Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Alg 01-04-2010 23:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235114)
Inkabb azt ird vkinek, hogy lepjen fel/forduljon le, mint azt, hogy lepjen le/forduljon fel...

Bocs, gondoltam egy vicc belefer itt is... :)

Remy, nem szoktam szeretni a vicceidet, de ez nagyon ott van:D:D:D

Batu 01-04-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235112)
Bezzeg -amikor lekaptuk Aquaut-ot és írtam Neked, lépj fel/fordulj le, amíg még lehet és nem leszel Tibuval egy lapon véve, azt írtad nem számít, ha kell G-ből jöttök sok pénzel, mert az kell a háborúhoz, mi úgysem bírjuk lével- nem voltál ennyire bűnbánó.
Egyáltalán nem sajnállak, max azt, hogy nem jól ismertelek eddig...:mad:

Tévedhetek és megváltoztathatom a véleményem bármikor asszem.
Turul amúgy tényleg király volt, ezer grat neki! Nem gondoltam ilyen kamikaze akcióra és arra sem, hogy ilyen bénák leszünk. Mondjuk morálisan(emberi) nem voltunk épp a csúcson.:(

Hex 01-04-2010 23:13

papó nekünk is írogatta, hogy lámák vagyunk :D annó
még se tudtak, csak egyszer bemenni a törpénkbe, amibe 23% barakk volt és 12% torony, mondjuk egy kör múlva vissza hozta azt a földet :D

Pool 01-04-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235113)
Tisztában vagyok vele, hogy miket tettem. Sajnos ezen már nem tudok változtatni Pool. Megpróbálom a jövőt formálni, mást nem tehetek.
Az bánt, hogy ahol tehetitek belém rúgtok, de asszem megérdemlem.
Néha olyan stílusban tudsz írni, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.:)

Nem lenne már Veled semmi bajom, ha nem érezném még mindig a Tibu hatását az írásaidon...
"betojnak az a-s top orik" kb olyan, mint mikor azt írta " a két törpét sose éri el senki b-ben"
szállj le a földre, játsz, mutasd meg, hogy azt is tudod faszányosan és nincs gond...
inkább kerülj be az 1/A eseményekbe zölden, mint hogy még mindig ilyen senkiken rágódj...

Batu 01-04-2010 23:13

duplapost, sorry

Von 01-04-2010 23:15

Quote:

Megpróbálom a jövőt formálni, mást nem tehetek.

Lássuk a medvét! Igazából nem mindenki akar és nem mindig beléd rúgni. Már az egyfajta érdem, hogy Te "kijöttél" a külső fórumra, és hallgatod ezt :)
Én nem ismerlek, de van közös ismerősünk, akitől régről jókat hallottam Rólad. Asszem mindenkinek jobbat tenne, ha ez a móka nem ismétlődne meg sosem, ami nemrég volt B-ben, illetve ami más csoportok játékát is felforgatta, mert bizony felforgatta, lentebb is voltak ebből következő fejlemények.
Nem akarok nagy békítő szerepet játszani, de igazad van abban, hogy amit ezután fogtok csinálni, az még változtathat sokmindenen, legalábbis szerintem.
Nyilván mindenki felháborodik, jogosan, de nem hiszem, hogy hónapokra, évekre előre ez fogja meghatározni a felállást, ha nem ismétlődik meg.

Alg 01-04-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 235119)
még se tudtak, csak egyszer bemenni a törpénkbe, amibe 23% barakk volt és 12% torony, mondjuk egy kör múlva vissza hozta azt a földet :D

Jaa én is emlékszem,anno 3-ban az elfembe írt, hogy ha nem hagyom békén keresztülgyalogol rajtam, "mikor majd orkkal jön" meg a Dipis hirdetésre is emlékszem:)

Pool 01-04-2010 23:16

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235120)
Turul amúgy tényleg király volt, ezer grat neki! Nem gondoltam ilyen kamikaze akcióra és arra sem, hogy ilyen bénák leszünk. Mondjuk morálisan(emberi) nem voltunk épp a csúcson.:(

Grat neki érte és HATALMAS GRATULA a terv kiötlőjének....

amúgy Batu, ha ez vígasztal, téged jobban kedvellek, mint nonét (de nem sokkal :)), aki még orit is adott Tibunak ellenünk...

Pool 01-04-2010 23:17

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 235123)
Jaa én is emlékszem,anno 3-ban az elfembe írt, hogy ha nem hagyom békén keresztülgyalogol rajtam, "mikor majd orkkal jön" meg a Dipis hirdetésre is emlékszem:)

hogy volt, hogy volt?

Pool 01-04-2010 23:19

Azért bánom kissé, hogy nem lett harc, megnéztem volna Tibut, hogy mit ér az óriásával :)
bár hozzánk felérni nem kis meló lett volna, gondolom, Remyék mellett elmenni nem egy élmény :)

Hex 01-04-2010 23:19

Mondjuk egy dolog bántott csak engem, hogy a második szövi + sirenár tf mf óriás ellen, már nem sokat tudtunk felmutatni :) de hát nem mindig győzhet az ember :)

Alg 01-04-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235126)
hogy volt, hogy volt?

Csak lopkodtam amolyan mindenes MF elffel, aztán arra írt... törpével ment akkor

A hirdetés bent van ha jól emlékszem a dipis szösszenetek topikban, ilyen 24/7 gépközel, minimum 2 yard tartalék, meg ilyesmik voltak benne

Pool 01-04-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235118)

Mint utólag írtad, még időben kapta el Aquaut, aki azóta is csak vergődik B-ben...
szegényke, mikor lesz meg a 3.060 hekije, pedig csak lépni szeretne, de nem hagyják, azt írta :)

Batu 01-04-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235122)
Lássuk a medvét! Igazából nem mindenki akar és nem mindig beléd rúgni. Már az egyfajta érdem, hogy Te "kijöttél" a külső fórumra, és hallgatod ezt :)
Én nem ismerlek, de van közös ismerősünk, akitől régről jókat hallottam Rólad. Asszem mindenkinek jobbat tenne, ha ez a móka nem ismétlődne meg sosem, ami nemrég volt B-ben, illetve ami más csoportok játékát is felforgatta, mert bizony felforgatta, lentebb is voltak ebből következő fejlemények.
Nem akarok nagy békítő szerepet játszani, de igazad van abban, hogy amit ezután fogtok csinálni, az még változtathat sokmindenen, legalábbis szerintem.
Nyilván mindenki felháborodik, jogosan, de nem hiszem, hogy hónapokra, évekre előre ez fogja meghatározni a felállást, ha nem ismétlődik meg.

Köszi!:)
Azt gondoltam, ha meghúzódok a barlangomban, jót nem teszek magamnak. Inkább akkor kapjam meg a kötelező fenéken billentéseket.:)
Amúgy meg az ember vállalja a tetteiért a következményeket. Nem kell emelt fővel, de ha lehet méltósággal....

Hex 01-04-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235127)
Azért bánom kissé, hogy nem lett harc, megnéztem volna Tibut, hogy mit ér az óriásával :)
bár hozzánk felérni nem kis meló lett volna, gondolom, Remyék mellett elmenni nem egy élmény :)

5-6k pontról kb. két hétig gyújtottak volna titeket, kb. ezt csinálták nálunk is. Biztos vagoyk benne, hogy csak ártózás ment volna

Pool 01-04-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 235132)
5-6k pontról kb. két hétig gyújtottak volna titeket, kb. ezt csinálták nálunk is. Biztos vagoyk benne, hogy csak ártózás ment volna

Szerintem nem értek volna fel 5-6k pontra, de még 16k-ra sem egyhamar...

Batu 01-04-2010 23:24

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235130)
Mint utólag írtad, még időben kapta el Aquaut, aki azóta is csak vergődik B-ben...
szegényke, mikor lesz meg a 3.060 hekije, pedig csak lépni szeretne, de nem hagyják, azt írta :)

Ez bánt a legjobban az egészben.:( Revettem a marhaságra és most nem tud lépni miattam. Őszintén sajnálom, de tényleg. Csak kínlódik ott, most beszéltem vele, kicsinálják teljesen.

Tsobi 01-04-2010 23:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 235119)

Érdekes dolgok voltak akkoriban. Az mondjuk kicsit rosszul esett, hogy azt hitték azért mentünk szabira, mert elfogyott a pénzünk, de már kihevertem :p

Pool 01-04-2010 23:25

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235131)
Köszi!:)
Azt gondoltam, ha meghúzódok a barlangomban, jót nem teszek magamnak. Inkább akkor kapjam meg a kötelező fenéken billentéseket.:)
Amúgy meg az ember vállalja a tetteiért a következményeket. Nem kell emelt fővel, de ha lehet méltósággal....

Kár, hogy most jösz rá ezekre :(

Pool 01-04-2010 23:27

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235135)
Ez bánt a legjobban az egészben.:( Revettem a marhaságra és most nem tud lépni miattam. Őszintén sajnálom, de tényleg. Csak kínlódik ott, most beszéltem vele, kicsinálják teljesen.

Hát igen, végülis azt kapja, amit vállalt az ügyért...
5 szemes ori, szinte 0 az esélye, hogy 3060 hekire menjen, főleg, ha mi lelépünk, mert már oda fedezni se fog tudni akkor...
meg hát ugye azért sem, mert B-be lépők között mindig lesz, aki emlékezni fog rá Tibu miatt és nem tud majd haladni...
Kár lenne zérózni, de ha nem akar "örökké" B-ben lenni, eljön az ideje...

Ps.:Mekkora ötlet volt azért a min. föld bevezetése :)

Gabro 01-05-2010 06:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235138)
Hát igen, végülis azt kapja, amit vállalt az ügyért...
5 szemes ori, szinte 0 az esélye, hogy 3060 hekire menjen, főleg, ha mi lelépünk, mert már oda fedezni se fog tudni akkor...
meg hát ugye azért sem, mert B-be lépők között mindig lesz, aki emlékezni fog rá Tibu miatt és nem tud majd haladni...
Kár lenne zérózni, de ha nem akar "örökké" B-ben lenni, eljön az ideje...

Ps.:Mekkora ötlet volt azért a min. föld bevezetése :)

én is emléxem, és nemsokára megyek arra még:D

addig meg vannak ott akik szintén végignézték a művüket, és azóta vigyáznak rá...
mondjuk azért ő is magának kereste meg a társai is...

Remedy 01-05-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235138)

En ebben nem vagyok olyan biztos. Bar ne legyen igazam, de lelki szemeim elott lebeg egy 2400 hektaros orszag beutese 8 sereggel, majd utana valo szintlepes...

Tsobi 01-05-2010 09:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235173)
En ebben nem vagyok olyan biztos. Bar ne legyen igazam, de lelki szemeim elott lebeg egy 2400 hektaros orszag beutese 8 sereggel, majd utana valo szintlepes...

Sárki a csoportban van? :D:D

Pool 01-05-2010 11:38

Quote:

Nem biztos, hogy ütne rakta annyit, bár ha maxos fedezéssel van elindítva ecerre, akkor lehet
de mi lenne a motiváció annak az orinak?
az Y csoport? :)

Von 01-05-2010 11:42

Quote:

Node majd huszonsok körről küldi a sereget? :)

Eke 01-05-2010 16:46

Rablobanda által elrabolt áru. Gondolkodtam ,ami részemröl elég nagy szó.Nem lehetne inkább elkobzott árunak nevezni?Na és ha elkobzott áru lenne,akkor valahol olcson meg lehetne venni.A befolyo összeget pedig a szegények megsegitésére fordittani.
Hmm vajon Ati mennyire támogatná ezt az ötletet?:D

Ati 01-05-2010 16:49

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 235290)

Tippelj. ;)

Eke 01-05-2010 16:53

Nagyon??? 110%???Lehet hogy még fokoznád?

Kutyuleee 01-05-2010 17:01

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 235292)
Nagyon??? 110%???Lehet hogy még fokoznád?

Elkéstél.
Ez már benne van a játékban:) minden elrabolt árut és az árát is az én országomba gyüjtjük, hogy majd a szegényekhez kiküldhessem lovas formájában:)

Eke 01-05-2010 17:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 235294)
.....a szegényekhez kiküldhessem lovas formájában:)

Pedig én szegény volnék és az ötlet is önmagam megsegitésére fundáltam ki.
Küldheted a lovasokat,mert nállunk még Mátyás királyunk is,illetve a lova is megjárta.Szita lett a lófarokból.

A lófark itt majdnem oly becses, - írta Orbán Balázs - mint a törököknél, hol a hatalom jelvénye volt, ki itt jár, ügyeljen lova farkára, mert a furfangos utca-fattyak hamar megánglizálják.

Gabro 01-05-2010 20:29

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 235299)
Pedig én szegény volnék és az ötlet is önmagam megsegitésére fundáltam ki.
Küldheted a lovasokat,mert nállunk még Mátyás királyunk is,illetve a lova is megjárta.Szita lett a lófarokból.

A lófark itt majdnem oly becses, - írta Orbán Balázs - mint a törököknél, hol a hatalom jelvénye volt, ki itt jár, ügyeljen lova farkára, mert a furfangos utca-fattyak hamar megánglizálják.

igazad van. itt tényleg lehet offolni...

Pool 01-05-2010 21:11

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 235290)
Rablobanda által elrabolt áru. Gondolkodtam ,ami részemröl elég nagy szó.Nem lehetne inkább elkobzott árunak nevezni?Na és ha elkobzott áru lenne,akkor valahol olcson meg lehetne venni.A befolyo összeget pedig a szegények megsegitésére fordittani.

te még ezt a topicot is szétoffolod :)

Kubbi 01-05-2010 21:59

kicsi off lesz bocs:)

ért valaki a "Colibri kt-e" típusú kazánhoz?

Gabro 01-06-2010 06:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 235348)
kicsi off lesz bocs:)

ért valaki a "Colibri kt-e" típusú kazánhoz?

én nem, ha ez segít valamit:)

richardka 01-06-2010 07:34

csak annyit füznék hozzá, hogy Batuék azaz a fenti szövik igy is nyertek min 500 kört, ezalatt lehetett volna jobb taktikát is kitalálni

ki kellett engedni a fékeket :D és ez min 500 körbe került :D

Aquát én is sajnálom, de okosan (tisztán) lazán meg lehetne oldani a dolgokat még most is

amugy csak egy kérdésem lenne Batuhoz ha már ugyis itt van. Ezt az ujrázást vajon mi célt szolgált??

Naiv elképzelésnek tartom hogy a fél csopit előtte felharagítom, és azok az orik lazán hagyják hogy felmenjetek??

remélem konkrétumot nem irtam ugyis mult idő.

Cassandra 01-06-2010 07:48

A napokban gondolkoztam a visszatérésen, ezért nézelődök a fórumon, de úgy látszik itt nem sokminden változott.:)
Szeretem azt hogy mindenki tiszta mint a hó.... mindig csak a másik a rossz.
Kár hogy olyan dolgokat tudtam és tudok sokakról, ami cáfolja minden második szavukat. Annyira mókás, hogy olyan emberek fröcsögnek földleadásról, újrázásról, akik maguk is hasonlókat csinálnak csak épp kevésbé feltünően. (Engem pl nem egy kérdezett MSNen az elmúlt időben, miután egy éve nem is beszéltünk, hogy beverhetné-e, pl a B-s országomat földre, mondván én úgyse játszom vele és úgysincs olyan magasan...) Akinek nem inge úgysem veszi magára... akinek az, az meg tudja, hogy igazam van.:)
Egyelőre ezt a visszatérés témát azthisem passolom, hátha eljön még az én időm.:)

Gabro 01-06-2010 07:55

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 235365)

...hátha eljön még az én időm.:)

remélem eljön, és remélem a többi rengeteg szabis ország gazdájának is eljön, mert néhány csoportban tényleg a top nagy része szabis...

Cassandra 01-06-2010 08:04

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235366)
remélem eljön, és remélem a többi rengeteg szabis ország gazdájának is eljön, mert néhány csoportban tényleg a top nagy része szabis...

Alapvetően egyet értek veled, mikor befejeztem is ez volt a helyzet, hogy ennyi szabis / huzamosan szabis ország van, annak én több okát is látom. És sokaszor nem maga a játék a valós ok.

Princ 01-06-2010 09:31

Quote:

Tisztában vagyok vele, hogy miket tettem. Sajnos ezen már nem tudok változtatni Pool. Megpróbálom a jövőt formálni, mást nem tehetek.
Az bánt, hogy ahol tehetitek belém rúgtok, de asszem megérdemlem.
Néha olyan stílusban tudsz írni, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.:)

No igen, egy dolog amit ír az ember, de ami szintén fontos, ahogyan írja. Ez a topikcím is olyan király.. nekem például NDK turmixgépem van eladó.

de félre a rizsával; megkérdezhetem mi ez a bizonyos jövőképed, amit említesz több helyen?

Ati 01-06-2010 09:32

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 235380)
nekem például NDK turmixgépem van eladó

Kivehetős ajtajú? :D

All times are GMT +1. The time now is 17:23.