![]() |
Quote:
Örülök hogy jobban megismertem mások véleményét. |
Quote:
2010-12-18 06:01:10 [-44 kör] Jethro Tull Air Force (#408332) elfoglalt 452 hektárt -Dracula- (#613033) országától. Köszi, hanyatlás... |
Quote:
vityu kis ellentmondást érzékelek. kíváncsi lennék mondjuk, hány napja volt tk Draculán |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Hex;273586]Nem ítélem el, mindenki úgy boldogul, ahogy tud...
vityu kis ellentmondást érzékelek. kíváncsi lennék mondjuk, hány napja volt tk Draculán[/QUO Már leírhatom, Dracula célpontot keresett, és bebukott a tolikkal, a saját kapuján keresztül lett felmérve, és úgy ment ki rá Jethro. Egészen odáig a kutya sem foglalkozott vele. |
Quote:
|
Szerintem mindenképpen van különbség, nem mindegy, hogy egy célpontnak kinézett kinézett ország megy ki valakire, vagy egy olyan, aki már napok óta figyel valakit, és állandóan ott a kapuja a másikon.
Hiénázás mindkettő, de azért mégsem ugyanaz. |
Quote:
|
Bocs, igazad van, nem teljesen jól fogalmaztam, de azért a lényeget szerintem meg lehet érteni.
|
Quote:
|
Quote:
Javaslatom van. Ha egy klánból folyamatosan térkapu van rajtatok, akkor a kapunyitó klánból kell célpontot választani. A hiénázás ellen szerintem nem kell felszólalni (persze tudom nem esik jól sose, ha 3. fél szól bele a harcokba) , hanem sereggel, ill. egyéb akcióval kell megtorolni. Én pl tuti rámennék a múltkori hiénára úgy, hogy még vagy 1-2 klántárs lehetőleg a közelemben legyen fedezni a hátsómat. Persze nem ismerem a hátteret így könnyű okoskodnom :-) |
Quote:
meg:) hajnali 5kor is lesitek a kapukat,de támadni nem mentek csak ha kint van valaki:D |
Quote:
|
Bar kicsit off, de nem akarok emiatt uj topicot nyitni.
A "hienazas nem A-ban" a kerdes. - Ha Te egy szovetseg tagja/vezere vagy, meghienaznal egy nyilvanvalo szoviharcot? - Ha Te egy szovetseg tagja/vezere vagy, meghienaznal egy mf vs szovi harcot? Ertem itt a hienat a tenyleges hienara, es a sima beleutesre is. Szoval, ha pl eledpottyan egy szoviharcbol egy torpe 2 korre, leszakadva epp a szovijetol, beverned, mert konnyu celpont? A velemenyek erdekelnenek, hogy vajon a lovagok ideje lejart-e, es csak en/mi vagyok/unk maradi/ak. (Persze lehet, ennek vmilyen koze van az egyre kevesebb jatekosnak, es emiatt az egyre kevesebb celpontnak, de ennek egy masik topic temajanak kellene lennie) |
Quote:
|
Quote:
|
ha nem ismerős és mf ,akkor neki reszeltek :)
szöviharcba nem szives nyúlnék bele mert mi is 2 tűz közé kerülhetünk |
Quote:
|
Quote:
|
Tudjátok jól, nem vagyok lovag. Ennek ellenére szöviharcba nem szólnánk, szólunk bele akarattal. Olyan már előfordult, hogy mások szöviharcként értékeltek egy nagyon is egyoldalú verést, ahol állításuk szerint maguknak kapargatták a gesztenyét, mi pedig ebbe rondítottunk bele. Nos, ezt a helyzetet nem tudom szöviharcként, tabuként kezelni, hisz (hadi)ellenakció hiányában nem beszélhetünk háborúról.
|
Quote:
Ez pusztán önigazolás magatok számára mert a teljesben éppen nem láttatok semmit.... |
Általában nem nézünk teljest, csak igen ritkán, mert minek fogyasztani a készültséget ilyen úri dolgokra :). Így ha elénk kerül valaki, nem feltétlenül azt nézzük, hogy harcolnak-e éppen valakivel, vagy sem, hanem azt, hogy célpontnak mennyire felel meg. Hiénázásról éppen nem beszélhetünk, mert ilyet emlékeim szerint még nem csináltunk a mostani felállással. De egy levert szövetségi tagot beütünk.
Mf-ként sose hiénázok, mf vs szövetségi harcban mf-re biztosan nem mennék ki. van elég gondja ezen kívül is. |
Quote:
(Kezdek megijedni, hogy mindenki otthon hagyta a gerincet....) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, csak tenyleg en tisztelem, ha vki harcol egymassal? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igazabol az a legszomorubb, hogy meg csak nem is erted... |
Quote:
be kell nyelni az ütést és ujbol felkapaszkodni |
Quote:
Vagy akkor az is gerinctelen, ha kimész ütni egy országot, amelyik neked 2(3) körre van, de a szövetségesei között nemcsak vándorok vannak, így nem tud érdemben visszaütni? Mert szerintem ugyanez a helyzet. Nincs éppen olyan messze a szövetségeseitől, mint az utóbbi esetben, de mégis ugyanolyan védtelen. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de az hogy egy leszakadt szövitagra kimegyek, szerintem az már belefér. nem szoktam gazdag szövikben lenni, valahogy amikor úgy voltam valahol, hogy élezve és dugig voltam pénzzel,hamar meguntam, úgy könnyünek és értelmetlennek éreztem a játékot.Jobban élvezem, ha kezdő,fél profi játékosokkal jó hangulatban szövizek és komolyabb ambiciók nélkül haladgatunk felfele. élezett orikra,ambiciókra, hónapokra előre tervezett költségvetésre, ott az 1/A:D |
Quote:
Quote:
Kuty: A leszakadt szovetsegi tag miert nem lehet egy szoviharc egyik allomasa? Effektive ugyanarrol a dologrol mondasz ket kulonbozo velemenyt... |
Quote:
|
Remy, egyébként mire is akar ez a beszélgetés kilyukadni?
Mert nem hiszem, hogy emiatt kell valakit lovaggá vagy ganévá ütni... Amikor könnyebben lehet földet szerezni, akkor miért ne? Hol voltak a sötét középkorban a lovagok, meg a becsület harcosai? Az a kor nem arról szólt... Teljesen egyetértek azokkal, akik beleütnek bármilyen összetűzésbe is Viszont nem nő a szememben fikarcnyit sem az, aki meg nem... Ennyi a véleményem... |
Quote:
Bar kezdem azt hinni, megis csak en almodozom, aztan utni kell mindenkit.... :P |
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |