![]() |
grat, megnyerted a ki tud nagyobbat mondani versenyt :)
|
Quote:
es ezt az orkot egy szovi minden tagja lerengeti, gyujta....:)) biztos eletkepes lehet 1 A ban, seregcserevel...:) illetve lehet hogy ott meg keves a 70%? :D |
Quote:
kiprobalnek egyszer egy ilyen szovit.. eleg vad lehet :) |
Quote:
|
kivancsi lennek hogy egy mf toli merne-e lopni tole :DD
|
Quote:
|
Néha szövimmel megprobálkozunk a 3 ork egy gnóm toli-vari felállással!
Hát mit ne mondjak nem egyszerű. Folyamatos szívás, az egész szövi átjáró ház a toliknak. Mire 400 hektárról eljutsz 600-ra minimum minden épületed ötször építed újra.:( Ami zavaró, hogy nagyon nem tudunk mit termelni, a fosztogatás épp csak fedezi a fenntartási költségeket és bármi bevétel jön az a rendbetételre megy. Ha kitekiz valaki már hiába mészárolsz stb. buktál 20 milliót és ez egynap nem egyszer fordulhat elő! DE A JÁTÉK ÉLMÉNY HATALMAS!!! Mikor beviszel egy huszonsereges mészárlás-rombolás kombót, feledteti gondjaid! Olyankor már kit érdekel, hogy a szövi több tagja renget?:D :D :D SZVSZ hatalmas szívás vele a játék, de a tudat, hogy bárkin átmész sereggel az viszont megnyugtató. |
Quote:
Ha orkot választottatok, de nem volt pénzetek, akkor bennetek van a hiba:) Orkkal nem ment közbe kéne pénzt gyűjteni... |
Quote:
|
Quote:
A lényeget kihagytad: az ellenfél közben kényelmesen hátradől a foteljában, és újságot olvas:) No asszem, az orkot elástuk:) Aki mellette szólt, abból is az jött ki végül, hogy nem nagyon jó szegényke semmire:) A-ban igen, de ott is jobb nála a gnóm, sőt megkockáztatom, az óriás is. Játékélmény van vele, az tuti. Valahogy úgy, mintha megnyernéd az 5-öst, vagy bármi olyanban érsz el eredményt, amiben az esélyed inkább a 0-hoz közelít mint a 20-hoz. |
ha éjjel kezdődik a buli, amikor mindenki az igazak álmát alussza, akkor télleg nem tud semmit sem csinálni...
|
Az a baj ezekkel a "fejbe csatákkal", hogy nincs benne a környzet.
Mert igencsak csopi függő az egész. Van ahol 40 hektár veszteség 600 hekinél 4-5 kört eredményez, és ezt egy ork némi rengés, gyújtás kombóval hamar benyeli és hop máris 5 körre van a támadható szövitől, illetve társától is. Innentől kezdve nyista segítség küldés támadásnál, ergo ott áll a másik ork hadis egyszál magában szembe a másik szövi két hadisával, akik csak gyenge óriások vagy gnómok... Ehhh...szerintem döntsön a játék...:) Ha mindenkinek egy faj tetszene, akkor a többire nem is lenne szükség. Pont így jó, hogy sokaknak tetszik az ork, legalább van némi változatosság. Bár én úgy gondolom, hogy aki annyi varit és tolit tart, hogy az enemy mind a 4 orija befér hozzá, abból nem sok marad egy körökön, napokon át vihar+tűzgolyó+emberlopás után, ha azt 4 ori nyomja rá felváltva...ott hamar elvándorolnak a pacik és nem támadni...:o |
én eddig voltam minden fajjal a félelfen meg a hullán kivül mindenféle felállásban. én csak azokkal nem értek egyet, akik szerint az ork gyenge faj. nem gyenge, de elég az is, ha csak fél napig nem figyelsz rá. :)
Quote:
amúgy az elf orimmal orkot szívatok. kb olyan szöviben van, amit leírtam volt. :D |
Hello!
Milyen felállást tudnátok javasolni 200 hekin óriásnak? |
Quote:
|
gondolom hadisnak gondolod.
itt bejönnek az alap sémák: -mennyit vagy gépnél -szövi or mf -milyen a stílusod -tapasztalat én személy szerint 200 hekin egy kis egység íjat toronyban , a többi pedig paci. amennyi kifér. de sztem ne 200 hekin gondolkodj:) :D :D :D |
Quote:
ott a pont. én pl kerülöm adott szint legpopulárisabb faját :) nem csak taktikai okokból |
Faj: Óriás
Személyiség(ek): Tudós Terület: 200 Ebből üres: 0 Lakosság: 2520 (60) (97,6190476190476%) Pontszám: 9504 Katona: 0 Védő: 0 Támadó: 0 Ijász: 728 (toronyhely: 728) Lovas: 4872 Elit: 0 Fennmaradó sereghely: 0 Varázsló: 2380 Tolvaj: 56 Épületek: Ház: 36 Barakk: 100 Templom: 17 Kocsma: 1 Őrtorony: 13 Tanya: 28 Könyvtár: Bank: Őrposzt: Piac: Kórház: Betegség időtartama: 200kör Raktár: 5 Fatelep: Kőbánya: Agyagbánya: Drágakőbánya: Fémbánya: Kovácsműhely: Tekercsek: Ipari tekercs: 35% 6201 darab Gazdasági tekercs: 35% 6201 darab Mezőgazdasági tekercs: 35% 6201 darab Lakáshelyzeti tekercs: 40% 7751 darab Bányászati tekercs: 35% 6201 darab Hadügyi tekercs: 35% 6201 darab Mágia tekercs: 45% 9301 darab Tolvajlási tekercs: 35% 6201 darab Pénzügy: Adóbevétel: 10228,68 arany (28% adó mellett) Kereskedelmi bevétel: 0 arany Épület fenntartási költség: 0 arany Zsold: 8036 arany Körönkénti egyenleg: 2192,68 arany Raktár: Anyag: Hely: Termelés: Kör: Gabona 5000 0 31,8877551020408 Egyenleg: 156,8 bála / kör Kő 1500 0 nincs Fa 1500 0 nincs Agyag 1500 0 nincs Fém 1500 0 nincs Drágakő 1500 0 nincs Fegyver 500 0 nincs én pl ilyet raknék össze. igaz rég jártam hadis orival 200 hekin:rolleyes: varival még lehet tili tolizni |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alap hogyha hadis akkor vándor!!!!
de a többi nagyjából stimmel :) és én több védelmet adnék az óriásnak:) 20 torony 1120 íjjal :) |
Szamár, jol beszel :)
20 torony es 1120 ijjat ajanlok en is! :) En egy ilyennel nyomom es teljesen jo! :) Óriás Vándor Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 99 50% 4424 Elit / Lovas Tanya 18 9% 1404 Bála / kör Raktár 7 4% 9,31 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász Templom 19 10% 2660 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2156 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% |
Quote:
Tudom hogy jól beszélek Szecsa tesó :D |
Hajjaj baj van:D beütött hozzám egy szövi akik már azért idegesítettek vari gyilokkal is. egy erős 4-es szövi. Ellen támadnánk a szövimmel de tudom hogy reménytelen mert mindenki tart vagy 40-60 bányát. egyértelmű hogy ez döntő. Ja 5. szinten vagyunk. MIt tegyek? ha kilépek a szöviből nem találok másikat mert annyira kevesen vannak a csoportban
|
Javaslom bevetni a diplomáciai érzéket és némi zöldezgetést az ellenfelekkel. Ha nincs esély, akkor nincs esély:))
Esetleg sok-sok bontás, hogy messze kerüljetek.... |
Quote:
|
Te tudod. Ha szeretsz széllel szembe pisilni.....
Ha van esélyetek, akkor érdemes csak belefogni szvsz. De nem ismerem a helyzetet.. |
azt nem írtam h ezt szövis óriásnak szántam :)
1ork kevés védelem full paci 1óriás varis hadi ( nem hadis-vari:D ) 1gnóm erős hadi de azért mindenből van egy kicsi 1óriás kevés védelem de sok paci |
Quote:
egy kerdes ami mar sokszor felmerult bennem miert irtok mindig 200 hekre eplistakat? az egyszeruseg miatt, vagy mert jatszatok is vele? ha igen, hol? ugye nem arra vadasztok hogy 200 hekin aki kijon a vedelem alol levadasszatok kielezett orikkal? mert az nem lenne tul szep... es nyerni sem nyertek rajta, csak a szegeny kezdok kedvet veszitek el a jatektol.... |
Quote:
|
Quote:
csatlakozom :) csak egyet kellett volna visszamenned és látod h 200 hekis orit kért + h mondtuk ( tam ) neki h ne 200 hekin gondolkodjon :cool: |
Köszönöm a válaszokat! Hadis-varis orit szeretnék! Lenne mégegy kérdésem! Hogy lehet a leggyorsabban fejlődni ezzel az orival? Pénzben,tekiben,stb. Tudós vagy túlélő?
|
Hadis-varisnak talán a tudos vagy vándor :)
Tessék, egy 200 hekis varis-hadis :) Óriás Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 72 36% 2912 Elit / Lovas Tanya 26 13% 2106 Bála / kör Raktár 5 3% 14,90 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász Templom 40 20% 5600 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2441,6 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Fosztogatsz :) |
Köszi! Olvasva a válaszokat,nem túl nagy kihívás a 200. Igaz úgy terveztem,hogy nem maradok itt,csak úgy akarok elindulni felfelé,hogy fullos az orim. És hogy lehet gyorsan fejlődni akár pénzügyileg,vagy tekikben?
|
Ja tényleg és miért nem jó a túlélő?
|
Óriásnak minek? Meg azzal csak védekezni lehet:) Tudós ad támadásra, és védekezésre is:P
|
ja a túlélő az a tök def oriknak van. elf túlélő, azt nem lopják nem ártózzák és nem is nagyon ütik be;)
|
És hogy lehet pénzügyileg gyorsan fejlődni?
|
Quote:
:) 1 lopsz sokat ( tekit, pénzt , nyersit ) és eladod 2, megtermeled és eladod 3, fosztassz 4, bank |
All times are GMT +1. The time now is 15:56. |