![]() |
Quote:
Ez majdnem olyan, mintha a Diabloban egy 60. szintu karaktered torolni kellene, csak hogy egyutt jatszhass a haverjaiddal. :) |
Quote:
nem azt mondtam, hogy ez a legjobb megoldás. sőt, inkább csak ideiglenes megoldás, ha a probléma akuttá válik. egyébként továbbra is Hex javaslatát támogatom, ami szerint ne az 1. hanem az első négy hely valamelyike kelljen a 9+ szemeseknek a top körök pörgéséhez. ami szövitagra és mf-re egyaránt vonatkozna, tehát előnyt-hátrányt sem jelent senkire. sajnálom Hex, de újból végigolvastam az egészet, és úgy látom, hogy ezt a 68. hsz.-ben te vetetted fel először. ha nem így van, idézd az előtted lévőt, és megkövetlek. (egyébként sincs szégyellni való a javaslaton). |
Quote:
Quote:
|
Vityu, nem egészen.
Remy javaslata: továbbra is az 1. hely kelljen a 9+ szemeseknek, de ha szöviben vagy, a szövetségeseid helyezése ne számítson bele a te helyezésedbe. vagyis ez csak a szövikre vonatkozna. Hex javaslata: 1-4 hely valamelyike kelljen minden 9+ szemesnek. MF-nek is. szerintem a kettő nem ugyanaz. hogy mást ne mondjak, az 1. jav. esetén csak egy szövi topkörei pöröghetnek egyszerre, míg a 2. jav.-nál pl a tied, egy szövitársadé, egy másik szövisé és egy mf.-é is egyszerre. |
Szamomra teljesen rendben van, hogy a nem letezo 9 szemes mf-eknek is legyen ilyeten modon konnyites.
(Persze sajnos a csoportletszamok drasztikus csokkenese miatt lassan bele kell venni azt az anomaliat is, hogy szelsoseges esetben igy a kis 8-as nehezebb lehet mint a 9+ feltetele) Taka: Amugy mi az hogy Nektek? Te nem jatszol? |
Ujra felhoznam a temat, beidezve egy lentebbi szamolasom, ahol 4 db 9 vagy tobb szemelyisegu ember jatszik, egy szovetsegben, es szintenkent 3.5 ev kell a fellepeshez a mostani rendszer szerint.
A nyitojavaslatom az volt, hogy ha egy szovetseg elfoglalja az 1-4 helyet, szamukra mind elsonek szamitson, azaz a sajat szovid ne tudjon a topbol kiturni. Azert hoztam fel ujra, mert ahogy nezem, nemsokara aktualis lesz ez a problema 1-2 szovetseg reszere. Tudom, hogy most az uj terkeprendszer a lenyeg, de talan hatha beleferne elotte egy ilyen elgondolas, hogy a regi baratok tudjanak tovabb jatszani ezutan is. Hiszen talan epp a legkitartobb embereket nem kellene buntetni, hanem megbecsulni, szerintem. Quote:
|
Quote:
|
Nekem egyik orim 9 szemes, szöviben vagyok Bubbával, akié meg 8...
Most még megoldható a dolog, de így is nehezen, a következő körnél viszont előjön ez a probléma... Valószínű akkor lesz vége annak a szövetségnek (ha nem változik addigra a dolog), pedig Bubbát kb. 8 éve ismerem... |
Ez el van feledve?
|
Akár elő is lehet venni a témát...
|
Quote:
Elképzelhető fellépési "finomítás" a lassacskán felmerülő probléma miatt? |
Quote:
Ahogy én nézem ezt, az ellenkezik azzal, ahogy azok nézik, akik ebben benne vannak. Nektek az az érdeketek, hogy minél előbb fel tudjatok lépni, és minél előbb újra tudjatok fordulni -- nekem az az "érdekem", hogy ez minél jobban le legyen lassítva. Egy adott idő után semmilyen plusz követelménynek nem kell megfelelni -- igaz új személyiségeket se kapsz, amitől könnyebb lenne a fordulás. Mindenesetre az új kihívásokat már elveszted. (A küldetések bevezetése a kezdő játékosoknak van tervezve, de nem kizárt, hogy a több személyiségű országok is kapnak egy-egy teljesítendő plusz feladatot, mint szintlépési követelmény. Ezzel ellensúlyozni lehetne a gyors haladást. Ez most csak hangos gondolkodás.) |
Quote:
Plusz hozzátenném ez már nem nehezítés hanem kibaszás... |
Quote:
|
Amugy szerintem eleg kihivas - avagy macera egy tobb fos szovetsegnek mar az is, ha a konnyites utan mind az x 9+szemesnek az elso x helyen kell lenni... Ugyanis barmelyiket leverik maris nem telik a top.
|
Quote:
|
Quote:
|
Az eredeti javaslat tehát úgy hangzott, hogy amikor első hely kell, akkor ez azt jelentse, hogy nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetségese.
Ennek a javaslatnak vannak-e ellenzői, és ha igen, akkor miért? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát a szabis beékelődött nem számítana... |
Quote:
|
Quote:
Mert ugye a B-s 2k kör is erről [ |
Quote:
A B 2k köre hogy jön ide? "A" helyett fordulsz "B"-ből, tehát kell a "B" 1k köre és az "A" 1k köre. 1k+1k=2k. Ennyi matematika azt hiszem elvárható egy ilyen jellegű játékban. A témához van valami hozzászólni valód? |
Van-e ehhez a témához bárkinek bármi hozzáfűzni valója az eddig elhangzottakon kívül? Akár mellette, akár ellene?
|
Quote:
magyarul hogy ne lássa oket maga elott, és elso lehessen, mindaddig még idegen ori nincs folotte az a verzio szerintem teljesen korrekt tényleg nincs értelme szivatni a szoviket anarchba simán meg lehet oldani mf-ként (igaz vagy 9k heki kell 5os szinten hogy ketyegjen) de ott a szabályok miatt lehet pénzbeöntést szerezni még a normál korulmények kozt ugye a szovis felállás az életképesebb igy nagyon meg vannak szivatva a 9+-os kékek normálban elég az elso helyen maradni nincs szukség a 3asával leketyegő topkorok miatti szovin beluli szivatásra igaz hogy ha szétszakadnak és osszemixelik a kisseb számos orikat a 9+osakkal akkor azért nem kellene 3.5 év mert 9+osoktol elvárhato lenne hogy véghezvisznek pár oricserét lehet lenne egy év is de azért az nem 3.5 év ahogy számolták viszont mégis szerintem teljesen értheto és jogos kérés hogy szovin belul ne legyen a 3asával leketyego korok miatti faxnyelés és ne kelljen mf-ként rodeozva orikat cserélgetniuk szovin belul |
a szabisok problémájára sztem a 2 hét utáni mélyszabi visszavezetése lenne jo
ezt pool automatikusan kieso szabisok javaslatával kapcsolatban irom azt a részét nem támogatom az itt elhangzottaknak |
ismerek olyan 9-10 szemes srácokat akik azért hagyták abba mert rájukszállt valaki és a topjukal szorakozva ugy elnyujtotta vagy ellehetetlenitette a szintlépést hogy inkább feladták
ok hogy nem voltak elég kitartoak nyilván ilyenek benne vannak a pakliban ezt arra irom hogy tényleg boven elég az a kovetelmény hogy elsok legyenek nem kell szovin belul is hogy leketyegjenek a korok igy is abbahagyták már páran mert magasnak bizonyult a mérce ami miatt a tobbi orijuk is állt igy elérdektelenedtek teljesen és abbahagyták esetleg olyan nehezités belefér hogy csak az egyforma kék számok ejtik ki egymást kissebb számmal a másik alatt kell maradni az is még korrekt bár az én véleményem az hogy plusz korlátozásra sincs szukség |
Quote:
|
Nemtudom, perpillanat ez hany szovetsegnek aktualis, de ha minden igaz, viszonylag hamarosan (1-2 honap) nalunk 3 9-es is lesz egy szoviben.
Varhato esetleg addig ez ugyben fejlodes, esetleg egy gyorsfejlesztes a nagy fejlesztes elott? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Előfordulhat, hogy egy szövetség több tagjánál is az első hely a feljutás követelménye. Ilyenkor ha a szövetség egyik top1 igényes tagja az első helyezett, és a második helyezett ország ugyanannak a szövetségnek a top1 igényes tagja, akkor a második helyezett ország top1 köre is növekszik. Ugyanez igaz a harmadik és a negyedik helyekre is. Amennyiben a ranglistába nem szövetséges, vagy szövetséges de nem top1 igényes tag kerül, a top helyezés számolása rögtön félbeszakad. (Példa: 1. helyen a szövetség egyik top1 igényes országa, 2. helyen a szövetség másik top1 igényes országa, 3. helyen egy idegen ország, 4. helyen a szövetség top1 igényes országa, 5. helyen a szövetség top1 igényes országa: ilyenkor az 1. és a 2. helyen lévő ország top1 köre növekszik, a többieké nem, mert őket megelőzi egy idegen ország. Másik példa: 1. helyen a szövetség egyik top1 igényes országa, 2. helyen a szövetség egy top30% igényes országa, 3. helyen a szövetség top1 igényes országa, 4. helyen a szövetség top1 igényes országa: ebben az esetben hiába nincs idegen ország a szövetség tagjai között, csak az első helyezett top1 köre fog növekedni, mert a második helyen nem top1 igényes ország áll.)"
|
Tökéletes :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mennyire világos ennek a működése? Milyen kérdések merültek fel vele kapcsolatban?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:22. |