![]() |
Quote:
Nem faj megerősítés, hanem a tekivédős fajok előnyének csökkentése... ez a cél, hogy többféle stratégia mehessen, legyen ork, törpe és ember hadis is. mert hiába lehet a varikon a kajájukon spórolni embernél, a tolikon ottveszted, mert kell, és így is tolisként is kiszed belőled mindent egy félelf. itt nem fajokat kell tápolni hanem lecsökkenteni a tekik súlyát, ettől esetleg és színesebb lesz a játék. ez nagy változás, ilyen nem lesz sokáig, de ráérünk kitalálni addig valami olyat ami behozza a többi színfoltot is a játék fővonalába. Az a baj hogy Ati ma nem nézett be ide és nem csinálta meg amit én nem tudok megtenni és ezért őt kértem rá... |
tetszik az ötlet hogy modositsunk a tekik sulyán ez a gnom tudos 25%reálisabbnak tünik mint ami most van. ja és igen oriás , gnom a két legjobb faj messze a legjobb faj kivéve az 1/at de az ugy is külön világ. No meg a félelf se rossz:) de ha arányosan csökentjük a tekik sulyát akkor semmi mást nem kell mert egyböl kiélezettebbé válik az összes faj. Mindjárt játszhatób lenne minden faj. Viszont ha ez meg történik akkor az 1/a elárasztják a hullák:D Tehát ammelet hogy jó az ötlet szerintem a hulla szintenkénti +10%át csökkenteni kéne kb +4%ra.
honan lopkod a félelfem? 5/U tol 2/b ig mindenüt megtartom a minimum 5körtávolságott ugy hogy egy láma az aki 2körröl lop. hadi sose bánt mert vigan birok bontani és mindig felfele piszkálom az orikat tehát a hadik teljesen esélytelenek vari felfedi a toliaim ha ha félora lopi és 2 annyit veszek és szélyel lopom vari gyilok oszt meg halt soha seni nem bánt vagy ha igen akkor penge a szövi aki bántani tud de hát senki nem verhetettlen. NEKEM most a rémálmom a 4oriás szövi:( vagy esetleg ennek variácioja gnommal de az oriások rosszabbak fuj oriás na azok kicsinálnak törpe meg soha nem bánt:D |
Quote:
Soraidat olvasgatva pedig: Szép dolog egy faj mellett ennyire kiállni :) kár, hogy nem értetted meg miről is akar szólni ez a téma! Olvasd át mégegyszer ha lesz egy kis időd pls! |
Bogárka:)
Ha valaki komolyan ártószándékkal tolisként rászáll vkire bárhol 2-5 csopiban az kör elött 2 percel kapja le a tekidet és nem szarakodik azzal mennyi pénzed van mert az embereid elmennek a lakiteki csökkenés miatt. Vissza veszed a tekiket, ok,de az embereket kellpótolni és az a komolyabb érvágás főleg ha nemtetszik a dolog és a varis is besegit, nem kell gyilkolnia csak vihar száraz combót nyomatni és 3-4 körönként ellenőrizni a fennlévő varázslatokat, ha leszeded mehet vissza. Nincs az a normális teki védelemmel nem ellátott faj aki ezt sokáig birja anyagilag. Ha még ráadásul okosan 3-5 körről felfelé dolgozik akkor még bontani sem érdemes mert pont bele csúszik a hadik ütő távjába. Ja és voltam már törpe és tolis is. Az ilyen dolgok kikisérletezésére jó terep a vip aréna, van rá két hónapod hogy megtaláld az előnyét hátrányát. Igaz piac nincs, igy az eredményes megéléshez kell egykis játék tudás is, de azért megy oda az ember hogy tanuljon. Summa summárum ha jobb lenne ezen fajok teki védelme akkor biztossan többen játszanák meg őket eredményessen a lenti csopikban is, de akkor jöhetne a gnómis a raktárai védelmében pl. Én inkább a problémát a távolról lopókban látom, de annak a megvitatása egy másik topik témája. Az segitene az összes fajnak a távolsági lopások ellen, míg itt csak egy faj megsegitése lenne a cél. |
ami az egészbe dühitő számomra, h a toli simán bepattan 6-8 körröl is, de ha én ráindulok, sose érek oda.
pláne ha közbe vki még rámesik plusszba. |
Békés, Atit már kértem a Topicom átnevezésére, vagy egy új nyitására, és ezek a hozzászólások beletételére, még nem válaszolt, addig hagyom itt folyni a dolgokat, aztán ha ír, kiderül hogy lesz tovább, de ez a topic már igenis arról szól, hogy a nem tekivédős fajok bejuttatása a játékba... ez is jó, hogy a tekik súlyát csökkentjük, meg a hulla bónuszát is csökkentjük, vagy betesszük egy állandó 5-10%ra. és akkor a hulla se gyenge sereget tart. Az 1/At nem fogják elönteni, mert ott a hadiknak nem kell tanya ugyanúgy és a hulla házait meg mindenki be tudja gyújtani és lakitekije sincs, még ha le is nyomjuk a lakiteki%ot...
|
"Soraidat olvasgatva pedig: Szép dolog egy faj mellett ennyire kiállni."
ha meglesz ez a valtoztatas a tekik teren, irigykedni fogok a mostani torpokre. :) az az igazsag, hogy a tolisok meg nagyobb hatranyba fognak kerulni. szegeny tolis a tekikbol el, es most el akarjatok venni azt is tole? :confused: rovid tavon (sot, sztem hosszutavon is) a tekik ara is csokkenni fog, mert csokkenni fog a kereslet. aki tekikben tartja a milliardjait, az gondolom nem nagyon orulne ennek... |
Quote:
Ez a változás pedig nem csak a törpökről szólna... |
Quote:
nyehh, atolvastam meg1* a topicot. Senki, te iranyitottad a temat a tekis dolog fele. az elejen meg nem szoltak hozza, de amikor szepen osszefoglaltad a gondolataidat, akkor mindenki orvendezett, hogy milyen jo. egyebkent EN inkabb arra szavazok, hogy a tolik keszultsege is jobban csokkenjen a tavolsag fuggvenyeben, a varikeszultseghez hasonloan. |
Quote:
ilyenkor esély sincs semmilyen trükkre amit elsüthetnél... 1/Aban könnyű persze, de az más világ ahogy mondták mások is. ezen kellene változtatni. a tekilopás teljesítményének csökkentésével, és a távolság ilyen hozzászámításával. az is megoldás. vagy a kevesebb tekercsbónusz. és úgyse lesz bevezetve egy ilyen rövid időn belül, pláne nem holnapra, szóval át lehet állni seregre mint tartalékra. azt legalább nem lopják el, és a HT kiteszi a piacra magától, hogyha hazajön, nem? ;) |
az a helyzet, hogy nekem nem nagyon van helytartom. mind1. seregre igy is at tudnek allni. DE mit csinalsz szintlepeskor? mondjuk, ha 1 lentebbi szinten 3* kevesebb a kati (kerlek, ebbe ne kossetek bele, mert van ilyen), akkor eleg nagy veszteseged lesz... a tekikkel nem ennyire komoly a problema.
Senki, neked is vannak szovijeid, es ti is ugyanugy haza tudjatok vagni oket. egyebkent mi van akkor, ha az orid 30%-at megsemmisitik 1 kor alatt? kesobb lehet, fordulni fog a kocka... irtam mar kicsivel elobb is, hogy hamarosan mindenki el fog szedulni a sok fordulastol... |
Quote:
és nem lenne veszteség a dologból, mert lépés előtt eladod a katikat és tekit veszel vagy a pénzeddel mész fel. ennyi. mindenre van megoldás. szinte mindenre persze :D |
en meg mindig nem ertem az 1 rend lopassos lenullazos lopasokat... mind1.
most lassunk egy masik helyzetet. feltetelezzuk, hogy te egy vandor hadis vagy. elotted 2 korre van egy felelf (o 3 korre van toled, hogy ne nagyon erje meg neki lebontani. habar jelen esetben mar ugyis alszik). te ki vagy ehezve valami jo kis tekire. megbeszeled a szoviddel, hogy pontban az ejfeli korvaltas elott arto meg minden. majd inditod a serege(ke)t. gyors csopiban sztem szegeny felelfbol semmi sem marad reggelre. ennyit arrol a nagy tolisrol, akit annyira dicsoitettetek. mielott egy ilyen valtoztatason torod a fejed, sztem jobb lenne meggondolni, hogy a valtozasok elott kiegyensulyozottabb a helyzet, vagy a valtozasok utan? most a felelf meg lehet vissza tudna vagni, de ha csokkentve lennenek a teki%-ok, minden egyes tekilopas utan egy nagyot rohognetek a szoviddel. "és nem lenne veszteség a dologból, mert lépés előtt eladod a katikat és tekit veszel vagy a pénzeddel mész fel. ennyi. mindenre van megoldás. szinte mindenre persze." hosszu tavon vesztesegesebb, mintha csak tekikben tartanad. |
jah, azt nem tettem hozzá hogy 2 félelf volt a szöviben, de gyanítom hogy az egész akár full tolis is lehetett... szóval ketten húztak be egyszerre. engem, persze szövik is kaptak.... jó, maradt vagy 12% lakitekim talán, de az is eléggé fájt..
|
Senki: ajanlom ezt a temat neked: "Tippek torpe orszahoknak... Strategiak topekkel..."
erdekes, ott eleg sokan vannak a torpe mellett... tudod, mirol beszelek. amiert Neked nem tetszik a torpe, attol masnak meg jo lehet. a torpe faji valtoztatasairol meg azutan kellene beszelni szvsz, miutan megvalosulna a piaci javaslat. |
Quote:
|
És pláne nem értem miért kell személyeskedned. ha nem értesz egyet, fejdtsd ki a véleményed, de ne engem szapulj, világos?
|
a velemenyemet kifejtettem. olvass vissza.
ami meg a szapulast illeti, no comment. |
Quote:
|
OFF vege...
ON: tekis dolgok. :D |
Törpe faji varázslat: Fantomépületek:)
A törpék a föld alatt élnek, így a legjobb tolvajok se tudják eldötnteni, milyen épületek találhatók az adott országban. A varázslat időtartama alatt az ellenfél nem látja a különböző épületek mennyiségét (vagyis mindenből nullát lát). Az információszerző varázslatok nem mutatják ki. :D |
ez nem is rossz! D Ha a piac átveszi a raktárvédelmet akkor a törpéről ne lehessen éplistát csinálni :D hmmm ez teccik, nem is rossz :D ( a tekitéma akkor menjen a tekilopáshoz, itt akkor vissza a törpéhez :p )
|
Egy gömbből is kiderül minden, csak kicsit számolgatni kell. Nem támogatom, sztem ez semmit sem ér a többi fajvarihoz képest. Jobb lenne ha kapna vmilyen bónuszokat.
|
Quote:
Honnan tudod, hogy 200 bányája, vagy 200 tornya van? :D Mert nem mind1 :D |
Eh ne viccelj már h nem tudod kideríteni egy gömbből h kb milye van? A toronyra számolni kell, de azt is be lehet saccolni, csak idő kell.
|
Quote:
|
Quote:
Úgysem látnak be hozzám tolikkal, akkor meg számoljanak szépen a tornyokkal, én meg húzok helyette fincsi kocsmákat :D |
mindig van 1 erősebb......
ez régi mondás de igaz |
Quote:
Esetleg lehetne Chuck Norris a törpe faji varija, ha legyőzhetetlen ori létrhozása a cél :P |
Akármit is mondtok, a legjobb megoldás eddig szerintem az volt, hogy az elfek fantomserege mintájára a törpéknek az éplitáját ne lehessen látni.
Persze ki lehet logikázni, hogy kb milye van, pl rengetéssel, ahogy az elfet is lehet tűzbogyóval hajigálni. Egy ilyen varázsnak több haszna lenne, mint a mostani raktárkulcsnak:) |
A neve meg legyen Mélysötét:D:D:D
|
támogatom a javaslatot. :D
a jelenlegi raktárkulcsnál mindenképpen jobb. |
Azt nem vonom kétségbe h jobb, de nem a legjobb. Az elfnek azért hasznos a fantomsereg mert így szinte nem lehet felmérni. Egy elf az tolis vagy varistolis, de a lényeg h nem hadis és nem varis. (Épp a tekik miatt nem :D) Gömbözni hiába gömbözik, éplista meg nem megy ha jól van felépítve. Extrém esetektől tekintsünk el ha kérhetem. Jó lehet tűzgolyókkal lődözni de az nem sokat ér. Ezzel szemben a törpnek csak az éplistáját nem lehetne megtudni, ez nem fair. Állítom továbbá h gömbből jól lehet saccolni szinte mindenre, a tornyok és raktárak száma kérdésés de a rakiba be lehet lopni, így elég pontosan be lehet lőni a kimaradó épületek számát is. Úgy érzem lehetne jobb varit is adni a picuroknak :D
|
Aktiv játkosok nagyon jól ki tudnák használni ezt a varit:) tartanak 20 bankot, meg kp-t, és ha gáz van bevásárolnak és mehet az action:) ezen kivül nem mind1 mennyi bányája, könyvtára, tanyája, stbje van, és ezt még szabi alatt se lehetne megtudni róla:D Nagyon sok nem tolis elf van most a játékban, és a tolisokat is felfedik aztán felmérik. Még nem találkoztam olyan elffel, amiről nem tudtuk kideriteni milye van. Vagy varija vagy tolija mindig kevés volt.
|
Quote:
De ezzel az elf orival nem tudsz mit csinálni: 30% kocsma 25% templom Nem deríted ki, hogy milye van... :D (feltéve ha ügyes az elf, és kivéd minden lehetséges sejtési/számítási módokat) |
Quote:
nem vagyok megygyőződve hogy egy jó varis nem tudja ártózni, de ha így van, akkor is meg lehet fogni valahogy:P Azt az 5% kocsmát tanya helyett húzod, meg a templomot vagy torony nincs elég? |
Quote:
Nehogy már ne legyen elég... Folyamatos 95% feletti kat. morál, folyamatos varázslatok... Elf +20% bónusza... És igen, katonailag harmatgyenge... És? :D Ha nem tudják, hogy mim van, akkor nem teljesen mind1? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egykis foszti, gyilok, 2-3 támadásból belehet lőni már mennyi sereg fér be és akkor mehet akár több is, elöbb utóbb befér a varis vagy tolis. Onnét nyitott könyv az ellen országa, de már elötte is fellehet épiteni mi van neki. Egy jobb szövinél az adott gömbök, éplisták mellé az esetleges támadások eredménye is elvan mentve. Csak keresgélni kell az adatbázisban és belehet lőni az ellent:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |