Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hibajelzések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Helyesírási hibák, elírások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4476)

none 02-03-2014 17:04

http://hodito.hu/saved_epuletek.php

Nem kifejezetten elírás, de csúnya ez a félig angol, félig magyar név..:)

baron 03-06-2014 00:49

A szabadság opció abban nyújt segítséget, hogy ha hoszabb ideig nem tudnál országoddal foglalkozni, biztonságban tudhasd azt.

Ati 04-03-2014 12:53

Sok-sok elgépelés és helytelen írás javítva. Köszi az eddigi visszajelzéseket. Jöhet továbbra is nyugodtan, ha még találtok ilyeneket!

none 06-26-2014 16:45

Ha a quizben van 1-2 olyan kérdés, ami szerintem nem egyértelmű, azt be lehet írni ide? Vagy esetleg valahova máshova kéne?(Bár csak 2-3-at másoltam ki magamnak..:))

Ati 07-01-2014 11:23

Quote:

Originally Posted by none (Post 307889)
Ha a quizben van 1-2 olyan kérdés, ami szerintem nem egyértelmű, azt be lehet írni ide? Vagy esetleg valahova máshova kéne?(Bár csak 2-3-at másoltam ki magamnak..:))

Ehh, azt hittem javítandó elgépelés, és azért nem is néztem máig ezt az üzenetet. :D Annak inkább csinálj egy külön témát, ezt hagyjuk meg az elgépeléseknek.

Redback 08-04-2015 13:36

Sziasztok!

Elírás az új súgórészben:

VÁSÁR HÓNAPJA: Ebben a hónapban a Császár a helyi kis piacok jelentőségét hangsúlyozza. Minden piac épület automatikusan elad egy bányányi termelést minden típusú nyersanyagból (a raktárban lévő áruidból), hosszútávú piaci átlagáron. Ehhen nem használ el piaci belépőt, az aranyat automatikusan megkapod.

Ati 08-04-2015 16:26

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 308760)
Sziasztok!

Elírás az új súgórészben:

VÁSÁR HÓNAPJA: Ebben a hónapban a Császár a helyi kis piacok jelentőségét hangsúlyozza. Minden piac épület automatikusan elad egy bányányi termelést minden típusú nyersanyagból (a raktárban lévő áruidból), hosszútávú piaci átlagáron. Ehhen nem használ el piaci belépőt, az aranyat automatikusan megkapod.

Köszi, javítva.

Alex 08-09-2015 23:56

Hiba a fórumindítás oldal szövegében

Gyakori kérdés: Hogyan indítok új fórumot?
Válasz: Kattints ide, és már indíthatod is az új fórumot. Egy ember csak egy fórumnak lehet a gazdája, ezért ha már indítottál saját fórumot, akkor mégegyet nem fogsz tudni. Ha arra nincs szükség, töröld, majd utána indíthatsz újat. A Hódító üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy bármely fórumot indoklási kötelzettség nélkül, saját belátásuk szerint töröljenek.

Ati 08-11-2015 13:33

Quote:

Originally Posted by Alex (Post 308762)
Gyakori kérdés: Hogyan indítok új fórumot?
Válasz: Kattints ide, és már indíthatod is az új fórumot. Egy ember csak egy fórumnak lehet a gazdája, ezért ha már indítottál saját fórumot, akkor mégegyet nem fogsz tudni. Ha arra nincs szükség, töröld, majd utána indíthatsz újat. A Hódító üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy bármely fórumot indoklási kötelzettség nélkül, saját belátásuk szerint töröljenek.

Köszi, javítva.

J.Ati 12-07-2015 16:48

párbaj indításnál

1.Egy párbaj indításának feltétele, hogy az összes résztvevő által befizetett nevezési díj minimum 400 vip kör legyen (4 óránál hoszabb párbajok esetén 2 óránkánt 200 vip kör), aminek 70%-át nyeremény formájában az első 3 helyen végző ország visszakapja.

Merengő 12-07-2015 18:00

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 309191)
1.Egy párbaj indításának feltétele, hogy az összes résztvevő által befizetett nevezési díj minimum 400 vip kör legyen (4 óránál hoszabb párbajok esetén 2 óránkánt 200 vip kör), aminek 70%-át nyeremény formájában az első 3 helyen végző ország visszakapja.

2.Ez tehát a maximális létszám, amit most meg kell határoznod, célszerű azonban ezt pontosan akkorában meghatározni, ahányan egészen biztos, hogy részt fogtok venni a párbajban.

az akkorában-nal mi a bajod?

J.Ati 12-08-2015 00:27

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 309192)
az akkorában-nal mi a bajod?

Maga a szó nem passzolt, de így visszaolvasva inkább azt kiszedem.

Ati 12-14-2015 13:33

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 309191)

Köszi, javítva.

Alex 08-14-2017 12:29

Fagyasztás linkre kattintva

Helló,

A Feljutás menüben, ha fagyasztás link, akkor rákattintva piros háttérrel az alábbi szöveg látható:

Az országodnak magányos farkas státuszban, és legalább 48 köre szabadságon kell lennie a fagyasztáshoz! Ezeket a paramétereket állítsd be, majd ezután próbálkozz ismét a fagyasztással!

javítás például lehet:

és legalább 48 kör óta,
és legalább 48 körre...

Üdv

P.

Ati 08-14-2017 18:21

Quote:

Originally Posted by Alex (Post 309794)
Helló,

A Feljutás menüben, ha fagyasztás link, akkor rákattintva piros háttérrel az alábbi szöveg látható:

Az országodnak magányos farkas státuszban, és legalább 48 köre szabadságon kell lennie a fagyasztáshoz! Ezeket a paramétereket állítsd be, majd ezután próbálkozz ismét a fagyasztással!

javítás például lehet:

és legalább 48 kör óta,
és legalább 48 körre...

Üdv

P.

Szerintem mindkettő mást jelent, mint ami a valóság, és amit a mostani szöveg kifejez.

Tsobi 10-18-2017 17:22

A fagyasztásból való visszatérés első lépése egy szöveggel kezdődik, ami figyelmeztet rá, hogy a pontlistába visszatértél, de hogy a környezeted is felkészüljön reád, 72 órát várni kell, amíg a szabid lejár.

Nos, a szabi minimum idejének megváltoztatásával ez a 72 óra már csak 5.

Ati 10-22-2017 16:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 309923)
A fagyasztásból való visszatérés első lépése egy szöveggel kezdődik, ami figyelmeztet rá, hogy a pontlistába visszatértél, de hogy a környezeted is felkészüljön reád, 72 órát várni kell, amíg a szabid lejár.

Nos, a szabi minimum idejének megváltoztatásával ez a 72 óra már csak 5.

Köszi, itt is átírva.

Tsobi 10-26-2017 15:33

Klánból való kilépésnél a következő felirat jelenik meg a Szövetség menüpont alatt:

Quote:

Szövetségi tagságod megszűnés alatt. A következő körváltás végén ténylegesen is megszűnik.
Mivel a kilépés már egy ideje 3 körig tart, így a kiírás 2 körön keresztül hibás.

Merengő 10-27-2017 15:10

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 309937)
Klánból való kilépésnél a következő felirat jelenik meg a Szövetség menüpont alatt:

Mivel a kilépés már egy ideje 3 körig tart, így a kiírás 2 körön keresztül hibás.

Akkor ezert nem ertettem :) olyan reg volt, mar el is felejtettem, hogy 3 kor :-)

csabi 12-16-2017 17:34

VIP sugo

Ezt talaltam a VIP sugoban:

Quote:

Bankkártyás fizetés: PayPal vagy WorldPay?

Bannkártyás fizetésre kétféle lehetőség is van

Ati 02-19-2018 15:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 310015)
Ezt talaltam a VIP sugoban:

Köszi, javítva.

All times are GMT +1. The time now is 22:11.