![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nos,
Csabi klántársam unszolására lehet én is részt vennék az eseményen:) nálam a sörivó vagy pálinkaivó verseny ok a bor nem attól nagyon megbutulok:) |
Hajjaj srácok...
A Szombat nekem elég necces időpont, mert általában pénteken már nem vagyok a fővárosban, Hétfőn meg még nem:) Viszont jó lenne találkozni a szövikkel, szóval lehet hogy mégis elmegyek :) Szövik? ;) P.S.: És Rynokot meg Csabit is szívesen viszontlátnám :) P.S.2: Semmilyen ivó-versenyben nem veszek részt, csak ha esetleg lassúságban versenyzünk :P |
Quote:
|
Én is mindenképp benézek, de most jutott eszembe, hogy másnap szavazatszámláló vagyok, így korán kell kelnem, szóval nem maradok sokáig.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Több tényező is szerepet játszik a döntés kimenetelében, úgyhogy még képlékeny a dolog. Röviden: ha Pesten leszek azon a hétvégén, akkor megyek. :) De esélyes, hogy éppen Pécsen töltöm azt a hétvégét. |
Ati, Neked is jönnöd kéne a talira, mert valami bolond a Te nevedre foglalta a helyet :p :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A lényeg, hogy a helyet lefoglaltuk, úgy néz ki, hogy sacc/kb 15-en leszünk, ha minden jól megy :) Reméljük a bizonytalanok is ott lesznek. :) |
Quote:
|
Rendhagyó találkozó lesz. Bea ülésrendet is csinál.
|
En azt nem tudom, hogy oldom meg szombaton es vasarnap a hoditozast :(
|
Quote:
beállítások-szabadság |
Quote:
(..es most jovok ra, hogy a tali miatt a szavazasrol is le fogok csuszni :S) |
Quote:
Sokat kell a szavazókörödig utazni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(ne haragudj Von :() |
Quote:
|
Quote:
|
Mikor kezdődik ez a tali? (Nem azért, mert megyek, arra majd kell valami 15. kerületi, hétköznapi tali valamikor :P)
|
Quote:
15.kerületi :eek: :D:D Van tervben egy 15. kerületi is egyébként. A farkastanyában lesz, remélem jössz! |
Quote:
|
Quote:
Újpalota szívében van :) http://www.farkastanya.hu/ Cím: Budapest, XV. kerület, Kontyfa u. 2. |
Ez egész normális helyen van. Kell egy jó időpont, aztán hajrá. No ez nem lesz egyszerű. ;)
|
Mégsem megyek holnap, bocs srácok... eléggé lefáradtam, muszáj lesz pihennem a hétvégén, meg pénzzel sem állok túl jól...:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Holnap tali.. jó lesz, gyertek :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha akarod, írok neked 1 oldalnyit arról, hogy miért nem mennék, aztán mégis megyek :D |
Úgy néz ki én se leszek ott :(
Viszont van egy jó hírem, mégis ott leszek :D Egyébként ezért nem szabad mindenkivel számolni. 15-en ígérik, hogy jönnek. Ebből két embernek még se jó. Két ember elfelejti. Két ember késik. 1 ember meg azt se tudja hol van ma, mert tegnap szétcsúszott. Aztán végül leszünk 6-an, és még jön 2 olyan, aki nem is ígérte:D |
Több, mint 15-en mondták, hogy jönnek.. nem baj, kevesebb emberrel kevesebb felé kell majd figyelni ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:17. |