Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódítós számoló progi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4182)

Padlócsempe 05-16-2010 10:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 252177)
Pontositok, nem mindenki 2 korre megy. :) Tamadosereg/6*kortav.

Viszont, ami engem zavar, tornyoknal nem lehet megadni a lakitekit. Gondolom maxxal szamol (remelem), de ettol lehetnek elteresek. :)

Ha belekerul, a hullanal ne lehessen modositani a szinttol fuggoen, meg azt javaslom. :)

A tornyoknál meg lehet adni a lakitekit, a párbaj módot kell hozzá bepipálni.
A hullánál szinttől függetlenül a lakáshelyzeti tekercs értéke 0, és számol a program a férőhelybónuszával.

Padlócsempe 05-16-2010 10:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 252151)
Nem akarok hálátlannak tűni mert nagyon jó a számoló progid Padló de esetleg egy olyan bele kerülhetne-e mint a h5toolsba hogy mennyi gabcsit kell vigyen a sereg az ütéshez azt ha beletennéd nagyon megköszönném :D vendégem leszel egy serre :D

Ha még egy-két ember jelzi, hogy igényli, akkor beleteszem.

Merengő 05-16-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252184)
Ha még egy-két ember jelzi, hogy igényli, akkor beleteszem.

fogadok csak a sör miatt :) szerintem hasznos lenne, így mindig a h5-öt nyitom meg megnézni mennyi kaja kell.. lusta vagyok számolni :)

J.Ati 05-16-2010 20:28

Van egy kis problémám.

Nem pipáltam be, hogy tudós, és mégis 45%-ra számolja a törpét, meg az orkot is.
Ti még nem vettétek észre?

Párbaj módba raktam, és úgy vettem vissza 40%-ra, és akkor lett jó az eredmény.

Padlócsempe 05-16-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 252330)
Van egy kis problémám.

Nem pipáltam be, hogy tudós, és mégis 45%-ra számolja a törpét, meg az orkot is.

A hiba előfordulhat, de nálam normálisan működik, nem sikerült előidéznem a hibát.

Olasz 05-16-2010 23:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 252330)
Van egy kis problémám.

Próbáld meg, hogy letöltöd újra, mert lehet még a régebbi van meg, de ua a verzioszáma, csak már ezt frissítette csempe.
A réginél nekem is volt ilyen, de az új már jól számol.

Olasz 05-16-2010 23:55

A mágia számításnál nem lehetne belerakni, hogy az infószerző varázslat sikerül e, nem csak az ártó?
És a tolvajlásnál is, hogy a nem haszonszerző tolvajakciók és a haszonszerző tolvajakciók sikerét ha külön írná.
Mert ugye az Elfnél a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb, de a haszonszerzőké nem.

Köszi.

Dus 05-17-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252347)
A mágia számításnál nem lehetne belerakni, hogy az infószerző varázslat sikerül e, nem csak az ártó?
És a tolvajlásnál is, hogy a nem haszonszerző tolvajakciók és a haszonszerző tolvajakciók sikerét ha külön írná.
Mert ugye az Elfnél a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb, de a haszonszerzőké nem.

Köszi.

Az elfnél az a 80%-kal alacsonyabb eredményesség a "zsákmányt" jeleni. :) A tolvajokat fölösleges így belerakni, és a varázslatok is jól meg vannak oldva. Ha vihart vagy szárazságot varázsolsz akkor más csak a védőerő, és azt külön be lehet pipálni.

Tehát mind a tolvajlásnál, mind a mágiánál úgy jó, ahogy most van. :)

Padlócsempe 05-17-2010 08:33

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252347)

Köszi.

Mágiánál úgy tudod meg, hogy az információszerző varázslat sikeres lenne-e, hogy kiveszed a mágikus pajzstól a pipát.
Elfnél a tolvajakció zsákmányának mértéke változik, a tolvajerő nem.

Padlócsempe 05-17-2010 08:59

Az első hozzászólásban mostantól a legújabb verzió található, benne kisebb bugjavítások és a gabonaszükséglet számolása, egyelőre 2 körös sereget alapul véve.

Olasz 05-17-2010 09:15

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 252357)
Az elfnél az a 80%-kal alacsonyabb eredményesség a "zsákmányt" jeleni. :) ...:)

Valóban, már nagyon este volt úgy látszik!:)

Olasz 05-17-2010 09:17

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252359)
Mágiánál úgy tudod meg, hogy az információszerző varázslat sikeres lenne-e, hogy kiveszed a mágikus pajzstól a pipát.
Elfnél a tolvajakció zsákmányának mértéke változik, a tolvajerő nem.

Ok, köszi a felvilágosítást, valóban minden benne van amit én hiányoltam, csak már picit késő volt!:)

Padlócsempe 05-17-2010 11:27

Frissítettem, kisebb elhelyezési módosítások a csata menüpontban, valamint mostmár beállítható a körtáv, és teszt jelleggel a program átneveződött Cseho-ra.

Olasz 05-17-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252383)
Frissítettem, kisebb elhelyezési módosítások a csata menüpontban, valamint mostmár beállítható a körtáv, és teszt jelleggel a program átneveződött Cseho-ra.

A körtáv mit módosít? Mert a támadóerőre ugyanazt írja ki, akárhány kőrt állítok be. Azt hittem az a kaja miatt lett belerakva, de gabonaigényt nem számol.
A klánerő még nem működik?

Padlócsempe 05-17-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252397)
A körtáv mit módosít? Mert a támadóerőre ugyanazt írja ki, akárhány kőrt állítok be. Azt hittem az a kaja miatt lett belerakva, de gabonaigényt nem számol.
A klánerő még nem működik?

De számol gabonaigényt.
A klánerő még nem működik, de az első két tagnak már lehet számolni a támadó és védőerejét.

Olasz 05-17-2010 13:16

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252401)
De számol gabonaigényt.
A klánerő még nem működik, de az első két tagnak már lehet számolni a támadó és védőerejét.

Hol mutatja a gabonaigényt?
http://kephost.hu/image-0B0A_4BF13457.jpg

Padlócsempe 05-17-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 252415)
Hol mutatja a gabonaigényt?
http://kephost.hu/image-0B0A_4BF13457.jpg

Ha a támadósereg nyer, akkor mutatja. De feltöltöttem a javított verziót, ahol akkor is mutatja, ha a védősereg nyer.

Olasz 05-17-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 252420)
Ha a támadósereg nyer, akkor mutatja. De feltöltöttem a javított verziót, ahol akkor is mutatja, ha a védősereg nyer.

Oks, jó lett!;)
A klánerős rész mikorra várható?

J.Ati 05-20-2010 20:51

Van megint egy problémám!

Elég gyakran kiír valami hibát.
Ez csak nálam jelentkezik?

Olasz 05-20-2010 20:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 253232)
Van megint egy problémám!

Ez csak nálam jelentkezik?

Nálam ilyen még nem volt, igaz én nem ezt használom, hanem a sajátomat, de ellenőrzésre szoktam néha.

Ati 05-20-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 253232)

MILYEN hibát? :)

Nem tudok ugyan segíteni, de azt tudom, hogy a "rossz" az nem elég részletes hibajelzés. :):):)

J.Ati 05-20-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 253234)
Nálam ilyen még nem volt, igaz én nem ezt használom, hanem a sajátomat, de ellenőrzésre szoktam néha.

Én elég gyakran használom, de lehet nálam van valami gubanc, ezért kérdeztem.

J.Ati 05-20-2010 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 253235)
MILYEN hibát? :)

Nem tudok ugyan segíteni, de azt tudom, hogy a "rossz" az nem elég részletes hibajelzés. :):):)

Legközelebb tolok róla egy print screent. :)

Padlócsempe 05-20-2010 20:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 253236)
Én elég gyakran használom, de lehet nálam van valami gubanc, ezért kérdeztem.

Betűket ne adj meg értéknek, csak számokat.

J.Ati 05-20-2010 21:00

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253238)

Oké, lehet igazad van!
Most beírtam betűket jött egy hibaüzenet, majd figyelni fogok.

BimmBimm 05-20-2010 21:20

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253238)

Öm, nincsenek beviteli maszkok? (nem tudom milyen nyelvben írod, csak ötletnek szánom, ilyen hibák elkerülésére:) )

vityu 05-21-2010 00:23

Én számolgattam össze vissza, és elkezdett marhára furcsa értékekkel dobálózni. Nem számoltam utána, de azért ennyi idő alatt már érzem, hogy annak a seregnek be kell-e férnie vagy sem...

Meg az összevissza számolgatásim között az volt kiírva a tekercseknél a törpének, hogy lakáshelyzet 62,4%. Ez ugye a barakkokba, kocsmákba férő ember a tekercsek mellett.

Kiakasztottam! :D

RRRrrr 05-21-2010 00:33

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 253267)
Én számolgattam össze vissza, és elkezdett marhára furcsa értékekkel dobálózni. Nem számoltam utána, de azért ennyi idő alatt már érzem, hogy annak a seregnek be kell-e férnie vagy sem...

Meg az összevissza számolgatásim között az volt kiírva a tekercseknél a törpének, hogy lakáshelyzet 62,4%. Ez ugye a barakkokba, kocsmákba férő ember a tekercsek mellett.

Kiakasztottam! :D

ez a 62.4% nekem is előjött egyszer, de aztán eltüntettem és azóta nem sikerült előhozni:D
talán valami élőhalott változtatás közben....
Ritkán kell elővenni a progit :)

Padlócsempe 05-21-2010 11:55

Valóban, törpénél elő lehetett hozni a lakáshelyzetnél 62.4-t, de most javítottam.
Ha összegyűlik elég módosítás, feltöltöm a javított verziót.

Kérlek, minden ilyet jelezzetek, mert fontos! Nem lenne jó, ha a végleges verzióban maradnának hibák.

BimmBimm 05-21-2010 20:52

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 253313)
Valóban, törpénél elő lehetett hozni a lakáshelyzetnél 62.4-t, de most javítottam.
Ha összegyűlik elég módosítás, feltöltöm a javított verziót.

Kérlek, minden ilyet jelezzetek, mert fontos! Nem lenne jó, ha a végleges verzióban maradnának hibák.

Végleges... :)
Egy szoftver sosincs kész, nincs végleges verzió, maximum abbamarad a fejlesztés, idő, pénz vagy motiváció hiány miatt:)

csabi 05-21-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253371)
Végleges... :)
Egy szoftver sosincs kész, nincs végleges verzió, maximum abbamarad a fejlesztés, idő, pénz vagy motiváció hiány miatt:)

OFF
jut eszembe: nincs kedved egy jófajta sörért cserébe bevezetni az éplistaszámítóba a változásokat? új személyiségek, élőhalott módosítás.. ? :):rolleyes::D

J.Ati 05-22-2010 01:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 253372)
OFF
jut eszembe: nincs kedved egy jófajta sörért cserébe bevezetni az éplistaszámítóba a változásokat? új személyiségek, élőhalott módosítás.. ? :):rolleyes::D

Dobok rá én is egy sört :) :cool:

BimmBimm 05-22-2010 09:37

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 253372)
OFF

Gondolkoztam már rajtad, de olyan nagyon nem figyeltem a híreket. "Véglegesek" már a módosítások? Mert addig nem akartam elkezdeni amíg véget nem ér a tesztidőszak, mivel nem szeretek duplán dolgozni:)

De megnézem mennyire érinti a dolgokat:)

Ati 05-22-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253411)
"Véglegesek" már a módosítások? Mert addig nem akartam elkezdeni amíg véget nem ér a tesztidőszak, mivel nem szeretek duplán dolgozni:)

Nem véglegesek, épp most van közhírré téve, hogy mindenki írja meg a tapasztalatait. Egyelőre nem sok eredménnyel. :)

BimmBimm 05-22-2010 10:03

Utána olvastam. Ha jól látom, a személyiség változások nem befolyásolják az építkezést.
A hullánál pedig szintenként olyan mintha lenne fix lakáshelyzeti tekercse, ha jól értelmezem.

csabi 05-22-2010 10:07

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 253414)
Utána olvastam. Ha jól látom, a személyiség változások nem befolyásolják az építkezést.
A hullánál pedig szintenként olyan mintha lenne fix lakáshelyzeti tekercse, ha jól értelmezem.

olyasmi, mint a törpe 20%-a, csak szintenkénk nő. :)

Padlócsempe 05-24-2010 00:31

A legutóbbi verzióba volt egy fatális hiba, törpével nem lehetett számolni a védekezésnél.
Feltöltöttem a javított verziót.

J.Ati 05-28-2010 19:39

Rájöttem, hogy miért jön be a hibaüzenet.

Ha a nulla értéket kitöröljük, és úgy akarunk számolni, akkor adja a hibaüzenetet.
Ezt nem tudom, hogy lehet-e orvosolni, de azért szólok.

Esetleg más is tesztelhetné.

J.Ati 05-28-2010 19:44

Közbe szóltam az illetékesnek is, és majd orvosolva lesz :)

Fefe013 05-28-2010 20:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 254230)
Rájöttem, hogy miért jön be a hibaüzenet.

Ha a nulla értéket kitöröljük, és úgy akarunk számolni, akkor adja a hibaüzenetet.
Ezt nem tudom, hogy lehet-e orvosolni, de azért szólok.

Esetleg más is tesztelhetné.

Pont ma jött ez nekem is elő...
0 katmorálra számoltam a védőt és csak kitöröltem a 100-at, csak vakartam a fejem, h mi a gond...:)

All times are GMT +1. The time now is 07:02.