Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Szkarabeusz-Spontán buli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4027)

siQ 01-22-2010 08:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 237970)
szerintem villamos :D én pl. úgy terveztem Lágymányosi hídnál felszállok az 1.-es villamosra Árpád híd Metróig elmegyek átszállok a metróra és voiálá ott is vagyok :D

:) sokféle képpen lehet menni, de most azt kéne hogy irjam, hogy ne okoskodj, mert a metró sokkal jobb? :):) Bár végülis a végén te is metrózol:)

Dragi 01-22-2010 08:51

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 237971)
:) sokféle képpen lehet menni, de most azt kéne hogy irjam, hogy ne okoskodj, mert a metró sokkal jobb? :):) Bár végülis a végén te is metrózol:)

:D a villamos se kerül dugóba :Dés igen én is metrózom :) De ha el kell mennem Gee-ért a Keletibe akkor én is végig metrózom :D

monro 01-22-2010 13:14

A kajával kapcsolatban csak annyit, hogy Babgulyás lesz és palacsinta. Más melegkaja nem!
Nem lesz ott a konyhás, mert lerobbant szegénykém.

Ha nem lesz elég akkor jön a jól bevált zsíroskenyér lilahagymával :D

Kutyuleee 01-22-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237988)
A kajával kapcsolatban csak annyit, hogy Babgulyás lesz és palacsinta. Más melegkaja nem!

Seldon nem jön úgyhogy nem lehet utazni az ott hagyott kosztra:(

monro 01-22-2010 13:34

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 237990)
Seldon nem jön úgyhogy nem lehet utazni az ott hagyott kosztra:(

Nem tudott kijózanodni? :D

csabi 01-22-2010 14:51

Quote:

Originally Posted by monro (Post 237988)

nagyon szivesen mennék már csak ezért is, de félek a szombat esti csúcsforgalomtól a metrón.. :D

-Ricsi- 01-22-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 237968)
Leginkább fejezd be a személyeskedést, mert az nem a fórumra való. SZerinted busz, szerintem metró, ha egy ekkora nézet különbséget nem bírsz személyeskedés nélkül elviselni akkor az a jobb ha nem is irsz.

Azt hiszem logikusan levezettem neked, hogy miért rosszak az érveid, de te erre most teljesen más frontról próbálsz támadni.
Személyeskedés... :D
Bocsánat, ha lelkedre vetted, nem akartalak bántani, de azért te is néha elismerheted, hogy nem mindig (csak) neked van igazad.

Én csak felkínáltam egy alternatív útvonalat, felőlem mehet metróval is. :)

Ha meg szted metró, akkor sem kell rögtön leoltanod a másikat, hogy az ember egy kocsmába megy, akkor nem látni valót keres...
[amúgy is csak egy előző hsz gyanánt írtam (#73 )]

Na jó részemről ennyi. Jó időtöltést a résztvevőknek metróval vagy anélkül :)

Bubba 01-22-2010 20:12

jéé egy tali végre

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:36

Hát... A sok veszekedésből annyi lett, hogy felírtam külön papírokra az összes útvonal-alternatívát, és effektíve miután leszállok a vonatról a keletiben, találomra kihúzok egyet, és azon megyek... :D

És köszönöm a két konstruktív javaslatot, miszerint aTsobi vagy Dragi kijönnek elém. Ennek nagyon örülnék, mivel amúgy is korán odaérek, szóval amelyikőtök elém jön, azzal addig beülhetünk máshova, vagy hülyére ihatjuk amgunkat Monrónál, mire a többiek elkezdenek szállíngózni... :D

Ts, a te számodat is tudnom kéne, én lepődtem meg a legjobban, hogy nincs benne a telefonkönyvemben... Tudom, hogy számot cseréltünk. (Igaz, azóta egy telefonváltás történt - számom maradt a régi - és lehet elveszett pár szám, amikor a régi telórál átmásoltam az újra blutúszon. Bár erre nem látok nagy esélyt. Fogalmam sincs hol a számod. :(:(
Dragi, szerintem a te számodat is tudnom kéne, szerintem számot cseréltünk, azon a hajnalon, amikor a városban kóvályogtunk...
A te számodat se találom. :S

Ts, remélem itt vagy, mert most küldök egy zöldet. Holnap nem lesz időm elolvasni a válaszlevelet... (Melózni megyek hajnalban, melóból fogok elindulni Pestre....)

Dragi 01-22-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238028)
Hát... A sok veszekedésből annyi lett, hogy felírtam külön papírokra az összes útvonal-alternatívát, és effektíve miután leszállok a vonatról a keletiben, találomra kihúzok egyet, és azon megyek... :D

És köszönöm a két konstruktív javaslatot, miszerint aTsobi vagy Dragi kijönnek elém. Ennek nagyon örülnék, mivel amúgy is korán odaérek, szóval amelyikőtök elém jön, azzal addig beülhetünk máshova, vagy hülyére ihatjuk amgunkat Monrónál, mire a többiek elkezdenek szállíngózni... :D

Ts, a te számodat is tudnom kéne, én lepődtem meg a legjobban, hogy nincs benne a telefonkönyvemben... Tudom, hogy számot cseréltünk. (Igaz, azóta egy telefonváltás történt - számom maradt a régi - és lehet elveszett pár szám, amikor a régi telórál átmásoltam az újra blutúszon. Bár erre nem látok nagy esélyt. Fogalmam sincs hol a számod. :(:(
Dragi, szerintem a te számodat is tudnom kéne, szerintem számot cseréltünk, azon a hajnalon, amikor a városban kóvályogtunk...
A te számodat se találom. :S

Ts, remélem itt vagy, mert most küldök egy zöldet. Holnap nem lesz időm elolvasni a válaszlevelet... (Melózni megyek hajnalban, melóból fogok elindulni Pestre....)

ment private message :)

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 237966)
Gee egyszer már volt ott ahogy én is és szerintem visszatalál :)

valóban, igen jól tájékozódom (lásd, mi is megtaláltuk az uticélunkat akkor... :D) de nekem kísértetiesen valami 6-os vagy 7-es busz járat rémlik, és hogy azután elég kusza módon jutottam oda, ezt nem kívánom elismételni :D
De mivel ilyet nem említettetek, ezért lehet nagyon rosszul emlékszem...

Egyébként meg ha nagyon egyedül kéne megoldanom, odatalálnék, mert megkérdezek valakit hyog jutok el abba az utcába, és kész. Vagy beszállok egy taxiba. bár az Pesten 4-5 ezer Ft-omba kerülne... Azt meg nem szeretném.

Úgyhogy Tsobi, Dragi, gyertek értem a keletibe, és ebédelünk egyet, meg iszunk egy sört. :D

Dragi 01-22-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238030)
valóban, igen jól tájékozódom (lásd, mi is megtaláltuk az uticélunkat akkor... :D) de nekem kísértetiesen valami 6-os vagy 7-es busz járat rémlik, és hogy azután elég kusza módon jutottam oda, ezt nem kívánom elismételni :D
De mivel ilyet nem említettetek, ezért lehet nagyon rosszul emlékszem...

Egyébként meg ha nagyon egyedül kéne megoldanom, odatalálnék, mert megkérdezek valakit hyog jutok el abba az utcába, és kész. Vagy beszállok egy taxiba. bár az Pesten 4-5 ezer Ft-omba kerülne... Azt meg nem szeretném.

Úgyhogy Tsobi, Dragi, gyertek értem a keletibe, és ebédelünk egyet, meg iszunk egy sört. :D

mentünk 7-es busszal ? :D Az tuti hoigy viszont 3-as metróval mentünk Gyöngyösi utcáig :D a Hazafele jutás viszont mókás volt Gyöngyösi utcától elsétáltunk a Nyugatiig amikor is jött az első metró :D azzal Keleti utána te vonat én meg haza :D

majd azért amikor elindulsz dobj egy sömöst :D

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:51

Vicces volt, igen. :D

Megmondom őszintén, fogalmam sincs miért emlékszem 6-os vagy 7-es buszra...

Pestre 2 okból járok, üzleti célból, vagy Hód találkozóra... :D Üzletelni meg autóval visznek. Tehát valószínű Hódító miatt használtam azon buszok valamelyikét. :D
De mindegy is...

Egyébként pedig már most meg tudom mondani, hogy mikor érek oda. Nézek egy elvirát. (illetve hát +/- 30 perc, ugye, a behavazott MÁV vonalak miatt...:D)

Dragi 01-22-2010 21:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238032)
Vicces volt, igen. :D

Megmondom őszintén, fogalmam sincs miért emlékszem 6-os vagy 7-es buszra...

Pestre 2 okból járok, üzleti célból, vagy Hód találkozóra... :D Üzletelni meg autóval visznek. Tehát valószínű Hódító miatt használtam azon buszok valamelyikét. :D
De mindegy is...

Egyébként pedig már most meg tudom mondani, hogy mikor érek oda. Nézek egy elvirát. (illetve hát +/- 30 perc, ugye, a behavazott MÁV vonalak miatt...:D)

Az jó lesz :D Mer Tsobit összeszedni +/-1,5 óra :D:D:D:D

Redback 01-22-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238031)
mentünk 7-es busszal ? :D Az tuti hoigy viszont 3-as metróval mentünk Gyöngyösi utcáig :D a Hazafele jutás viszont mókás volt Gyöngyösi utcától elsétáltunk a Nyugatiig amikor is jött az első metró :D azzal Keleti utána te vonat én meg haza :D

majd azért amikor elindulsz dobj egy sömöst :D

Én egyszer buszoztam veled, akkor is blicceltél :D Nekem Hugicám vergődött hogy vigyek jegyet. Így vittem :D

[HTPA]GeeForce 01-22-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238033)
Az jó lesz :D Mer Tsobit összeszedni +/-1,5 óra :D:D:D:D

Az jó. Vasárnapra oda is érünk Monróhoz. XD

Na de. Elvira barátnőm azt mondta, hogy Pécsről 15:23-kor indulok, és a keleti Pu-ra 18:14-kor érkezem be.
Ha lehet neki hinni, akkor ez lesz. :)

És most megyek aludni. 4-kor kelek. :( Aztán 9 óra meló, és 3 óra vonat. :D
Na jóéjszakát! :)

ui. ritkán bliccelek, csak ha muszáj. )pl nincs időm jegyet váltani, vagy nincs nálam készpénz, vagy ha van, akkor 10.000-res a legkisebb címlet... egyébként van jegyem, most is van nálam pesti jegy, úgyhogy holnap biztos lesz. :)

Dragi 01-22-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 238034)
Én egyszer buszoztam veled, akkor is blicceltél :D Nekem Hugicám vergődött hogy vigyek jegyet. Így vittem :D

őőőő és ez így van 2009. szeptembere óta is :D:D:D
ellenőrrel is csak e hét szerdáján találkoztam :p:D

Dragi 01-22-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238035)
Az jó. Vasárnapra oda is érünk Monróhoz. XD

Na de. Elvira barátnőm azt mondta, hogy Pécsről 15:23-kor indulok, és a keleti Pu-ra 18:14-kor érkezem be.
Ha lehet neki hinni, akkor ez lesz. :)

És most megyek aludni. 4-kor kelek. :( Aztán 9 óra meló, és 3 óra vonat. :D
Na jóéjszakát! :)

ui. ritkán bliccelek, csak ha muszáj. )pl nincs időm jegyet váltani, vagy nincs nálam készpénz, vagy ha van, akkor 10.000-res a legkisebb címlet... egyébként van jegyem, most is van nálam pesti jegy, úgyhogy holnap biztos lesz. :)

rendben :) jah valami különleges kívánság ?:D transzparens vagy valami ?:D:D:D

Pool 01-23-2010 11:37

Jó szórakozást mindenkinek, remélem, egyszer eljutok én is oda :)

monro 01-24-2010 03:04

Asszem hazaértem :D

Dragi 01-24-2010 05:55

Jelentem én is hazaérkeztem! :) Köszönök szépen mindent! :) Finom volt a babgulyás jó volt a hangulat de nagyon hamar ellépett mindenki :((:(
Monro nagyon szépen köszi a szíves vendéglátást! :)

Bubba 01-24-2010 08:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 238076)
Jó szórakozást mindenkinek, remélem, egyszer eljutok én is oda :)

mi nem annyira:)

Bubba 01-24-2010 08:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 238123)
Asszem hazaértem :D

köszi a meghivást:)
Arwylt máskor józanon ne engedd be, fárasztóbb, mint amikor iszik:)

Mona 01-24-2010 11:42

Sziasztok Mindenkinek :)
Nagyon jó volt a buli, köszi mindenkinek aki elviselte a társaságunkat :)

Tsobi 01-24-2010 11:58

Asszem én is hazaértem :D

Dragi 01-24-2010 12:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238151)
Asszem én is hazaértem :D

Madár látta Tsoboa :D

Tsobi 01-24-2010 12:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238156)
Madár látta Tsoboa :D

Okosan beszélgessél :D

Tsobi 01-24-2010 12:51

Köszönöm mindenkinek egyébként a szép estét! Megérte vért izzadva úgy szervezni az estét, hogy beleférjen.. megérte találkozni rengeteg régi és új arccal, megérte várakozni Gee-re, hisz mennyit mennyit kacagtunk közben (:D), megérte megkóstolni a monros babgulyást, megérte az afterparty is Kutyuval és Fon:D-nal, akinek a szeme reggelre olyan volt, mintha Ő lenne Voldemort és megérte megismerni pár széplyányt is :p

Dragi 01-24-2010 12:55

Nem hittem volna 2 nappal ezelőtt hogy ilyet mondok de Arwyllal is jó volt találkozni :D És talán be kell látnom hogy félreismertem itt a játékba :D

-Fegya- 01-24-2010 17:04

Hol maradnak a fényképek?
Régebben ennyi idő után már voltak...

Pepa 01-24-2010 17:06

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 238180)
Hol maradnak a fényképek?
Régebben ennyi idő után már voltak...

Nem nagyon készültek. Én csak egy-két kattot láttam.

[HTPA]GeeForce 01-24-2010 18:47

én MOST értem haza..... (mármint az otthonomba)
húzós. :D
Kicsit kivagyok, azt hiszem.
jóéjszakát.
:D

Arwyl szelleme 01-24-2010 22:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238163)
Nem hittem volna 2 nappal ezelőtt hogy ilyet mondok de Arwyllal is jó volt találkozni :D És talán be kell látnom hogy félreismertem itt a játékba :D

Hogy mik vannak mi? :D

Tsobi 01-24-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 238242)
Hogy mik vannak mi? :D

Enyhe túlzást véltem felfedezni Dragi hangjában, mikor a fentieket mondta. :p

Dragi 01-25-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238243)
Enyhe túlzást véltem felfedezni Dragi hangjában, mikor a fentieket mondta. :p

Kivételesen tévedsz :p Kivételesen mint mindig most is tévedsz :D Galamb látta barátom :D

All times are GMT +1. The time now is 00:58.