Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   uj faj és személyiségek ötletek ide! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=443)

siQ 10-31-2009 11:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 227173)
Technikailag teljesen, játék szempontjából viszont nem bevállalható.

Az ember tükörpajzsát sem értik sokan, még 2. szinten is találkozni olyannal, aki teljesen felháborodik, hogy vihart tett az emberre, és ő kapta, rossz a játék, azonnal kárpótlást kér. Most gondolj bele, hogy X varázsolni próbál, majd vált élőhalottra. Meggömbözöd, és utólag csak azt látod, hogy az élőhalott varázsol.

Bármilyen jópofa is ez így gondolatban, a valóságban ez a játékosok nagymennyiségű elvándorlását eredményezi, és ilyen újításnak nincs helye a Hódítóban.

Ezt sajnálom, akkor igyekszem 'butább' ötleteket kitalálni:)
További válasz: lehet hogy élőhalottat lát de azt is látja hogy 'alakváltó' tehát elég egyértelműen kiderül számára a turpisság.

Ati 10-31-2009 12:04

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227234)
További válasz: lehet hogy élőhalottat lát de azt is látja hogy 'alakváltó' tehát elég egyértelműen kiderül számára a turpisság.

Most így látszik, de az embernél is látja, hogy ember, aztán mégis... :( :)

Dynosaur 10-31-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227233)
Pont ez a léynege, hogy nem épülsz át, és emiatt csomó negativ hatása is van a fajváltásnak. Emiatt nem lenne übertáp képesség.

hát nem hogy űbertáp nem lenne, de szerintem pont ez tenné használhatatlanná, mivel ha kiélezett országod van (márpedig az van... :D) akkor átépítés nélkül le van korlátozva, hogy melyikkel mi lehetsz... pl gnómmal vagy akkor nem tudsz veszteség nélkül átalakulni...

maximum egy hullának jönne jól legömbölni a csoportot, de ott is át kell építeni, sőt átképezni azért, hogy 24 óráig gömbölhess, majd csinálj vissza mindent...

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227233)
csomó negativ hatása is van

és milyen pozitív hatása van?

bocsi, hogy ezt mondom, de ténleg használhatatlan... :(

Padlócsempe 10-31-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227240)

Esetleg elfnek jól jöhet, hogy egy napig orkként üt, majd visszakapja a bevédett elf oriját. Ugyanannyi lakáshelyzeti tekercs, tanyákból sem kell sokkal több vagy kevesebb, simán lehetne, hogy egy napra sereget cserél az elf, üt párat mf orkként, majd visszacseréli a sereget és az mf elfje marad nagyon nehezen beüthető.

De ettől még ez a személyiség nem hangzik jól...

Andrew 10-31-2009 12:55

Quote:

hát nem hogy űbertáp nem lenne, de szerintem pont ez tenné használhatatlanná, mivel ha kiélezett országod van (márpedig az van... :D) akkor átépítés nélkül le van korlátozva, hogy melyikkel mi lehetsz... pl gnómmal vagy akkor nem tudsz veszteség nélkül átalakulni...

maximum egy hullának jönne jól legömbölni a csoportot, de ott is át kell építeni, sőt átképezni azért, hogy 24 óráig gömbölhess, majd csinálj vissza mindent...

és milyen pozitív hatása van?

Ajh, jártál már magasabb csoportokban? :o
A-ban is iszonyatosan erős személyiség lenne... Ha elfként fölveszi valaki, akkor kellemesen üldögélhet ameddig jólesik neki, majd egyik napról a másikra átépül hadisra, vált orkra, aztán hajrá, végigüt egy napot, majd szépen visszaépül deffelőssre, és pihenget tovább. Pont a további elfek megjelenését szeretné elkerülni mindenki, márpedig ez nagyon durva lenne nekik.
És akkor klánban még nem is gondolkoztam :eek:

u.i.: Megelőztek :p

Dynosaur 10-31-2009 13:14

hmm... érdekes meglátás... :) nekem csak egy termelő törp jutott eszembe aki orkként, vagy óriásként (a lakáshelyzeti miatt) odacsap 1 napig az ellennek, bár egy nap alatt csatákat lehet nyerni, de háborút nem igazán... utána 72 órán át megint csak törpe...

inkább ellenség bosszantó, mint hasznos személyiség... :D

Andrew 10-31-2009 13:22

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227248)
hmm... érdekes meglátás... :) nekem csak egy termelő törp jutott eszembe aki orkként, vagy óriásként (a lakáshelyzeti miatt) odacsap 1 napig az ellennek, bár egy nap alatt csatákat lehet nyerni, de háborút nem igazán... utána 72 órán át megint csak törpe...

Gondolkodj A-ban. Akkorák a távolságok, hogy üt egyet, és máris árkon bokron túl van. Nem értem itt milyen háborúra gondolsz. Üt, oszt alma.

Dynosaur 10-31-2009 13:26

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227250)
Gondolkodj A-ban. Akkorák a távolságok, hogy üt egyet, és máris árkon bokron túl van. Nem értem itt milyen háborúra gondolsz.

rendben, elfogadom, hogy A-ban ténleg hasznos lehet... :) (sajnos nincs A-beli tapasztalatom, de ne hurrogjatok le! :P )

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227250)
Üt, oszt alma.

:D ez tetszik... :D

Batu 10-31-2009 14:55

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227248)

Törpe alapból elég nagyot üt, ha hadis. Nagyobbat, mint egy szottyos óriás.:)

siQ 10-31-2009 15:34

Quote:

Hát én elképzelek ilyen lehetőségeket, mint:
- Varis óriást leütik, orkra vált visszaütni magát.
- bármelyik tagja pl törpe vagy gnóm elf-re vált egy háboruban, hogy seregeket jobban megkeverjék látatlanban és nagyobbat fog.
- Ork válthat 24 óráig óriásra mondjuk, hogy ellenállóbb legyen a tolisok ellen arra az időszakra, és még igy is ütheti.
-Gnóm vált, hogy tudjon lopni tekit, ha épp azt kéne.

szerintem vannak használható lehetőségek, amiket pont az korlátoz le, hogy mindenki szélsőségesen fajához méltóan van épülve. Lehet ha lenne ilyen képesség kitalálna valaki egy olyan típusú éplistát ahol elég hatékonyan lehet váltogatni 1-2-3 faj között.
Az meg hogy elmennek a seregei... körváltás elején vált a fajod, tehát van 1 egész köröd hogy a piacra kirakd az el nem férő egységeket, vagy feltöltsd az uj helyeidet.

Andrew 10-31-2009 15:45

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227269)
Hát én elképzelek ilyen lehetőségeket, mint:
- Varis óriást leütik, orkra vált visszaütni magát.
- bármelyik tagja pl törpe vagy gnóm elf-re vált egy háboruban, hogy seregeket jobban megkeverjék látatlanban és nagyobbat fog.
- Ork válthat 24 óráig óriásra mondjuk, hogy ellenállóbb legyen a tolisok ellen arra az időszakra, és még igy is ütheti.
-Gnóm vált, hogy tudjon lopni tekit, ha épp azt kéne.

szerintem vannak használható lehetőségek, amiket pont az korlátoz le, hogy mindenki szélsőségesen fajához méltóan van épülve. Lehet ha lenne ilyen képesség kitalálna valaki egy olyan típusú éplistát ahol elég hatékonyan lehet váltogatni 1-2-3 faj között.
Az meg hogy elmennek a seregei... körváltás elején vált a fajod, tehát van 1 egész köröd hogy a piacra kirakd az el nem férő egységeket, vagy feltöltsd az uj helyeidet.

Éplista még mindig nem korlátoz semmit, mert bárki átépülhet.

Dynosaur 10-31-2009 15:49

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227269)
Lehet ha lenne ilyen képesség kitalálna valaki egy olyan típusú éplistát ahol elég hatékonyan lehet váltogatni 1-2-3 faj között.

viszont ha csinál egy ilyen "hibrid" éplistet, akkor már nincs kiélezve... ezáltal már nem olyan erős...

jelentősebb változtatás nélkül meg ténleg csak kevés ilyen eset van a válltásra...

ha ténleg többeteknek tetszik, és Ati is úgy gondolja, akkor ám legyen... :) én biztos inkább a választott fajomat fogom tovább erősíteni a személyiségekkel... :)

siQ 10-31-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227271)
Éplista még mindig nem korlátoz semmit, mert bárki átépülhet.

Nem hiszem hogy a 72órás közökkel történő 24órás fajváltáshoz bárki is épülgetne nagyokat.

siQ 10-31-2009 19:05

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227272)
viszont ha csinál egy ilyen "hibrid" éplistet, akkor már nincs kiélezve... ezáltal már nem olyan erős...

jelentősebb változtatás nélkül meg ténleg csak kevés ilyen eset van a válltásra...

ha ténleg többeteknek tetszik, és Ati is úgy gondolja, akkor ám legyen... :) én biztos inkább a választott fajomat fogom tovább erősíteni a személyiségekkel... :)

Ati már megmondta hogy nem lesz, már rég nem téma:) Ettől függetlenül meg nyilván mindenki úgy játszik a meglévő lehetőségekkel, ahogy neki jól esik:)

Andrew 10-31-2009 19:30

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 227297)
Nem hiszem hogy a 72órás közökkel történő 24órás fajváltáshoz bárki is épülgetne nagyokat.

Kevesebbért is épülnek át :)

Andrew 11-03-2009 10:22

Milyen változást hozna egy olyan személyiség, ami azt eredményezni, hogy a topkörök alacsonyabban is telnek?
A személyiség lényege az lenne, hogy ha fölveszed, akkor 1-el kevesebb személyiség számítana bele a topkörök számolásánál mért %-os határba. Azaz olyan, mint ha leadnál egy személyiséget, de azért mégse.
Ehhez egy apró kiegészítés lenne, hogy 0-nak számító személyiség esetén (azaz ha valakinek csak egy személyisége lehet, és azt is erre áldozza) a topkörök már 40%-nál kezdenének eltelni.
A-ban is sokkal alacsonyabbról lehetne fordulni, és a többszemes oriknak sem jelentene túlzott előnyt, mert csak egy hátrányukat csökkentené, ami pont, hogy a több személyiségből jön.
Ha tovább szeretnék könnyíteni A-t, akkor még azt hozzá lehetne tenni, hogy többször is föl lehessen venni, így aki vállalja, hogy nincs egyetlen 'haderőt' adó bónusza sem, akkor alacsonyabbról fordulhasson.
A célja az lenne, hogy akiknek kevesebb idejük van játszani, azoknak is legyen lehetőségük fordulni A-ból, és ne hozzon a többszemeseknek hatalmas előnyt.
Valamit még akartam hozzátenni, csak már elfelejtettem, úgyhogy lehet, hogy a vélemények alapján fogom pótolni utólag.

Dynosaur 11-03-2009 16:34

nagyon jó!

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227712)
A célja az lenne, hogy akiknek kevesebb idejük van játszani, azoknak is legyen lehetőségük fordulni A-ból, és ne hozzon a többszemeseknek hatalmas előnyt.

Teljes mértékben támogatom! :) örülnék, ha nem kéne végigmászni az egész A-s csoporton majd a forduláshoz. És elég sokat áldozik aki felveszi, mivel nem lehet bónusza más személyiségből!

A többször felvehetős még jobban tetszik, mint a másik... esetleg, ha sokak túl könnyűnek találják a többszöri felvételt, akkor meg lehetne szorítani, hogy 5. szinten max 1 ilyen személyiséged lehet, 4es szinten max 2, 3ason max 3, 2esen max 4, 1/A-ban max 5. Így még is benne van egy kis nehezítés... ;)

Dus 11-03-2009 16:59

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227744)
A többször felvehetős még jobban tetszik, mint a másik... esetleg, ha sokak túl könnyűnek találják a többszöri felvételt, akkor meg lehetne szorítani, hogy 5. szinten max 1 ilyen személyiséged lehet, 4es szinten max 2, 3ason max 3, 2esen max 4, 1/A-ban max 5. Így még is benne van egy kis nehezítés... ;)

1 személyiséget csak egyszer lehet felvenni. :)

Az ötlet nekem is tetszik, így pl. egy többedig szemes rááldozhat egy gyengébb szemet a picit könnyebb haladásért, de egy egy szemes is tudná akár használni, ha nyugiban szeretne szintet lépni, nem viaskodni a top30-ért, vagy esetleg olyan csoportokban, ahol baromi sok a szabis a top30 előtt, és nehéz átjutni, de top40 könnyen elérhető pl. :)

Andrew 11-03-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 227747)
1 személyiséget csak egyszer lehet felvenni. :)

Kivétel ezt :D
Illetve ez is egy lehetőség lenne, a személyiség specialitása, hogy többször is fel lehetne venni.

Dus 11-03-2009 17:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227748)
Kivétel ezt :D
Illetve ez is egy lehetőség lenne, a személyiség specialitása, hogy többször is fel lehetne venni.

Szerintem egyszer is bőven elég lenne. :)

Druida 11-03-2009 18:56

(nem tudom hogy kell törölni:o)

Andrew 11-04-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227712)
Milyen változást hozna egy olyan személyiség, ami azt eredményezni, hogy a topkörök alacsonyabban is telnek?
A személyiség lényege az lenne, hogy ha fölveszed, akkor 1-el kevesebb személyiség számítana bele a topkörök számolásánál mért %-os határba. Azaz olyan, mint ha leadnál egy személyiséget, de azért mégse.
Ehhez egy apró kiegészítés lenne, hogy 0-nak számító személyiség esetén (azaz ha valakinek csak egy személyisége lehet, és azt is erre áldozza) a topkörök már 40%-nál kezdenének eltelni.
A-ban is sokkal alacsonyabbról lehetne fordulni, és a többszemes oriknak sem jelentene túlzott előnyt, mert csak egy hátrányukat csökkentené, ami pont, hogy a több személyiségből jön.
Ha tovább szeretnék könnyíteni A-t, akkor még azt hozzá lehetne tenni, hogy többször is föl lehessen venni, így aki vállalja, hogy nincs egyetlen 'haderőt' adó bónusza sem, akkor alacsonyabbról fordulhasson.
Valamit még akartam hozzátenni, csak már elfelejtettem, úgyhogy lehet, hogy a vélemények alapján fogom pótolni utólag.

Ha másoknak is tetszik ez az ötletem, nyissatok neki nyugodtan külön témát, nekem témanyitási fóbiám van :D

Remedy 11-04-2009 21:29

Ja, akkor szolok. Nekem kifejezetten nem tetszik. :) Azert kuzdesz, hogy meg egy szemelyiseged legyen, az egy jutalom. Ha ezt felveszed, ugyanolyan dolgod lesz mint elozo korben.... :) Ertelmet sem latom, meg maga az otlet sem tetszik... :)

De ha ilyen lesz, kerek olyat is, hogy ha felveszem 500 korrel kevesebbet kelljen tartozkodnom egy adott szinten... :)

Andrew 11-04-2009 21:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227924)
Ja, akkor szolok. Nekem kifejezetten nem tetszik. :)

Na, ilyesmire vártam :) Persze okokra is kíváncsi voltam, de az mellékes :D

Andrew 11-04-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 227924)
Ja, akkor szolok. Nekem kifejezetten nem tetszik. :) Azert kuzdesz, hogy meg egy szemelyiseged legyen, az egy jutalom. Ha ezt felveszed, ugyanolyan dolgod lesz mint elozo korben.... :) Ertelmet sem latom, meg maga az otlet sem tetszik... :)

De ha ilyen lesz, kerek olyat is, hogy ha felveszem 500 korrel kevesebbet kelljen tartozkodnom egy adott szinten... :)

Értelme főleg első személyiségként lenne, esetleg olyan esetekben jönne jól, hogy ha véletlenül belátható időn belül teljesíthetetlen lenne egy adott top%.
Továbbá teljesítené azokat a követelményeket, hogy teljesen új legyen, és a sok személyiséggel rendelkezőknek ne adjon még egy összeszorzódó előnyt, cserébe 1 személyiséggel rendelkezőknek lényegesen nagyobb pluszokat adjon.
Nem azt mondom, hogy hú de jó, ez mindenképp kerüljön be, mert én találtam ki - nekem tulajdonképpen mindegy is, hogy bekerül-e :p -, de előfordulhat, hogy valakinek jól jönne, ezért is vetettem föl, mert kíváncsi voltam, hogy kinek mennyire tetszik.

Viszont a többi személyiséggel kapcsolatban is úgy érzem, hogy ha valami új személyiség jön be, azt érdemes úgy kalibrálni, hogy első, vagyis inkább egyetlen személyiségként nagyobb bónuszt adjon, mint sokadikként, hogy elkerüljünk egy olyan ördögi kört, miszerint töltelék személyiséget nincs értelme behozni, de egy erősebb személyiség még inkább eltolná az egyensúlyt a többszemélyesek javára. (Helyes így ez a mondat? Nekem kicsit hosszúnak tűnik :p)

Dynosaur 11-04-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 227926)
Helyes így ez a mondat? Nekem kicsit hosszúnak tűnik :p

másodszori olvasásra már igen... :D (nahh jó... elsőre is ment... ;) :p )

például én nem szívesen "vágnám" át magam az 1/A pusztító klánháborúin... majd egyszer sok személyiséggel talán szívesen megállok ott, és csatázok a nagyokkal, de jelenleg amilyen hamar csak lehet elhagynám azt a helyet... :)

OFF:

azt amúgy meg lehet csinálni, hogy felmegyek A-ba egy orival, azzal megállok fenn a top valamennyiben, hogy fordulásra alkalmas, legyek, aztán B-be megyek a másikkal, és fordulok B-ből úgy, hogy közben szabadság alatt vagyok A-ban? utána megint, stb...
ha jól gondolom, akkor ha szövetségben vagyok, akkor működik, ha nem vagyok szövetségben akkor nem, mert "hibernálódik" az országom szövetség nélkül...

ON

Tsobi 11-05-2009 01:41

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227927)
azt amúgy meg lehet csinálni, hogy felmegyek A-ba egy orival, azzal megállok fenn a top valamennyiben, hogy fordulásra alkalmas, legyek, aztán B-be megyek a másikkal, és fordulok B-ből úgy, hogy közben szabadság alatt vagyok A-ban? utána megint, stb...
ha jól gondolom, akkor ha szövetségben vagyok, akkor működik, ha nem vagyok szövetségben akkor nem, mert "hibernálódik" az országom szövetség nélkül...

ON

Lehet,természetesen. Más kérdés,hogy ha Te szabadságon vagy,csak a védelmed harmada számít bele a teljes klánvédelembe,így ezzel gyakorlatilag a társaidat gyengíted és a megszokottól eltérően földet is veszíthetsz.

Elmehetsz még egyszemélyes klánba is és alkalmazhatod a klánszabadságot,amikor nem bánthatnak semmi módon,de a klánszabi sem tart örökké,így egy idő után sebezhető leszel.

SZK-ra (Szövetségen Kívüli) is teheted az országod,de akkor mivel kiesel a csoport top30%-ából,a topköreid egy idő után elfogynak + az újbóli klánbalépéskor mindig +1% földet le kell adnod a 21-es sorszámű játékosnak.

Szerintem meg fogod szeretni az A-t,mire eljutsz a topba,úgyhogy ezzel nem lesz gond :)

Dynosaur 11-05-2009 22:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227932)
Szerintem meg fogod szeretni az A-t,mire eljutsz a topba,úgyhogy ezzel nem lesz gond :)

én is így gondolom... :) de azért szívesebben maradnék már mondjuk 5-6 személyiséggel! :)

siQ 11-07-2009 12:04

Megint felmerült bennem egy személyiség ötlet, nézzük tetszik-e bárkinek is:)

Szállító:
karavánról körönként nem 5% esik le, hanem mondjuk a 2.5 vagy 3%.
Valamint nem 1 hanem 2 karavánja van az illetőnek.

Ha ez tul sok lenne, vagy nem megvalósítható akkor meg talán még Vándor++ képesség karavánokra, kevesebb esik le és közelebb hozza 1 körrel a szöviket karavánozás szempontjából. (persze a minimum 2 kör megmaradna)

Dynosaur 11-08-2009 10:18

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 228201)
Megint felmerült bennem egy személyiség ötlet, nézzük tetszik-e bárkinek is:)

Szállító:
karavánról körönként nem 5% esik le, hanem mondjuk a 2.5 vagy 3%.
Valamint nem 1 hanem 2 karavánja van az illetőnek.

Ha ez tul sok lenne, vagy nem megvalósítható akkor meg talán még Vándor++ képesség karavánokra, kevesebb esik le és közelebb hozza 1 körrel a szöviket karavánozás szempontjából. (persze a minimum 2 kör megmaradna)

nekem tetszik az ötlet! :) bár a szövik akkor működnek jól, ha 2 körre vannak egymástól, így a vándor képesség kiterjesztése nem feltétlen szükséges... de a szállító az praktikus lehet! :)

BoaSote 12-15-2009 12:57

Off

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 204267)
Hé, így már nem meglepi...Bár meglepődtem :D

Egyébként itt elhangzott azért szerintem jó ötlet...Pl.:

Ezt szellemesnek tartom, és semmi játékon belüli egyensúllyal nincs összefüggésben. Ahogy az is belefér, hogy a fórumokon és/vagy a pontlistában egy külön jelzést kapnának. (nem teljesen, hanem csak egy valami, ami ott van...)

Sokszor felmerült, hogy sokszemesek meg kistizes, stb. Szerintem lehetne nekik szervezni ingyenpárbajt VIPkörért, személyiségekkel együtt, 5 től felfele. 5-6-7-8-9-10 esetleg kettesével. Mondjuk 8 órásat. Így az az elismerés, hogy megmérkőzhetnek, nyeremény is lenne, elismerés bőven, és kiderül a legjobbak közt ki a legjobb, néha. Játékmenetet nem befolyásolja, kihívás adott, cél van, szóval szerintem jó. Esetleg bár ez tényleg kemény, hogy komolyabb VIP nyereményért, és mondjuk egy külön tablóért leadva egy személyiséget lehetne nevezni, így a körforgás nem állna meg, és szerintem sokakat motiválna a legjobbak közt a legjobbnak lenni:)

Pales 01-07-2010 10:36

Harcos

Arra gondoltam mi lenne, ha a harcos személyiséget erősítenénk meg mert túl sok a védekező ország. Viszonylag kevés íjásszal és őrtoronnyal védhető az ország amit csak jóval több lovas tud bevenni. (legalábbis az én csoportomban ez a helyzet) Ezért javaslom:
-a harcos személyiség kapjon támadó bónuszt 5-10%
-az őrtoronyban lévő íjászok védőereje ne 2x legyen hanem 1.6-1.8x
Ez persze a hadisoknak kedvezne de hiszen a játék neve Hódító :D

Ati 01-07-2010 13:27

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 235564)
Arra gondoltam mi lenne, ha a harcos személyiséget erősítenénk meg mert túl sok a védekező ország. Viszonylag kevés íjásszal és őrtoronnyal védhető az ország amit csak jóval több lovas tud bevenni. (legalábbis az én csoportomban ez a helyzet) Ezért javaslom:

És milyen új fajt vagy személyiséget javasolsz?

siQ 01-07-2010 13:53

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 235564)

Egy jó hadis a védőtől függetlenül ha nagyon át akar valakit ütni át tud. Fölösleges volna erősíteni. Nem az a lényeg, hogy egy rosszul felépített hadis is átüssön egy jól védekező országot.

Pales 01-10-2010 12:51

-nem javasolok új fajt se személyiséget csak a meglévőt alakítanám...
-abban igazad van hogy egy jól felépített hadis át tud ütni egy jó védelmet, de mért kell ahhoz hadisnak lenni, hogy egyáltalán esélyem legyen arra, hogy mástól területet foglaljak. Nem azt mondom, hogy drasztikusan alakítsuk át, csak legyen egy kicsit könnyebb a támadás.

Ati 01-10-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 235932)
-nem javasolok új fajt se személyiséget csak a meglévőt alakítanám...

Ha az itteni beírások arról szólnak, hogy (idézem) "új faj és személyiség ötletek ide", akkor gondolom itt új faj és személyiség ötleteket kellene felvetni, nem tök mást, nem? :eek:

Von 01-10-2010 13:34

Quote:

Originally Posted by Pales (Post 235932)
de mért kell ahhoz hadisnak lenni, hogy egyáltalán esélyem legyen arra, hogy mástól területet foglaljak

Ne haragudj, de ez a nap kérdése :)
Amúgy nem kell hadisnak lenned, hogy esélyed legyen, elég ha csak megtámadnak, és máris van esélyed. Off vége.

All times are GMT +1. The time now is 19:45.