![]() |
Szerintem simán jó ez a körönként 50% ember elmegy...egyértelműen, nincs is mit ezen rágcsálni...
Jack, vagy akkora játékos szerintem, hogy ne okozzon nehézséget az "extrém" orijaid kicsit lejjebb extrémesítése. Ez a véleményem. |
Nem értem mi a probléma azzal, ha az egyébként életképtelen országok szabin is életképtelenek maradnak, akár anarch, akár nem...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Anarchban lenne pár ország, DE kissé kevésbé élezve is játszhatóak lennének azok az országok szerintem.... Engem nagyon zavarnak az évek óta porosodó országok a csoportok felső részén... |
Quote:
Amikor az elfek modositasa megtortent, akkor is a varisabb elfeket lehetett atepiteni, mert felboritottad ezt az orszagfelepitest... En ezt egyaltalan nem latom ervnek, sajnos, fogalmam sincs, hogy lehet meggyozo... :) |
Én azt nem vágom, ....mindenki a változás mellett van, Ati, hogy látja, hogy mégis több az ellenérv? :D
Neked is van Ati Anarchban extrém orid? :D |
Quote:
A változás mellett az áll: - "logikátlan" - sokaknak nem tetszenek ezek az országok a csoport elején - esetleg kell még pár nap, mire az első lehetsz, ha valaki már van ott, sok-sok emberrel... A változások ellen szól: - ezzel egy stratégiai dolog szűnne meg, ami amúgy nem kis pénzt, tudást igényel. - nem is kevés embert érintene negatívan, és késztetne átépítésre, amit nem tudjuk mennyire tudna megtenni, esetleg elutazott, és csak 1 hónap múlva jönne vissza, amikor szabadságról visszalépve a fenébe kíván mindenkit... - nem biztos, hogy jó ötlet olyan módosítást hozni, ami a szabadságon lévőket negatívan birizgálja... Hogy értesíted a tulajdonost, ha szabadságon van az orija? szerk.: ez csak egy összefoglalás féle... nem a véleményem, vagy azok a dolgok, amikkel egyetértek... :) |
saját vélemény...
Nem vagyok a változtatás mellett... Nincs anarchos orim, nem is lesz... Normálban sem vagyok extrémen túltöltve emberekkel sehol. Szóval azok közé tartozom, akiknek kerülgetni kell ezeket a nagy ponttal rendelkező országokat. Igazából ezt az egész dolgot nem érzem problémának. Kicsivel tovább kell maradni, na és? Legalább játszunk picit... ;) Képzeljétek el, amikor ez bevezetésre kerül, és a sok anarchos (akik ugye vip-et is fizetnek) feljönnek majd fórumra, és meglátják itt ezt... szerintem baromi nagy anyázás, és ugye bann lenne a vége... talán még a játékot is abbahagynák jópáran. Megéri elrontani más játékát azért, hogy nekem kicsivel kevesebb időt kelljen töltenem egy csopiban az x-dik szememért? ha már az x-ért megyek igazán ráérek még 1-2 hétre is akár... :) |
Quote:
Nincs összhangban azzal, hogy az el nem férő katonai egységek elmennek. Ha logikusságról beszélünk, akkor az lenne a logikus, hogy a katonai egységek SE menjenek el szabadság alatt. Ez viszont visszaélésekhez vezet, ami miatt ezt a szükségszerű logikátlanságot be kellett vezetni. Quote:
Quote:
Ettől függetlenül min denkit el tudunk érni, hiszen mindenki megadta az e-mail címét, ahol elérhető, és a várható változások listája ki lesz küldve ELŐRE mindenkinek. (Nem úgy, mint....... na jó, nem offolok, tőlen nem nyúltak le pénzt... :)) |
Az nem visszaélés hogy valaki csinál normálban egy olyan országot ami seregbefokozások nélkül életképtelen? Ez nem visszaélés a játékkal hogy elmegy szabira befokozok pár k katincsot csakhogy ne menjenek el a seregei :) Ez nem valami visszaélés féle ?
|
Quote:
|
Mindenesetre érdekes...de tudom :)
Alkalmazkodj :) Bár sztem akkor is érdekes, minden elmegy szabi alatt, akkor a feles nép miért nem? Nah nem érdekel tulajdonképpen, szúrja a szemem dehát ez van. A Sok extrém ori meg gondolom nem egyedüli ori, van mellette 100-500, gondolom bennük nem 100 milla van...és mi van ha szabi alatt elmegy az (összes) embere az extrém orinak mert annyira extrém, hogy háza sincs, ami biztos jó dolog, és azért van a ház a játékban, hogy ne legyen építve....szal elmegy a nép és mikor belép az extrém ori tulaja, látja innye 500k emberem nincs, vége halott vagyok....nem hiszem...belép a másik 100-500 orijába és tol át lét és épít pár rrakat házat, ami egyébként is azért van a játékban hogy legyen építve... Off: Piac miért van még? :) |
Quote:
|
Ott van hogy Off...csak hírtelen bevillant...hogy ha már néhány orinak ház sem kötelező, akkor miért van még mindenkinél ott a piac építésének lehetősége :)
De ez csak bevillant, le is zárhatjuk...lehet válaszolni az előbbi üzenetemre, ami elég logikusnak íródott...kíváncsi vok melyik része nem felel meg a célközönségnek :) |
Quote:
Quote:
OFF: Quote:
ON: |
Quote:
|
Quote:
Ez a rész a legjobb. Akkor alkalmazkodunk, mint eddig mindenki alkalmazkodott, aki első akart lenni egy csopiban. Részemről nem támogatom, ha csak ezen múlik a dolog. Eddig is megoldották a sokszemes orik, hogy elsők legyenek, ezután is megtudják. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Arrol beszeltek par hozzaszolason keresztul, hogy ugyis megoldhato, par heten belul meg lehet oldani, vazolok egy igen egyszeru peldat. Tegyuk fel, hogy top szovetseg vagy (mfel nehez top1nek lenni, de nem megoldhatatlan sok diplomaciaval). (ez mar eleve nem a legegyszerubb dolog...) Mondjuk G-ben vagy 80kn, utni mar nincs kit, feletted a befokozas miatt 90kn van egy orszag. Lefele 5 korre van a legkozelebbi szovi. Utni nem tudsz, hiszen a szovi bevedni magat az alatt az 5 kor alatt, mire odaersz, fedezni nem tudsz. Cirka 800 hazat kene epitened, hogy pontban beelozd az orszagot ami az orszagod +47%a, ergo 65% haznak kene lenni Benned, hogy elso legyel, de akkor az alattad levo szovetseg szetszed. Kerdem en, (szabalyosan!) hogy oldanad meg a helyzetet? Utod lefele az mfekent 20+ korokre? Ez esetben az alattad levo szovetseg a teljesbol ezt eszreveve siman szetszed. (Ezt most csak azert irtam ide, mert szerintetek olyan konnyu megoldani ezt a helyzetet...) Mint irtam az elejen, ez csomo jkszt is gerjeszthet... |
Quote:
Nem kényes ez egyáltalán...hol nincs tanya...szerintem csak 1/A-ban..és miért, mert van közös raktár...ez ennyi... |
Quote:
Logikátlan az, ha elmennek a dolgok, de azért van bevezetve, hogy elmenjenek a katonák, mert ha nem mennének akkor visszaélésekre adna lehetőséget... Mi ebben az ellentmondás? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én személy szerint most perpill nemtok Tanyafree-t az A-n kivül, viszont tudok 4 emberrel túltöltött orit :)
|
Quote:
azok az emberek mennének el, akik elmennek akkor is ha játszol!!! |
Quote:
Viszont hány csopiban jelent ez a túltöltés gondot?, ha valóban gondot jelent egyáltalán. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
idézet a SÚGÓBÓL: "FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat!" |
Quote:
Ha topon kivul mesz el szabira, a topkoreid is le fognak kopni, hiaba vagy szabin. Az osszes ilyet meg szeretned szuntetni? :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont miért akarnék én ott első lenni? 9 szemes ori alattiaknak nem feltétel az első hely. |
Quote:
(Ellenben legalabb 1 db ellenervet is szeretnem ha irnal, hogy ez miert zavar Teged, a kotozkodesen kivul...) :) |
Quote:
Quote:
lehet, hogy még el nem férő seregek sincsenek, csak közben érnek haza... nem értem mire célzol ezzel... :) |
Nah én ráhagytam...Ati már úgyis eldöntötte :D
|
Quote:
Miert erzem azt, hogy nagy reszetek el sem gondolkodik, at sem gondolja (igen, ez foleg Rad igaz), csak zsigerbol probalja a sajat maga altal igaznak talalt dologhoz foggal-korommel ragaszkodni, igazi ervek nelkul? Eddig az egyetlen erv az anarchos eletkeptelen orszagok voltak, a tobbi csak blabla. |
All times are GMT +1. The time now is 23:42. |