![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az, hogy a klánnak milyen a felállása, teljes mértékben a saját dolgunk, ezt nem is szeretném az orrára kötni senkinek. Nem tudjátok, hogy hány elf van a klánban, és ez nem is baj. Pool, hidd el, nem volt tervben, hogy minden ország, aki elindul felfelé, inkább lelép vagy abbahagyja a játékot. Nem volt tervben, hogy eddig tart a klánt felépíteni újra. Az sem volt tervben, hogy Csabi átigazol a gunba, és hogy a helyét azóta is csak próbáljuk pótolni. Az sem volt tervben, hogy az akkor tervezett felállásból szinte semmi sem valósult meg... Nem láttok bele... |
Quote:
de ok értettem nem írok ide többet.. |
Quote:
|
Quote:
De értek a szóból, tietek a pálya, nem lesz több írásom itt. |
Quote:
1: nem szeretnék a felállásról többet beszélni, ha valakit érdekel, akkor szánjon rá annyit, hogy magától tudja meg, ne én meséljem el. 2: nem látjátok, hogy milyen belső okok vezettek el addig, hogy ez így alakult, ahogy azt Joshi és az én írásomból következtettetek. Szeretném, ha továbbra is írnátok ide, de attól még nem szeretnék több infót kiadni a klánról, amit feltétlenül muszáj. Így is zavar kicsit, hogy Joshi leírta, hogy miért nincs a klánban, már ez is túl sok infó volt. |
Azért én azt látom így is beérni látszik a klán.
Lassan lehet készülni a szüretre.... |
Quote:
|
Quote:
Egyébként köszi, Norbi! :) (Félemetes vagyok, Robit írtam Norbi helyett :D, Ilyen ez, amikor az ember frissen ébredt... Bocsi, Norbi!) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezért kérdeztem... |
pedig érdemes rájuk figyelni.
ajánlom, hogy mentsd el őket a pontlistádba. :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Valaki elárulhatná, hogy miért is kell őket annyira figyelni?
Klánütést nem látok, klánban 13.-ak. Egyéni ütés miatt? Vagy mi is történt? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak azé kérdezem, hogy pontlistából is látható, mint írta.... |
Quote:
|
most nem nagyon vágom, hogy miért kellene lépésről lépésre leírni azt, hogy mi történik, történt a klánnal, és hogyan nő az értékük.
engem érdekel, és figyelem. mert meg mertem jegyezni, hogy beérni látszik a klán? nem hiszem, hogy ez további magyarázatra szorul. ennyi és kész. ha eddig sem volt fontos számodra hogy mi történik velük akkor csak ezért ne legyenek fontosak. |
Quote:
Viszont, ha megjegyzel valami 3 szóban és rákérdeznek, miért tetted, akkor talán valami magyarázatot adhatnál rá, mert enélkül sok értelme nincs a megjegyzésednek. |
ha nem tévedek akkor ez a Black Dragon topic.
vagyis ha itt a klánra teszek megjegyzést, akár 3 szóban akkor itt az a 3 szó is beszédes. lehet máshol nem állná meg a 3 szó magát, de az nem itt van. máskülönben felesleges lenne elnézést kérned, és ilyen hülyeség eszembe sem jutott. de már úgy érzem több figyelmet kapott a megjegyzés mint amennyit érdemelt. |
Lehet egyszerűbb lett volna, ha még hozzáfűzöl két mondatot.
Abból mindenki érti, hogy mit is akarsz mondani, mint Black Dragon kutató |
Quote:
|
2010-12-03 06:01:11 Black Dragon (#3270) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 10098 hektár földet.
új Dragonos csúcs! és pont az ellen a klán ellen, akitől az előző legnagyobb klánütés volt fél éve! :) grat a javításhoz! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen jól érted nem mi voltunk az agresszorok! |
Quote:
|
Megkérdezhetem mikor indult ki az olümposz??
csak mert jol láttom egyszerre csapodás volt:DD Föleg ahogy láttom vitya még számolgatott is, legalábbis mintha ezt olvastam volna elmult már igy nem infokiadás |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gergő leirta az 1A eseményekbe:D
szép volt ezek szerint a reagálás rá. Ez a szépség az egészbe. Meg az hogy mertek lépni az olümposziak:D elit jobb mint az ij, anno én egyszer bevásároltam 120-130 ezret ijbol, lo helyett:DD más kérdés ilyenkor jön jol, ha a segélybe több mint 1 milliárd van |
Végre újra elértük az eddigi legnagyobb területünket. Akarom mondani meghaladtuk az eddigi legnagyobbat. :)
7 3270 Black Dragon 4.728.050 Sok tag kicserélődött sajnos, és még helyezésben van mit behozni, de legalább a klánnak nem kell már a régi nagyságért küzdeni :) Köszönöm szépen a klántársak akarásának és kitartásának! :) |
Na meséljek már egy kicsit, hogy mi van felénk! :)
Most már remélem mások által is látható szép fejlődésen mentünk keresztül, jól lehet látni a pontokban, jócskán meghaladtuk az 5millió pontot. Még sosem volt itt a klán. 1 2038 Big Gun 11.687.582 2.103 20.076 2 2478 [SZ] ***Furiánok*** 6.062.628 228 171 3 2157 Pannonfölde 5.688.622 103 17.085 4 3270 Black Dragon 5.377.690 0 11 5 3186 [SZ] Hanyatlás 4.931.614 148 8 (Persze a jelenlegi helyezés csak átmeneti. Az aktív A-sok biztosan tudják az okát, hogy miért fogunk majd a 6. helyre csúszni.) Az utóbbi 2 hónap pontemelkedésében két országnak van nagy szerepe a klántámadáskor szerzett föld mellett. István: Kb 2hónapja aktív kis országként indul, és egyre nagyobb aktív ország lett. Nem villámléptekkel, de gond nélkül jutott fel, gyakran átépülgetve. Nem tudom már, hogy mekkora országként kezdte nálunk, de úgy 350-400k pontot hozott a klánnak. Atti: Pár napja csak, hogy velünk van, de mint nagy ország érkezett meg közénk, így egyben adott sok pontot. Nemsokkal a megjelenése után máris aktívba kapcsolt. :) A tegnapi nap folyamán 3 harcos kedvű tag 1772 hektár földet hozott el nekünk ellenfeleink földjéből, mindössze 12 óra alatt. A kis ügyesek... :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |