![]() |
Jóreggelt kívánok. Most fő a kávém.... Hú. De kómás a fejem. oO
Megnéztem még párszor, 10:14-re a Keletiben vagyok! Megyek, kerítek egy pulcsit.... |
Ahhh, szombaton is korán kelni :mad:
nah, de mindegy, induláááááás!!! :) |
uhmfpfff szombat :mad:
Na, de annyi baj legyen, még tudok aludni 4-5 órát :D |
Úgy néz ki bekukkantok én is
|
Jó szórakozást Mindenkinek! :)
|
Jó szórakozást kívánok! :)
|
Jó szórakozást, kellemes időtöltést mindekinek! :)
|
Quote:
No majd akkor a két ugyanakkora bandából azok lesztek ti, akik nem valami furcsa nyelvet beszélnek :D |
Jó volt, köszi mindenkinek aki jött. Érdekes megismerni élőben is embereket, így sok idő fórumozás után. :)
|
Quote:
|
Köszi mindenkinek a társaságot! :)
|
Fotó nem lesz az átadóról? :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igazi műalkotások. Tuti többet ér, mint az a kép ahol Pool átveszi a díjat. :D |
Ok akkor türelemmel várok :)
Kíváncsi vagyok :) |
itthon vagyok én is..
fáradt vagyok, hulla vagyok, és alig élek. Azt hiszem a pia nem a barátom. Köszi mindenkinek, aki részt vett a talin. Örülök, hogy megismertem a bandát :D külön nem emelnék ki senkit, de majd talán holnap írok még pár sort. képek is talán holnap lesznek fent. Pool végülis jó fej volt :D |
ja és nagyon szép amit kaptam :)
készítek róla képet, és azt is feltöltöm holnap :cool: |
Quote:
|
Részemről külön köszönet Attilának, aki leszervezte a helyet.
|
Quote:
|
Quote:
Ez tetszett meg akkor is, amikor foglaltam : )) |
Quote:
Viccet félre téve Pool, majdnem olyan jó arc, mint én :D |
A képeket, Attila, ne csacsogj annyit! :) Látni akarom mindet! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
224 kép készült, de elég sok selejtes lett :(
olyanok vagyunk, mint az ördögűzőben a kislány :( Sok kép meg homályos :( Nagyjából a negyedét fogom feltölteni! Remélem Pool gépével készült képek jobbak lettek. |
Akit érdekel, itthon vok kb 1 órája :)
holnap délelőtt átküldöm Bubbának a képeket, ő fogja felrakni, mert nekem nincs hozzá jogosultságom... Jól éreztem magam a sok városi gyerek között... Attila meg jól berúgott, a büfében is csak beszélt össze vissza aszongy neki a pultos csaj, hogy tartár szósz van a kajához erre mondja : " de neki tartár MÁRTÁS kell" :D:D:D aztán vagy 10* elnézést kért tőle.... |
Akkor képek holnap Bubbától, sztem dél körül már fenn lesznek...
jó éjt! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
3 órát vonatoztam, szal annyira hamar nem értem haza Majd Bubba felrakja, Ő már profi ebben :) Gee, remélem a pécsi morénak átadod az üdvözletem :D:D:D:D Nagyon megérte elmennem, miket tudtam meg Tibu orijairól, ennyi infot, te jó ég :D:D:D Remélem, túlélte a mai délutánt, mert amennyit emlegetve volt, volt csuklás otthon :) |
Én is csak hazaértem :D
|
Batu, Feri, hogyhogy nem voltatok?
|
Quote:
Szóval a mai program ő volt...... |
Quote:
|
Quote:
1. Nem is vettem részt a párbajsorozaton, így a bulit is meghagytam nektek 2. A kempo mesterem születésnapi buliján ittuk a SÖRt! :) De ahogy hallom, nagy élmény volt a díjátadó, viszont sajnos a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehetek egyszerre két helyen... :o |
Quote:
|
Quote:
Személy szerint Poolnak szívesen megcibáltam volna a fülét. Természetesen csak gratulációként.:D |
Jeee. Hazaértem. :D:D
Én is köszi, a régi ismerősök mellett jó volt újakat is megismerni, így tudok végre arcokat párosítani hozzászólásokhoz. |
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |