![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most van Kutyu a tévébe, akinek "van" tévéje nézze..
tv2 |
Barátom! Örülök, hogy nem történt komoly baj és jól vagytok!
|
Kutty, sokat nem beszéltél...
Mondjuk, ha én vagyok ott, sztem kisípolnak rendesen... Bár, én a helyszínen szájbaverem sztem az ürgét |
Mirabellán(bocsi ha rosszul írom a nevét) tényleg látszott, hogy mennyire felkavarja még most is. Amikor Hajdú Péter megkérdezte, hogy találkoznátok-e vele, hogy bocsánatot kérjen, és azt mondtátok nem, először azt mondtam hogy ugyan már, miért nem. Utána elgondolkoztam... Lényeg a lényeg, fizikálisan senkinek nem lett komolyabb baja, fejben meg heverjétek ki, minél hamarabb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De sztem nálunk ez nem így működik.:S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolom Buci elbukja a bónuszt... |
Quote:
|
Quote:
|
Annyira rosszul esett a műsor végén, hogy csakazértis megpróbálták bevédeni... Méghogy kíváló színész meg műsorvezető... Pff! Nála sokkal-sokkal tehetségesebb színészeket és műsorvezetőket tűntettek már el balfenéken...
Hány nagy nemzeti színészünk nem kap médiatámogatottságot 8 éve? Tucatszám... De egy hebrencs, pöffeszkedő, görcsösen lazáskodó, magát Istennek gondoló felelőtlen embernek azt is elnézik, hogy potenciális gyilkos. Ezért nincs is TV-m... Egyszerűen borzalmas, ami ott megy. Remélem mindenki jobban van már a műsor óta, Mirabellának külön jobbulást kívánok! Küldök neki erőt, és kitartást, nekem volt pár balesetem, el tudom képzelni, mit érez, mikor rosszul lesz... Add át neki Kuty, köszönöm! |
Quote:
|
Nincs mit megköszönnöd, ez a legtermészetesebb dolog a világon (legalábbis számomra). Ha nem Pécsen laknék, megpróbálnék tevékenyen is segíteni, sajnos így nem megy. :(
Pedig Isten látja lelkem, miután megnéztem a műsort, átvillant az agyamon, hogy kiveszek pár nap szabadságot, és felhúzok Pestre. Kb 5 balesetem (bukás, csúszás, esés, stb) volt motorral, és volt egy karambolom is. Nem én voltam a hibás, én a saját sávomban mentem a motorral, és szembe jött egy Ford Mondeo a saját sávjában, és nagy ívben balja akart kanyarodni... Csak előbb kezdte el a műveletet, minthogy én kiértem volna a kereszteződésből, így frontális ütközés lett a vége.... Tizen akárhány éves lehettem (kb 16?), de én akkora sokkot kaptam ettől (nem is igazából attól, hogy elrepültem a motorral, és totál telelettem zúzódással, stb, hanem sokkal inkább attól, hogy ilyen kreténeknek jogosítványa van, mint pl a Fordosnak...), hogy majdnem fél évig nem mertem visszaülni a motoromra... Szóval átvillant az agyamon, hogy ha csak 5 percre is, de elterelném a figyelmét, figyelmeteket róla. Nekem akkor nem volt senki, aki beszélt volna ezekről, meg pátyolgatott volna, egyedül kellett feldolgoznom, ráadásul a Fordos bíróság elé vitte, be akarta bizonyítani, hogy én voltam a hibás, vicc, de nem sokon múlott neki, hogy sikerül...... Szóval totál átérzem azt, hogy nem elég a sokk, hogy bármelyikőtök meghalhatott volna, még a vétkesnek (és annak élettársának) állt feljebb, és még ők osztottak ki titeket... Ettől függetlenül 1 hét múlva szabin leszek, amúgy is mennék pestre, amúgy is fontolgattam, hogy összefuthatnánk, ha van kedved, szívesen állok rendelkezésedre. Ez a legeslegkevesebb, amit megtehetek! |
LOL
|
Neves színészeket ránthat magával Stohl András. A Blikk információi szerint a rendőrség a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos nyomozás során olyan információk birtokába jutott, amely szerint az ominózus, május 8-i balesetet megelőző éjszakán két neves színművésszel szórakozott gyanúsítottjuk.
Egyiküket már meg is hallgatták. A gyanú szerint ők is „pusztították" a bódítószereket abban a belvárosi night clubban, ahonnét Stohl elindult autóval. Igaz, utólag az már nem rekonstruálható, hogy azon az éjszakán ők is fogyasztottak-e kábítószert, de a rendőröknek lehetőségük van eljárás alá vonni őket is, így akár rajtuk is elvégezhetnek drogtesztet. Rendőrségi információ szerint a rendőrök már jártak abban a belvárosi szórakozóhelyen is, ahol a színész és kollégái, körülbelül hatan, együtt mulattak. – Nem szeretnék tippeket adni az ügyben érintett dílereknek és fogyasztóknak, de a rendőrség feltett szándéka, hogy felgöngyölíti azt a vonalat, amely ellátta a színészt és környezetét kábítószerrel. Ennek keretében megvizsgáljuk a gyanúsított kapcsolatrendszerét, telefonos hívástörténetét, s ezekből ki fog rajzolódni egy az üggyel összefüggésbe hozható kör – fejtette ki egy illetékes rendőrtiszt, aki szerint nem kizárt, hogy további botrányt kavar majd a médiában, ha kiszivárog más, kábítószerrel összefüggésbe hozható prominens neve. Úgy tudni, a nyomozók nem pihennek sokat, és kiemelt ügyként kezelik a május 8-án hajnalban történt közlekedési balesetet, amelyben Stohl András ittasan, s kábítószer befolyásoltság alatt két vétlen autóssal karambolozott frontálisan. Felmerült, hogy a szemtanúk elmondása szerint az ominózus éjszakán viselt ruházatát is elküldik egy szakértőnek, hogy kiderüljön, volt-e a zsebeiben kábítószer. A gyanú szerint ugyanis Stohl azért kockáztatta a cserbenhagyást, vagyis azért hagyta ott a helyszínt és a sérülteket, mert talán egy még súlyosabb bűncselekményt próbált leplezni. Ez pedig lehetett akár engedély nélkül tartott fegyver, nagy mennyiségű kábítószer, vagy a véréből kimutatott kemény drog is. (Blikk nyomán) |
Úgy érzem bele illik ebbe a témába a rendőrség kampányfilmje, mely egy megtörtént esetet dolgoz fel.
Szerintem nagyon tanulságos és megrázó. Gondolkodtam rajta betegyem e ide a linkjét, mert lehet 18-as karika kellene rá, de végül arra jutottam, ha a rendőrség nem tett rá, akkor biztos én túlzom el. |
Quote:
Stohlnak ez az egy marha nagy szerencséje, hogy ő még halált nem okozott. De nem is rajta múlt! |
LOL 2
|
A büntethetőséget megszüntető okok :
(BTK) 32. § A büntethetőséget megszünteti a) az elkövető halála, b) az elévülés, c) a kegyelem, d) a tevékeny megbánás, e) a törvényben meghatározott egyéb ok. Tevékeny megbánás 36. § (1) Nem büntethető, aki a személy elleni (XII. fejezet I. és III. cím), közlekedési (XIII. fejezet) vagy vagyon elleni (XVIII. fejezet) vétség vagy három évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett elkövetését a vádemelésig beismerte, és közvetítői eljárás keretében a sértett által elfogadott módon és mértékben a bűncselekménnyel okozott sérelmet jóvátette. (2) A büntetés korlátlanul enyhíthető, ha az elkövető az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmények esetében az öt évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő bűntett elkövetését a vádemelésig beismerte, és közvetítői eljárás keretében a sértett által elfogadott módon és mértékben a bűncselekménnyel okozott sérelmet jóvátette. (3) Az (1)-(2) bekezdés alkalmazásának nincs helye, ha az elkövető a) többszörös vagy különös visszaeső, b) a bűncselekményt bűnszervezetben követte el, c) bűncselekménye halált okozott, d) a szándékos bűncselekményt a szabadságvesztés felfüggesztésének próbaideje alatt vagy a szándékos bűncselekmény elkövetése miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélése után, a szabadságvesztés végrehajtásának befejezése előtt, illetőleg próbára bocsátás vagy vádemelés elhalasztásának tartama alatt követte el, e) korábban szándékos bűncselekménye miatt közvetítői eljárásban vett részt, és ennek eredményeként vele szemben a 36. § (1) vagy (2) bekezdését alkalmazták, ha az ügydöntő határozat jogerőre emelkedésétől az újabb szándékos bűncselekmény elkövetéséig két év még nem telt el. |
Csak azért másoltam be, mert a média egyfolytában a tevékeny megbánás dolgot szajkózza, holott ezt már a BTK 36§ 3.bekezdésének a) része nem teszi lehetővé.
|
Quote:
Többszörös, vagy különösen visszaeső? A többszöröst értem, hogy minimum kétszer el volt már jogerősen ítélve hasonló cselekedet miatt. (Ez fennáll?) Mi az, hogy "különösen visszaeső"? |
Ittas vezetésért, már többször felelősségre vonták, ez bőven kimeríti a visszeső fogalmát.
|
Quote:
|
|
Quote:
Szerintem volt, mert ha eljárás már indult ellene, annak kellett hogy ítélete is szülessen. Bár én sem követem Bucink életútját, ezért gondoltam hogy már visszaesőnek számít. Igazából nem érdekel, csak annyiban, hogy ne szülessen már kedvezőbb ítélet, mert jó színésznek tartják. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem is kap börtönbüntetést, a közlekedésrendészet gondolom elveszi a jogosítványát. Remélem nem csak neki, hanem a kedves párjának is. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy Ancsikának nem biztos,hogy elveszik a jogsiját, mert nem bizonyítható,hogy önszántából engedte-e át a vezetést, vagy csak szimplán "benne felejtette a kulcsot, amikor a bucit beültette, és eszébe sem jutott,hogy akár ellophatja az autóját", illetve ha egyáltalán nem a buci nevén van az a kocsi. természetesen ebben az esetben ugyan kocsi lopás is történt, de mivel az autó sértetlenül megkerült elég rövid időn belül, így a sértett nem tesz feljelentést, és Ancsika ezzel ki is van mosva. (ha esetleg mégis beismeri, akkor viszont biztos bevonják, de ha eddig nem volt ittas vezetése akkor sztem max 6hónapra. ugye ilyenkor úgy minősül, mintha te vezettél volna ittasan.) |
Quote:
|
Már azt hittem, hogy Kutyuleee-t akarod megbüntetni, amiért az oldalára fordított autóval az árokban parkolt, pedig azt nem szabad. :D
|
Quote:
|
Quote:
Nem szeretem ezt, szerintem a bíróság előtt (és naiv lélekként szeretném ha az életben is) minden ember egyenlőnek számítana, politikus, színész, berepülő pilóta vagy az az ember aki az utcát sepri (mások szemetét eltakarítva) |
All times are GMT +1. The time now is 22:42. |