![]() |
Quote:
|
A sok negatív téma után mindjárt nyitok egy "Ki miért imádja Atit?" témát is. :D:D:D
|
-tudjátok mi a rosszabb a sörhasnál?
-a pizzahát ...csak a hátról |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak nem eléjük tettél egy kockás lapot, "Miért nem szerettek?/Miért utáltok?" kérdéssel? :) |
Quote:
|
Ejj Pool szégyelld össze magad!
Ildi, te pedig ne kívánj ilyet senkinek. |
Quote:
A jókívánságokat meg köszönöm, ebből is látszik, milyen vagy :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem se kéne fórumra hozni ilyen dolgokat... Ez eléggé magánügye az embernek. |
Quote:
De akkor ha már ennyire válaszadó vagy: Bankkártya száma? CVC szám? Lejárat dátuma? köszííííííííí :) |
Quote:
En sem vagyok szent, de legalabb nem lettem tolvaj. |
Quote:
|
Quote:
Nem kell itt magad sajnáltatni, sem túlértékelni. Nem Te vagy az egyetlen, nekem is van kollegám, aki gyivis volt, mégsem hírdeti szendvicsemberként, hogy "hééé, ilyen voltam, nézd, mi lettem" |
Quote:
|
Ennek a topicnak inkább a "Ki akarja hallani, hogy Ildit miért kell sajnálni?" címet kellett volna adni és akkor nyugodt szívvel letilthatá mindenki, akit nem érdekel..
Szerintem is értelmetlen ez az egész téma és nem nagyközönség elé teregetni való. Legalább annyira értelmetlen, mint amivel az imént Pool szemetelte tele a fórumot. |
hogy tudnam zarolni a topicot mindenki nagy oromere.
|
Quote:
|
Quote:
Pszichológus látott már? :) |
Quote:
hol fogjuk utálni ezután? |
Quote:
es latott mar pszichologus, nem mintha sok kozod volna hozza. |
Quote:
Ilyenkor meg jön a nagy tapsvihar, de meg csak szabadkozol, hogy "de nem azért mondtam" :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Szija Red!!! :)
Vigyázz, nehogy kérdezz vmit, mert még megtudsz mindent róla... |
Te meg Lüke Pool allitsd mar le magad.
|
Quote:
"-Ön nem volt véletlenül állami gondozott? - De igen. - Érdekes, hogyhogy nem lett tolvaj? - Mert nem voltam elég ügyes hozzá, így inkább tanultam. - Ettől függetlenül fantasztikus, amit elért. - *szipogás Ildee-től, lángoló arc, remegő hang* Kö-köszönöm!" |
Quote:
|
Quote:
De ne szolj bele olyasmibe amihez nem ertessz. |
Quote:
Azt hittem ez egy utálós topic, akkor meg az utálat tárgyát szabad zrikálni :) |
Ki mennyire utálja? -> Ki mennyire sajnálja? -> Ki hogyan alázza?
Ez aztán a topic! |
Nyitni kéne inkább, egy ki a nagyobb idióta Púúl vs Ildee topicot is:D
Púúl egyből allint menne vakon, Ildike meg elmondaná az életét mielőtt bármi történne:D |
Quote:
szerk.: Ez nem az Utáljuk Pool téma, ne szemeteld teli :D |
Quote:
köszi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:05. |