![]() |
Quote:
|
5/W-be keresnék értelmes 4. tagot, lehetőleg óriás vari-hadi személyében.
Itt lehet jelentkezni: *VATOS LOCOS* (#369963) |
Quote:
Ez megoldódott, most a 4/L-be én állnék be valahova :) 700 hekin egy 1 szemes gnómmal :) vatos-ba lehet érdeklődni ha kellenék valahova. |
B-ben szövit keresünk 1700 hekin
Ork vagy gnóm jöjjön Csak olyan jelentkezzen aki B-ből gyorsba jönne velünk tovább Jelentkezést ide várok : 551370 |
4/N-ben szövit keresek :)
Tartalék és aktivitás részemről adott. Országom még alakítható. Jelenleg 600 hekin. |
Ezt kihagytam...
Itt lehet elérni: 650963 |
A Káosz Sárkányai (#572503) [5/W]
teki író szövit keresnék. |
Mar nem aktualis
5X-be a Szellemhajo utra 2 jegy kiado. Az 1142-es irodaba lehet jelentkezni ez ugyben. A tobbit megbeszeljuk. |
-- Már nem aktuális!
Jó nagy törpét keresnénk a klánba, sör és kaja biztosított.:) |
Teki író szövit keresk x be
érdeklődni: 666852 |
betelt
Sziasztok! Hamarosan forduló csapatunkba 4. tagot várunk! Aktívat ha lehet :) Remy, Reich és jómagam mellé. Érdeklődni itt: 196354 5/W |
Quote:
erdekelve lennek..... :) |
9 szemes orimmal b-ben aktív szövibe lépnék!
cél a fordulás kb 1000kör:) üdv Wolfi |
Quote:
396555, ide várok üzit az érdeklődőktől. |
Quote:
|
4/L-ben, 3 szemes gnómcicával életképes szövetségbe lépnék avagy alapítanék egyet, ha megvan a megfelelő potencia :)
Érdeklődni itt külsőn vagy játékon belül a #442288-as sorszámon. Ismerősök előnyben :) |
Quote:
|
2/B alján szövibe lépnék.
Cél az A-s feljutás. |
Quote:
|
Sziasztok.
Indítanék egy új orit, és a hozzá megfelelő szövit keresem. Ha volna kedve valakinek egy 3 óriás(2 hadi+1hadivari) és egy haditoli gnóm szövetséghez(vándor szemekkel), az kérem jelezze. |
Sziasztok!
Elég nagy kihagyás után visszatérnék és A-ba klánt keresek. Hosszú távra. Ha van olyan régi ismerős aki még játszik és van náluk hely, jó a hangulat és vannak célok is, akkor keressen meg pls! |
3G-be visszajönnék játszani, ha találok olyan szövit, akivel jól össze lehet játszani :)
|
Quote:
meg mindig zugiszol????:D |
Quote:
de hogy ne offoljuk szét a topicot, gyere szövire nekem 3G-be. Veled szívesen játszanék. |
Quote:
nem vagyok G-be,meg tul aktivan nem is jatszom. |
4/L-ben negyedik tagot keresünk.
Már nem aktuális |
Quote:
|
Mégsem lett.
|
Quote:
C'est la vie, most már mindegy, gondolom úgyis találtok negyedik tagot, szóval nem lesz gáz |
Quote:
Ha érdekel keress meg valahol privátban (Itt, Facen, vagy In-game: 522719). |
Keresek
Meglevo szovit keresek 4/K -ban.
erdeklodni majd itt tessek : 670512 :rolleyes: |
2/B-be keresek szövetségeseket 80k pont környékén..
|
3/G-ben keresünk negyedik tagot, lehetőleg hadit, de nyitottunk vagyunk másra is. Érdeklődni itt lehet : Jeriko (#661163)
|
2/B-ben 80k-n vagyok meglévő szövibe csatlakoznék
üzi ide jöhet: Gonosz Szem (#219822) |
Sziasztok!
Jelenleg 4/N toppjában lévő orimhoz keresek szövetségeseket a következő szintre (3/I) az ottani toppba jutáshoz(felvihető max föld eléréséig minimum). Ha minden jól megy 1100 hekivel lépek kb 400 kör múlva (9nap). Alkalmazkodóképes vagyok. Azzá épülök ami kell. Aktivitás és tartalék van. Lehetőleg olyan jelentkezzenek akik szintén aktívak :) Ebben az oriban elértek: #666224 |
A-ba keresünk egy új klántársat. Az aktivitás feltétel, többit üzenetben itt: ...mert a földön nem Alien... (#252625)
|
W-be keresek két szövitagot. Zöldeket IceWind Dale (558457) oriba várom
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:17. |