkor is :) ha sorba csinálom, nincs gond |
Hmm... érdekes :) Linuxon és Windowson sem tudom megcsinálni, egy böngészőből sem.
|
Quote:
Akkor keveri össze, ha egyet a hodito.hu címen is megnyitsz (szám nélkül), akkor az mindennél elsőbbséget élvez. |
az én problémámnak mi lehet a forrása? Sejtésem szerint hardver hiba nem okoz ilyet, mást pedig mindent megpróbáltam, de semmi :/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, rednek igaza van, nálam IceWind Dale és Ezüst Árnyak, Káosz sárkányai orimnál is csak az elsőnél marad benn a pipa, a többinél nem.
|
Ha senkitől nem kapok országszámot, akkor jobb híjján átírtam az egészet úgy, ahogy nem akartam volna ezt kezelni... Mindenhol be kell újra állítani, cserébe mindenkinél megjegyzi.
|
Quote:
|
Quote:
Ui: Tudom, hogy nekem is van aláírásom. :D |
Jelentem, mostmár jól működik :)
|
Quote:
|
Quote:
szerk.: Én az eseményjelzőre értettem, bocsi. |
Kinek milyen tapasztalatai vannak a több ország egyidejű megnyitásával? Próbáltátok? Bevált? Kényelmesebb?
|
nem kever össze semmit, a támadásokat kényelmesebb összehangolni így, hogy nem kell ide-oda lépkedni, bár néha 5 ori kevés egyszerre...
de mindenképp jobb, mint ezelőtt :) |
Még valaki próbálta?
|
Quote:
|
most nem mosta össze, nem tudtam újra produkálni
|
2 országgal simán működött.
|
Quote:
Teljesen jól működik nálam is. Jó ötlet volt. |
Ati, azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha valamelyik számos címlapról megnyitjuk a szégyentáblát, majd onnan a címlapra mutató linket, akkor ugyanarra a számos főoldalra tereljen vissza, ahonnan a szégyentáblát megnyitottuk?
Párszor megszívatott, mire rájöttem, miért nem enged orit váltani :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:34. |