![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezt a tanulópénzt szerintem kár erőltetni. Itt nem arról van szó, hogy pl. a piacról visszatérő árum elveszik. . Vagy minden egyes párbajon fizessen valaki tanulópénzt? |
Quote:
|
Quote:
Te azért kardoskodsz valami mellett, mert az Neked jó, Mi meg azért, mert az Másoknak is jó. . Nem azért fogok menni párbajra, mert Te azt mondod, meg mert esetleg elfogadják a módosítási javaslatot, nem az itt "kardoskodók" miatt kell elfogadni. . |
Quote:
|
Quote:
Akkor viszont a Tsobi OFFolt. .:D On: Szerintem, már mindent elmondtam a témával kapcsolatban amit gondolok, tehát szerintem az a kérdés, hogy technikailag hogyan oldható meg, plusz sorokkal, vagy más módon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem gond, nem lehet minden ötlet sikeres. .:D Egy biztos, alap dolog az is, hogy hány perc múlva lesz körváltás, mégis egy kényelmi funkció, és a VIP-es országok számára adott. Azt nem értem, hogy pár plusz sor lenne az egész, de még ha 20 sor is lenne, nem teljesen mindegy, hogy 40 vagy 60 sor, részemről a téma lezárva. Találkozunk a 2010-es párbajsorozaton. .:D SÖR! |
Quote:
Erre normál játékmenetben is szükség van, népességhiány esetén ezért kapsz értesítést a kör elejei és végi népességről, hogy ez alapján kiszámolhasd, hogy mi működött, és lásd, hogy tényleg nem mentek bizonyos épületeid. Itt ugyanez a feladat, teljesen ugyanazzal a számolási módszerrel. Nem érzem úgy, hogy bármi indokolná, hogy még ez a számolás is el legyen mindenki helyett végezve. |
Quote:
Senki sem mondta, hogy legyen kiírva mennyi katona fér az induló barakkokba, vagy hogy mennyit eszik az induló lakosság, meg a hadsereg összesen, meg hasonló butaságok. A felvetés célja pont az, hogy a teljes éplista és egyéb induló adatokból ezeket pontosan ki lehessen számolni, és ne a párbaj indulása után essen le, hogy ja, de itt még van más épület is, meg nem annyi a nyersi, mint amivel számoltam előtte. . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
és itt mi a helyzet? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mindegy 1x csak sikerül odajutnom...:cool: |
Örülnék az offolások befejezésének. Pool, komolyan hónapokra el akarsz búcsúzni a fórumtól? Most járt le az előző tiltásod a sorozatos offolások miatt, és a visszatérésedtől számítva 24 órán belül máris offolod a megbeszéléseket.
Ez nemcsak Poolnak szól. Pool az, akit szeretnék a fórumon tartani, legalább addig, amíg megbeszéljük a díjátadót, pláne miután a belső fórumos tagságát is lemondta. Emiatt igyekszem a "szokásos" szankciókat elkerülni (az ugyanis kb jövő év végéig tartó tiltást jelentene lassan...), és csak szólni. Úgy látom, hogy ez elég kevés eredménnyel jár sajnos. És már rohadt unalmas, hogy nincs olyan téma, amit ne offolnál szét. Nem fogok kivételezni még a díjátadó megbeszélése miatt se, ha nem vagy képes arra, hogy ne offolj állandóan. Köszönöm. |
Quote:
szerintem sajnos az utóbbi lesz, mivel párbajokon sem vagyunk sokan, ezért már majdnem minden "párbajozó" elmondhatta a véleményét... :( |
Összefoglaló
A módosítás után a párbajok leírása marad a mostani, de lesz egy plusz lehetőség minden párbajnál, amivel az összes indulóérték megjeleníthető. Épületek, egységek stb. Ez a lehetőség be fog kerülni azokhoz a párbajokhoz is, amik nem az alap értékekkel indulnak, és azokhoz is, amik az alapértékekkel indulnak. Normál esetben az eddig megszokott rendszerben, csak az eltérések jelennek meg. |
Quote:
|
Támogatom!
|
Quote:
Tetszik! ;) |
All times are GMT +1. The time now is 16:21. |