![]() |
En is jelentkeznek :)
|
2010-12-04 17:06:56
[12022 kör] Never termel 6 :) (#243317) elfoglalt 34734 hektárt Alexandrosz (#95726) országától.2010-12-04 14:07:05 [12645 kör] Anemone (#235342) elfoglalt 37320 hektárt Alexandrosz (#95726) országától. 2010-12-04 10:06:42 [12645 kör] Anemone (#235342) elfoglalt 0 hektárt Alexandrosz (#95726) országától.2010-12-04 06:06:23 [12645 kör] Anemone (#235342) elfoglalt 0 hektárt Alexandrosz (#95726) országától.2010-12-04 01:07:16 [12436 kör] Jade Looser :)) (#215452) elfoglalt 40099 hektárt Alexandrosz (#95726) országától. Erről ennyit. :) |
Egymás ellen játszotok? vagy csak úgy, földet kell szerezni akárkitől?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha más oriját utod nem magaddal harcolsz hanem egymás ellen szerintem de javits ki ha tévedek |
Quote:
|
Quote:
|
a kuzdelem végéig bárkibol enah resztvevo válhat ha jol vettem ki ati szavaibol
ilyen szempontbol nincsenek kivulállok dec. elsejétol ha mindenigaz az osszes anarchos foglalás naplozva van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grat Jack! ;) szép kis földmennyiség... :p
|
no. akkor mi a pláne ebben az enah-ban? valaki igazán elmondhatná :(
|
Quote:
az 1orás párbajokban mi a pálne ? hogy ki fullozza gyorsabban az oriját 20 kor alatt a nullárol (hu de izgi) ez mondjuk egy 1 orás párbajnál nagyságrendekkel izgalmasabb de izlések és pofonok.. |
Azért azt nefelejtsük el, hogy anarchba is megkell teremteni a hátteret az ilyen ütésekhez.
Gratulálok... :) |
Nem kevés katit kellett jacknek beáldozni ezért. Én tudom a pontos számokat mert elmondta. Meglepődnétek. Ezzel is jack arra akart rávilágítani, amit a topic elején felvetettünk.
Úgy is megtehette volna, hogy egy saját nem a nevezett mailjén lévő oirt üt, de ő inkább úgy tette, hogy egy teljesen vadidegen országot ütött. |
Quote:
ha nincs hát nincsen, majd alakul :) látom tieid voltak a 40k hekis ütések grat :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
----------- A most felvettek nélkül egyelőre Zordi vezeti a versenyt. A most felvettekkel együtt már átrendeződnek a viszonyok, erről holnap lesz pontosabb összesítés. |
Most minden orit külön kell benevezni, vagy elég ha egy e-mail címen levő országok ütnek??
|
Quote:
|
A tegnap felvett új emberekkel Totya átvette a vezetést, de még bőven van idő. Ha a "kisországosok" semmi mást nem csinálnak, csak amit eddig, időarányosan még akkor is bőven van esélyük élretörni. Hát még ha az eddiginél jobban rá is hajtanak a harcra! :)
|
Én is jelentkeznék,meglepő módon Never névvel :)
Iberon2 (#129176) ehhez az orihoz tartozó címmel |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ilyenkor visszamenőleg számolja a rendszer az ütött hekiket vagy a felvétel időpontjától?
|
Quote:
|
Never jelentkezésével az első hely nem változott, továbbra is Totya vezeti a listát. Hex kérdezte még, hogy ő hanyadik. 6. helyen állsz, ez erős középmezőny. Zordit még nem sikerült utolérned.
|
Quote:
amúgy nem versenyzünk Zordival. Ő jóval aktívabb mint én. Én akkor játszom, mikor van egy kis kedvem. Bízom benne, hogy Zordi koma minél előrébb fog végezni ;) |
Köszi Hex, kicsiben de nyomulok....
Nekem nincs orim a fentebbi csoportokba, akinek van és mögöttem végez az lusta vagy megijedt elővenni az szabis orikat :D Persze ahogy jönnek a szabadnapok talán többen aktiválódnak.... |
Egy friss állást, nagyjábóli (vagy pontos) arányokkal lehetne kérni?
|
Quote:
Te ha egy kicsit belehúzol, akkor előzöd Hexet. Zordit már neccesebb lesz, ő azért már jobban eltávolodott. |
húzz bele Jack! ;)
|
Tsobi koma nem fogsz megelőzni, egy két nap és megint zordi nyakán leszek :)
|
Quote:
|
csak D-ben szórakozom, de nem sok célpont van, szóval lehet megelőzöl :)
|
Érdekesség: Totya sincs "biztonságban", mert bár nincs még benevezve az illető, de már van, aki több ponttal rendelkezne, ha be lenne nevezve. És benevezni még jócskán be lehet.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:56. |