![]() |
Éééééés bekerült a szövetség fontos eseményei menüpont is.
Holnap még a navigációt egy kicsit kozmetikázom, és utána kész a wap bővítése. |
Quote:
|
köszi
Atti!
Köszi szépen a munkád, megmentettél egy 25.000.- telefonvásárlástól XD |
Köszi Ati!:) ezek a bövitések már nagyon hiányoztak a teloról! nálam minden jól müködiik!:)
|
Egy észrevétel!
A Helytartóban állítottam az egyik varifeltételt, leokéztam és el is mentette a program. Viszont a raktárrésznél minden árum ki volt eredetileg pipálva, hogy betegye a klánrakiba és a variállítás után már csak a Gabona, Fa mellett van "igen", a többi "nem" lett! Tovább tesztelgettem és azt vettem észre, hogy bármilyen változtatás lokézása után a raktárbatételnél mindig csak az első két tétel marad kipipálva, a többi nem! |
alaposan tesztelve minden nálam frankón megy!nagy köszi Ati!mellesleg mobilról írok az is príma!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: törölj benne egy cache-t, ha lehet olyat, és próbáld újra, figyelve minden beállításra. |
Quote:
Cookikat töröltem, de sajnos még mindig fenn áll a probléma, sőt kipróbáltam, hogy még wapról visszaállítom mindet igenre és leokéztam, de akkor is csak az első két tétel marad igenen, a többi nem lesz!:( |
Quote:
|
Quote:
|
Másnál a helytartó oldal alja is működik?
|
Quote:
|
Quote:
|
erre a részre külön ránéztem a hiba nálam is fennáll!visszaállítani se engedi wapról!
|
Most wapon írtam be az egyik kivételhez egy számot, leokéztam, a szám ott maradt, de a betételnél megint csak az első két tétel "igen".
Weben ellenőrizve a betételt elállította, viszont a kivételnél egyik mezőben sincs szám, tehát azt csak a wapon mutatja, a weben nem írta be. |
Quote:
|
Quote:
Ezzel bekerült minden, amit a wapos bővítésbe a felmerült igények alapján terveztem. Még a helytartó menü alja van függőben. |
Quote:
|
letesztelem némi nyerssel hogy csak hülyeséget mutat vagy szarul is működik kv után nyilatkozok.
|
Quote:
|
az most problémás lenne:)
|
valóban nem rakta be.
|
Változás történt... Nálam működik, de itt működött eddig is... Nálatok működik? Teszt előtt mindenképp töltsétek újra az oldalt, nehogy a régi verzió legyen betöltve, az törölni képes mindent. Előbb jegyezzétek meg a beállításokat!
(Észrevehető változás nincs az oldalon, az ne tévesszen meg senkit.) |
Köszi a - szövi fontos eseményei- is nagyon jól jött..:)
helytartónál én is azt tapasztalom h valami nem kerek! a szöviraktáros résznél hiába állitom az összes nyerset igenre..ha elmentem majd kilépek és ujramegnézem , csak a gabona és a fa van igenre állitva!! a másik dolog..hogy kicsit lejjebb a raktárból való kivétel..waprol beirtam a fegyver mellett a kajakivételt, majd mentés..ezután ujra töltés után a wapon megjelenik mint a fegyver mint a kaja kivétel..de viszont most beléptem rendesen gépről és a mind a két helyre 0 van írva !! R-go se kajár se fegyvert nem vesz ki |
Quote:
|
kb. 10 perce néztem
|
Quote:
|
mort próbálkozom nekem délután a kajakivételem is elvándorolt
|
megnéztem weben még nem jó.
|
Annyi változott, hogy most a wapon a "Változások mentése" után már a Gabona és a Fa sincs kipipálva (ott is "nem" szerepel) és a többi sincs és a kivételnél beírtakat a weben nem veszi figyelembe, de wapon bennmarad a beírt összeg. Viszont a betételeknél minden pipát kiszed a weben is!:(
|
Köszi a visszajelzéseket. Ez most egyelőre így marad, a hétvégén ne állítgassátok. Jövőhéten ezt még kettébontom, bár nem örülök ennek a megoldásnak.
|
Quote:
|
Szövetségi részesedést még be lehetne tenni?
Néha az is hasznos tud lenni, ha az ember nincs gépnél. |
Kérnék szépen mégegy intéző tesztelést (miután megjegyezted az összes beállítást, hogy később vissza tudd írni :)).
Kettébontottam az oldalt általános és 1/A beállításokra. Ha így sem eszi meg a wap, akkor ez az oldal tényleg nem lesz. Köszi. |
Quote:
továbbra is rossz:( szerintem vedd ki az 1A részt és kapufa. |
Quote:
Quote:
|
Ja de igen, a helytartó......... :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:43. |