![]() |
köszi :)))
|
utaltam, elvileg maximum 4 munkanap :)
|
Kártyáról történő befizetés azonnal megjelenik...
Elfogadtam a mai jelentkezőket, a létszám: 43 A mai versenyekhez jó szórakozást, a holnapiakhoz időpontot és ötleteket várok ide Ha nem lesz, akkor 18.30, 20.00 és 21.30 lesz a holnapi 3 is... |
Változott a programom, nem tudok hazaérni hamar. Esetleg a 21,30-as kezdésre itthon leszek. Kár.
|
Most látom, hogy eleve oda neveztem. :) Akkor nem szóltam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pool szerintem ezt a dupla rebuyos dolgot kapcsold ki, ertelmetlen hogy elejen allinezel 3k zsetonnal bukod es 6kval jossz vissza, es duplaannyid lesz elso korben mind a nyertest kiveve mindenkinek.
Javaslatom, hogy vagy csak szimpla rebuy legyen, vagy ne is legyen. |
Quote:
Én is meglennék rebuy nélkül, v legalább az egyik későbbi játékba tedd lécci, mert én azokon nem tudok játszani csak ezen...még jó, h nem vagyok önző...:-) |
sztem se erőltessük ezt a rebuyt. normál pénznél még lenne csakcsak értelme, de játékpénznél, nem számít a nyereményalap +a rebuy összege sem. így tényleg elmarhultuk csak az elejét...
|
Quote:
|
Holnapi időpontok?
Játéktípusok, zseton, vakszint stb... vagy amit gondolok? |
Quote:
5 perces vak, 5k zseton meg fejpénz és holdem. |
Quote:
thx:) |
Quote:
akkor még egy kora esti és egy későbbi időpont... jó a 18.30 és a 21.30? |
nekem megfelel:)
én legalább is csak 20 óra után tudok lenni:) |
Véletlenül kiléptem, nem tudtam már visszamenni. Kösz a játékot.
|
Quote:
Erre meg csak 1 ember válaszolt, ennyire fontos volna az inkognitó? :p |
Jó lenne egy 22:30 vagy 23:00 kezdés is ,vagyis nekem csak az lenne jó :(
|
Szerdai versenyek
Holnapi első verseny 18.30-kor
NLHoldem (normál) 1500 kezdő zseton, 10 perces vakok, nevezés 300+20 játékpénz Holnapi második verseny 20.00-kor NLHoldem (knockout=75 játékpénz/kiütés) 3.000 kezdő zseton, 5 perces vakok, nevezés 300+75+20 játékpénz Holnapi harmadik verseny 21.30-tól PotLimit Holdem (Minden játékos legfeljebb annyit tehet fel, amennyi a potban van.) 5.000 kezdő zseton, 3 perces vakok, nevezés 500+30 játékpénz Itt egy asztalnál az eddigi 9 helyett csak 6 fő lesz és a GYŐZTES MINDENT VISZ, a többieknek semmi :D |
Quote:
De ha többen kértek, akkor mehet 1 verseny oda... Sajnos egyelőre 3 játékpénzest tudok csinálni/nap, többet nem enged... |
22:30 az szimpatikus nekem is:)
|
Indul a pókerbajnokság
Februártól indul a Hódítós Pókerbajnokság...
Úgy gondoltam, hogy havi 10 verseny eredménye számítana bele a havi bajnokságba. Az időpontokat majd egyeztetni kellene, de gondolom, hogy minél többen legyünk, hétvégén lesz a versenyek nagy része az esti órákban... 4 hétvégével számolva akkor esetleg lehetne majd 2-2-3-3 verseny (vagy 3-2-2-3 :D)... A versenyek NLHoldem játékok lennének, mert ezt ismeri mindenki a legjobban. A zsetonok és vakszintek változnának... A rangsor számítás: A verseny győztese 10 pont, a II. helyezett 8 pont, a III. helyezett 6 pont, a IV. helyezett 5 pont, az V. helyezett 4 pont, a többi induló 2 pont A pontozást most találtam ki, kérem, hogy ezt fogadjátok el.... Köszönöm! Díjazás:Az első három megkapja az adott hónap Hódítós Pókerese I. II. és III. helyezettje címet :) Gondolom az a Home Games nem csak egy fellángolás lesz a Pokerstars részéről, így a havi összesítések alapján lesz egy éves is, ahol a Hódítós Pókerbajnok 2011 címet lehet elnyerni, illetve a II. és III. helyért járó ezüst és bronzérmet!!! Ezt én állom.... Persze, nemsokára indul a 2011-es Párbajsorozat is, ott is tegyétek oda magatokat, hisz első a hódító!!! Nah, mit gondoltok? |
En azt, hogy jo otlet, de nem biztos hogy annak kellene lenni a bajnoknak, aki a legtobb versenyen tudott elindulni. :)
|
Quote:
|
Quote:
De gondolkodni kell rajta. :) (esetleg vmi forma 1 szeru, de csak a legjobb x eredmenyed szamolodjon bele....) bar ez meg azert nem jo, mert nem mindig ugyanannyi ember vesz reszt egy adott sng-n. |
Quote:
azért ne legyen bonyolult a számítása a rangsornak... Várok ötleteket ez ügyben, tehát az ötlet adott, a pontozás még képlékeny, van egy alap, amit én gondoltam abból induljunk ki... De általában azok végeznek elől a versenyeken, akik a legtöbben indulnak (pl. F1 :)) |
Quote:
|
Ati, te mit szólsz ahhoz, hogy játsz Te is??? :)
|
Quote:
1. 10 2. 8 3. 6 4. 5 5. 4 6. 3 7. 2 8. 1 |
Quote:
|
Quote:
Akkor a havi győzteseknek erkölcsi jutalom, de az éves helyezetteknek állom az érmét... |
A pontozásról a héten meg kellene egyezni...
Szerintem sima pontozás a helyezések alapján, súlyozott pontok nélkül, az már csak bonyolítja... Igyekeznék úgy kiírni a versenyeket, hogy sok tagnak jó legyen, ezért is gondoltam a hétvége esti óráira.... |
az ötlet jó.
részben egyet értek Remyvel hogy kicsit javítani kéne azok pontszámát akik nem tudnak minden elindulni, pl egy pluszpont rendszer: (((versenyek száma) - (a hány versenyen indult))/(versenyek száma)) * x tehát pl: ha öt versenyen indult akkor (10 - 5)/10 * x Ha az x = 10 akkor 5 plusz pontot kap (ahány versenyen nem indult annyi plusz pont a végén), de ha x csak mondjuk 8 akkor 4 pontot kap pluszba. De lehet hogy felesleges és bonyolult. |
Quote:
|
Azok pontjai számítódjanak, akik havi szinten legalább 3 versenyen részt vesznek.
Magyarul, akik ennél kevesebbszer, azok nem számítódnak a végső elszámolásnál. Éves szinten pedig hónapx3. |
Mivel ez egy Havi Bajnokság lenne, így szerintem értelemszerű, hogy az nyerjen, aki a legjobb eredményeket éri el
meg aztán a Legtöbb versenyrészvétel sztem nem egyenlő a Legtöbb szerzett ponttal.... ha 10 versenyen 10., az max 20 pont az én számításom szerint, míg 2 első + 1 harmadik máris 26... |
Ja azt kihagytam, hogy nálunk úgy szokott lenni a koliban, hogy egy 4 fordulósból a legjobb 2 eredmény számít. Így ott lehet lenni minden, de ha csak kettőn van ott az ember, mert máskor nem ér rá, még akkor is lehet jó.
|
Quote:
mondjuk a havi első 10 kapna 10-9-8 stb pontot az Éves összetettjébe... |
Quote:
Már érzem, hogy nem kellett volna ez az ötlet, mert nem lesz olyan, ami mindenkinek tetszeni fog a pontozásnál... De ha nagy lesz a káosz, akkor én majd megcsinálom, hogy legyen és aki nevez a versenyekre, azzal ezt elfogadja.... |
All times are GMT +1. The time now is 20:42. |