Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Bank reform. ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4187)

Ati 06-16-2011 12:49

Quote:

Originally Posted by BoaSote (Post 288913)
2. A bankban lévő pénzt kevésbé lehessen fosztani. Egyetértek. De ne 0%ban. Szerintem akkor is volt már a jól bevált szlogen: "Fel a kezeket! Ez egy bankrablás. "
3. Esetlegesen a fosztogatástól is mérsékelten védene. A területből elfoglalt arányában. Igen egy kereskedő személyiségű akár többszemes játékos aki tart 10% bankot az cserébe legyen védettebb. Viszont aki 20k ha on tart 25öt azt kevésbé.

Jól értem, hogy az ötlet lényege az, hogy a mostaninál is nehezebb legyen mástól megszerezni a pénzt? (Fosztással se lehessen elhozni annyit, mint most.)

Merengő 06-16-2011 13:06

Quote:

Originally Posted by BoaSote (Post 288938)
Nem tartom fairnek. A bankok mint exponenciális gödrök nyelik a pénzt, tárolják és megvédik a tolvajoktól 100%ban, viszont a seregektől egyáltalán nem. Van aki tartalékokat képez és így előnyt élvez azokkal szemben akiknek nincs, ezzel semmi baj sincs. Így vagy úgy megdolgozott érte, de miért kell a 0 rizikó. Szerintem jót tenne a játékmenetnek, ha a tartalékképzés ezen formáját életszerűbbé tennénk. Egy bank feladata nem az, hogy elássa a pénzt a hátsókertben, majd ha szól a király akkor meg kiássa. Sokkal jobb lenne a gazdasági helyzet, ha lenne egy minimális pénz amihez mindennél nehezebb hozzáférni(pl kint van a polgároknál hitelben, és idő amig beszedik), viszont a maradékot vagy védenem kell vagy elköltenem, fellendítené a piacot, és a sok TOPos MNT sem biztos, hogy megéri.

szerintem akkor lenne kisebb a rizikó ha a bank a fosztás elől is védene. előző hszednél meg éppen ezt szeretted volna. logikátlan és összefüggéstelen amiket írsz.

Takanohana 06-16-2011 13:46

Úgy értelmezem, az lenne a javaslat lényege, hogy a bank továbbra is védje a pénzt a lopások ellen, sőt még valamennyire a fosztással szemben is, cserébe viszont nehezebben lehessen hozzáférni a pénzhez.

Nem támogatom, ezzel a bank funkciója meg is szűnne, hisz ha csak korlátozottan hozzáférhető, akkor inkább nem is tartok bankot, sem pénzt az országban, mert minek. Egyben a fosztást is ki lehetne venni a hadi repertoárból, rúnára + gabonára kevesen mennének ki.

Ati 06-16-2011 13:51

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 288942)
Úgy értelmezem, az lenne a javaslat lényege, hogy a bank továbbra is védje a pénzt a lopások ellen, sőt még valamennyire a fosztással szemben is, cserébe viszont nehezebben lehessen hozzáférni a pénzhez.

Nem támogatom, ezzel a bank funkciója meg is szűnne, hisz ha csak korlátozottan hozzáférhető, akkor inkább nem is tartok bankot, sem pénzt az országban, mert minek. Egyben a fosztást is ki lehetne venni a hadi repertoárból, rúnára + gabonára kevesen mennének ki.

Ha tényleg ez a javaslat lényege, akkor erre azt mondom, hogy segély. Védi a pénzt a lopások ellen, védi a pénzt a fosztások ellen, sőt, még hozzá is lehet férni egyszerűen. Egyedül a feltöltés az, ami macerás, nyilván nem véletlenül ennyi pozitívum mellett.

Úgyhogy aki az eddigieknél is jobban szeretné védeni a pénzét, annak erre van lehetősége, gyakorlatilag mindenféle kockázat nélkül.

BoaSote 06-17-2011 14:41

Javaslom, hogy a segélyt lehessen gyorsabban tölteni.

Ati 06-17-2011 14:43

Quote:

Originally Posted by BoaSote (Post 288994)

Nincs időkorlát megszabva a segély feltöltéséhez, akár egy nap alatt is feltöltheted, ha van annyi pénzed.

Most akkor a pénz még további lophatatlanná tételét javaslod, ha jól értem.

Felhívom a figyelmet, hogy ez a téma alapvetően pont ennek fordítottjáról szól!

Merengő 06-17-2011 21:26

Quote:

Originally Posted by BoaSote (Post 288994)

nem tudom mióta játszol de javaslatok helyett próbáld a súgó olvasgatásával tölteni az időt aztán majd ha nagyobb tapasztalatod lesz akkor tegyél javaslatokat :)

Kalapácska 06-19-2011 20:33

Hagyjuk így ahogy van ....
Kellenek a sokbankos országok , saját maguk szempontjából és a piac szempontjából is ..

RastArtist 10-04-2012 13:51

Három dolgot emelnék ki, ami nagyon szúrja a szemem ebben a témában.

-Az természetes, hogy hadi úton el lehet venni a másik pénzét, de ugyanezt tolvajokkal megtenni már felháborító, ezért lehetetlenné kell tenni. (Pedig ezt a célt szolgálják a tolvaj országok, semmi mást.)

-A játék jelen állapotában a háborúkhoz 3 fontos dolog kell: pénz,pénz,pénz. Erre a 'három' dologra mégsem kell különösebb figyelmet szentelni. Hiszen a 90%-át megszerezhetetlenül a piacon tartod, a maradék 10% pedig ellophatatlanul van az országodban.

-Az az érv, hogy "Én kínkeservesen megírtam azt a kis millió tekercset -teljes biztonságban- napi 0-1-2 belépéssel, nehogy már neked esélyed legyen elvenni ezt. Ennyi munka után."

A pénz védelme fontos. Szerintem a játék jelentős része a pénz előteremtéséről, megvédéséről, felhasználásáról szól. De a megteremtése nem igényel semmit, csak időt. Megvédése pedig, szintén csak időt. Gyakorlott szövetségnél általában megoldott a napi 20-24 órás távol, habár bizonyos helyzetekben még csak ez sem szükséges. Ez így nem normális, csak kényelmes. A játék egyik legnagyobb kihívását pedig nem kéne kényelmessé tenni, szerintem.

Nyilván nem kell olyan extrém helyzeteket teremteni, mint a 12,5% bank. Egyszerűen lehetőséget kell teremteni mind a pénz ellopására, mind a megtartására. Aztán győzzön a jobb.

Hex 10-04-2012 14:09

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 299491)
-A játék jelen állapotában a háborúkhoz 3 fontos dolog kell: pénz,pénz,pénz. Erre a 'három' dologra mégsem kell különösebb figyelmet szentelni. Hiszen a 90%-át megszerezhetetlenül a piacon tartod, a maradék 10% pedig ellophatatlanul van az országodban.

Nyilván nem kell olyan extrém helyzeteket teremteni, mint a 12,5% bank. Egyszerűen lehetőséget kell teremteni mind a pénz ellopására, mind a megtartására. Aztán győzzön a jobb.

Szerintem eléggé tévedsz, ha szerinted a játékhoz pénz, pénz és pénz kell. Első és legfontosabb és szerintem a játék legnehezebb része, hogy JÓ SZÖVETSÉGESEKET találj és ez könnyítheti meg igazán a játék többi részét. Attól, mondjuk, hogy neked van 4 yardot, egy tapasztalt szövinek meg pár millája, lehet, hogy te húznád a rövidebbet.

nem hiszem, hogy jelenleg 12,5% bankot kellene tartani. 25-30 bank bőven elég, hogy ne érje meg pénzt lopni.

szerk: Igazad van Ati, rég olvastam vissza :) bár szerintem a hadizást ölnénk meg ezzel.

Ati 10-04-2012 14:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 299492)
nem hiszem, hogy jelenleg 12,5% bankot kellene tartani. 25-30 bank bőven elég, hogy ne érje meg pénzt lopni.

Erről szól a javaslat. Hogy ez ne így legyen, hanem területarányosan.

Padlócsempe 10-04-2012 14:21

Egy olyan változtatást el tudnék képzelni, hogy a félelfeket kevésbé (vagy egyáltalán nem) akadályozza a bank a pénzlopásban. A bankrendszerhez sem kéne nyúlni, mégis egy megfelelő erősítés a félelf tolisoknak.

Remedy 10-04-2012 14:46

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299494)
Egy olyan változtatást el tudnék képzelni, hogy a félelfeket kevésbé (vagy egyáltalán nem) akadályozza a bank a pénzlopásban. A bankrendszerhez sem kéne nyúlni, mégis egy megfelelő erősítés a félelf tolisoknak.

Ez az egyaltalan nem annyira durva lenne, hogy ha bejonne, azonnal ujraznek felelfnek A-ban... 100x jobb lenne mint a torpe... :P

Ati 10-04-2012 15:00

Azt szeretném kérni, hogy a tetszik/nem tetszik nyomogatása helyett/mellett legalább a megbeszélések között fejtsétek ki azt is, hogy MIÉRT tetszik, vagy éppen miért nem tetszik az, amit értékelsz.

Ha csak az üzenet általános stílusa miatt nyomtad, akkor persze nem szükséges, de ha a tartalmával kapcsolatos, akkor mindenki érdeke, hogy minél több nézőpont ki legyen fejtve.

RastArtist 10-04-2012 15:07

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 299492)
Attól, mondjuk, hogy neked van 4 yardot, egy tapasztalt szövinek meg pár millája, lehet, hogy te húznád a rövidebbet.

Hex, háborút írtam, nem kivégzést. Egy szövetséggel szemben (MFként) az is lényegtelen, hogy van-e bankod, vagy nincs. Viszont egy 4 vs 4 háborúban nagyon sokszor dönt, hogy ki mennyi pénzből gazdálkodik. Szólj ha tévedek.

u.i.:Egyébként azt is írtam, hogy az egyik nagy kihívás a a pénz "felhasználása". Be kell valljam, azt sem értem, hogy tulajdonképpen mibe kötöttél bele.

Padlócsempe: Az, hogy a tolis országok meg tudják kerülni a bankrendszert nem rossz ötlet, de nem csak a félelf lehet tolvaj beállítottságú. Hanem az ember, a gnóm, az elf is.

Pirostraktor 10-04-2012 15:22

Talán egy olyasmit lehetne összegyúrni az itt felvetett javaslatokból, hogy egy bizonyos százalékban védje le jobban a bank a pénzt a fosztások ellen (elvégre egy páncélszekrényt egy izomagyú ork sem tör fel könnyebben egy ügyes tolvajnál), ellenben hasonló százalékban tegye könnyebbé a pénzlopást.

Igy a hadi játék sem sérülne túlzottan, és talán a tolis játékstilus is visszacsordogálna a játékba, ami maga után vonná a varik újbóli megjelenését is. A-ról nem nyilatkozok, az más csoport, más stilus, oda én kevés vagyok:D

Szerk: Kissé számokban. Szóval maradna a 30 bank, hekiszámtól függetlenül, de egy olyan 10-20%ot szabadon hagyna a toliknak és levédené a hadiktól. Igy a tolis vihetne 100 millából 10-20at, és kb. ugyanennyi lelenne védve fosztás ellen. Persze finomhangolás simán ráfér a számokra, de szerintem működőképes.

RastArtist 10-04-2012 17:19

Én nem szeretném ha a bank nehezítené a fosztogatást.
Az ok: Kereskedő személyiség.
200 hektáron becsücsülnék 150 bankkal. Ellopni nem lehet, lefosztani nem lehet.
Amíg egy orival fordulok az ott eltermelget magában, még csak hetente se kell ránéznem. Kevesebb, mint 5 hónap alatt összeszedi így a max pénzt.:)

Pirostraktor 10-04-2012 19:07

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 299500)
Én nem szeretném ha a bank nehezítené a fosztogatást.
Az ok: Kereskedő személyiség.
200 hektáron becsücsülnék 150 bankkal. Ellopni nem lehet, lefosztani nem lehet.
Amíg egy orival fordulok az ott eltermelget magában, még csak hetente se kell ránéznem. Kevesebb, mint 5 hónap alatt összeszedi így a max pénzt.:)

Épp azt irtam, hogy lehet mindkettő, mert a tolisok előtt 10-20%ot szabadon hagyna, csak a fosztások elől védne le kb ugyanennyit. Attól még a 80%át ugyanúgy elviszik.:D

Padlócsempe 10-04-2012 19:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 299495)
Ez az egyaltalan nem annyira durva lenne, hogy ha bejonne, azonnal ujraznek felelfnek A-ban... 100x jobb lenne mint a torpe... :P

Szerintem még úgy sem lennének nagyon félelfek A-ban a magasabb szekciókban. Ütni nem tud, védekezni sem olyan penge.
de kb. 20%-t el tudnék képzelni: A félelf ellen csak a bankok 20%-a számít a pénz védelmében.

De ha ez csak annyit eredményezne, hogy mindenki 5-ször annyi bankot tartana, akkor el tudnék képzelni olyat, hogy félelf ellen legfeljebb a pénzed 90%-t tudod megvédeni. A többit lophatja. Szóval akármennyi bankod van, 100 millióból egy lopással elemel 1 milliót, 1 yardból 10 millát, stb.

Pirostraktor 10-05-2012 12:23

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299502)
Szerintem még úgy sem lennének nagyon félelfek A-ban a magasabb szekciókban. Ütni nem tud, védekezni sem olyan penge.
de kb. 20%-t el tudnék képzelni: A félelf ellen csak a bankok 20%-a számít a pénz védelmében.

De ha ez csak annyit eredményezne, hogy mindenki 5-ször annyi bankot tartana, akkor el tudnék képzelni olyat, hogy félelf ellen legfeljebb a pénzed 90%-t tudod megvédeni. A többit lophatja. Szóval akármennyi bankod van, 100 millióból egy lopással elemel 1 milliót, 1 yardból 10 millát, stb.

A-ban nem, de oda nem is nagyon való a félelf egyelőre. De ha legalább A-n kivül megjelennének újra és miattuk a varis országok is, akkor A-ra is könnyebb lenne módositani a fajt. Mert minél többen használják annál pontosabb képet lehet kapni a hiányosságokról.

Sajnos mostmár elég sürgősen kéne valamit kezdeni, mert a létszám is csökken és a taktikai sokszinűség is.:( Valószinű most kapok egy csomo nem tetszést, de ez van.

Ati 10-05-2012 12:28

(Nem tartom feltétlenül rossz ötletnek, hogy bizonyos helyzetekben a bankok kevesebbet védjenek, mint most. Nem biztos, hogy ezt fajspecifikussá tenném, mert miért pont a félelf, de nem biztos, hogy rossz az irány.)

RastArtist 10-05-2012 12:57

Mi lenne ha ötvöznénk ezt az ötletet a tolvaj személyiséggel?

Így nem lenne fajspecifikus, és ráadásul használhatóvá tennénk egy jelenleg fölösleges személyiséget.

Példa:A tolvaj személyiséggel rendelkező országok ellen a bank csak az országban lévő pénz maximum 70, esetleg 80%-át tudják védeni.

Bár nem tudom, hogy a sok szemesek nem-e járnának ezzel túl jól.

Pirostraktor 10-05-2012 13:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 299515)
(Nem tartom feltétlenül rossz ötletnek, hogy bizonyos helyzetekben a bankok kevesebbet védjenek, mint most. Nem biztos, hogy ezt fajspecifikussá tenném, mert miért pont a félelf, de nem biztos, hogy rossz az irány.)

Ati abban amit elsőre irtam, semmi fajspecifikusság nincs, tehát a bank a tolik előtt szabadon hagyna egy bizonyos százalékot, a sereg elől pedig levédene egy kb ugyanennyit.

Persze kell még ezen csiszolni jócskán, de nem hiszem, hogy bonyolultabbá tenné a játékot, tehát nem kell senkiből számológép legyen egy lopás vagy egy fosztás miatt. Ártani nem ártana az biztos. Nagyon visszaélési lehetőséget sem látok.

Ati 10-05-2012 14:05

Quote:

Originally Posted by Pirostraktor (Post 299522)
a sereg elől pedig levédene egy kb ugyanennyit

A fosztáshoz nem biztos, hogy nyúlnék, bármennyire utálom is, amikor lefosztanak.

Pirostraktor 10-05-2012 14:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 299523)
A fosztáshoz nem biztos, hogy nyúlnék, bármennyire utálom is, amikor lefosztanak.

Oké, akkor ez elvetve:) Mondom, rengeteg csiszolnivaló van rajta, de nem egy értelmetlen javaslat meglátásom szerint.

Padlócsempe 10-05-2012 14:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 299515)

Mi máshoz lehet még kötni? Szerintem személyiséghez vagy tolvajerők arányához nem jó ötlet, más pedig a fajon kívül nem jut eszembe.
Régen sokak kedvence volt a félelf, és ez a módosítás visszahozhatná a fajt a játszható fajok közé, főleg az alsóbb szinteken.

Ati 10-05-2012 15:10

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299526)
Mi máshoz lehet még kötni? Szerintem személyiséghez vagy tolvajerők arányához nem jó ötlet, más pedig a fajon kívül nem jut eszembe.
Régen sokak kedvence volt a félelf, és ez a módosítás visszahozhatná a fajt a játszható fajok közé, főleg az alsóbb szinteken.

Miért pont a félelf? Az ember fajú országokból is leginkább tolvajokat lehet jól csinálni, ők miért nem? És ha már ez a kettő, akkor jönnek a határeset fajok, hogy ők miért nem.

Pirostraktor 10-05-2012 15:12

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299526)

Nem csak a félelfek vannak eltűnőben, hanem maga a tolvaj stilus, ezért véleményem szerint előbb azt kéne visszahozni a játékba, azután ellehet gondolkozni a félelf tápolásán.(Amire a leghatékonyabb szvsz a faji varázslat módositása lenne, mert jelenleg az egyik legkevésbé hasznos faji:) )

RastArtist 10-05-2012 15:26

Quote:

Originally Posted by Pirostraktor (Post 299528)
Nem csak a félelfek vannak eltűnőben, hanem maga a tolvaj stilus, ezért véleményem szerint előbb azt kéne visszahozni a játékba, azután ellehet gondolkozni a félelf tápolásán.(Amire a leghatékonyabb szvsz a faji varázslat módositása lenne, mert jelenleg az egyik legkevésbé hasznos faji:) )

Az 'Árnyak' irtó hasznos, csak jelenleg szinte semmi szükség rá, mivel sosincs a környéken konkurens tolvaj akitől félned kéne. A többieket meg anélkül is lazán végiglopod, ha akad fölötted lopható célpont 10k ponton belül....:)

Padlócsempe:Egyébként a tolvaj személyiséghez kapcsolódó ötleten mi nem tetszett? Hogy akkor a varázslóba is bele kéne kontárkodni?

Pirostraktor 10-05-2012 15:37

Quote:

Originally Posted by RastArtist (Post 299529)
Padlócsempe:Egyébként a tolvaj személyiséghez kapcsolódó ötleten mi nem tetszett? Hogy akkor a varázslóba is bele kéne kontárkodni?

Szerintem ez elég egyszerű. Ha a tolvaj személyiség lenne tunningolva, akkor egy egy személyiséges országnak válaszania kéne a tudós és a tolvaj közt. És ha kitérünk a félelfekre, akkor az a +5% védelmi bónusz nagyon jól jön.

Tehát választanod kéne a lelopom a másikat ha bankot tart akkor is és a 3 sereg helyett négyet kapok a számba közt. Nagyjából mindenki maradna a tudós mellett, és akkor megint nem változott semmi.

RastArtist 10-05-2012 15:48

A félelf nem arra van, hogy bírja az ütést, hanem, hogy kilopja az ellenfél szemét.
A védelemről úgyis a szövetségeseknek kell gondoskodni íjászokkal, vagy ellentámadásokkal.
A hadisoknak is választani kell például a harcos és tudós között.:) Vagy nagyobb kárt/hasznot csinál, vagy nagyobb védelem/ütőerő.

(Meg egyébként is, tolvaj létedre végre válogathatnál a személyiségek közül...:D Kész felüdülés.)

Padlócsempe 10-05-2012 15:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 299527)
Miért pont a félelf? Az ember fajú országokból is leginkább tolvajokat lehet jól csinálni, ők miért nem? És ha már ez a kettő, akkor jönnek a határeset fajok, hogy ők miért nem.

Azért a félelf, mert: "Ravaszak és alattomosak, a legtöbben, ha meglátnak egyet, rögtön ellenőrzik, hogy megvan-e még az erszényük"

Ők a kimondottan tolis faj. Én az emberből legszívesebben Reaktor Zoli javaslatán elindulva egy varis fajt csinálnék, nemsokára nyitok neki egy témát.

A többi faj pedig a jelenlegi formájában tökéletesen használható és játszható.

Jó lenne látni egy kimutatást arról, hogy melyik faj milyen arányban van jelen a normál csoportokban (sőt, azoknak is a topjában). Abból kiderülne, hogy a félelfnek kell az erősítés. A tolisoknak bőven megvan a szerepe, mert éplistázni nagyon fontos, az ellenfél felgyújtása is hatékony, csakhogy ezt a hadilag egyébként nagyon erős gnóm is el tudja látni.

Ati 10-05-2012 16:02

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299534)
Én az emberből legszívesebben Reaktor Zoli javaslatán elindulva egy varis fajt csinálnék

Varist? Egy olyan fajból, aminek az a kifejezett előnye, hogy KEVÉS varázslót kell tartania? Pont ez teszi ideálissá a varázslón kívül minden másnak.

Padlócsempe 10-05-2012 16:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 299535)
Varist? Egy olyan fajból, aminek az a kifejezett előnye, hogy KEVÉS varázslót kell tartania? Pont ez teszi ideálissá a varázslón kívül minden másnak.

Igen :) Meg is nyitom a témát :)

Pirostraktor 10-05-2012 16:24

Témánál maradva, ha nem túl elvetemült a javaslatom, akkor talán megérne egy topicot valakinek aki nem minor?:D

Pirostraktor 10-10-2012 09:18

Na kicsit utánaszámoltam a dolgoknak a 20% szabadonhagyásával kapcsolatban. Ha minden lopás után a 20%-a hozható a 20%nak, akkor a hadisoknak sem fakad túl nagy hátránya, a lopásból és a tolis is meg tud élni.

Ha vesszük a max benttartható 4,2 yardot, akkor 10 lopás után (0,2^10)*4,2 yard=0 lopható. Ez annyit tesz, hogyha a max lopható pénzt nézzük, hogy 840milla+168milla+...+0= 1,05yard max elhozható pénz. Persze ha azt sokalljátok akkor lehet venni 10%al is, és akkor fele lesz lopható.

Kíváncsi vagyok a tapasztaltabbak véleményére, hogy egy ilyen módosítás mennyire vágná vissza a hadisokat és kedvezne a tolisoknak.

Padlócsempe 10-10-2012 11:48

Én amellett vagyok, hogy a jelenlegi bankrendszer alapjában véve jó, nem szeretném a tolisoktól félteni a pénzem, és nem szeretnék több bankot sem tartani, mint most. Viszont az szerintem fűszerezné a dolgokat, ha a félelf tudna egy kicsit lopni belőle. Ezzel egyrészt a kleptomán játékosoknak újra adott a tolizásra a lehetőség, másrész a hadisoknak is csak annyit kéne módosítaniuk a játékukon, hogy a félelfek környékén óvatosabb lesz. (Kevesebb pénzt tart bent, nem köt bele a félelfbe, vagy jó előre leveri :) )

Pirostraktor 10-10-2012 12:09

Ez az elképzelés nem azon alapul, hogy több bankot kelljen tartani, mert az unfair. Egyszerűen elég a mostani mennyiség is, mert bármennyit tartassz, nyitva hagy 20%ot a tolik előtt. És szerintem nem kéne kizárólag a feleseket favorizálni ezzel, de ez már csak részletkérdés:)

Hex 10-10-2012 12:51

Quote:

Originally Posted by Pirostraktor (Post 299668)
Ez az elképzelés nem azon alapul, hogy több bankot kelljen tartani, mert az unfair. Egyszerűen elég a mostani mennyiség is, mert bármennyit tartassz, nyitva hagy 20%ot a tolik előtt. És szerintem nem kéne kizárólag a feleseket favorizálni ezzel, de ez már csak részletkérdés:)

így szerintem a hadisok lennének eléggé visszavágva, mivel a hadi orkon megy el a legtöbb pénz. szétártózzák, szétgyújtják, stb. és néha amilyen nyersi árak vannak...

Pirostraktor 10-10-2012 19:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 299671)
így szerintem a hadisok lennének eléggé visszavágva, mivel a hadi orkon megy el a legtöbb pénz. szétártózzák, szétgyújtják, stb. és néha amilyen nyersi árak vannak...

Kétlem, hogy visszavetné ez a hadisokat. Egy tolis lop, utána jó pár körig 'bénult'. Azalatt pedig a hadi, főképp az ork legalább kétszer megfordul 3-7(8) sereggel.

All times are GMT +1. The time now is 14:59.