![]() |
Quote:
A hullánál szinttől függetlenül a lakáshelyzeti tekercs értéke 0, és számol a program a férőhelybónuszával. |
Quote:
|
Quote:
|
Van egy kis problémám.
Nem pipáltam be, hogy tudós, és mégis 45%-ra számolja a törpét, meg az orkot is. Ti még nem vettétek észre? Párbaj módba raktam, és úgy vettem vissza 40%-ra, és akkor lett jó az eredmény. |
Quote:
|
Quote:
A réginél nekem is volt ilyen, de az új már jól számol. |
A mágia számításnál nem lehetne belerakni, hogy az infószerző varázslat sikerül e, nem csak az ártó?
És a tolvajlásnál is, hogy a nem haszonszerző tolvajakciók és a haszonszerző tolvajakciók sikerét ha külön írná. Mert ugye az Elfnél a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb, de a haszonszerzőké nem. Köszi. |
Quote:
Tehát mind a tolvajlásnál, mind a mágiánál úgy jó, ahogy most van. :) |
Quote:
Elfnél a tolvajakció zsákmányának mértéke változik, a tolvajerő nem. |
Az első hozzászólásban mostantól a legújabb verzió található, benne kisebb bugjavítások és a gabonaszükséglet számolása, egyelőre 2 körös sereget alapul véve.
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítettem, kisebb elhelyezési módosítások a csata menüpontban, valamint mostmár beállítható a körtáv, és teszt jelleggel a program átneveződött Cseho-ra.
|
Quote:
A klánerő még nem működik? |
Quote:
A klánerő még nem működik, de az első két tagnak már lehet számolni a támadó és védőerejét. |
Quote:
http://kephost.hu/image-0B0A_4BF13457.jpg |
Quote:
|
Quote:
A klánerős rész mikorra várható? |
Van megint egy problémám!
Elég gyakran kiír valami hibát. Ez csak nálam jelentkezik? |
Quote:
|
Quote:
Nem tudok ugyan segíteni, de azt tudom, hogy a "rossz" az nem elég részletes hibajelzés. :):):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most beírtam betűket jött egy hibaüzenet, majd figyelni fogok. |
Quote:
|
Én számolgattam össze vissza, és elkezdett marhára furcsa értékekkel dobálózni. Nem számoltam utána, de azért ennyi idő alatt már érzem, hogy annak a seregnek be kell-e férnie vagy sem...
Meg az összevissza számolgatásim között az volt kiírva a tekercseknél a törpének, hogy lakáshelyzet 62,4%. Ez ugye a barakkokba, kocsmákba férő ember a tekercsek mellett. Kiakasztottam! :D |
Quote:
ez a 62.4% nekem is előjött egyszer, de aztán eltüntettem és azóta nem sikerült előhozni:D talán valami élőhalott változtatás közben.... Ritkán kell elővenni a progit :) |
Valóban, törpénél elő lehetett hozni a lakáshelyzetnél 62.4-t, de most javítottam.
Ha összegyűlik elég módosítás, feltöltöm a javított verziót. Kérlek, minden ilyet jelezzetek, mert fontos! Nem lenne jó, ha a végleges verzióban maradnának hibák. |
Quote:
Egy szoftver sosincs kész, nincs végleges verzió, maximum abbamarad a fejlesztés, idő, pénz vagy motiváció hiány miatt:) |
Quote:
jut eszembe: nincs kedved egy jófajta sörért cserébe bevezetni az éplistaszámítóba a változásokat? új személyiségek, élőhalott módosítás.. ? :):rolleyes::D |
Quote:
|
Quote:
De megnézem mennyire érinti a dolgokat:) |
Quote:
|
Utána olvastam. Ha jól látom, a személyiség változások nem befolyásolják az építkezést.
A hullánál pedig szintenként olyan mintha lenne fix lakáshelyzeti tekercse, ha jól értelmezem. |
Quote:
|
A legutóbbi verzióba volt egy fatális hiba, törpével nem lehetett számolni a védekezésnél.
Feltöltöttem a javított verziót. |
Rájöttem, hogy miért jön be a hibaüzenet.
Ha a nulla értéket kitöröljük, és úgy akarunk számolni, akkor adja a hibaüzenetet. Ezt nem tudom, hogy lehet-e orvosolni, de azért szólok. Esetleg más is tesztelhetné. |
Közbe szóltam az illetékesnek is, és majd orvosolva lesz :)
|
Quote:
0 katmorálra számoltam a védőt és csak kitöröltem a 100-at, csak vakartam a fejem, h mi a gond...:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:02. |